happy new year

har spenderat eftermiddagen med min älskade the hills box! älskar hills & lauren


Nu ska jag alldeles strax börja göra iordning mig för ikväll, ska tvinga syrran att färga mitt hår (!!!!!!!! som jag inte gjort på hundra år, min utväxt ser förjävlig ut i håret) samt färga mina ögonbryn som jag inte "hunnit". Har inte köpt en ny outfit inför nyår så ska se om jag kan rota fram något i garderoben. Kommer nog inte vara såå uppklädd, känns liiiiite för kallt för det i detta vädret. Men det blir nog bra ändå! Ska vara i stugan först med Selim & Idris och sen ska vi vidare på fest till min jobbarkompis Viktoria. Kommer nog vara en del folk från jobbet o så. Blir nog hur bra som helst.

jag ska iallafall dricka lite vin alt champagne och bara (in)supa det nya året! Haha.. nej, men det blir nog hyffsat lugnt, ska ju jobba nyårsdagen så..

så detta blir det sista inlägget för 2009, så önskar alla som läser detta ett gott nytt år


Victoria secret 2009



sjukt snygga som vanligt. Dock tyckte jag att vissa var så himla smala. bara benrangel, var nästan rädd att de skulle knäckas på mitten där ett tag. Well, well, tycker det var bättre förr med tyra, adriana, gisele o de gänget men Viktoria secret är ju för det mesta bra ändå! :) nu blir jag sugen på att åka till new york och spendera x antal tusingar på nya undies.. om man ändå vore rik(are)..

vad jag tittar på just nu..



säsong 3 av the hills :)


Christmas 2009

Ska berättat lite kortfattat om julen.. Jag jobbade dagen innan julafton, hade vardagsstängning för första gången, men det gick bra. På julaftons dag var vi hos morfar och mormor, vi åt skinsmörgåsar och mandelmusslor. Jag och Sosso kunde inte stanna så länge för vi hämtade upp Idris som kom med bussen till Halmstad klockan 13, och sen körde vi hem till Hylte. Mamma & Pappa kom vid 3, och då kom även Selim + hans pappa och hans fru till oss. Så vi firade julafton tillsammans, spelade spel och delade ut julklappar till varandra.

Jag fick;

- 2 jätte fina tröjor av Selim, en lite tjockare grå och en svart med paljetter. me like
- Väska
- Underkläder
- Foundation + foundation svampar från makeupstore
- Okey- spel
- Pengar
- 2 sjalar
- En dvdbox; förhäxad säsong 3.
- "Elsas Mode" av Sofi Fahrman
- En jättefin vit lite längre tröja från JC + 2 nagellack & godis av min älskade Magyar! Tack gumman!


    

Det var nog det (hoppas jag inte har glömt något nu). Jag blev jätteglad för alla fina klappar jag fått, tack så jättemycket allihopa ♥

På juldagen åt vi det traditonella (svenska) julbordet och sedan så jobbade jag på juldagsnatten. Härligt tryck var det & mycket folk ut (what else liksom?). Jag sålde jättebra och sålde nytt rekord, glad och stolt är jag över mig själv. Det var värt att jobba juldagsnatten; det är verkligen överskattat & lång kö till alla ställena - no thanks. Selim & Idris var ute tillsammans, de var på corner & sen även en sväng in på McD för att äta lite nattamat.

På annandag gick vi och shoppade på mellandagsrean och lunchade på Venezia. Avslutades med en god latte på espresso house och sedan hem för att avnjuta lite turkisk mat (dolma) som Selims pappa lagade. De tog jättemånga råvaror & turkiska ingredienser hem till oss :) Jobbade natten också (var död) och som tur var så var det aslite folk ute så fick gå hem en timma tidigare.

Nu ska jag gå & äta lite kvällsmat tillsammans med min familj! (inte julmatrester som tur är)


tomorrow

har precis bakat klart min pepparkakscheesecake med vitchoklad. Hoppas den blir lika bra som förra gången.. dock är det bara den tradiga disken kvar, fifan. Ska alldeles strax ta en dusch och sen bär det in till halmstad. Kanske ska ta en runda på stan innan jag börjar jobba (blä)


teeth

efter mitt tandläkarbesök fick jag faktiskt en liten tankställare. I och med att jag har fyllt 20 år så är ju inte tandvården gratis längre för mig, och i och med att jag nu är en vuxen kvinna och tjänar mina egna cash så får man ju även en del tråkiga utgifter. Att laga en massa hål är definitivt INGENTING jag har råd med, och det finns ju mycket roligare saker att spendera sina pengar på. Right??! Iallafall, hade en del hål som jag är tvungen att laga, bokade två tider i januari så hoppas jag att det ska fixa sig. Min dåliga livstil med massa cola (jag som knappt drack läsk innan) och godis har tråkigt nog satt sina spår, fyfan. Men det ska det bli ändring på. Har köpt tandtråd + flux så snart kommer jag ha skinande rena & vita tänder. Dags att fimpa ciggen också?





Nu ska jag bara tvinga Selim att boka en tandläkartid också, han som har tandläkarskräck..


2 days left

har fått en hel del gjort idag, har flyttat omkring en massa möbler så att alla ska få plats här på julafton. Har dessutom fortsatt med julstädningen, så allt är i princip klart. Gött att ha det färdigt iallafall. Sedan har vi även handlat lite mera julmat och jag har slagit in alla resterande klappar och lagt under julgranen. Så nu är det minsann lite mer julkänsla här hemma!!



Och dessutom blir det äntligen en vit jul, minsann inte ens sist vi hade det, så allt är på topp. Känner mig lite trött faktiskt, är väl bara för att vi har fixat med allt idag. Imorgon ska jag jobba sista passet innan julen, 16-20. Så vi sover förmodligen inne i stugan då, julaftons ska spenderas med mina morföräldrar på dagen och därefter kör vi hem till Hylte igen.


Tuddiliuuuuu


JULSTÄDA

är det dags för idag. Ska rensa ur all skit och sånt som jag inte behöver. Rensa, dammsuga, dammtorka, moppa och allt det där. Det ska fan lysa härinne när jag är färdig.

Ska faktiskt bli skönt, av någon anledning samlar jag på mig en passa skräp (?) som bara ligger här hemma & tar plats, not good. Så det är planen för i eftermiddag. Ska även gå till tandläkaren vid 13.30, men det är bara en vanlig "kontroll" så det kan nog inte ta så värst lång tid.

Ikväll hoppas jag på lite chill & lösgodis, ska tvinga Sosso att färga mitt hår också + färga ögonbrynen

Dags att sätta igång ♥ free mondays

Dead sunday

har spenderats i lataste laget, minst sagt. Men whadavva, det var skönt ändå! Var ju inte hemma förrens 7 imorse så trött var jag. Dock har jag tagit igen det nu med 7 timmars härlig sömn. Känner inte för att skriva så mycket idag, har ju som rubriken säger varit ganska död. Ikväll blir det god hämtmat (tror jag ska ta pasta eller fläskfile med bearneaisesås) och slapp framför tv:n. En helt perfekt söndagskväll! Ha det fint.

JAG VILL INTE

ska jobba inatt och det är typ det sista jag vill just nu.. Känner mig inte alls på humör. 22-05 fy farao, hade gjort mycket för att slippa jobba inatt. Men, men, sen är jag ledig 3 dagar så man får se det positivt.. Det ska jag väl klara av..!?


Nätshopping

 nätshoppa ♥ man kan sitta in lugn & ro framför datorn och scrolla bland massa olika plagg (som dessutom är kategoriserade, smidigt) med en kopp te istället för att springa runt på stan och trängas med allt annat folk och köa. Gud, jag hatar att köa. Dessutom gör jag alltid en massa impulsköp när jag går på stan. Så ja, mer nätshopping framöver.  

Shoulder Pad Cardigan SEK 499, Love Milly - NELLY.COM

Ljuvlig kofta från Nelly

saturday

är så utsövd så det är helt sjukt, sov mellan 00-12, galet skönt var det!

Nu ska jag iallafall ta på mig kläder och fxa till mig lite så att jag ser ut som en människa igen. Idag ska vi åka förbi farfar som fyller 85 år. Har hört rykten om att det ska serveras smörgårstårta, det var inte igår precis, så det ska bli gött!

See u later.


Dags för film

jag är sjukligt trött & mätt, ingen bra kombo alltså, känns som att jag kan däcka av vilken sekund som helst och klockan är inte ens nio. Pensionärsvarning???

Jag ska iallafall lägga mig i soffan strax och titta på "Flickan som lekte med elden". Ettan var ju jättebra, så hoppas att denna håller lika bra standard. Vad jag har hört av andra så verka det iallfall som att "Flickan som lekte med elden" är den bästa i triologin så får hoppas på det.. känns typ som att jag är den sista av Sveriges befolkning som inte sett filmen ännu, men bättre sent än eller, right!?




tuff brud. Henne hade jag inte velat träffa i en mörk gränd iallafall, haha ;)

Bilder

Sitter på pappas dator nu, hittade 2 bilder från i somras när min mosters man fyllde 50 år. Kommer ihåg att det var i september, efter vi hade kommit hem från Turkiet (det syns dock inte på mig - blek som vanligt)



Mamma & Jag.. fin min jag har här ;)



Selim och Sosso



Our new bed




Free 2day

Det visade sig att väldigt många barn hade blivit magsjuka, så jag behövde inte jobba. Var ändå bara 3 barn där så det var dessutom inte ens lönt.. Och jag vill gärna inte bli sjuk sisådär 6 dagar innan jul. Så känns rätt gott att jag slapp det, även om det blir lite mindre cash i januari. Men, men, det kan det vara värt så länge jag är frisk!!

Detta betyder då att jag är LEDIG idag, vilken ljuvlig känsla alltså. Jag gick upp redan klockan åtta idag (trodde ju att jag skulle jobba!) så det betyder att jag har hela dagen på mig att sysselsätta mig istället för att sova bort dagen (det får jag göra imorgon iallafall, eller till typ 11 :)

Kommer inte ens ihåg sist jag hade en helledig fredag men det var länge sen. Ska dock inte ut eller något ikväll, var planer på det innan men känns skönt att vara hemma & mysa istället.

Ska sätta igång och städa lite hade jag tänkt mig så att det ser bra ut inför Julen.. Jag har verkligen börja att tycka om att städa, det kunde man inte tro om mig för ett par år sedan. I och med att jag inte "hinner" städa när jag jobbar så tar jag alltid det när jag är ledig.. Så städning = Ledig= WHICH I LOVE!

Återkommer senare idag, hoppas att alla får en bra fredag!






LYCKA

nu ska jag sova en 8 timmars lång och förhoppningsvis drömlös lovely sömn. Det ska bli helt ljuvligt. Blev en hel del bloggning ikväll men nu är jag så trött att ögonen nästan går i kors. Så med det säger jag GOD NATT ♥

09

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag säkerligen, dock inget jag kan komma på just nu ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag minns inte ens om jag hade några löften, hade jag haft det hade jag dock brötit allihopa. Får avlägga några inför 2010 istället!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Bekanta, dock inga nära vänner.
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej, som tur är. Är väldigt tacksam inför det.
5. Vilka länder besökte du?: Turkiet
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Bättre ekonomi & liiite hälsosammare livstil. Får jag skylla på att jag jobbar på donken eller ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Alla datumen då jag åkte ner till Turkiet och den ljuvliga augustidagen då jag fick reda på att Selim fick beviljat uppehållstillstånd.
8. Vad var din största framgång 2009?: Att jag fick ett jobb (april 2009) och att Selim flyttade till Sverige

9. Största misstaget?: Jag tror inte jag har gjort några större misstag, man ska inte ångra någonting.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Inget allvarligt, bara förkylningar.
11. Bästa köpet? Mina resor till Turkiet ofc!
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Flygbiljetter
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Att jag inte är arbetslös längre, Min familj, Selim och mina vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Alla från Pitbull, typ.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare, 2009 var ett mycket bra år. Tror & hoppas att 2010 kommer följa i samma stil :)
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tagit hand om mig själv bättre
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: ?
18. Hur tillbringar du julen?: På julaftons dag kommer vi att vara med mina morföräldrar och på kvällen spenderar vi hemma i hylte med min familj + Selims familj och vän
19. Blev du kär i år?: Ännu kärare, ja.
20. Favoritprogram på TV?: The hills & The city
21. Bästa boken du läste i år?: Twilightserien
22. Största musikaliska upptäckten?: Alla nya låtar från summer in alanya 09
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?: Jag är nöjd med det jag fick, har det mesta jag önskar mig. Nu vill jag dock ha min efterlängtade dubbelsäng som ska införskaffas snarast.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Spenderades med min kära + vänner på Queens Garden i Alanya.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Helt ärligt? NEJ!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Mcdonalds outfiten? Haha
29. Vad fick dig att må bra?: Som jag tidigare nämnt; min kärlek, familj & vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Jacob & Edward hehe ;)
31.Vem saknar du?: Mina gymnasiebästisar.
32. De bästa nya människorna du träffade? Träffat många goingar via jobbet


saves my bad hair days



Denna lilla hårprodukt är verkligen GULD värd och sååå prisvärd. Kostar inte alls många kronor och kan rädda mig från alla möjliga bad hair days. Det dumma är att jag inte upptäckt torrshampoos gyllene förmågor tidigare men thank god att jag har det nu. Inte en dag försent. I ♥ it!

Saknar turkisk mat!

Sitter och knaprar på inlagda babygurkor som jag doppar i turkisk yoghurt. Fan vad gott det är! Kommer och tänka på den turkiska maten som jag saknar såå mycket. Har ju till och med köpt en turkisk kokbok, men har inte "hunnit" laga någonting därifrån. Men det ska jag ta tag i.. Hoppas att Selims pappa kan lära mig laga lite mera turkisk mat (Selim har ju TYVÄRR inte ärvt den förmågan haha). Det jag främst vill lära mig är det speciella turkiska riset! Är så trött på vårt svenska torra ris, bläää!

Mat som jag saknar

- yalancı su böreği (Selims anne gör jättegoda!)
- Tavuk Corba.. från Comca såklart. Where else liksom..
- Husses kebabrulle (Ja, även om jag & magyar har klämt i oss X antal sådana i vår livstid så är det gott)
- Iskender Kebab
- çiğ köfte tillsammans med salladsblad och citronsaft. Idris brukade alltid ta hem sådana till oss sommaren 2008 som hans mamma lagat. Supergott. Ska nog be om receptet så kan jag ju få det när han kommer hit.

osv.osv.osv :)





1 week left to X-MAS

härligt, eller hur!? bara ynka 7 dagar kvar, hoppas att de går rysligt fort för jag längtar riktigt mycket. Förra året firade vi inte så mycket eftersom Sosso var i USA, vi hade inte ens en julgran :( Men det har vi iår, thank god, och dessutom verkar det som att det även blir en vit jul vilket inte går att klaga på. Kommer inte ens ihåg sist det var snö på julafton. Så, hoppas hoppas att det ligger kvar ett tag till. Dock är det ryyyysligt kallt, fryser halvt ihjält. Var ju uppe redan vid 5 imorse och vinden var inte nådig. Har fått jättetorra & narriga händer av kylan nu =unlike som fan. Ont gör det.

Just det, på tal om julfrukosten; började med att hämta upp Sara för vi bor jättenära varandra så hon åkte in med mig. Väl på jobbet bjöds det på mackor med olika pålägg, apelsinjuice, kaffe, clementiner, lussekatter & pepparkakor samt risgrynsgröt. Det var jättegott & trevligt, länge sen man åt en så stor och "julig" frukost. Mer sånt tack ;) Sedan fick vi även varsin julklapp; ett fondue-set.. Funderar dock på att ge bort det i julklapp till Selims pappa istället, det hade nog blivit uppskattat. Var inte hemma förrens 3 timmar senare för vi var ett gäng som satt kvar och tjattrade lite. Hann som tur var hem och sova 2 timmar till, så att jag var fit for fight för jobbet idag också. Jobbade över en timma så blev en liten längre dag än jag trott.

Selim har som sagt även åkt iväg till Tyskland nu, han har en timma kvar i bussen. Hoppas att allt går bra. Och att tiden går snabbt, saknar redan den lilla bebisen, haha.

Nåväl. Ska alldeles strax sätta på en film och kolla på den tillsammans med min syrra. Ste up 2 blir det. Imorgon jobbar jag, dock på dagis denna gången, men kul med omväxling! Var ju ett tag sen jag jobbade där så det ska bli mys!

öptm arkadaslar.

winter is here

Tuddeliiuuu.. Denna veckan jobbar jag 6 dagar, det är väl därför uppdateringarna har varit lite low på sistone. Idag jobbade jag iallafall bara mellan 11.30-15.00.. Konstigt nog kan det känns som den segaste tiden även fast den är så kort.. jajaja.. Efter jobbet gick jag och Selim på stan lite, shoppade de sista klapparna så nu är allt färdigt innan jul (nästan iallafall, har bara kvar lite till pappa men vet vad jag ska göra så det är no problem där)

Jag, Sosso och Selim har varit i stugan idag, vi lagade lite middag innan och nu har vi suttit och kollat på lite filmer bla perfect man som gick på tv:n innan. Har sett den innan men tycker att den är helt ok.

Klockan börjar bli ALLDELES för mycket nu, skulle egentligen gått och lagt mig för länge sen! Har nämligen ställt klockan på 4.50 (jag vet, omänsklig tid wtf) för imorgon är det julfrukost på jobbet vid 5.30. Som sagt OMÄNSKLIG tid, men det är ju bara för att mcD öppnar klockan 7 så vi måste ju göra det innan det =/ lame att gå upp så tidigt men samtidigt ska det bli trevligt!

Imorgon åker även Selim till Tyskland, han ska vara borta en vecka så ni som kan do ur math så kommer han hem igen på julafton, då tillsammans med hans pappa + fru.

Känner mig så trött och lite nedstämd de senaste dagarna. vet inte varför, inget har ju inte hänt direkt.. skulle vara skönt & vara ledig och bara sova hur länge man vill, minns inte ens sist jag gjorde det. Okej, slutgnällt, men tradigt att vara trött hela tiden...

Fick mina tider för Januari, hade inte lika mycket som de föregående månaderna.. blev lite besviken faktiskt.. Dock hade det varit lägligt för en solresa till värmen, ååååååååååh vad härligt det hade varit.. Vet dock inte direkt om man har ekonomi till det, men drömma kan man ju ;) spela egentligen ingen roll vart jag åker bara det är lite varmt och sol så att man kan bada! Kanarieöarna, egypten, THAILAND (ok lite ouut of my leauge) bring it on liksom :)

Nu ska jag förberedda lite för imorgon så att jag kan sova så länge som möjligt. Sen blir det till att nana! Sov gott på er.

Det känns att det är måndag..

för jag har varit otroligt grining och jävlig idag, haha.. Jag tror det är pga av sömnbrist från helgen, men nu mår jag bättre iallafall. Har jobbat idag, vart ett kort pass idag så det var ganska smärtfritt om man säger så. Nu är jag hemma igen, har precis tagit itu med tredje världskriget(mina rum) så nu är det rent och fint igen. Har jättemånga julklappar att slå in (orkade inte göra något igår kväll, tittade på the holiday och åt ris a la malta i soffan istället ;) så ska nog ta tag i det kanske!?

När Sosso kommer hem vid halv åtta ska vi ÄNTLIGEN klä vår gran. Ser ut som en riktig Disneygran (ädelgran) så det blir nog hur fint som helst.. Dock hade jag velat ha en egen gran men det får inte plats + att den hade barrat så mycket (jag glömmer alltid att vattna allt levande, är förvånad över att min julstjärna har överlevt så länge)

Nåja, det var allt jag hade för ikväll, i thinKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK



free sunday

var färdig strax innan klockan 6 imorse med stängningen. Gick ganska smärtfritt denna gången, thank god. Och inte heller allt för sent. Dock trodde jag att det skulle vara mycket mera folk igår, i och med lussevakan men det var väl som vanligt ungefär. Sålde strax under 4000, helt okej iallafall.

vaknade upp 6 timmar senare, hade ställt klockan men vaknade av mig själv konstigt nog. Kände mig illamående i natt och imorse innan jag gick och la mig, trodde att det skulle vara bättre efter att jag sovit, men det är det inte :( Usch och fy säger jag.

Jag och Selim har bara suttit och slappat och slöat här framför tv:n. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem ifrån mormor och morfar och sedan ska vi åka och köpa julgran på plantagen. Blir till att klä den sedan ikväll när vi kommer hem till Hylte :) Ska även slå in alla klappar jag köpte när vi var på Väla i torsdags. Så en riktigt mysig julig söndagskväll väntar på mig!

ska tagga nu, och hoppas att mamma kommer snart så att vi kan åka.


Saturday again

Hoppas ni gillar klippet från queens garden ;) har sett det x antal gånger och skrattar varje gång jag ser det! Idag har vi varit på stan, och handlat lite... dock så hittade jag typ ingenting (??).. vi tippade istället, och gick runt och kollade i alla möjliga affärer samt käkade lunch.

annars har det varit en ganska lugn och skön dag, har precis haft familjemiddag nu här i stugan. Blev grillad kyckling idag igen, men det är lika gott varje dag. Nu ska jag gå ut och umgås lite och sen vankas det jobb mellan 22-05 (som lika gärna kan betyda 6, halv 7 eftersom jag har stängning buhuuuu)


Queens Garden

 



Juli, 2008

ohhhhhh happy day!

idag har det varit en bra dag, som de flesta dagar nuförtiden måste jag säga :)
Började dagen med att jobba mellan 10.30-19..  Det gick som vanligt väldigt fort, gött måste jag säga! Desto mer jag jobbar och desto längre pass jag jobbar desto fortfare går tiden.. konstigt nog (?) Men det är bara bra, för då tjänar jag fett med cash, tummen upp på det!

Efter jobbet åkte jag hem till stugan.. Jag och Selim bestämde oss för att ha lite fredagsmys, så först åkte vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer och sedan till ica maxi och inhandlade lite mat! Blev inlagda grönsaker, turkisk yoghurt, kycklingklubbor och ceasersallad.. och cola till det! Det var mycket gott! Samtidigt som vi åt så tittade vi på ice age 3 (en av filmerna vi hyrde) och den var så mysig och bra. Älskar alla ice age filmerna. Nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på en till film. Så skönt att vara ledig en fredagskväll och bara mysa & ta det lugnt.

Imorgon ska vi först sova ut ett tag (eftersom jag jobbar natt imorgon kväll + att jag har stängning.. gäller att vara utsövd då!) Imorgon blir det en tur till stan för att inhandla lite julklappar till mig själv.. ;) jag vill nog bara ha mjuka julklappar, finns så mycket fina kläder som jag vill ha. Dessutom skulle jag vilja ha foundation + löspuder från make up store.. Jaaa, vi får se vad jag hittar imorgon! Nu ska jag gå till min älskling som redan ligger nerbäddad i sängen, det kallar jag fredagsmys!

Hörs snart igen, pussgurkor! Ha en mysig helg!

Heldag med min man & min magyar!

Jag har dock gått och blivit helt sjukt förkyld, näsan rinner som aldrig förr och jag har så sjukligt ont i mina lungor alltså.. Mycket irri måste jag säga! Hoppas jag är frisk snart, jag kurerar mig med näspray, panodil och esperitox..
Igår jobbade jag 10-19, måste säga att det gick sjukt fort igår, och roligt hade vi.. Skönt när man jobbar med goa människor på jobbet, då blir allt mycket lättare.

Idag har jag varit ledig och det myyyyyycket efterlängtade besöket på väla/ikea var det som skulle uppta hela min dag :) Jag och Selim vaknade tidigt, och sen åkte vi och hämtade magyar. Tog bara dryga timmen och köra, dock körde JAG fel, körde liiiiiiite för långt om man säger så (till landskrona) men det var bara till att vända igen och köra tillbaka en bit ;) Efter vägbeskrivning från pappa så anlände vi äntligen till vårt shoppingparadis! Eftersom ingen hade ätit frukost och klockan var närmare halv 12 när vi kom fram så käkade vi först.. Alla 3 åt på olika ställen; ina käkade på donken (bra där magyis, de gillar vi!!), Selim åt kyckling och jag åt thaimat.. Sjukligt gott var det måste jag säga! Sen var vi alla mätta & glada och redo att börja shoppa!! Jag skojar inte om jag säger att vi var inne i NÄSTAN alla affärer, men det är så det ska vara! Nu har jag nästan köpt färdigt alla julklapparna, känns mycket skönt måste jag säga. Både jag, Selim och Magyar hittade mycket fina saker! Nu är man dock lite (okej, mycket) fattigare, men det känns bra att ha det mesta fixat iallafall!

idag åt jag förresten en jääääääääättegod fika, nämligen pepparkaksmuffins & pepparkakslatte ( i know, jag älskar jul (aka pepparkaka höhö). Var skönt att vila upp våra fötter där emellan allt springande i affärerna!

Sedan hann vi även med en liten snabbis inne på IKEA, jag kollade på min (okej, vår) ljuvliga dubbelsäng som jag vill haffa, en som jobbade på ikea hjälpte mig att räkna ut vad allt skulle kosta (sängstomme, huvudgavel, madrasser osv) så nu vet jag det iallafall. Dock blir nog inte ett köp innan jul iallafall. Får ta det i början av nästa år. Dessutom fick vi provligga i sängarna, sååååååå mjuka och sköna.. Mjau!

Jag och min älskling har suttit och myst framför tv:n nu, har käkat chiliostbågar och druckit cola framför shanghai nights! Nu börjar min hals värka igen, tror jag ska göra mig en kopp te med lite honung i för den ska jag nana! Upp tidigt imorgon och sen blir det jobb hela dagen lång!!


GOD NATT!

cake and a movie

Har nyss tittat klart på en film. The knowing hette den. Någon som sett den? Jag tyckte att den var bra och spännande den första timmen men sen gick det bara utför tyvärr. Slutet var helt orealistiskt och inte alls bra, det förstörde typ hela filmen.. För er som inte vet var det typ "armageddonthriller" med Nicholas Cage men isåfall tycker jag att 2012 var mycket bättre, om man nu ska se en katastrofilm överhuvudtaget menar jag ;) Måste säga att man blir ju inte på världens bästa humör efter man har sett dem om man säger så!

Till filmen åt vi cheesekaken som jag bakat tidigare idag, den var gryyyyyymt god & krämig, måste helt klart säga att jag lyckades :) Lättbakad var den också (säger t o m jag som väldigt sällan bakar!) Ska lätt göras fler gånger ofc, dock var den jääääävligt mättande (åt 2 STORA bitar i och för sig) så nu är jag verkligen proppmätt.. 

Jaaa, ser att klockan börjar bli mycket så nu är det time to hit the sheets!

Jag måste verkligen färga mitt hår anyday soon om man säger så, är sjukligt trött på min utväxt! Dessutom kanske man ska klippa någon lugg av något slag?! Tåls att tänka på... Dessutom blir jag sugen på att färga mitt hår mörkare, blir alltid det under hösten/vintern.. jag har verkligen haft alltifrån riktigt mörkt brunt till blont de senaste 2 åren och jag vet fortfarande inte vilken som är "min" färg.. gaoohhh!

Nej, nu babblar jag på igen, SÄNGEN NÄSTA TACK!


ALANYA 2007

Jag sitter och pratar med Magyar på msn just nu, och så börjar vi snacka gamla Alanyaminnen tillsammans!
Främst från 2007, vi var där tillsammans först 1 vecka i augusti och sen åkte vi ner ännu 1 vecka i september

Den första veckan vi åkte i augusti åkte jag för första gången utan föräldrar och tillsammans med Ina kunde det ju inte bli annat än galet. Nyss fyllda 18 år (ina hade fyllt iallafall!) åkte vi ner tillsammans och förväntningarna var SKYHÖGA. När jag ser tillbaka så är jag fan ett under att vi överlevde fan, det var verkligen en helt galen resa! Under denna veckan var vi mest på Bellman aka vår älskling under 2007 (tätt följt av Havana, fast det "upptäckte" vi under andra resan.

Låtar som;
Serdar ortac - dansoz, afto to kalokari, esena mono, sana ne, love is gone och typ ALLT från bob sinclair ger mig rysning fortfarande än idag (tyvärr lyssnar jag på de så sällan nu idag) och jag tänker direkt på Bellman. Vi brukade alltid gå dit vid 12 tiden och oftast strawberry daquiri eller tequila shots (jag). En gång beställde jag in 4 shots helt till mig själv, haha!

(internt från BB)

- ina battlar med gammal turk
- jag blir jagad över halva bellman för att jag "snott" ett ciggpaket av en turk
- strawberry daquiri
- FLÄKTEN
-Äcklet (tyvärr ska jag säga HAHA)
- 5 i 3, när de ropar upp bussarna till alanyum
- Dunket

såååååååååå otroligt mycket mer minnen, men det skulle bli en hel bok av det om jag skulle skriva om det nu. Återkommer säkert med mer memories när jag är på humör




Jag och min älskade magyar aug 2007. Här är vi på vårt hotellrum (vi bodde på lavinia, ganska bra bort från centum fast vi brukade gå in till hamnen ändå, duktigt fan!) innan utgång.

i [Love] monday

Jaaaaa, jag har verkligen börjat uppskatta måndagar, man får en nystart på veckan och dessutom är jag oftast ledig på måndagar! :)

IDAG vaknade jag och Selim vid kvart i nio, sedan körde jag honom till skolan. Sen kom mitt eviga dilemma; ska jag vara duktig och vara uppe nu (nu när jag ändå vaknat) eller ska jag krypa ner i sängen och sova till 12 tills hans skola är slut? Det blev det sistnämnda alternativet och jag måste säga att det var sååååååå skönt. Nu är jag så utvilad och utsövd som man bara kan vara och det känns helt underbart faktiskt!

Idag ska jag ta och storstäda lite (det känns som att jag gör det jämt, men det blir ju stökigt igen lika fort!?). Jag har faktiskt börjat uppskatta att städa och röjja här hemma, tycker om när det är rent och fint.. klarar inte vara på stökiga platser längre. Vuxenpoäng?

Denna veckan ska iallafall gå i JULENS tecken.. Jag ska köpa klart alla julklappar (antagligen på torsdag) och sen så vill jag gärna julbaka.. Dock är problemet VAD man ska göra, det finns ju hur många bakverk/godis som helst.. Ska nog ta och komma på något bra! Det får nog bli imorgon iallafall (då jag också är ledig :D) Jag har iallafall hittat en jättegod "Julcheesecake" som jag ska provbaka, för den hade varit perfekt att ha på julafton. Den Själva pajskalet innehåller pepparkakor istället för digestivekex och sen fyllningen är med philadelphiaost, vit och mörkchoklad.. Jaaa, ni hör ju hur god den låter!

Igår bokade jag lite bussbiljetter också; nu är det bokat och klart att Idris kommer. Han kommer att komma till Halmstad runt 5 tiden på julaftoneftermiddag. Selim åker till Tyskland den 17 december och stannar där till julafton; hans pappa och hans fru + Selim då kommer att ta bilen från Tyskland hit och de kommer också komma på julaftonseftermiddag :) Kommer bli en mysig jul! Och just därför är det bra att ha massa julgodis/bakverk fixat för det kommer säkert uppskattas! Vill att det ska bli en typisk svensk jul med massa pynt, mat, godis, julgran och hela köret :) Eftersom att det är Selims första "riktiga" jul vill jag att den ska bli speciell ofc!

Nu ska jag gå och sätta igång med städningen (ska nog kolla på lite Oprah först, love her!) och sedan blir det lite mer julpyntning. Borde verkligen ta tag och sprejja mitt fönster te x... Kommer bli hur snyggt som helst!!


myskoblogg??

skrev ett ganska långt inlägg tidigare idag, men det blev helt konstigt när jag skulle publicera det, så fick ta bort det.

Jag har jobbat 2 jobbpass igår (ett på dagen och ett nattpass) så jag är ganska trött nu. Jag slog förresten mitt persolinga säljrekord igår per timme; 4122 kr! Första gången jag säljer över 4000 så jag är väldigt glad och stolt över mig själv för att det går bra på jobbet och att jag fortsätter att utvecklas. 

 Ska alldeles strax lägga mig på soffan och kolla på tv, har tänt alla ljus jag har i rummet så det är verkligen adventsmysigt härinne!

Får ta och uppdatera bloggen imorgon, är nämligen ledig då så då är mina energinivåer återställda i hope! Idag har jag nämligen inte gjort mycket vettigt; sov till närmare tvåtiden och sedan åkte vi direkt till Hylte... så nu ska jag återgå till min slappning...





Hoppas att alla har en mysig andra advent!


Julstress..

tror jag börjar bli vuxen nu.. för första gången i mitt liv känner jag JULSTRESS!
Don't get me wrong, jag älskar allt som har med julen att göra, det är lätt min favorit högtid.. men denna julen kommer bli lite speciellt.. först och främst ska vi ju fira med våra "vanliga" släktingar men sedan kommer även Selims pappa och hans fru från Tyskland komma hit på julafton och firar med oss. Dessutom så kommer nog Selims bästa kompis Idris (antagligen, inget är riktigt bestämt ännu) komma hit och stannat ett tag över jul/nyår. Imorgon kväll ska iallafall jag och mamma gå igenom alltihopa; planering över jul;  så hoppas att det klarnar upp lite då. Tacka GUDARNA att jag har min älskade mamma som alltid ställer upp och hjälper mig med vad det än är.. Pappa ställer också upp såklart, dock har han inte lika hög stressnivå som min mamma (tror ingen annan i världen har det btw!) Det kommer bli en crowded jul också, så jag hoppas att allt löser sig rent praktiskt.

Jag vet att vad det än gäller kan jag alltid gå till min mamma för hjälp och råd.. Hon kommer alltid ställa upp för mig i vått och torrt.. jag älskar dig mami ♥

Jag hoppas dock att allting ordnar sig till jul så att alla våra nära & kära inklusive min egen familj + Selims familj blir nöjda och glada.. Julen är ju faktiskt en familjehögtid som man ska njuta och inte ska ses som en "börda"

Ja, nu blev det lite djupt och filosofiskt.. Jag vill bara att alla ska känna sig prioriterade och att det kommer bli den bästa julen samt bästa avslutningen på detta året. Det enda jag vill är att alla ska vara glada och lyckliga!!

Jag ser även jättemycket fram tills nästa år och hoppas självklart att det kommer bli det bästa året so far..

nu väntas 10 härliga timmars med välbehövlig skönhetssömn. Skönt att slippa pendla från Hylte imorgon bitti och istället ta igen de timmarna sömn istället. Dessutom känner jag att biverkningarna från sprutan har börjat avta, hade fortfarande ont i nyckelbenet i morse (i know right, konstigt ställe att ha ont i) men nu känner jag mig helt normal och tillfrisknad!! och tror att jag kommer må prima skinka imorgon efter min härliga SÖMN! Nej, nu har jag babblat på alldeles för länge och nu väntar min sköna säng på mig!!

* Love Helena *


  



Hade ingen passande bild till inlägget (skulle egentligen laddat in en julbild) så jag hittade en gammal bild på denna datorn. Selim och Idris från sommaren 2007. Vad små de ser ut =D


weu9e

men åhhhhhhhh

arsenal förlorade med 3-0, de suger fan... okej, inte för att jag är värsta fotbollsnörden men jag trodde Arsenal var bra!? whadavvaa

sitter i stugan här, IGEN.. jag har jobbat idag och sosso skulle sova här så hon ville ha sällskap.. DOCK är hon på bio tills kl 12 så nu sitter jag här och äter pasta med ketchup.. allvarligt talat, jag är såå glad att jag inte bor helt ensam i en egen lägenhet, hade typ levt på färdigmat och pasta med pastasås.. blääää. Hade aldrig klarat av att bo själv överhuvudtaget, är alldeles för sällskapssjuk samt lättskrämd för det..


nehe, nu ska jag tråka mig lite mer tills jag ska hämta sosso i stan.. pussis

oynaaaaaaaaaaaaaaaa

SNÄLLA RARA SÖTA ARSENAL.. kan ni ta och vinna över manchester city ikväll??? Jag vet att ni ligger under med med 1 mål, men det är 40 min kvar att göra två mål till, aight?!

vinner arsenal ikväll så blir vi 2600 kr rikare och det hade ju inte varit helt fel eller hur??? 40 min to go, hadiiiii






svinis

jag har sovit 12 timmar i sträck, kan inte ens minnas sist jag gjorde det!! Kunde inte hålla ögonen öppna igår, dessutom var det inget bra på tv så somnade strax efter 12.

Selim har blivit sjuk av sin spruta, så han ligger och sover typ.. jag känner inte så mycket direkt, har lite ont i mitt nyckelben (??) men det är nog bara för att jag har legat och sovit konstigt. Lite huvudvärk också, men vem har dött av det liksom.. ,


Idag.. jag vet faktiskt inte alls vad jag ska hitta på idag... Börjar känna mig lite smått uttråkad faktiskt.. Kan ju alltid fortsätta med min rensning, men vet inte om jag känner för det just nu.

Måste säga att jag tycker om vädret nu, kallt och frostigt ute.. Inte så att jag gillar kyla, men hellre det än att det är grått och slask ute.. Detta vädret är iallafall lite mer julstämning tycker jag!

nu ska jag kila, uppdaterar mer senare!


baby boy

sitter här med en ansiktsmask inkladdad i fejjan, börjar faktiskt svida lite (= den gör nytta, förhoppningsvis!). Idag har jag hunnit med lite av varje, bland annat detta;

♥ tagit sprutan mot svininfluensan.. det var verkligen på tiden!
♥ kollat upp mitt blovärde (det var normalt) på vårdcentralen för att jag känt mig så trött på sistone
♥ varit och köpt lite vitaminer + rosenrot för att pigga upp mig själv
♥ apoteksbesök (linsvätska + cerat)
♥ Handlat mat + en julstjärna att ställa på bordet

Det var det hela! Bra gjort tycker jag. Man ska ta hand om sig själv.

Dessutom har jag städat mitt rum, det är så härligt när det är nystädat och fräscht igen! Har ställt fram min nya ljuslykta, blomma och lite hasselnötter på tv-bordet, borde nästan ta & fota, JULIGT värre är det iallafall = me likey. Jag och Ina köpte ju även varsitt snöspray, men känner att det nog är bäst att använda schabloner för jag vill att det ska se bra ut!

NU; en lång och skön dusch


RSS 2.0