Bilder från London

En promenad i Hyde Park blev det när vi var i London. Här kan man gå runt i flera timmar, det är så otroligt fint och mysigt! Dagen vi var där så var det riktigt varmt, solen sken och det verkade som att halva london var ute på promenix ;) Vi såg också en kändis då med, Julia Roberts. Eller hundra var man inte ju, men det var jättelikt henne plus att det var i det området hon bodde i, och att hon körde runt i en sån tvillingvagn! Det måste ha varit hon..

156161-115

 Här på Leicester Square fotade jag Jude Laws händer! Om man ska köpa musikalbiljetter så rekommenderar jag tkts som ligger här, där det säljs teater/musikalbiljetter till halva priset (endast för dagen). Det var första gången vi var i London över en helg, så om man ska gå på en musikal är det bäst om man gör det en vardag då det är lättare att få tag i biljetter.

156161-116

Leicester Square ligger också den stora Odeon biografen. Det är här man rullar ut röda mattan där alla kändisar går på när det är världspremiär. Ballt eller hur? Förra året lyckades vi tima in Stars Wars världspremiären. Såg dock inte några kändisar, shoppingen kändes mer lockande ;)

156161-118

Fotade London Eye när vi åkte på sight-seeing tur! Än så länge har vi inte åkt den, men rekommenderas då man har jättebra utsikt (40 km)

156161-124

Världens bästa tvål hittar man på Lush

156161-123156161-121

Trafalgar Square
och National Portrait Gallery

156161-122

Jag och Sis på vårt hotellrum. Vi bodde på Royal Cambridge (sussex gardens). Ligger i stadsdelen Paddington. På gångavstånd till Oxford Street!

156161-120156161-119

Min mobilkamera är inte så bra i mörker som ni kanske märker, haha!Sista dagen (måndag) lyckades vi få biljetter till "The sound of music". Vi satt väldigt högt, bilderna är rätt otydliga, men "under" oss var det jättemånga platser med. Om man åker till London så är musikal ett måste!!!!


Satuuurday

Nu var det ett par dagar sen jag bloggade. Segbloggad. ILLA!

I vilket fall har det varit en skön vecka, har lagt mig tidigt så jag har varit ovanligt utvilad. Härligt! Jag vaknade till och med klockan nio idag, utan att ha ställt klockan.

Klockan 10 åkte vi till gbg. Blev ett snabbstop på Netonet i Ullared för att köpa nya lurar till min mobil. Så nu kan jag lyssna (ordentligt) på musik igen. Nice.

Vidare till lindome där ma cousins bor =) Vi käkade god mat, efterätt, tårta och godis. Sedan såg vi film. Shit, vi börjar bli gamla.. Tänk så liten man varit ändå... Och nu så fyllde Adam 18, Alex 17 och om 5 månader fyller jag 18 och sis ska börja på gymnasiet i höst. Tiden går. 

Nu sitter jag här, funderar på om man kanske skulle ta tag i sitt (skol)liv och plugga. Men en lördag.. suck. undra om det kan bli "roligare"..

Har en liten "deppdag" idag.. Känner mig nere och ser inte det roliga i någonting. Det är trist. Istället för att se framemot påsklovet så tänker jag på måndagen efter när vi börjat skolan igen och att då alla lov är "slut". Vet ändå att det kommer gå fort till sommarlovet, men det känns jobbigt just nu. Måste ta tag i en massa pluggsaker som jag skrev tidigare, och har varken ork eller lust till det. Vill dra täcket över huvudet och sova fram till påsklovet och sedan när det är slut så vill jag sova fram till sommarlovet. Haha.

 

Valpträff

Igår var det valpträff och middag hos mormor som gällde! Bilen gick tidigt, kvart över nio. Vi skulle tillbringa förmiddagen i simlångsdalen nära ön! Där var det jättefint, solen sken och det var strålande väder och varmt var det med! I vilket fall som helst var det roligt att träffa Moses syskon och se när alla valpar lekte med varandra. De har ju blivit så mycket större nu än när man sist såg dem. Stolt var jag över min Mos, han var så duktig!

Först visade uppfödaren Åsa hur man skulle trimma sin golden retriever. Mycket lärorikt! Egentligen behöver man inte trimma dem, men de ser lite mer välvårdade ut då + att det är ett måste, nästan, om man ska ställa ut sin hund. Sedan fick alla hundar sina svansvar klippa, snuuggt ;)

Efter det så var det en kort promenad. Vi gick nära en sjö plus en del bäckar så ett och annat dopp blev det för valparna! Moses vågade sig minsann i i vattnet(även om apportering är mer hans "grej", mer om det sen). Sedan var det ju de som var extremt vattenglada, rullade sig i lerpölar och simmade ut flera meter i sjön. Hhihi, det var roligt att se!

156161-110 Moses syskon badar i första bästa bäck

Sedan blev det fika! Hundarna lekte och skuttade runt(blev en del bad även här!) medans (iallafall vår familj) käkade torillabröd med ost och skinka.
Försökte fota en del, men hundarna vägrade ju sitta still, haha!

156161-111 lek i skogen

Efter mycket lek och bad så kunde man se ut så här! Moses har precis badat och sedan rullat sig i någon lerig pöl någonstans!

156161-108 smuuuuuuutshund

Efter fikat så körde vi lite apporteringsövningar. Moses var lätt bäst på att hämta pinnen, men att ge sig ifrån den, tja, låt att säga att det var en helt annan sak! Sen när de andra vovvarna skulle köra fick lilla mos va kopplad eftersom annars skulle han lätt snott åt sig pinnen. Buse.

Det var jätteroligt och lärorikt! Tyckte det var kul att träffa Moses syskon och se när de små liven busade!

Sedan körde jag från Simlångsdalen till Halmstad. Det gick ok, men det känns ändå som körkortet är en bra bit ifrån mig, men jobbar på det. God middag och efterrätt blev det hos mormor och sedan var det hemfärd runt fem-tiden. Körde hem då med..

Trevlig söndag måste jag säga!

156161-109      156161-107 



Piff och Puff

Chillat hela dagen lång efter en tuff gårkväll! Trevligt folk (undantag finns som sagt)! Ska skriva mer imorgon om det hade jag tänkt, för jag ska mova över till Ina nu med min röda racercykel.


156161-106 solen i ryggen, bruuushan xD HAHA notera vilka gangsters vi är

156161-104 "Jag bryr mig inte om du fotar, jag äger när närsomhelst" blick av MA Piff

156161-105 Ina och jag ute på "bakgården"



FÖRORTSUNGAR

Imorgon ska jag övningsköra, middag hos mormor och valpträff! Men nu ska jag över till Magyarina!

bye!

Londonshopping 1

När jag var i London så köpte jag rouget Dandelion från märket Benefit. Som den sminkjunkien jag är kunde jag inte låta bli att köpa det, eftersom jag hört gott om det. Benefit är förövrigt mitt favoritmärke, superbra kvalité på sminket och söta tuber/askar, SÅNT gillar jag! Både jag och mamma blev helt galna så fort vi såg en Benefitbutik, och myntade uttrycket "Ska vi gå och benefita oss lite?" dvs köpa upp halva reskassan på Benefitprodukter. Tillslut blev vi "Benefittor" sa min lillasyster. Host, haha!

Iallafall. Dandelion är ett ljustskimrande rosa rouge, som är väldigt naturligt och ger mycket lyster. "Perk me up" ungefär! Och jag älskar det, det är hur bra som helst! Så om ni har vägarna förbi utomlands inom en snar framtid(märket finns tyvärr inte i Sverige) så rekommenderar jag det verkligen. Det är värt varenda krona!

156161-99

23 mars

Nu kommer kvällen som jag har sett framemot hur länge som helst(känns det som, även om det "bara" är fyra veckor sedan det bestämdes) Ikväll är Ina ensam hemma vilket betyder tjejmiddag/fest! hihi. Det ska bli riktigt roligt, sist vi var hemma hos Piff var det så lyckat ju! Jag längtar..

Passar på att blogga nu när jag sitter i skolan. Har slutat men pappa kommer och hämtar mig om ca 40 min eftersom han skulle köra in till stan!

Först blir det middag med tjejerna( burritos, tacopaj och nachos med ost och majs, Inas special btw! Sååå gott) och sedan kommer det lite mer people! Bilder kommer efter helgen såklart ;).

På lördag har jag inget bestämt, det blir nog lite italienskaplugg och hemmakväll skulle jag tro, om inget annat dyker upp.

På söndag är det valpträff i Simlångsdalen. Vi ska fika och springa med hundarna i skogen ;). Ska bli jätteroligt att träffa Moses syskon igen. När jag träffade dem sist (juli) var de så små de sötnosarna.

Det är min helg i stora drag, hoppas på en lyckad, och det ser ju så ut faktiskt =)

Energilös

Jag är så trött att jag snart somnar vid tangentbordet(kommer jag vakna upp med "enter" intryckt i pannan?". Jag har ingen energi, jag är "gammal!" Stört, jag är så energilös hela tiden och det suger. Jag tror det är för att det har varit en låååång vinter och då blir jag så här seg. Vad vi alla behöver är vår och sommar. Solljus.
Så nästa vecka utnämner jag till energiveckan.

Det betyder
-  ingen skräpmat eller socker
- vara ute i solljuset och ta långa promenader
- hålla sig ifrån datorn och delvis teven (max en timma per dag). Då är det mycket mer stimulerande att läsa!
- Sova i minst 8 timmar, ja det går!
-  träna och svettas ut tröttheten :) Nu snackar vi om något svettigt a la jogging/spinning!
- Äta mycket frukt och grönt
- Umgås med nära och kära ÄNNU mer.
- Minst två liter vatten per dag

Så de som känner sig manade, gör detta nu :)
Jag ska definitivt satsa på detta, man mår så mycket bättre om man får ordentligt med sömn och äter nyttigt.

156161-103156161-102156161-101


Guess who's back..

Nu är jag tillbaka från städernas städer LONDON!! Man kan inget annat än att älska den staden, jag vill dit igen NU NU NU! Nej, men vi hade det så bra så, resa är ju det bästa som finns. Lite småtråkigt att man är hemma nu, även om det är skönt också. Jag ska skriva ett långt blogginlägg senare när jag orkar, har fotat en del bilder med min mobilkamera med!
Har inte varit borta alls länge egentligen, men ändå känns det som att man missar så mycket, även om man "bara" är borta 5 dagar! Det tycker jag påminner mig om hur händelserikt livet är egentligen(även om man inte alltid ser det själv.. vardagstristess.. eller?). I vilket fall som helst är allt finfint med mig, även om jag är pank(1. shoppat för mkt(dock inga kläder buhuu) 2. Jag blev rånad. Eller tja, pickpookad(vad heter det på svenska nu igen..). TVÅ GÅNGER?! Alltså, jag förstår inte, det är såna här saker som händer mig hela tiden. Rån nr 1: 20 pund (300 kr) och sen rån nr 2 min svenska 500 lapp)

London

Imorgon bär det av till Englands huvudstad, London. En efterlängtad semester, speciellt när jag varit så sjuk tidigare i helgen och början av veckan! Det ska bli så roligt!! Jag älskar verkligen London, det är en stad man inte kan tröttna på!

Jag längar till Londons stora shoppinggata, oxford street
musikalerna i west end. Helt fantastiskt är det, verkligen en upplevelse! Vi ska nog se två musikaler! Jag är lite sugen på att se Dirty Dancing, tror att den är jättebra!
Äta ute på resturang - don't you just love it! Välja från en meny vad man är mest sugen på. Lyx på hög nivå.
ALLT!! Åhh... lycka.

Ses nästa onsdag! kommer sakna mina söton såklart.

156161-97156161-98156161-96


"men för att den albanska menzurgenen skall överleva så måste man reproducera sig"  - Mensur
Fick mig ett gott skratt när jag läste detta, hihihi.

Ont i tanden

Jag har ont i min tand! Ont, det gör ooooont!  Det var det jag ville dela med mig till omvärlden idag. Ciaooo.

God hallonsmoothie!

Jag är på bättringsvägen nu även om jag fortfarande mår lite skumt, matt och ont i kroppen osv. Och förkylningen sitter kvar. Usch, att va sjuk är verkligen inte roligt. Dagarna går segt förbi och det finns nada att göra här hemma förutom titta på tvn och vara på datorn. Rätt tråkigt med andra ord.
Blää. Jag har inget kul att skriva.

Kan iallafall ge receptet på den goda smoothien jag drack imorse! Gott..

Bärsmoothie

1 dl vaniljyoghurt
1/2 dl lättmjölk
1 dl frysta hallonen(blåbär är säkert också gott om man föredrar det!)
1/2-1 msk florsocker

156161-95

Jag gjorde denna igår med på eftermiddagen men uteslöt florsockret men den blev lite föööör osöt då, så 1/2 msk florsocker är ett måste! Då blir den perfekt. Ska tiläggas att denna smoothien har en rätt så tjock konsistens, inte så rinig, just the way I like it!
 


I love her

Det finns ingen som uttnyttjar kändisskapet så bra som Angelina Jolie gör. Jag blir så glad när jag ser bilder på henne, Brad Pitt och hennes två addopterade barn och hennes biologiska dotter. Hon gör så mycket bra för världen och uppmärksammar verkligen de fattiga länderna i världen(främst I Afrika). Tänk om alla vore som henne, då hade världen varit ett mycket bättre ställe för alla sjuka och fattiga.

156161-88

positivt tänkande

Nu är jag sur och arg och allting.. ASSÅ BLÄÄÄÄ!!! Panodilskiten(förlåt, i love u) börjar gå ur mig, jag mår SKIT, jag riktigt känner hur feberhelvetet stiger UPPÅT, matt i kroppen, näsan rinner(hittar inte mitt jävla nässpray och är för svag för att leta runt.. klent), och huvudet ska vi inte tala om. JAG MÅR SKIT NU! och är jävligt känslig, speciellt när jag har hög feber. men nu slår det mig. INA OCH PAULINE ÄR PÅ SNOOP DOGG OCH P.DIDDY!!!!! vi har ju planerat detta så länge, förjävligt.. det är synd om mig, känner mig fan dödsjuk&kommer förmodligen dö eller något. Kanske borde lipa lite men det är så jävla ansträngande, man får mer huvudvärk och nej, det vill jag inte ha.  MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT MÅR SKIT

OCH TILL RÅGA PÅ ALLT SKA JAG LÄGGA MIG NU, DET ÄR FÖRJÄVLIGT

ina ringde nu.. hon ringer för att jag ska få höra lite av konserten, blir nästan TÅRÖGD!

DET ÄR P.Diddy som SJUNGER LAST NIGHT! FY FAN JAG HATAR DET HÄR

VARFÖR HAR JAG SÅ DÅLIG TAJMING?! JAG ÄLSKAR FAN P.DIDDY.

JAG KÄNNER ATT JAG MÅSTE SKRIVA UT ALL SKIT HÄR NUU..

fy faaaaaaan.. =/ 2000 spänn kastade i sjön bara så där..


tack tll alla söta som hört av sig till mig ♥




Nu har jag suttit och lugnat ner mig lite, känner mig dum som tycker så synd om mig själv när det finns de som har de värre i världen. Jag har ju trots "allt" bara influensa, och det finns ju de som svälter och har mycket värre sjukdomar än mig. Nej, jag är faktiskt rätt positiv i vanliga fall, får se till och hålla det nu med. Även om det kan vara svårt ibland ;) Så nu ska jag tänka på alla och allt positivt som finns i mitt liv istället för att gnälla mer.!
Får upprepa lite positiva affirmationer till mig själv nu
- Det kunde ha varit värre och det är dem som har det värre
- Jag kommer bli frisk snart, och det finns de som har obotliga sjukdomar
- Man mår bättre om man tänker positivt
- Jag har fin familj och fina vänner plus en söt hund
- Allt ordnar sig


Jag är lite groggy av febern, jag borde nog gå och lägga mig..

Helena - the power of positive thinking

Mina två älsklingar

Jag har lyckats ta mig upp ur sängen till datorn( jag har en bärbar så jag har legat i sängen annars..), men sladdarna är lite koko så måste sitta upp. sjukt jobbigt, men man är ju lite uttråkad efter att ha legat i sängen sedan fredag typ. Febern ligger runt 38.5, men halsen gör asont plus att jag vaknade imorse och var döv och täppt i näsan.. Pappa åkte in till Halmstad för att köpa nässpray till mig.. Oboy, vilken räddare, my darling!! Så nu kan jag faktiskt andas både genom munnen och näsan ;). Känns befriande, haha! Pappa är så go...

- Jag skulle ha lite nässpray till min flicka
- Jasså, är gammal är hon då?
- ehh.. 18 år
- Jaja, men då är hon vuxen ju

xD

I vilket fall så har panodil och Nasoferm varit mina älsklingar i helgen, utan dem hade jag varit död..(ja, mnan blir så känslig när man har feber och är sjuk ;).

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kanske kolla på en disney film eller några förhäxad avsnitt. Natti Natti.

mår dåligt....

Fy fan, vad sjuk jag är =/ hade värsta "anfallet" inatt vid tre, hade 40 graders feber, svårt att andas och kunde knappt ta ut mig till köket för att hämta panodil! Det sög riktigt hårt, plus att jag drömde mardrömmar den korta tid jag sov. Jaa, att vara sjuk är ingen hit direkt.. Jag har ont precis överallt, lungorna, näsan, dunkande huvudvärk, ögonen, halsen (tom tandköttet?! huhhh.., ryggen, nacken, magen, benen.. haha, jaa you get the picture. Och jag missar Stockholm och Snoop Dogg, P.Diddy konserten =(
orkar knappt tar mig ur sängen, ligger här med min lilla laptop och kollar melodifestivalen.. Hoppas att the ark inte vinner.. blää.. bäst var nog ändå Sebastians låt..


I am sick..

Jag är sjuk. JAG HAR FEBER. Jag är HES. DET ÄR SYND OM MIG TYCKER JAG! 38.7 graders feber, vad är det här egentligen? Två dagar innan Snoop Dogg, bra timing eller vad!?

Vaknade i morse och kände mig febrig och hes. Men jag fick pallra mig till skolan ändå, eftersom jag hade prov i småföretagande(som gick helt okej, G iallafall!). Jag proppade i mig två panodil men sen vid två tiden kände jag att dem slutade verka; ont i huvudet, febrig och ont i typ.. alla muskler som finns. Gud, vad jag klagar. Jag blir iallafall väl omhändertagen av min kära syster. Hon är alltid så snäll när jag är sjuk, hon har varit en ängel! (mer sånt puppy).

Hon har iallafal gjort färskpressad apelsinjuice till mig(nyttigt med c-vitamin i såna här tider xD), köpt godis, hämtat saker när jag bett om det, bäddat ner mig(och sig själv) i min säng och kollat på film på hennes bärbara dator.. Mys.. dock så somnade jag och missade halva filmen, ina min gooos ringde =) Det var tur det, för annars hade jag missat slutet.

Nu sitter jag här, har tagit ett par panodil till så jag är hyfsat pigg.

Här kommer mina tips för alla sjuklingar

- Ät många panodil
- Ät esperitox (naturmedel)
- Färskpressad apelsinjuice
- En slav(men självklart går det bra med flera slavar)
- Bärbar dator när man ska titta film  i sängen
- Lösgodis från gula kiosken

Hejdå från en SJUKLING! (tyck synd om mig)

skrivit detta 9 mars...

Framsteg

Snart ska jag dra på mig gråa mjuksbxyors(fula, men sköna) och sätta igång med pluggeriet. Det är bara ett prov kvar nu, sen är det ett italienskaprov nästa vecka och ett samhällsprov veckan därefter. Sen är det hyfsat lugnt med proven fram tills påsklovet. Imorgon har jag iallafall mitt första prov i småföretagande. Jag tror att det ska gå bra faktiskt, det är ändå rätt roligt och intressant om man jämför med andra ämnen. Hoppas på ett vg åtminstone, men måste lära mig att g är faktiskt helt ok!

Så ikväll blir det plugg framför "Du är vad du äter" och "Casper". NU
Efter imorgon kommer allt bli bra igen.

156161-64 Vill ha ;)


I want it


156161-15
Undra om den tar bilder lika bra som den är snygg...?

Torsdag

Jag satt uppe till 1 och pluggade och vaknade sedan vid 5. Har suttit och pluggat två timmar nu. känns som att lite gått in, men "än har poletten inte trillat ner" som pappa så fint uttryckte det.
Blä.. plugg på bussen med. Tur att jag har mein Ina och bra musik på mobil(även om en lur inte funkar, suck).
ÖNSKA MIG LYCKA TILL NU VA!
Vill att denna skolveckan ska vara över så jag får njuta av fest på lördag, Snoop Dogg och P.Diddy på söndagen och shopping i Stockholm på måndag.


Suger...

Jag fattar lite mer, men det här suger ju... Tur att jag är hyfsat pigg. This is going to be a long night.. Man kanske skulle skaffa sig koffeinpiller...? Jag hatar kemi.

Första bilturen

Klockan 20.00, direkt efter maten, skulle jag precis sätta mig ner och ta tag i kemipluggandet, så ringer Erika. "Ska du med på en raggarrunda eller?" Det kunde man bara inte säga nej till! Så hon hämtade upp mig, sedan Ina och slutligen Simon. Vi körde runt i hela hylte och mer därtill, med timbuktu och techno i högtalaren och naturgodis(jag!).  En och en halvtimma senare väntas fortfarande kemiplugg, som jag nu insett kommer gå åt helvete. Jobbigt värre! Men det känns ändå lite lättare nu på något sätt, det är inte hela världen om jag misslyckas med provet. För det faktiskt viktigare saker här i livet, även om skolan är en hög prioritet!

156161-94 Erikas händer på ratten! Hon ville inte bli fotad eftersom att hon hade ridkläder+att min mobilkamera suger i mörker!

Onsdag

Nu har jag skrivit klart engelskan, och ska börja med kemin. Usch, jag har sån ångest inför detta så det inte är sant... Men jag måste skita i dessa ångestkänslor nu, och plugga hela kvällen(halva natten?), och lite imorgon bitti. Då har jag iallafall försökt, och det känns inte lika farligt då. Kemi är så satans tråkigt och ointressant.
Nej, jag får göra mitt bästa. Det känns så jobbigt att få IG bara, speciellt på det eftersom det inte direkt första gången man får det på ett kemiprov. Blä. Måste få G i kemi A!!!!


Kemihelvete

Hjälp, jag har sån ångest inför kemiprovet på torsdag.. och engelskaredovisningen.. och småföretagandeprovet.. blää, I hate this.. Hoppas jag får G på kemiprovet, annars är jag kööööööööööörd.
Surt det känns nu..

Skumma bussresor

Jag försov mig imorse.. inte så oväntat.. Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag var imorse(med undantag när jag var uppe 28 timmar i sträck kanske jag ska säga med). Jag var död, mådde illa för att jag var så trött. Har varit med om två skumma bussresor idag med (hyltebruk-halmstad och halmstad-hyltebruk) Vad ska man säga, 400 bussen var skum idag.

Bussresa 1 Bussen kör in i en skylt, såklart att det var precis vid mitt fönster. Hoppade till, tittade och ser en stor "repa" som är dragen igenom hela "mitt" fönster.

Bussresa 2 En fyllegubbe börjar bråka i sätet precis bakom mig med en annan kille, och det var inte långt ifrån ett slagsmål. Till råga på allt så däckade han av, stank jättemycket och hans stackars hund sprang runt ensam i bussen. Stackarn(ja, självklart hunden menar jag). Som pricket över i:et så trillar jag nästan baklänges(!) när jag ska gå av bussen. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas. Man brukar ju normalt "ramla framåt" när bussen bromas in häftigt.

Förvrigt har det varit en ok dag. Rätt snabb och smärtfri. Jag och Pauline började en ny kurs idag med "Filmkunskap". Det verkar rätt intressant faktiskt, ska titta på en stumfilm av Charlie Chaplin imorgon, det är ju inte så ofta man får göra det.

Ikväll ska jag försöka plugga lite kemi och småföretagande, men tror inte att jag orkar.
Bläää, ändå.

Baby, where you at?
I just wish you'd call me, damn this phone.
They say you never know what you have until you lose it.
Words don't express your love, you got to prove it.

GRATTIS ERIKA, SOM FÅTT KÖRKORT IDAG ♥


Är det verkligen han?!

Har en "gammal" bild från årets oscarsgala som jag glömt att ladda upp! Jag är lite i chock faktiskt.... är det han ser ut i verkligheten?! Japp folks.. det är........



156161-91

"Borat" med flickvän(hon var väl med i wedding crashers....?) xD

Oprah Winfrey

156161-90    

Från och med idag, måndag till torsdag klockan 19 visas Oprah Winfrey show! Det är någonting man inte missar!


Drömma?

Nu säger jag god natt. Jag är inte trött, men det finns inte så mycket att sysselsätta sig klockan 2.15 en vaken natt. Så jag får försöka sova.

I tre timmar.
Hoppas jag drömmer något fint. På tre timmar.

Undra om jag hinner... kanske om jag lägger mig, somnar bums..?  Har en känsla av att morgondagen kommer bli förjävlig. Många lektioner, en trött Helena Johansson. Det går säkert.

Imorgon kommer jag träffa Simon, som jag inte sett på mer än ett halv år.

Tiden går så fort, hur kan det ha gått sex månader redan? om mindre än sex månader är jag 18. Så under den tiden jag inte sett simon, det är lika lång tid tills jag kommer få mitt körkort(förhoppningsvis). Jag förstår inte, hur tiden kan gå såfort. Just nu går den lite väl fort. Konstigt, jag som alltid vill att tiden ska gå fort.

Jag är schizofren och behöver nog somna och inte tänka så mycket. Det är jobbigt.

To do list this week

-  ringa och bekräfta vandrarhemmet [ x ]  pappa var snäll och ringde åt mig när jag var i skolan. Allt var fixat och klart som tur är!
- Gå till banken och ta ut pengar [ x ] 
-  Växla pengar på forex [ x ] 
- Gå till körskolan [  ]
- Plugga halvt ihjäl mig(kemiprov, småföretagandeprov, engelskaredovisning) [ x ]  MÅSTE MÅSTE MÅSTE KLARA KEMIN.
- Fixa en stockholmskarta (nån som har en bra till mig ;) [  ]
 

Helkväll med bingolotto

Idag har jag och Ina haft en helkväll med bingolotto och piggelin!


156161-93156161-92 Ina vann 100 spänn
 
År 2007 äger, blir roligt att piffa till dagarna med olika nyårslöften! Idag kunde vi alltså kryssa av "helkväll med bingolotto". Sedan i slutet av året ska vi skriva en utvärdering kring alla löftena, hur vi gick tillväga när vi gjorde dem, bildbevis osv. Kan nog bli riktigt smaskigt att läsa! Ina vann iallafall 100 spänn, och jag.. ingenting xD haha. NU är iallafall flyg och tåg bokat, känns jätteskönt att ha det avklarat. Nu ska vi bara ta igenom oss denna skolveckan, för helgen kommer bli grym.

-
Fredag, öppen för förslag självklart, men det blir nog en lugn hemmakväll(oldie, yeeees!)
- Lördag, sofie (som fyller år på tisdag!) ska firas, det blir antigen hemma hos någon eller så blir det ut att äta. Ett roligt gäng blir det, och så ska vi äntligen få träffa Anders =)
- Söndag, planet lyfter 11.45 med destination Stockholm. 19.30 kör rapparen Jibbs igång om allt går som planerats, och sedan blir det SNOOP DOGG och P.DIDDY


- Måndag, heldag i stockholm tills tåget tar oss hem vid 19.15!

Måste också säga att denna helgen har varit skitrolig! Både party och hemmakväll! Tack så mycket ♥

/ Helena - mars är bäst just nu


Drinking blogg

Rolig kväll, borde inte skriva blogg just nu. Klockan är snart 3, trött och flummig, det kan ju sluta hur som helst...
Ska lägga upp en asgullig bild nu som jag hittade när jag surfade runt.. looove!

THE family

156161-88

Söta plåster

vill ha....

156161-87

Äntligen funkar bloggen!!

Suck, jag har nästan blivit crazy de senaste dagarna, då webblogg.se bestämt att jag absolut inte får skriva blogg! Irriterande men nu är jag tillbaka! Sköööööööööönt.. Idag så blir det plugg på stadsbiblioteket med Pauline, sedan käk med tjejerna. Trevligt värre. Och imorgon är det en vecka kvar till Snoop Dogg och P.Diddy. Kan knappt fatta det. Det blir iallafall till att kryssa i  2 nyårslöften då; "Se Snoop Dogg och P.Diddy" och "Rista våra namn i ett träd i Stockholm". Bildbevis kommer på båda nyårslöftena såklart!!

Dagens låt

Beyonce & Shakira - beautiful liar

Lite oväntat med Beyonce och Shakira. Men och andra sidan, varför inte? ;) Beyonce är så vacker och Shakira kan dansa hon(beyonce med för den delen!)

image86

Se musikvideon och lyssna på låten här: http://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI

Tidig morgon

Hejsan!!

Nu sitter jag i skolan, väntar på lilla Paui som ska anlända om en kvart. Vi ska plugga fram till kemin som börjar 10.30.. eller...ah.. 11.15 kanske det var, haha! Vi ska iallafall göra lite samhälle och sånt där, så att vi äntligen kan lämna in arbetet. Kursförmiddag idag. Men ska inte gå på nån speciell, vet på ett ungefär vilka kurser jag ska välja till trean.

• Alternativ medicin (detta ska bli roligast att läsa!)
• Psykologi B
• Privatekonomi eller praktisk marknadsföring A (har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar mot privatekonomi)
• Turism (ska bli roligt)
• Organisation och ledarskap
• Filosofi A

Ikväll blir det till att boka flyg till Stockholm och sedan tåg hem från stockholm! Jag längtar! Fick reda på att rapparen Jibbs kommer vara förband åt Snoop och P.Diddy. Blir ju hur bra som helst!!

Nej, nu ska jag surfa runt på lite andra bloggar!!

It's a new day


RSS 2.0