Imorgon...

Nu är allt färdigpackat och så, var ju en vända i hylte och fixade allt. =) Har inte så mycket att tillägga, de andra ligger och sover MEN inte jag. Kan inte, dessutom ska vi ändå upp om 4 timmar ändå ;)




Imorgon vid den här tiden sitter jag på queens och dricker öl, hahaha.


Hörs när jag kommer hem om jag inte får ett (oväntat) infall att uppdatera bloggen.

puss&kram

wohoooooo ledig!

god damn, har jobbat asset av mig idag. Från 11.30-21.00 stod jag och slevade upp hamburgare, cheese och nuggets och fan och hans moster till the halmstad peoples. Och nu är jag ledig (fram tills nästa söndag!)

FAN VAD HÄRLIGT!

Och imorgon eller ahh, lördag morgon (06.15) går flyget mot varmare breddgrader men räknar det som imorgon eftersom jag säkert inte komma sova något. Åker från Halmstad vid 2 på fredag natten mot flygplatsen. Imorgon ska jag och mamma hem till Hylte och packa. Måste stryka alla mina kläder, osv! 

3 notes to myself

- Hämta Fridas skor
- Köpa 3 paket farinsocker till min chef (i Alanya då)
- Skicka in foton till fujidirekt

Skulle vilja slinga mitt hår också, och träffa Simon och Ina men vetifan om jag hinner asså =S Ina jobbar på dagen, och vi ska bara hem lite snabbt och packa för att sedan åka tillbaka till Halmstad igen. Men, men, vi får se vad som hinns med. Väckarklockan är satt på 07.30 imorgon, jag och mamma planerar att vara effektiva ;)

Nu ska jag nog nana. Efter 5 timmars sömn är jag lite sliten faktiskt. Upp tidigt imorgon också.

/Helena

Cappuchino

Internet i stugan är förjävla segt alltså.. Tar ungefär 5 min att buffra en låt på youtube (normalt behöver man ju inte vänta något alls!). Kan inte ens ladda upp en bild på bloggen, då är det illa.. Hade ju hittat en jättefin bild på cappuchino (stavning på det?) som jag sitter och smuttar på nu. Okej, min är inte lika fin kanske, men säkert lika god!

Bara tanken på att jag inte kommer sova förren om minst 5 timmar gör mig trött, så kände att jag behövde något uppiggande. PLS, låt tiden gå fort nu.. Det är faktiskt ganska komiskt att man "ställer om kroppen" så att man ska bli trött strax innan man får ledigt. Hade jag inte haft turkietresan på lördag hade jag säkert kunnat jobba i helgen också utan att vara det minsta trött. Samma sak som när jag ska jobba natt. Normalt sätt är jag en nattuggla och är hellre uppe sent än att gå och lägga mig. Har alltid varit sådan (kanske inte på senaste, men då har jag varit så trött efter jobbet). Men nästan VARJE gång jag ska jobba natt så är jag supertrött redan runt åttatiden. Normalt?! det är jag fan aldrig annars. Jaja, nog tjatat om det, förstår knappt vart jag sitter och babblar så ska dra mig.

Puss på alla lediga människor, tänk på mig inatt era lyckostar =D


Just do it

Sitter och myser framför the hills nu. The hills är nog den bästa tvserien som finns (the city är också gushii!) Jag har fått hem pappren från migrationsverket, ska skicka tillbaka dem (ifyllda såklart) inom 4 veckor. Får göra det direkt efter att jag kommit hem från Turkiet, för måste framkalla lite foton osv osv... Mycket som ska fixas, men kul att det händer något! Har en känsla av att allt kommer ordna sig och bli mycket braaaaaa =)

Ikväll ska vi tydligen grilla med våra grannar som bor på samma gata som oss. Annars blir det en lugn kväll fram till 00 då mitt nattpass börjar. Hoppas att de 4 timmarna går snabbt för är riktigt trött på det nu, vill att tiden ska gå fort så vi kan åka :) 2 pass 2 go, det ska jag klara sen är det semeeeeeeeeeeeeeeeeester!

och löning på fredag, det är ju inte helt fel heller!!


/Helena

Tisdag

tjawww.. Idag har jag och mamma varit och hälsat på mormor samt käkat där. Sedan gick vi en runda med moses och sedan in till stan en liten snabbis. Köpte underkläder och en kalender, välbehövligt och bra!

Ikväll har jag och mamma gått på bingopromenad haha (typ som tipspromenad fast med bingo) jag vann en tablettask, WOHOOOOO ;)

Burger king har ju öppnat ca 2 min från mig FARLIGT FARLIGT haha så jag köpte hem mat därifrån medans mamma käkade sushi..

Jaja, ska röra på michhhh

Lugn måndag.. NOT!

Bion igår var jättebra, Ä L S K A R att gå på bio.. Mitt bästa biominne var LÄTT när jag och Ina såg click, den var superbra, men även lite sorglig (både satt och lipade och skrattade omvartannat) och ja, Ina, vi ska lätt se Bruno! Så tar vi en öl efter det, så blir det redig magyar&swensK feeling haha!

Idag har jag hoppat in och jobbat extra. Och fyfan vad mycket folk det var idag. Jobbade non stop från 12-18 (skulle egentligen jobbat till 17 men det var svinmycket folk - KONSTANT!) Så det var skönt att sluta efter den stressdagen ;)

Imorgon är jag ledig (såvitt jag vet??) imorgon åker sosso, pappa och malte hem och jag, mamma och moses stannar nog till fredag. Måste hem och packa ju (5 dagar kvar, jag räknar, ja!)´
Blir nog sushi imorgonkväll om jag känner mamma rätt ;)

Usch, jag är riktigt stressad nuförtiden.. Eller stressad och stressad, känner mig otroligt trött och tung i kroppen. Har konstant träningsvärk (?). Bra, slipper jag ut o springa i skogen, donken är fan som ett träningspass (dock så krävs det ju att man inte käkar där varje dag höhö)

inte mycket annat att tillägga. Ska väl snart sova snart antar jag.

Lördag

jag ska inte göra om misstaget att dricka kaffecool (espresso med vaniljmilkshake) innan jag ska gå och lägga mig. Låg och vred och vände på mig, och när jag "vaknade" kändes det som att jag inte sovit ett dugg. Så jag kommer nog sova gott i natt.

Jag, mamma och sosso har iallafall gått på stan en runda idag. Köpte 2 läppglans och en jättefin lila bikini inne på h&m. Sååå nöjd med den, nu kan jag minsann plaska i havet (snart!) och poolen.  Var även en runda på eurostop. Var svinmycket folk därinne så vi gick ganska snabbt.

På eftermiddagen har jag bara legat och vilat mig och läst ut min bok.. jag kan fan inte lägga ifrån mig när jag väl har börjat läsa..

Ikväll har jag vart iväg och jobbat 4 timmar. Ska gå och ta lite käk som de sparat till mig i kylen nu, sedan läggdags. Hahaa, jag är fan pensionär. Lördag och allt. Jaja.. har jobbat 6 dagar i sträck så jag känner att jag behöver vila upp mig..

LEDIG =D

nu ska jag mova vidare till min goda MAT! puss.

friiiiiiiiiiiiiiiiiday babyyy

Helluuuuuuuuuuuuu på er!!

Jag har jobbat 10 timmar idag trodde knappt att jag skulle överleva men det gjorde jag ;) (haha typiskt mig). Har käkat mat idag på jobbet också i och med att jag jobbade ett sånt långt pass. Har tryckt i mig litervis med sprite, 2 cheeseburgare, kaffecool och en marängsviss. Men gushi var det! Har fan ont i hela kroppen nu, imorgon ska jag bara jobba 3 timmar sen är jag ledig ett par dagar, ska bli jätteskönt. Har dock inget speciellt inplanerat, men ska gå på harry potter på söndag kväll med Sosso + hennes kompisar. Jag ÄLSKAR harry potter (okej, inget slår böckerna, men filmerna funkar ju också!). Det är så mysigt att gå på bio, ska börja göra det lite oftare. Går många bra filmer nu med verkar det som, skulle gärna vilja se Bruno. Skrattade så jag grät när jag såg borat, så hoppas att den är minst lika rolig!

Fick mina två klänningar idag från Asos. De passade som tur var! Den svarta var sexxi madda fakka klänning (magyar fattar) och den rosa var mer innocent barbie princess typ..But i like them! nu har jag så många klännigar att jag kan bada i dem ;) but that won't stop me. Ska fan byta kläder 3 gånger varje dag när jag är i Alanya; strandclothes, dinnerclothes och sen PARTYclothes.. mahahha.

Och jag vill ha mer skooooooooor. Är nästan besatt asså. Det blir ju inte bättre av att man läser massa blogger heller med snygga sexxi madda fakka skor (gillar det ordet!)

Nu är det bara en vecka kvar till Turkiet... ska tigga lite pengar av mamma (får inte lön förrens den 25!). MÅSTE iallafall ha en ny bikini och ett par solglasögon, för mina är spårlöst borta (??). Skulle vilja köpa skor också men tvivlar på att mamma sponsrar till det :p ocn en PARFYM och NYA UNDERKLÄDER OMAJJJJJJJJJJJJJ. Blir galen. Hade lätt kunnat shoppa för sexsiffriga belopp på en dag om jag hade haft råd (A) en pank shopaholic, that's me...

Jaja, nu ska jag gå och läsa min bok (åhhhhhhhh vill köpa en massa bra böcker också..... ehh okej jian stop it föfan)
Har ju jobbat i glassbo ett par dagar denna veckan så har läst ut typ 4 böcker, mahaha. Finns inte så mycket annat där att göra menar jag..


Nighty babes.

Vad har hänt..?

Sorry, för den dåliga uppdateringen lately. Jobbar nämligen heltid denna veckan, så blir inte så mycket "tid" över att skriva blogg. Okej, där ljög jag lite, har helt enkelt varit för lat. I måndags fyllde Magyar 20 år (GRATTIS IGEN, till min ny langare höhö) så jag var där och vi käkade jordgubbstårta och pratade hela kvällen. Mysigt! Och sen har ´jag bara jobbat, inte så intressant att skriva om det kanske. Får helt enkelt vänta tills något roligare dyker upp ;)

10 dagar kvar ♥


VART ÄR MINA ASOSKLÄNNINGAR!??!?!
Hoppas de skickar dem snart så jag kan ha med dem till Turkiet juuuuuuu..


Lättnad

Har NOG äntligen bytat bort mina jobbpass! Sån lättnad! wohoooo, 13 dagar kvar, jag längtar sönder!

idag har vi varit och hälsat på mormor och storhandlat, som jag skrev tidigare.. Mjau.. Längtar tills jag har en egen lägenhet och kan STORHANDLA exakt det jag vill.. Ljuvligt ;)

Ikväll har vi haft lite familjemys med god middag & efterätt. Det blev potatissallad med sparris och broccoli med lax och sallad. Och sen Gino (ugnsgratinerade frukter, såsom hallon, jordgubbar, banan och kiwi, och så har man riven vit choklad och kokos över. SMARRIGT!)  Och så har vi spelat kort. Önskar att vi hade "med andra ord", det är så jävla roligt att spela..



Gino


Nu ska jag nog och gå och kolla på en film på den andra datorn (tv:n är ockuperad av mamma). Jaja, jag klagar inte, har massa bra filmer på den som jag inte sett på länge!

Imorgon ska jag "jobba" på Glassbo, typ en liten affär där de säljer hantverk &sånt. Ska nog gå bra, dock brukar det vara ganska långtråkigt, ska nog sno med mammas bok som verkar asbra!



Nighty darlings :*


Söndag

Nyss vaknat upp från min beautysleep, har sovit sååå gott inatt. Fiifan. Skönt att vakna av sig själv och inte av någon jävla väckarklocka! Så nu är jag utvilad. Ska strax gå och käka frukost, sen storhandla! Haha, jag ÄLSKAR att storhandla (ljuvliga minnen när vi gjorde det på Migros i Alanya, vi STANNADE alltid hemma den kvällen vi storhandlat och kollade på film och käkade vår mat, haha)

Återkommer.

jag är leeeeeeeeeeeeeeedig! :P

Love these pics

       

true love is forever ♥

Friday night

Har haft en ljuvlig dag! Började dagen med att jobba 6 timmar. Det gick jättebra, och tiden rusade förbi. När jag kom hem från jobbet käkade jag choklad och pratade med min kärlek! Mina stora passioner i livet, haha! Sedan kom Tomi och Ina och hämtade mig, och vi stack till en italiensk restaurang för att äta middag. Jag och Ina tog kycklingpasta och Tomi tog oxfilépasta. Kvällen avslutades på morfars uteservering och cafeet med oss samt Tomis vänner (hann såklart med att köpa lite nattmat på älskade McD innan hemgång!). Blev även ett par öl.  Nu sitter jag här och filosoferar, ska gå ut och ta min nattcigg och sedan nana! Ska bli skönt att  slippa ställa klockan för imorgon är jag nämligen L E D I G! Gud så härligt! Dock måste jag säga att jag är inne i en bra jobbperiod! Tycker att det är roligt att jobba, även om jag klagar emellanåt! Allt rullar på väldigt bra just nu, inga större bekymmer, that's the way I like it.

Tänker på framtiden, och allt ser ljust ut! LOVE LIFE ♥ 13 dagar kvar, Älskling.

Åh, vad jag älskar dig!



Du är den finaste & bästaste jag vet! Kommer alltid att älska dig! DU ♥ JAG
BEN ♥ SEN! Föralltid..

Here they are...




Vad tycks!?

Fredag

Nu är jag här igen. Var väldigt lugnt igår på jobbet, inte alls mycket folk. Kom lite rusher då efter 3 men inte alls som det brukar vara när vi har nattöppet på fredagar och lördagar. Så blir nog mer idag, ska jobba 01-04. Great tid, eller hur?! Idag sov jag till 3 och sen har jag bara varit hemma och slappat. Käkat pizza och godis, jag är såååå nyttig nowadays! Fick lön idag, dock gick den åt väldigt fort då jag betalade av skulderna till mamma och pappa samt till resan. Jaja, får ju lön snart igen, så var väl inte så farligt! Har klickat hem 2 klänningar från Asos också, tänkte lägga upp bilder på dem nu!
Tror att jag ska lägga mig och vila lite nu, var skittrött igår, antagligen för att man inte hade så mycket att göra.. Jaja...

Fän...

Nu har jag duschat och käkat kvällsmat; chili corn carne. Sitter och väntar på att klockan ska bli 19.45 då jag ska köra till jobbet. Känner mig inte speciellt motiverat till det, men men, tiden brukar gå ganska fort när´man är där så det ska jag väl överleva ;)

Annars idag? har inte gjort något speciellt direkt. Spelat lite sällskapsspel med syrran samt suttit framför datorn. Givande.

Ganska onödigt inlägg, men jag är bored asså. Vill att det ska bli lördag kväll, för då är jag ledig =D

Torsdag

jahaw, dagarna rusar förbi i vanlig ordning. Kvällen igår spenderades hos Magyar, vi käkade kebabtallrik och pratade i timtal som vi brukar göra.. Haha. Skadeglädje är vår melodi.

Jag ska iallafall SLAPPA till max idag. Ska börja med att förflytta mitt ass från sängen till soffan, slänga in en pizza i ugnen och sen dega hela dagen lång. Ikväll blir det till att jobba 21-04. Skulle egentligen inte jobbat, men svårt att säga nej, (dollar-signs in mahh eyes) haha!

Och så har jag lite ångest också. Har 2 pass som jag måste byta bort för att jag är i Turkiet. Har messat halva donkenpersonalen men ingen verkar på. Känner paniken komma krypande. Gahh, så typiskt. What to do now? Jaja, det ordnar sig säkert, eller rättare sagt, DET MÅSTE! För åka, det ska vi ju. 16 dagar kvar! ♥

Annars måste jag säga att den här dagen är JÄVLIGT GRÅ.
Och såna dagar pallar jag inte med, så herrå.

Love Game

En ledig dag, woohoo! Jag har sovit ut dessa dagarna, då min dygnsrytm har varit lite fuckad sen helgen då jag jobbat natt, höhö. Sedan har jag och mamma hälsat på mormor och morfar en stund och sedan handlat lite mat och sånt på maxi som vi käkat ikväll. Har även spelat tvåmannatvist (tror jag det heter?) som är vårt nya hangup.. Ska lära Magyar det kortspelet så vi kan spela det ;)

Imorgon ska jag jobba mellan 11.30-16.00. Lite lagom chilltid sådär! Sen bär det av till hylte där jag äntligen ska få träffa min lilla magyar som jag inte sett på år (!) typ. Ska hinna med och träffa Simon också, men magyar lär väl inte orka vara uppe så länge, den lilla working girlen så kan ju träffa honom lite senare =)


Jaha, nu är jag uttråkad. Jag vill hitta på något roligt på lördagkväll. Har fan inte varit ute och festat (i Sverige) sen... jaa.. kommer inte ens ihåg när! Då är det illa... VALBORG tror jag!



/ Helena let's have some fun this beat is sick.. i wanna take a ride on your disco stick ;)

Mjau

Känner mig lite mer levande nu efter filmys och käk! Har kollat på twillight (förstår inte riktigt grejjen med filmen ÄNNU?) Den var okej, men inte så bra som alla säger. Har dessutom käkat tacos och massa glass. Ska snart bädda ner mig i sängen, har suttit och pratat med Selim nu ett par timmar också ♥

Sick dick

Har jobbat 19.00-06.00 igår eller this morning, och nu är jag lagom död. Är hemma i Hylte nu och ska ta tag i och städa mitt rum, samt packa upp min resväska och tvätta och annat bajs. Är myyyycket irriterad då jag inte kan hitta min jäla kamerasladd.. Fiiiiiiiii.

Ikväll blir det slappning till MAX.


maooooooot, ge mig maoooooooooot


pussii

trött

Hade gett mycket nu för att vara hemma och bara S O V A !
Allvarligt talat, vad är det för tid att jobba; 1-4 på NATTEN. Nu ska jag vila mig lite och hoppas att jag känner mig lite fit for fit (dock inte så troligt).

Vill att det ska vara SÖNDAG nu!

Bokat Alanya!



Yes, nu var resan bokad (igen!) Jag, mamma och Sofia åker ner till Villa sunflower 1
25 juli - 1 augusti ♥

Hörde att det jobbade en snygg receptionist på sunflower, så det ska undersökas ;) haha!

Nu är det bara till att byta bort mina 3 donken jobbpass, men det ska nog gå bra!

22 dagar kvar! ♥


Fredag

Sovit såå gott inatt! Lyckades pallra upp mig vid halv elva. Skulle precis käka frukost men då ringde de från jobbet och undrade om jag kunde jobba mellan 11-16. Svårt att säga nej när de ringde, och dessutom behöver jag ju pengarna! Efter jobbet hämtade mamma upp mig inne i stan och vi lunchade på broktorpsgården. Blev en kycklingsallad med fetaost och currydressing samt en kladdkaka med grädde för mig och en räkmacka för mamma. Satt och klagade över diverse saker. Haha!

Nu har jag bara suttit och läst mina nyinförskaffade tidningar samt bloggar. Ska duscha och vila mig lite, sen blir det jobb inatt också!

Pussii & kram på er, höhö.


Välkommen till min garderob älsklingar!

Grandcentral Tunic SEK 129, Vila - NELLY.COM Body Con Dress SEK 229, Elise Ryan - NELLY.COM

Har beställt två underbara klänningar på Nellys sommarrea! Dessa kostade bara 400 kr inklusive frakt! Riktigt kap måste jag säga, speciellt sedan jag spanat in den högra klänningen innan och varit sugen på att beställa hem den.
Kanske kan ha den på bröllopet jag ska på i slutet av juli!? Vi får se, vi får se. Hoppas att passar och sitter bra nu också ♥

ohhhhhhhh

dålig update, kan någon gissa vart jag har befunnit mig någonstans!?
yes, turklandet.

Hittade en billig flygstol dagen innan (24 juni åkte jag ner) så jag slog till, sådär spontant och bra! Hann dock bara träffa magyar och ramona en halvtimma men bättre än inget alls. Har haft en mycket bra vecka, då vi har badat i poolen och festat nätterna långa ♥

Har även hunnit med en snabbvisit till Ankara då Selim hade sin intervju på svenska ambassaden där. Det var en mysig dag, först var vi på ambassaden då hann hade turen att vara först ut att intervjuas. Intervjun tog bara 20 min och sen så åkte vi vidare för att kolla på Ataturks stora grav (kommer bilder) samt ett museum. Hann även med att kika runt i ett av ankaras stora köpcentrum (fanns till och med starbucks!) för att sedan återvända hem till Alanya. Veckan gick snabbt, men hellre 1 vecka än inget alls! Alltid lika mysigt att träffa älsklingen samt cikcilligänget!

Hemresan igår var också smidig, hängde med ett par från kungsbacka. Planet var försenat 2 timmar så vi sysselsatte oss med att käka mat på burger king, dricka öl samt smygröka på handikappstoan på flygplats. Busigt! Hade även lyxen att 3 hela säten på flyget hem så jag nanade gott!

Idag har jag jobbat på donken tre timmar och sedan umgåtts med min lilla mami som jag saknat! Ikväll har vi spelat kort och käkat sushi!

3 veckor kvar tills jag, mamma och sosso åker ner till Alanya. Jag vet, jag har precis kommit hem, men jag längtar redan sönder mig!! Palla distansförhållande, "jag orkar inte mer" så att säGa.. men nu är det bara ett par månader kvar (känner jag på mig!) sen är allt perfect. Det som är så skönt är att det är bara ett par dagar kvar sen så träffas ju jag och Selim igen. ♥

Nog babblat om det, imorgon har jag inga direkta planer, ska iaf jobba natt både fredagen och lördagen något som jag ser framemot MYCKET efter som jag verkligen älskar mitt jobb ;) Någon som känner ironin i luften!? =D okej slutgnällt. Ska snart nana, så jag kan stå upp på benen imorgon i lagom tid!!



/allas er Jiano

RSS 2.0