friday night



Jobbade ett mördarpass idag.. 11-20. Förstår ärligt talat inte hur jag överlevde but i did :)


Igår hade jag och frida myskväll. Vi åkte först och köpte gymkort. Har tänkt bli fit for fight.. dock satsar vi på beach 2012 haha. Sedan åt vi kinamat och tittade på en film.

Idag har jag haft lite egentid.

Tittade på det nya avsnittet av vampire diaries och efter det bäddade jag ner mig i sängen med choklad och tidningar.

Ska alldeles strax sova nu, ska jobba tidigt imorgon.

Hoppas alla får en fin fredag!!

Har gått och blivit bmw-ägarinna!






Har köpt ny bil idag :) (samma modell och färg som på denna bild!) Visst är den fin?


mobilen är död



min mobil är död eftersom jag har glömt laddaren i stugan.. for your information.

soffhäng och sällskapsmys



Jag och Selim satte oss vid i bilen vid halv 2 tiden och tutade vidare till gekås. Selim fick agera DJ medans jag körde och regnet som öste ner utanför. Men det hindrade inte oss såklart.. 45 min senare var vi framme. Vi bestämde oss för att gå till netonnet först och köpa kameran, men det visade sig att de inte hade den i lager. Så typiskt! Men får helt enkelt beställa hem den över internet, det är ju också hur smidigt som helst egentligen. Såg dessutom att de hade fri frakt med, perfekt! Sen blev det en tur i handelshuset. Jakten startade efter de perfekta skorna både för mig och min karl men vi hittade tyvärr inget. Sen gick vi vidare till mq outlet och selim hittade en fin tröja men som inte fanns i hans storlek.. Typiskt! Men så är det ibland...

Våra magar började kurra så vi bestämde oss för att käka innan vi gick in i varuhuset. Jag var grymt sugen på thaimat men min favoritrestaurang hade stängt så vi åt vanlig hederlig skräpmat från burger king. Väl inne så hittade jag lite hygienartiklar som ansiktservetter och sånt. Köpte även lösögonfransar, ska testa dem på fredag hade jag tänkt! Dessutom hittade både jag och Selim varsin vinterjacka, perfekt.. Annars handlade vi inte så jättemycket direkt, men det var en mysig utflykt iallafall!


Kvällen har spenderats mestadels i gosiga soffan med middag samt lite pretty little liars avsnitt (är inne på säsong 2 nu). När vi blev uttråkade så bestämde vi oss för att spela ett parti okey och jag vann såklart :) haha.




nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag 16-01 och även samma tid på onsdag.. Boring!


take a pic



Äntligen en ledig dag!

Har jobbat stängningshelg.. Fy, så tråkigt! Tur man har goa människor som man jobbar med som gör det uthärdligt ;)

Idag är det ganska grått och trist väder så vad passar bättre en tur till gekås då!? inte för att jag ska ha något speciellt förutom en kamera. Har redan spanat in vilken jag vill ha och det blir denna, hoppas den är bra!! Om inte annat är den snygg och dyr iallafall, haha.





nu ska jag väcka min karl så det händer något idag!

Ciao!


the list


Dagens humör: uttråkad
Dagens mående: helt ok
Dagens borde: ringt tråkiga samtal
Dagens frisyr: nyduschat och självfönat
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: mjukisbyxor och vitt linne. snart jobbarkläder.
Dagens planer: jobba
Dagens materiella vill ha: kamera, mobiltelefon, vinterskor och vinterjacka
Dagens fundering: noooooon
Dagens beroende: te och yoghurt med musli
Dagens tråkigaste: jobba en fredag
Dagens längtan: ledighet och lön
Dagens superlängtan: julafton och semester
Dagens tidning: ingen.bloggar.
Dagens låt: snoop dogg ft T-pain "boom"


cup of tea





vaniljte ♥


open your mind for new things



Fredag idag! Vilket betyder för många, äntligen helg och ledighet.. well, inte för mig. Jobbar hela helgen :( så satans tråkigt alltså. Vill vara ledig jämt.. läge att byta jobb om man känner så kanske ;)

Jobbar dessutom natt, weeeeird. Har inte jobbat natt på McD sedan maj typ. Har glömt av alla fyllisar och stressen. Hoppas det blir en lugn kväll/natt iallafall.

Igår var jag som sagt över hos frida. Hon bjöd på bakelser och chailatte. I födelsedagspresent fick jag en kokbok. Tack söta för igår ♥

idag har jag bara segat, sov läääänge (ställde inte min alarmklocka!) och vaknade klockan 12. Så gott med en lång sovmorgon.. Sen tittade jag på det nya vampire diaries avsnittet. pure happiness! Så bra var det, längtar redan till nästa..


Annars då? inte ett skit faktiskt.. booooooooooooredness.

talk to you soon.

20110915


Var i sommarstugan i tisdags och igår.. Jobbade 7-16 båda dagarna, helt okej tider faktiskt. Dock så får jag så himla ont i fötterna och benen, vet inte om det beror på att jag har nya arbetsskor eller om det är för att jag inte är van att stå upp i cirkus åtta timmar!? nåväl, hoppas det går över iallafall! Efter jobbet i tisdags gick jag till Norre Port och mötte upp Selim som kom med bussen.  Vi gick inom hemmakväll och hyrde 3 filmer och jag köpte en "pink lemonad" såå god! Sen åkte vi till stugan och tittade på den första filmen; En blomma i afrikas öken. Handlar om en somalisk tjej som flyr till London, och blir sedan upptäckt av en modefotograf och blir en världskänd modell. Men hon har även blivit könsstympad och det är mycket av filmens handling som handlar om det. Båda jag och Selim tyckte att filmen var bra, men jag har läst boken också och kan säga att den är snäppet vassare!

Våra magar började kurra och därför tutade vi in till la stada. Efter lite velande om vi skulle gå till Pio's eller Gaston's blev det tillslut det första alternativet. Jag åt en god höstsallad till förrätt innehållandes rödbetor, sallad, valnötter och en supergod fetaostcreme. Till huvudrätt tog vi en varsin plankstek (Pio's är känd för sina god plankstekar!) och vi blev inte besvikna!!




Pia's goda plankstek!

Jag blev så mätt att jag inte ens orkade beställa efterrätt DÅ är det illa. Efter vår trevliga och romantiska middag så promenerade vi iväg till hemköp och köpte chokladmousse och sura karameller iallafall ;)

Hem till stugan igen, bäddade ner mig i sängen och satte på ännu en film! Den var jättebra men jag somnade efter typ en 1 timma och sov sen som en prinsessa hela natten.

Ja, och igår jobbade jag som sagt, inget speciellt direkt.. Ina, Alhada och Marie var på jobbet och käkade, trevligt att se deras ansikten :) Och grattis till ditt nya jobb Magyar! Så glad för din skull ♥

Igår spenderade jag kvällen i soffan med kladdkakeglass, min fina syster och säsong 2 av vampire diaries.. Nu har vi bara två avsnitt kvar av säsong 2 som vi tänkte titta på ikväll. Som tur är så börjar säsong 3 sändas i USA idag :)

Nu ska jag äta lite spagetti med köttfärssås sen ta en låååååååååååång varm dusch!

I eftermiddag blir det till att träffa Frida!

Har hittat en lägenhet jag vill ha!!! ♥ cross ya fingers xoxo


Beach 2012



Var ju som sagt tidigare en sväng hos min kära Frida. Vi satt och snackade och vi kom in på träning. Vi har bestämt oss för att börja träna! Vid nästa löning är det vi som införskaffar oss ett träningskort.. Både gruppass, sim och gym ingår så kan vara värt och träna. Och dessutom så har ju Magyar också börjat träna, desto fler desto bättre tycker jag =)


Såååå.. Beach 2012 here we come.. vi ska vara superfita, aiight brudar?!

Från det ena till det andra, nu ska jag ta bilen ner till ica och handla en vaniljvisp. Här bakas det nämligen en äppelpaj.. Gott! Får passa på att svulla nu innan det "hårda livet" börjar.


Over and out.

tatuering?



Otroligt fin text, läge att låta dennna tatuering pryda min kropp kanske?





tåls att tänkas på iallafall, skulle bli min första isåfall.


beautiful life






Soluppgång Magaluf, Mallorca 2011


off to ms F







Anna Helena Elisabet Johansson


Nu drar jag iväg till Frida, har dammsugat hela undervåningen, tittat på tv samt tagit en välbehövlig dusch.. I'm off!!


Tittade på skoj skull efter flygbiljetter innan.. 2 veckor i turkiet och sen vidare till Thailand i 2 veckor.. Hade varit en väldigt rolig trip tycker jag.. Hittade biljetter för 9000 per pers, inte så farligt dyrt ändå!? Just det, Selim har ju fått en handläggare på migrationsverket nu. Han har försökt ringa honom flera dagar i sträck men antingen är han inte där eller så är han sjuk. Don't we just love migrationsverket?! slow as a fuck om man säger så! Men hoppas det går fort så att han kan få PUT iallafall!


CIAO!!!


yesterday's fun


Igår var jag ledig!! Samma idag, bortskämd eller vad!?

Igår var vi i stugan iallafall, gjorde frukost och packade iordning sakerna för att bege oss hem till Hylte igen. Var hemma strax efter 2 tiden och sen spenderade jag dagen med att göra NADA.. Vilket är ganska skönt emellan åt faktiskt... På kvällen blev det köttbullar till middag och stack jag och ina över till frida för lite mys och film. Blev "body of lies" som gick på tv + lite naturgodis och polly.. ( och en hel del tjatter såklart!!) Filmen var bra och sällskapet var ännu bättre så ska inte klaga =)

Idag har jag varit helt seg, antar att det är förkylningen som sitter kvar.. Har haft halsont ett par dagar nu, not nice..

imorgon är det dags för jobb igen och på kvällen ska jag och selim på dejt.. Dinner and a movie it is!


i'm in love



Vill att min syster ska komma hem så vi kan fortsätta titta på vampire diaries säsong 2. Ska dreggla över denna underbart snygga karlen Ian Somerhalder aka Damon ;)





Come to mama säger jag bara!!


första dagen



Idag var min första jobbdag på väldigt, väldigt länge.. Kändes helt sjukt att vara tillbaka på Mcd. Sov jätteoroligt natten innan, först var det för varmt sen var det för kallt etc etc . Så det blev inte många timmars sömn inatt så jag var allt annat än utvilad när klockan ringde 5.20. Men det var bara till att pallra sig upp och svira om till McD kläder ännu en gång. Bilresan spenderades med att dricka kaffe i min söta termos och spela musik. Gick fort och sen väntade en hel dag från 7-16. Det mesta var sig likt, klart några stora förändringar hade skett men man kom in i det ganska snabbt. Är helt mör och trött i benen nu efter att ha stått upp i 8 timmar. Inte vad vid detta ju!

Dagens höjdpunkt var iallafall en supergod smoothie med smak av ananas och apelsin som jag drack till frukost. Efter jobbet unnade jag mig en STOR cappuchino från Sandy's som jag drack när jag körde hem. Vi får ju inte gratis kaffe på jobbet längre, ILLA!

Nu har jag ätit kvällsmat och läst lite bloggar. Har även tittat runt efter vinterskor men har inte kunnat hitta såna jag vill ha ännu. Skulle gärna vilja ha ett par svarta boots med snörning eller ett par boots som är varmfodrade, gärna i brunt eller grått. Får helt enkelt leta vidare för att se om jag hittar något som faller mig i smaken. Nelly och asos hade inget iallafall så fler tips mottages tack?! Vinterjacka har jag dock inte ens tänkt på, men det får bli ett senare problem.


Ikväll ska jag träffa Frida ♥
Det var ett tag sen nu i och med att jag har varit bortrest. Ska bli mysigt!


finito



Igår såg jag och Sofia klart säsong 1 av Pretty Little Liars.. och har bara en sak och säga.. ME LOVE IT!!!






Ska ladda ner säsong 2 alldeles strax, men kan verkligen rekommendera denna serien för de som inte sett den. Påminner lite om gossip girl + lite mystery n' murder.. Tjejerna har sjukt snygga outfits plus att det finns några mancandy i denna underbara serie.. SÅ SE DEN! you won't regret it..



mallorca 2011



Hemma efter en farfylld vecka på Mallis. Jag hälsade självklart på en av mina bästa vänniner Magyar, som även råkar vara öns bästa bartender samt galnaste partydjuret. Min resa började 27/8 där jag roadtripade till Göteborg, eller, ja, Landvetter närmare bäst. Efter en ca 2 timmar lång bilresa var jag framme på flygplatsen och efter har cirkulerat runt i ca 15 min hittade jag äntligen en parkeringsplats. Flygresan samt bussresan gick väldigt bra, hade sällskap av lite skvaller- och modetidningar så tiden gick fort. Hoppade av vid ett hotell i utkanten av Magaluf och där väntade min älskade magyar på mig, ett kärt återseende eftersom vi inte träffats på mer än 2 månader.

Vi tog taxi hem till hennes lägenhet där jag fick lasta av min resväska. Vi båda var hungriga och skadade (eller skadad, Ina hade slagit i tån dagen efter så den var helt blå + att hon haltade som en 95 årig tant) så gick vi och åt middag på en trevlig restaurang vid havet. Så mysigt.. Beställde in fajitas och ina tog lax. Till detta drack vi båda öl. Maten var jättegod och stämningen var mysig!

När klockan slog 23 var det dags för jobb för Inas del och jag följde med. Bortskämd satt jag i baren på GGBC och drack en massa goda (gratis!) drinkar som Ina matade mig med. Mums! Min favorit var en god mintchoklad-drink med mjölk i. Så god (och finsprit dessutom, inte illa!)

Efter x antal drinkar plus en hel del shot hade jag blivit bra på lyset och hoppade själv in i baren (!) och hjälpte Ina. Det var superroligt, sålde en hel del shots.. Jaa. det var ju mest för att mina bartenderskills sträcker sig till att blanda en redbull vodka. Så att sälja shots blev min melodi. Eftersom gästerna ville bjuda oss på shots så slutade det med att jag var riktigt snurrig mot slutet. Klockan 4 följde Ina mig hem, då snurrade det ganska rejält i bollen på mig. En "tidig" kväll i magaluf, och den första för mig, var avslutad..


Övriga veckan spenderade vi dagarna på stranden där vi åt färsk fruktsallad och nygjorda baguetter med ost och skinka. Vi solade, badade och låg och läste och pratade i våra härliga solstolar. Palmparasoller gav lite härlig skugga när det blev för varmt för ms Swensk.

Vi åkte även till ett stort köpcentrum som ligger utanför Palma och shoppade sjukt mycket kläder. Ina och Mailin slog till och med på stort och hittade sina vinterskor där. Jag "nöjde" mig med en massa fina tröjor samt smycken i massor!

Annat som har hunnit med under veckan är x-antal barrundor följt av häng på grillen klockan 6 på morgonen där vissa envisades med att fortsätta dricka rödvin= smart! Vi har tittat på 4d filmer, spelat minigolf, ätit en massa god mat ute på mysiga loungerestauranger. Favoriten var nog när vi tog bilen in till Palma med inas jobbarkompisar från beachcluben och åt på en japansk restaurang. Det var self-serice med en massa härlig mat som sushi och kinamat. Palma är förövrigt en av de mysigaste städer jag besökt. Katedralen La Seu är ett måste, så otroligt mäktigt!

Det har varit en härlig vecka med sol men mest fest! Så tack Ina för en jättebra vecka, och nu är det dags att komma hem ;)






Stranden ser inte helt fel ut, eller hur!?

Självklart har jag fotat en del bilder, har dock inte laddat in dem i datorn ännu eftersom att sladden har försvunnit (?). Får ordna det vid ett senare tillfälle, så håll tillgodo!!


ADIOS!


RSS 2.0