WEEKEND

och en VÄLDIGT, VÄLDIGT bra sådan även om jag jobbade :)

I fredags fyllde min älskade mamma år <3 jag köpte charlotte perellis bok till henne och ett parfymkit från bodyshop. Det förtjänar hon min mamma =)

 jag jobbade hela dagen, var svinmycket folk, i och med att det var löning så efter jobbet var jag helt seg i huvudet. men gick en runda på stan med elsa, gick till apoteket, köpte vin och öl på systemet plus födelsedagspresenterna. Pappa hade överraskat mamma med att vi skulle gå hela familjen och äta på wild west steak house. vi fick bord klockan halv 9 och jag åt självklart 3 rätters, mums! De har en jättegod tobleronefondue med färska frukter och maränger som jag åt till efterrätt, rekommenderas. dock så tog jag oxfilén av någon anledning (brukar alltid äta kyckling annars) men det var inget för mig. Magyar hade säkert älskat den iallafall, hihi! efter 11 tiden rullade vi alla hem iallafall och jag somnade riktigt gott!

jobb igen på lördag, inget speciellt direkt, dagen gick ganska fort och jag fick sluta 45 min tidigare för att jag skulle iväg på kvällen! snackade med caisa lite efter jobbet, sen stack jag hem och vi fixade iordning oss. tog bussen till elsa och hon hjälpte mig att fixa mitt hår. Sen skulle vi dra till emilia på förfest - men sen visade det sig att alla mina tjejer hade fixat en överraskningsfest för mig och elsa hemma hos carro. Jag blev sååå glad och chockad och RÖRD (mitt nya ord haha) så underbara ni är! Jag fick ett jättejättejättefint halsband och armband från guldfynd och en 1,5 liters champagneflaska! vilka underbara presenter, i love it!

det var iallafall en mycket trevlig tillställning och sen drog vi alla in till stan vid 12 tiden. försökte komma in på gastons men det var 25 där.. lame. men vi gick iallafall vidare till sebbe och hälsade på han istället och efter det tog jag mitt förnuft till fånga och gick hem och la mig :) jobbade nämligen kl 8 dagen efter. men det gick ju bra, och efter jobbet åkte jag hem till hylte. träffade frida och vi pratade och kollade på tv!

NY VECKA, och jag startar den på ett helt underbart sätt, nämligen en ledig dag! Jag ska fixa iordning mig lite ny, sen bär det av till gekås.

skriver mera ikväll!



torsdag


jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så här trött
!!!! antar att jag inte sover tillräckligt länge, men jag försöker gå och lägga mig så tidigt som möjligt (för att vara jag.. är ju trots allt nattuggla!). jag blir inte pigg av 8 timmars sömn och skulle jag mot förmodan "sova ut" en dag så hade jag varit ännu tröttare. GAH! skulle nog behöva fimpa ciggen, börja träna, käka lite mera nyttig mat och vitaminer!? det låter som en bra idé, nu ska jag bara genomföra den, hur lätt som helst eller hur ;) haha lycka till girl!! ^^

jag gillar verkligen hösten. känns som en nystart. ska inhandla en ny kalender så jag får lite ordning och reda på mitt liv, just nu har jag ingen, då min tog slut och sen kan jag inte direkt påstå att jag behövde en när jag var i turkiet ;) ska beställa en över nätet som man kan designa själv, blir självklart en rosa eller lila, mina favoritfärger. sen skulle jag behöver rensa min garderob och alla andra diverse lådor, ligger en massa skräp som jag antagligen inte behöver och SÅNT som jag faktiskt behöver men som jag glömt bort när de ligger där undangömda.. uuuuuuuuh.

nej, nu känner jag att jag verkligen babblar på om allt & inget, tror det är bäst att jag avrundar för ikväll. ska gå raka vägen till sängen och sova! imorgon blir det en trevlig dag! =) löningsdagen är min favoritdag på hela månaden och tydligen har jag varit en duktig tjejja för när jag kikade in på min internetbank så fick jag en ganska bra lön. har varit med att inhandlat denna. men ska verkligen försöka att spara & hålla i mina pengar, då det inte är det billigaste att flytta hemifrån. men denna godbiten kunde jag inte motstå :)



dagens fynd, palett med 88 stycken ögonskuggor. jag har en känsla av att den kommer bli välanvänd och värd varenda krona. natti natti!


can't live in alanya, can't live without it



en konstig hatkärlek måste jag säga! har haft några av de bästa och roligaste stunderna där i mitt liv, samtidigt så är det samma sak day out day in. men, men, här kommer iallafall lite underbara bilder från vår semester. snodde nämligen några av vanessas bilder från facebook.



middag på queens garden



lite flummigt på havana, amen visst



jag & min darling på beachparty

vanessa och jag på turkiskt bröllop




grattis pappa

idag fyller min pappa år - grattis grattis!

 och fyyyyyy satan vad kallt det var imorse, jag hade tjocktröja, mössa och vantar plus en halsduk och jag frös. Satte på "rumpvärmaren" i bilen och satte tempen på 25 grader, då började jag äntligen tina upp igen! jag tror faktiskt att det var nollgradigt, tänk bara sen när det blir minusgrader. Nej, aldrig är man nöjd, i alanya svettades jag som en gris och kunde knappt sova på nätterna för att det var så varmt. men, men, jag och mannen får gosa ner oss i säng eller soffan och värma varandra =)

idag lärde jag mig lite nya saker på jobbet, jag tycker faktiskt om att utvecklas och göra någonting nytt. funderar på att börja plugga nästa år. kan behöva något nytt. måste bara fundera ut vad jag vill bli när jag blir "stor" först. men det ordnar sig! har lite aningar iallafall, så vi får se vad det blir, har ju dryga året på mig att fundera menar jag.

har varit så otroligt trött efter jobbet idag, har inte orkat göra så mycket. vi åt iallafall tårta och middag tidigare, jag köpte lite trisslotter till pappa (han vann 50 kr iallafall!) och sen fick han 2 klockor som jag köpt i turkiet. jag ska strax ta en dusch, finns det något mysigare än att ta en låååång, varm dusch på kvällen och sen lägga sig i soffan och titta på en bra film (i mitt fall blir det gossip girl - even better!)

det ska jag göra nu, och sen ska jag packa lite inför helgen - som ska spenderas i stugan.. blir nog utgång på lördag, okej, jag börjar jobba 8 på söndagen men man är ju bara ung en gång right!?

Jag vet att jag precis kommit hem ifrån en låååång semester, men jag vill redan åka utomlands igen. jag hade gärna kunnat tänka mig att åka till asien, usa eller australien. blir nog inte denna vintern i och med att vi ska flytta och så men kanske nästa!? isåfall får jag börja spara redan nu, haha.

Puss & kram

ps 1, bilderna från alanya kommer upp snart, har fått fridas bilder och sen har även vanessa en massa bilder då vi mest fotade med hennes kamera eftersom att min suger att fota med i mörker! så ha tålamod, och som några av er vet är jag inte den snabbaste när det kommer till att lägga upp foton om man säger så.

ps 2 VILL HA EN NY BLOGGDESIGN, help anyone?????


over and out

 

 

 


back to work

alarmklockan ringde 5 imorse (!!!)  helt rysligt tidigt om du frågar mig. tråkigt att vara tillbaka på jobbet, hade gärna haft lite mera semester. men dagen gick ändå ganska snabbt och efter jobbet så fikade jag med elsa och emy på espresso house. skrev under hyreskontraktet och fick numret till tjejen som har lägenheten, så ska nog smsa henne och fråga om man kan få komma och kolla på lägenheten.

frida har varit här ikväll, vi har ätit tacos och tittat på idol. frida fick även sin present av muhittin, hon blev så glad :) är sååååå trött nu, funderar på om jag ska titta på ett avsnitt av gossip girl och sedan sova. jobbar tidigt imorgon också.


hemma igen!

Det var faktiskt helt ok att komma hem igen, innan åkte jag ju alltid ifrån Selim så det var alltid ångestfullt att åka ifrån turkiet men nu så åker han ju med hem, vilken underbar och skön känsla ändå. De sista dagarna så spenderade vi mycket tid med Selims familij och sa hej då till dem. var även på ett turkiskt bröllop i fredags, det var verkligen en trevlig upplevelse. Jag dansade inte lika mycket som Selim gjorde, men jag försökte iallafall. Har fotat lite, men har inte lagt in bilderna på datorn igen, frida och vanessa har även fotat en hel del så hoppas de skickar över dem till mig snart =)

i lördags så var det en väldigt trevlig utgång iallafall. kvällen startade på queens garden tillsammans med idris och vanessa. sen fortsatte jag och selim vidare till havana och drack lite goda drinkar där. efter klockan 3 var vi ett gäng som åkte vidare till summer garden och stannade där tills 6 (!) på morgonen. blev självklart tavuk corba på comca efter det, och gud vad jag flabbade ihjäl mig där.. först så åt jag en skitstark pepperoni och kunde typ inte andas på 10 min och det brände som fan. jag brukar äta de små gröna pepperonisarna som är inlagda men denna var typ "rå" och illgrön och jag trodde att den var lika stark som de vanliga men icke. never again haha.. får visa ett litet bild spel senare. och sen fick arab för sig att plocka ner en massa mat (?) och lägga i min handväska, det låter kanske inte så kul, men det var länge sen jag skrattade så mycket..

fuuuck allt som jag skrev till deletades nu och jag orkar inte skriva om det hahha..

!!!!!!!!!!!!!

nåväl, skriver mera imorgon, ska upp om ett par timmar och jobba. sen ska jag träffa elsa en stund och få hyreskontraktet och sen hem till hylte och träffa frida :)

PUSS


havana beach club..

... dar var vi igar tillsammans med idris, vanessa, ali och hans polska flickvan (har glömt namnet hehe) badade och solade och jag fick iallafall lite farg! battre an ingenting iallafall. kakade toast och farskpressad apelsinjuice.. nu ar det bayram, heller har varit (?) som ni marker har jag inte extrem koll men det ar iallafall att man firar i 3 dagar eftersom att ramadan ar slut och da ska man ata massa godis och sötsaker och barnen gar och ringer pa dörrna.. paminner lite om pasken tycker jag! sa igar kom selims slaktingar hit och vi at jaaaaaaattegod mat, min turkiska favorit ratt (patates köfte) drack cay och choklad. Det var trevligt.. sen blev det en tur ut pa stan, vi sallskapade med vanessa. hon at spagetti pa garage och en hann vi med ett par drinkar pa queens och carisma ocksa. idris slutade jobba vid 12 sa sen sa drog vi allihopa till havana. kul kvall!

idag blev det dimcay igen men denna gangen badade jag inte. tycker att det ar lite för kallt för min smak om jag ska vara arlig. men ja fiskade och fick faktiskt en fisk! de andra kakade firrarna som vi fangat men jag höll mig till mın kyckling. men jag smakade lite iallafall och det var helt ok. efter maten tog jag en tupplur och det var saaaaaaa skönt. jag vaknade i tid tills fruktskalen kom haha. at en massa honungsmelon som jag alskar. nu ska jag fixa haret och sminka mig tankte dra en stund till beachpartyt och efter det far vi se vad som hander

iyi bayramlar!


frida: saknar dig!
sissy: sjalvklart ska jag inte glömma turkish delighten =) har skrivit upp det pa min shoppinglista, hade tankt shoppa de sista dagarna för annars sa ater selim upp allt hahahah

MİSS U ALL CHİLL OUT!

O.M.G

 tittar pa turkiet som spelar nu just nu star det 1-1! go go go turkiye! igar var jag och selim pa beachparty, var faktiskt valdigt trevligt, en massa minnen darifran. drack drinkar/öl och tittade pa lekarna.. ja det var sig likt men jag flabbar fortfarande nar jag tanker pa det! traffade t o m hyltebor, min gamla klasskompis och hennes vanner, varlden ar verkligen liten! efter beachpartyt sa drog vi in till hamnen det blev en svang till havanna och sen gick jag muhittin och frida till istanbul. kan ju latt saga att var lite vaaaaal tipsy haha.. men what to do, jag hade kul igar aven om kroppen/huvudet inte haller med :)

vi ar precis hemkomna fran selims uncles place. idag har vi inte gjort sa mycket, satt en stund med grabbarna pa carisma och pratade med dem. sen at jag och selim mat pa pizza pizza. det blir nog en lugn kvall idag, ska vakna tidigt imorgon och dra till stranden jag maste ha mera farg ar ju sanslöst vit fortfarande. och dessutom kommer idris flickvan imorgon, har aldrig traffat henne sa det ska bli kul.

GOOOOOOOOOOOOOOOOL (hahahhahaha turkar) 2-1! wohooo nu ar mannen min glad =)

och pa tal om glada nyheter den 1/12 sa flyttar jag selim och elsa in i en mysig trea i halmstad!! =)


dimcay

igar klockan kvart över nio vaknade jag pigg som en mört. min svara uppgift och utmaning vantade mig namligen att vacka selim. inte den enklaste uppgiften som ni kan första! :) men till slut gick det och vi rullade ner mot stan narmare bestamt kale market dar vi mötte upp anna och ömer. Jag alskar verkligen att aka moppen! frida o muhittin kom till auditorium och sedan akte vi i samlad klunga till dimcay. helt underbart, luften ar sa otroligt frisk dar! vi satte oss pa en flotte eller vad man ska kalla det (ni som varit i dimcay vet vad jag menar!) frukost och farskpressad apelsinjuice bestalldes in medans killarna roade sig med att fiska varsin firre. Det roliga var att nar anna skulle försöka fiska sa kastade hon i sin lina och det nappade verkligen direkt! haha.. da blev ömer glad :)

jag och anna hoppade fran en bro/trampolin som var 5 meter hög.. frida fotade sa ska lagga upp lite bilder senare nar jag fatt dem (min kamera var död förtillfallet men nu ligger den och laddar) det var sa kallt i vattnet att jag tappade andan.. har nog aldrig simmat sa fort innan i mitt liv som efter hoppet :P brr!

klockan halv 3 akte vi mot alanya igen da killarna skulle jobba, det trakiga var att frida och muhittins moppe gick sönder =/ jag och selim akte iallafall direkt till havana beach club och hangde dar tills halv 8. jag och adem spelade kortspel och backgammon, jag vann inte denna gangen :( far ta revansch sen.

igar kvall var jag frida och anna ute och promenerade i centrum, gick till atm och hittade en massa fint och frida köpte en klocka av klockmannen. Blev aven kumpir vid husses place (eller nastan husses haha).

Nu har kameran och ipoden snart laddat klart sa nu ska vi ga till damlatasstranden och bada! ar fit for fit nu efter en god turkisk frukost.

Puss och kram.

alanya

tankte skriva en kort updatering om laget (vet att mamma laser, saknar dig!!) Jag har faktiskt inte solat och badat sa mycket (an sa lange).  Har varit pa havana beach club 4 ganger kanske, atit god mat och badat i poolen samt spelat lite spel. Det ar för tokvarmt för att bara ligga och pressa - tro mig jag försökte idag, laste 4 sidor fran min bok sen gick jag och satte mig i skuggan igen med min ice tea. Sa nagon vidare farg kan jag inte pasta att jag fatt annu, tur att jag har drygt 2 veckor kvar da! Jag har dessvarre rykt pa en valdigt jobbig förkylning, tror det beror pa airconditionen, har fatt jobbig hosta och snuvig nasa. Hoppas jag tillfrisknar snart!

Sa, detta har vi hittat pa hittils!

- akte upp pa moppen till slottet och kollat in utsiktet och atit god turkisk mat. Jag köpte 4 handgjorda bordsdukar och en lila sjal!
- atit middag pa pat foleys i  mahmutlar, at mexikansk mat! Jattegott och alltid trevligt att traffa frida & anna plus deras pojkvanner (som jobbar dar..)
- shoppat i alanyum, jag köpte ingenting men selim handlade lite klader
- fikat i hamnen och spelat backgammon
-promenerat
- varit ute ett par ggr, har mest blivit hang pa carisma, havana och istanbul.

Och igar fyllde jag ar, det var latt den basta födelsedagen nagonsin. tack alla ni som var med och firade mig! Jag Selim akte ut till mahmutlar, vi at god mat och de sjöng för mig och vi at tarta! Sa himla gulligt! Jag fick smycken i present, precis vad jag behövde da jag hade glömt alla mina smycken hemma =/  Sedan akte vi in med buss till alanya, jag och anna hade skitkul för busschaufförern körde jattefort över alla guppen sa man flög minst en meter upp i luften haha! Pa havana bestalldes det in helrör och öl i gott sallskap. Det var iallafall en jattebra kvall och jag kande mig som en prinsessa :)

nu har jag och selim kollat pa fotboll och spelat backgammon (igen...) egentligen skulle vi dra en svang till beach partyt ikvall men vi kande oss lite för sega för det.

imorgon bitti ska vi aka till dimcay!

Puss till er dar hemma, saknar er!

RSS 2.0