Gekås, jobb & nu blir det FEST!

Hej babes!

Har lite bråttom men ska iaf försöka knappa ihop ett litet blogginlägg. Dagen började med att jag, mamma och sos åkte till gekås. Köpte en massa rengöringsprodukter, 2 playstation spel, godis och.... ja that was it typ! Och en mascara & en flyttande eye liner. Detta kalaset gick på ca 600 spänn men det var det värt! :) Träffade även magyis där min goa ungrare (som jag inte träffat på länge saknar diiiiiiiig) Iallafall. Blev även god kinamat till lunch. Ikväll har jag jobbat mellan 16-21. Det gick bra och tiden gick snabbt även om jag inte hade rast. Nu sitter jag i stugan, är inne på min andra öl! Ska på fest hos min jobbarkompis Emilia och sedan vidare till Corner. Blir många från jobbet, så det blir nog hur bra som helst. Nej, nu ska jag dricka öl & sen ringa o fråga om vägbeskrivningen. Blir nog hur bra som helst, kommer bli en kul kväll i thinK (turkenglish)


Puss & kram

Some pics from Alanya September 2009




Lite bardans, ja why not? Själv försöker jag mig hålla nere på MARKEN, främst för att jag inte ska trilla ner & slå halvt ihjäl mig (de enda gångerna jag varit ute på baren var på latino i maj, men då var jag ju där med cikcilligänget så då var det ju ett måste) Är ju inte den smidigaste och med min balans kanske inte är den bästa efter one too many tequila shots som man säger (eller säger man ens så? haha whatever) iallafall TACKA vet jag buren på Havana, eller vad säger du magyar ;) Kort efter denna bilden togs så blev det male stripshow, tror jag behåller dem bilderna för mig själv, haha. Eller de kanske var efteråt på Janus...? Detta var iallafall en sjukt kul kväll, som de flesta andra i Alanya ♥





CAY - no words needed, eller vad sägs? tack mamma för att du köpte hem cay, caykanna och cayglas. Som sagt cay, cay, CAY. haha. Jag hade ju ca 5 hål efter förra sommaren och det var för att jag jämt drack cay med påtok för mycket socker i. Men det var det värt :)




En dag var vi i Dimcay tillsammans med Marthe och Idris. Har bara varit där en gång innan men det var för jättejättelänge sen (2004 om jag inte minns fel) så det kändes som första gången. Vattnet var verkligen ISKALLT, men alla badade ändå. Vi åkte rutschkana och alla hoppade från blåa bron som man ser i bakgrunden på bilden. Eller JA, alla utom en. Guess who!? Det fick han dock höra, trust me! ;) Det var supertrevligt där, förstår inte varför vi inte åkt dit tidigare. Det var verkligen svalkande & jättegod mat också.


Okej, nu tänker ni säkert att jag lagt ut en bild på mitt ass men så är självklart inte fallet. Finns även en liten historia kring denna bilden. Vi var ett gäng på typ 10 pers som åkte till summergarden efter 3. Det beställdes in en flaska med vodka plus en massa redbull. Ganska onödigt då de allra flesta var rätt så tipsy redan! Tror detta var första gången vi var på summergarden, men absolut inte sista :) Iallafall, jag satt i min egna lilla värld och drack min drink & lyssnade på musiken och sedan hör jag att waitern säger mitt namn och något mer. Jag fattar inte ett skit och fråga han hur han vet vad jag heter.. Sedan hör jag dj:n säga mitt namn. Fattar fortfarande nada. Sen kommer waitern igen med en flaska champagne. De hade tydligen sagt Happy birthday HELENA men jag satt som sagt i min egna lilla värld (magyar fattar). Smarto Jian... Detta var nämligen natten till min födelsedag som vi skulle fira dagen efter så jag klickade inte riktigt.. får skylla på för många vodka redbull. Jag vet inte egentligen vad det är med turkar & födelsedagar, förra födelsedagen fick jag en halv tårta upptryckt i facet och nu sisådär några deciliter champagne i håret... Jag såg ut som en dränkt katt mer eller mindre, men jag hade kul ändå...
Det hade även dessa killar.......... (se bild)



Är det inte kärlek så säg :D haha.. Den kvällen var ett evigt puss&kram kalas, tror t o m att cemal och Selim pussades på munnen.. Selim hade hävdat att han trodde att det var jag. Haha, hur fan ska man tolka det?


Det blev såklart frukost a la turkstyle på morgonen! Detta kääääänns väldigt långt borta dock, själva tanken att sitta ute och äta frukost på balkongen liksom.. kan inte ens gå utanför dörren utan att frysa asset av mig :( nollgradigt här just nu, fifan.


Jag brer en macka (tror jag) medans Selim smygfotar mig..






Idris & Marthe på Queens. Här spenderade vi mååååånga kvällar innan vi gick vidare till de större nightclubsen. Queens är och kommer nog alltid förbli ett favoritställe. Många minnen härifrån. Firade både min 19 och 20 årsdag här. På min 20 års dag, 2 sep, så blev det först middag på crazy horse (galet goda burritos) och sedan vidare till queens för tårta & redbull vodka (den kombinationen är inte så god som man tror) och avslutades senare på Havana. Men vi var ett trevligt gäng iallafall. Jag fick följa med och välja ut min egen tårta (tog en rosa såklart) och sen när de kom ut med tårtan så var den brun!? eh okej. Får nog aldrig veta vad som hände med min söta rosa tårta. Fast den med choklad var säkert minst lika god!





Älskling posar som vanligt när vi var i dimcay



the view




Utsikten från Selims balkong. Helt amazing. Saknar det så mycket. Att vakna på morgonen, gå & sätta sig på balkongen och tända en cigg och med denna utsikten. MISS IT som sagt!




Selim och servitören på Comca (som jag tyvärr inte minns namnet på). Här har vi spenderat mååååååååånga kvällar, såväl på sommarn som på vinter. Dock tror jag att jag förätit mig på deras tavuk corba, men jag älskar comca ändå!

Så det var en del bilder, tog inte så jättemånga bilder. Men det var iallafall 12 helt underbara dagar! Känns grymt konstigt att inte åka dit i vinter igen, har ju ändå varit där både vintern/våren 2007 & 2008. Även om det är väldigt dött där då om man jämför med sommaren alltså, så är det väldigt lugnt & skönt.


Oj, jag skulle visst gå och lägga mig för lääääääääääääänge sedan. Klockan ringer om ca 6 timmar och jag är ju SÅ morgonpigg också ;)


Natti



MÄTT!

Shit, nu är jag proppmätt, känner att jag kanske inte skulle klämt i mig den där sista kladdkakebiten. Men gott var det! Jag, mamma och sosso bestämde oss för att åka till gekås imorgon. Har en del saker som jag ska köpa; bla mystofflor, bryn och ögonfransfärgning och ev. ett par höstskor & ett playstation till ungen i familjen.. höhö. Men får se vad jag hittar, brukar bli lite småtjaffs iaf :)

jag är sjukt trött på min bloggdesign nu, dock vet jag inte om jag är tillräckligt teknisk för att orka/kunna fixa en ny. Suck! i-landsproblem. Får la leta rätt den där "designa din egen blogg" bloggen. Får fixa det när jag är ledig...


Vet inte om jag skrivit det innan, men hösten är skön på det sättet att man kan få en nystart. Ska införskaffa mig en anteckningbok där jag ska skriva upp lite planer & mål som ska genomföras eller FÖRSÖKA genomföras innan året är slut! Life is too short som man säger, så bäst att ta tag i saker & ting istället för att skjuta på det (som jag tyvärr är ganska bra på att göra =/) mycket dålig egenskap... ska förhoppningsvis bli ändring på det inom kort.

Ska alldeles strax sova, är som vanligt dödstrött (dock har jag svårt att sova ändå, kan bero på att jag jobbade natten i helgen, tar ju sin lilla tid för mig att ställa om sig på vanlig tid igen)


Och förresten, imorgon börjar nya säsongerna av the hills och the city. JAG L Ä N G T A R!! (mtv.com)

Nej, nu blir det sängen.

ps. har jag sagt att jag är sjukt shoppingssugen? Blir ju inte direkt lindrigare av alla fina höstgrejjer som kommit till affärerna/online shopparna nu.. får säga som magyar, de gäller att hålla i visakortet annars blir det farliiiiiiiiiiiiiiiiigt.

GODNATT


.

.

Tuesday

vaknade upp, rejält utslagen vid 8 imorse ca 20 min innan jag var tvungen att åka, och på den tiden skulle jag duscha, äta frukost och fixa till mig så att jag såg ut som en normal människa. Det började med att det inte fanns något varmvatten i duschen, och då snackar vi ISKALLT vatten. Så det var ju bara till att glömma. Hann iallafall, med oduschat hår och lite lagom skabbig sådär.. Mjau, vad sexigt ;) Jobbet gick rätt segt i början, men sen flög timmarna förbi. Var dock lite halvt snurrig där framåt eftermiddagen av någon anledning (?). Dricker alltid kaffe på jobbet för att hålla mig någorlunda klar i skallen, men det hjälpte tydligen inte. Nåväl.

Satt och snackade med Caroline efter jobbet och sedan tog jag bilen hem. När jag var hemma gick jag och Sosso ut med hundarna i skogen, de var MINST sagt vilda. Puh.. Tror Idol går nu, så ska nog kolla på det. Hade tänkt slänga ihop en kladdkaka också om jag orkar  tur att ica finns :) får ta bilen ner, latmask som man är...

Mamma kommer hem om en halvtimma och då blir det även en av mina favoriträtter sushi! åh, vad gott, har inte ätit det på länge!

Iallafall nu i dagarna "firar" jag och Selim 2 år tillsammans... ♥ det är faktiskt exakt två år sedan idag sedan vi träffades första gången. Sjukt vad tiden går fort, minns den dagen som om det var igår :S Iallafall är ledig på fredag så kanske man ta & hitta på något speciellt :) tåls att tänka på.. han kommer iallafall hem från Tyskland på torsdag kväll, en vecka har verkligen gått sjukt snabbt! Jaja, ska tvinga med Sosso till ICA nu =)


Imorgon vankas jobb igen, 16-21. Var egentligen ledig men de frågade om jag kunde jobba då för vi hade för lite folk. Skulle egentligen träffa Frida imorgon och färga hennes hår, men svårt att säga nej när de frågar..  =/ behöver ju alla pengar jag kan få..

God natt

Denna dagen har gått ruskigt fort, så typiskt när man äntligen är ledig. Men, men, så är det! Ska ner & ta en dusch nu så jag slipper göra det imorgon bitti och sen ska jag sova. Är hur trött som helst..puhh....

Imorgon blir det jobb mellan 9.30-17.00

Skulle iallafall bara säga GOD NATT!


myser med mig själv

har jag gjort idag. Jag är nämligen ledig idag! Jag sov ut lääääänge, men mamma "tvingade" upp mig vid kvart över 12 för att vi skulle gå ut med hundarna. Eftermiddagen har spenderats i liggande läge tillsammans med min laptop. Det har varit HELT underbart. Har druckit kaffe, läst bloggar, tittat på de 2 senaste One tree hills avsnitten + lite gossip girl och sedan läst lite tidningar.

Ikväll blir det ännu mer slapp med hemmalagad pizza, idol och svenska hollywoodfruar (? har totalt missat Anna Anka så får la ta och se ett avsnitt!).. Har även en splitterny brittisk cosmopolitan som väntar på mig.

Det enda som fattas nu är lite kladdkaka och vaniljglass till ikväll, men de hade ingen färdig på ICA när jag var där (och jag är inte SÅ på att baka om man säger så, men, men, vi får seeeeeeeeee!) Annars kan jag ju alltid ta skabbet ner och se om de har kladdkaka på konsum, det låter ganska lockande måste jag säga....

När jag är ledig så brukar jag alltid ta & städa mitt rum, men det är städat (?) för en gångsskull. Kanske ska ta & sortera upp mitt smink som ligger nedkastat i en plastpåse. Köpte nämligen en ny necessär på gekås när jag var där sist för att jag ÄNTLIGEN skulle få lite ordning. Ordning och reda gillar jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaog. Jag är ganska slarvig, men försöker faktiskt förbättra mig. Har numera en kalender (har jag inte haft sen gymnasietiden :O), köpt pärmar för att sortera upp alla mina tidningar.. ooo.. ja de var la det, men alltid något iallafall!

Ska fortsätta driva runt här hemma nu, de saknas bara ett par rosa mystofflor samt lite spöregn ute så är höstmyset i full gång.. i'm liking IT (!!!!?) haha. sick dick på det.

Heråå


List it

Ditt namn: Helena
Födelseår:
1989
Hur lång är du: 1.71
Spelar du något instrument: Nej, men innan spelade jag piano & tvärflöjt
Dina första tankar när du vaknar: jag är död när jag vaknar så jag tänker inte så värst mycket :P
Vart befinner du dig just nu: i min säng tillsammans med min laptop
Biter du på naglarna: Ja, det gör jag, men ska försöka sluta
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna: rosa&grå rutiga.. typ.
Har du några husdjur: 2 hundar
Är du singel: Nej
Vem är snyggast: Selim såklart
Vem vet mest om dig: Magyar
Vad vill du ha just nu: Sol, kläder, skor, pengar MASSA SAKER :)
Rädd för: oj, ganska mycket.. att flyga, våldtäktsmän osv osv :P
Hur gammal är den äldsta person du kysst: ehmmm.. 25 + ? äsch, jag vet inte faktiskt..
McDonalds eller Burgerking: dum fråga =D donken såklart
Sjunger du: of coursiii
Vad har du för skostorlek:  39
Vill du gifta dig: mja.. får se.
Kommer du överens med dina föräldrar: ja.. love them
Din hårfärg: typ råtta, men slingar det blont.
Skor du hade på dig idag: INGA (har inte varit ute idag haha)
Vad sover du i: underkläder
Kläder du har på dig: svart linne & jeans
Favoritårstid: Sommar, helt klart.. och liiiiite vinter (typ 1 månad med snö & jul och sen får de vara bra!)
Favoritmat och dryck: thaimat, sushi, mexikanskt, turkiskt.. haha, jag gillar det mesta =)
Hur svarar du i telefonen hemma: "hej" eller "johansson"
Hur svarar du i mobilen: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" eller hallå
Sov du ensam inatt: ja
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov såklart
Vad var det senaste någon sa till dig: ehmm, Sosso har babblat på här hemma, men kommer inte ihåg vad hon sa senast :P
Druckit idag: coca cola & kaffe
Vad är det för väder hos dig nu: molnigt och jävligt
Godaste glassmaken: melon, polka, choklad och lakrits... och ALLT av Ben & Jerry
Drömmer du mardrömmar: ja
Favoritklädsel: miiiiiiiiiiiiixat.. jag vet inte... typ.. jeans?
Favoritgodis: lösgodis
Hur många kuddar sover du med: 3
Längtar du mest efter just nu: Selim och att åka utomlands
Vad luktar det nu om du sniffar lite:
det luktar lite instängt i mitt rum faktiskt :P iu.
Saknar du någon just nu: lideee
Vill du ha barn: Ja, 2 eller 3!
Längtar du till din nästa födelsedag: mjaaa.. det betyder ju att nästa sommar är slut :(
Är du blyg: inte direkt.. beror på situationen
Tycker du att du har fin dialekt: aaah faon
Tycker du om fester: Ja
Tycker folk du är snygg: fråga dem
Har du använt någon hårprodukt idag: neee, använder väldigt sällan hårprodukter..
Vad har du för planer till helgen: jobba
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget: tycker att 20 är lagom.
En bra film: finns MÅNGA..
Vem får en kram: mamma & magyar
Vem får en puss: Selim
Sprit, cider, vin eller öl: dricker det mesta, men öl & vin isåfall.
Hund, råtta eller katt: hund
Tycker du om din pappa: ja, det gör jag!

Lördaoooog

Vaknade för ca 3 timmar sen. Har knappt rört mig ur sängen, jag är döööööööd. Dricker lite kaffe nu för att vakna till liv. Ska snart hoppa in i duschen och sen röjja upp här hemma för att sedan sticka till jobbet vid halv 7. Hoppas jag överlever, men det tror jag nog ;) känner mig inte SÅ grymt peppad till jobb, men de jobbar roliga människor ikväll så det underlättar ganska mycket om man säger så.

Note to myself

- Köp cigg
- Lämna tillbaka filmerna till hemmakväll

Ska spela lite okey på facebook nu & dricka upp mitt kaffe. Blir nog lite update i och med att jag jobbar både i natt och sen imorgon eftermiddag till kvällen. Men på måndag är jag ledig (än så länge...) Ska passa på att jobba så mycket som möjligt nu när Selim ändå är i Tyskland  (han kommer hem nästa vecka på torsdagen). Jobbar tisdagen nästa vecka och lördagen så hoppas att de ringer in mig. Vill gärna komma upp i minst 100 timmar nu i september. Money, money, money..

talk to u later gurls^^

ps. har försökt ladda upp bilder på bloggen från Alanya men det mobila bredbandet är så segt, så får göra det när jag kommer hem till Hylte istället ds.

SLUT SOM ARTIST

nu är jag hemkommen från jobbet, ska gå & nana nu! Var en del folk idag, blir mer imorgon säkert.. phuuuuuuuuuuu! Jag har beställt en parfym idag också via bellme. Burberry brit hetter den :P Litar på blondinbellas omdöme ;)

Ska sova läääääääääääääge & mycke nu, hörs imorgon babes

Jobb & mera jobb

Har jobbat 8 timmar idag, ska åka igen om ca 5 min och jobba natt också 22-04

det ÄR roligt att tjäna pengar, lär bli mycket folk ikväll också i och med löning.

Ska dra mig nu, höreeeeeeeeeeeees


Beauty Sleep

Vet ni vad som är riktigt härligt?

Att gå och lägga sig & sova när man är RIKTIGT trött och vet att man kan sova 10 timmar, och när man väl sovit och när man vaknar så är man riktigt utvilad.. Best feeling in the world! ♥

En tjej skrev till mig på bilddagboken (hon hade läst min blogg) och undrade lite om hur det går till att söka uppehållstillstånd! Har ingen större koll på vilka mina läsare är, så om ni också har turkiska pojkvänner och/eller kanske är mitt uppe i sökandet/eller funderar på att söka UT så får ni jättegärna lämna en kommentar eller två (gärna bloggadress med, jag är ju som sagt "lite" bloggaddict! =) Och om du som läser detta och skrev i min bilddagbok, jag har lämnat min msn i din gästbok så det är bara till att adda (det är skönt att prata med människor som har varit/eller är i samma situation som sig själv! :) Nåväl.

Ja, nu babblar jag på som vanligt, but u get the point. Nu blir det att soooooooooooooooova =D


Iyi geceler


what kind of dreams is this

OKEJ, jag är världens sämsta morgonmänniska, jag kan verkligen INTE vakna i tid. Jag hade ställt klockan på 7.30. So far so good. Jag gick upp 7.57 (efter att ha snoozat minst 6 gånger) Så jag hade 10 min på mig att klä på mig, fixa iordning mig, äta frukost osv osv. BLÄ! Jag sa till Peter att jag ville göra något soft när jag kom till jobbet, så jag öppnade lobbyn och blåste ballonger. Passade mig perfekt, jag är fan mer död än levande innan klockan 10 på morgonen. Usch. Får lite dåligt samvete faktiskt. Att jag inte bara kan skärpa mig och bara stiga upp. Ne, ne, stressa ihjäl dig istället Sweeeensk.

Jag jobbade även över 2 timmar, så var på jobbet totalt 10.5 timmar. Det var lite väl mycket för mig, de 2 sista timmarna var mina fötter och ben DÖDA. När jag kom hem käkade jag wrap och pommes och tittade på idol. Saknar Selim. Har redan vant mig att han är hemma när jag kommer hem från jobbet. Nu är han iallafall i Hamburg, och säkert påväg till Bremen där hans Pappa och hans fru bor. Hans syster är även där nu, så de lär bli roligt för honom! Dock hoppas jag att tiden går fooooort tills nästa torsdag för då kommer han hem igen, haha! Men, men, blir en del jobb för min del, så tiden går rätt fort ändå. Synd bara att jag jobbar på lördag, Tomi ska ha födelsedagsmiddag/fest och det missar jag :( Och så ska paui, Sofie och Sofie ut också och de kommer jag också missa. Men pratade med Paui tidigare ikväll, och de kommer förmodligen in och hälsar på mig lördag natt :) Sen så blir det middag med tjejerna någon kväll nästa vecka, det ser jag framemot JÄTTEMYCKET då vi inte setts på ett tag.


Sitter och pratar med Anna på msn nu, och börjar längta lite smått efter Alanya. Blir säkert inte att vi åker ner förrens nästa sommar, men då hade jag velat vara där ett tag (kanske 3 månader, får se hur de blir med jobb & så.. kanske kan ta tjänstledigt!?) Och måste fixa med lite saker här i Sverige så blir tidigast nästa vår/sommar, men drömma går ju =)  Hade varit mysigt att fira nyår i Alanya, men i och med att vi firat de där 2 år i rad så kan det ju vara en ny upplevelse att göra det i Sverige denna gången (även vår 2 åriga förlovningsdag, tiden går fort!)

ALLTSÅ, att jobba på Mcdonald's är inte bra för mig. Jag har gått upp 3 kg den senaste månaden. I'm sooooon going to be a FAT ASS. Det är ju så smidigt att käka där istället för att ha med sig hemifrån. Måste skärpa mig. Har sagt att jag ka sluta röka den 5 oktober (eller dra ner på det, inte röka på vardagar osv) Haha, får se hur det blir med det. Selim lär ju aldrig kunna sluta, och jag ska inte skylla på honom, men ser jag han röka kommer jag inte kunna hålla mig ifrån :S Men jag hade ju tänkt börja träna också, och de kommer jag ALDRIG orka om jag rökar så som jag gör nu. Jag blir ju fan anfådd när jag cyklar hem från jobbet (okej, det är motvind och lite uppförsbacke, men ändå....)


Shit, vad jag babblar på. Imorgon är det iallafall löning (min favoritdag på hela månaden of course ;) Dock är det kanske inte LIKA roligt att jobba då som ni kanske förstår. Blir 11.45-20.00, ska iallafall bli skönt med sovmorgon. Och så får jag skynda mig hem till idol imorgon kväll, det är dagens höjdpunkt numera. Inget festande, kommer ändå vara död imorgon så är skönt att slappa.


Kanske ska surfa runt på lite clothes shops nu, dock är det farliiigt (vill ha allt!)

Ska nog snart gå och lägga mig, är riktigt trött nu.


Puss & kram


Mysig dag med min älskling

idag vaknade jag ganska tidigt, satt vid datorn en stund innan jag väckte Selim. Sedan blev det gemensam frukost med minibaguetter och skrattande ko-ost i köket. Vi spelade lite tv-spel och fixade lite ärende innan vi tog skabbet in till stugan. Blev sedan en runda till stan, vi åt middag på restaurang Plaka. Blev kycklingspett för oss båda två, "det va gott" som Selim brukar säga :)

Nu har vi precis kollat klart på "he's not that into you" och ätit daimtårta och druckit te. Nu är jag sprängande mätt och kan knappt röra mig! Ska alldeles strax ta en dusch och sedan ev. se en till film om jag inte somnar vill säga.

Imorgon jobbar jag 8.30-17.00. Har ställt klockan på 7.30, så tidigt har jag inte varit uppe på väääääldigt länge. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Därför är det ganska "tur" att jag jobbar på McDonalds, börjar sällan att jobba före 11. Sedan blir det jobb resten av veckan.

Imorgon åker Selim till Tyskland 1 vecka, kommer sakna den lilla skitungen. Jaja, jag håller mig sysselsatt, kan göra alla saker som man inte kan när pojkvännen är hemma (A) Typ läsa mina bloggar läääänge att höra en massa gnäll =D neeeee nu är jag elak. Puss på dig babe. (han läser vad jag skriver just nu)

Vill också säga Grattis till min Pappa som fyllde 50 år igår, samt min mamma som fyller 45 (eller jag menar 35 år) imorgon. Älskar er!

 

 


Sweet Dreams




Åhhhhhh, jag älskar denna låten! Jag hörde den innan jag åkte till Alanya i augusti, och sen var vi på Havana och den spelades där och då blev jag helt galen.. Mjau! Resten av veckan gick ut på att gå till alla dj's och fråga om de kunde spela den, de flesta hade inte ens den förrutom Havana, men vi kom alltid dit så sent och då hade de redan spelat den =/ (de spelar tydligen inte två låtar i rad, FI FAN..)

Så nästan varje kväll vi kom hem runt 4-5 på morgonen satte jag på låten innan jag kunde somna. Kvinnan dansar som en GUD i denna videon också, förstår inte hur hon kan. Jag och Selim har övat lite men de ser bara dumt ut, haha.


Och förresten, jag har äntligen laddat in bilderna från Alanya på datorn. Jag längtar tillbaka, vill ha sol & värme nu!

End of the week

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har helt enkelt varit lite busy. Har ju blivit en del jobb denna veckan, som vanligt.. Iallafall.

Igår var vi ute i Haverdal och firade min mosters man som fyllde 50 år. Först var det lite tilltugg när vi kom dit såsom morotstavar, gurkbitar, olika röror, ostar och kex och en välkomstdrink. Sedan grillade vi ute i trädgården. Maten var verkligen himmelsk (är hungrig när jag tänker på det!). När det började bli lite kallt så gick alla gästerna in på altanen, där det bjöds på tårta, kaffe och olika snapsar. Dock drack jag ingenting, då jag började jobba igår vid 21.

Det var ganska okej igår på jobbet, eller, ahh, det var svinmycket folk och köket var lite slött ibland, så folk var lite smått tjuriga, men what to do liksom. Vi hade tävling igår mellan 2-3 om vem som sålde mest. Jag kom 2 utav 6, men jag ville ju vinna :( jaja, så kan det vara. Hade även stängning igår och vi var 2 stycken som saknades. Så snacka om att det var mycket vi behövde göra. Jag tror vi var klara där strax innan 7 imorse. 

Har sovit nu, vaknade vid 14. Hade en massa konstiga drömmar, så kan inte direkt säga att jag sovit bekvämt. Nu sitter jag, Selim och Sosso och tittar på VMA. Lite lagom söndagsslapp sådär. Snart ska jag och Selim träffa Tomi och Ina, de kommer och hämtar upp oss så vi får se vad vi hittar på :)

Jag är ledig ganska mycket i oktober (iallafall de 2 första veckorna), jag vill att jag och magyar ska åka till London. Men vi får la se hur det blir med jobb och så. Selim åker iallafall till Tyskland på torsdag för att hälsa på hans pappa och syster och blir borta en vecka.


Ska dra mig, och JA, jag ska ladda upp foton på facebook och här :P

/H

Onsdag

Fiiiiiiiiiii. Godmorgon förresten! :)

Har suttit och kollat på en shopaholics bekännelser en gång till nu på morgonen. Har inte käkat någon frukost, då vi inte har något bröd hemma. Blir en lunch på stan istället! Väntar på att Selim ska klä på sig så att vi kan åka. Sedan blir det till att åka till morfar och äta tårta för han fyller år idag. Och sedan lite jobb, men det ska vi inte tänka på nu...


Ska kila nu!

Tisdag

Ohhhh, vad mysigt det är att bo tillsammans med Älsk på "heltid"! Efter 2 års distansförhållande menar jag.. Idag vaknade jag upp lite tidigare, passade på att läsa mina bloggar & dricka lite kaffe. Sedan väckte jag Selim och vi tittade på lite sex and the city avsnitt (!) och sånt där. Åt även en god frukost med bröd, oliver, nutella, ost, gurka, tomat och såklart cay. Obligatoriskt numera. Jag klagar INTE :)

Sedan iväg på 5 timmars jobb mellan 16-21. Dock kändes det som 10 timmar, då jag var ute i lobbyn hela tiden samt städade överlobbyn. Det var drygt faktiskt... Blir några timmars jobb imorgon kväll också (hoppas jag får vara i kassan då, crossing my fingers!) och sen är jag ledig på torsdag. JAG LÄNGTAR!

Nu sitter vi och kollar på besiktas-manchester united matchen i stugan. Och så har vi ätit lite mat som jag hade med mig från jobbet. Nu har vi (omg, jag sa VI, menar mcD ;) en jättegod milkshake, nämligen skogsbär. Så kom in och köp den vettja!

Nu ska jag nog rota fram gårdagens godis som blev över från igårkväll. Blir nog att sätta på en film eller se om det finns något bra på tv:n.

Är ganska trött och lite halvt sliten, har rykit på en jobbig förkylning med hosta och rinnande näsa.

Idag kommer förresten Magyar och Tomi hem från Portugal (eller rättare sagt inatt).Ohh, har inte träffat min lilla ungrare på länge, saknar henne. Blir förmodligen att vi ses typ på torsdag får då är vi i Hylte... Gekås torsdag!?

Okej, nu ska jag gosa med min man. ♥

I'm back

Det har hänt otroligt mycket på dessa dagarna & därav ingen uppdatering. Hade iallafall 12 sjuuuuuukt roliga och bra dagar i Alanya, denna och den första resan i sommar var helt klart bäst. Har en del foton, ska bara ladda in dem på datorn också. Finns så mycket att berätta, ska ta tag i bloggandet igen ;)


Nu ligger Selim och sover här (!) så ska alldeles strax ta att väcka honom. Igår hade vi en mysig turkfrukost i stugan innan vi kilade ut på stan. Blev en del shopping och fika på espresso house. Sedan lagade vi mat & käkade naturgodis och prinsesstårta och kollade på 2 av de 6 (!) filmer vi hyrt. Blev yes man och en shopaholics bekännelser. Jobbade också 3 timmar på natten. fiiiii

Nu ska vi röjja upp här i stugan och sedan vidare till Hylte. Antar att det blir middag med familjen och film ikväll! Selim vet redan vad kvällsmys, fredagsmys och hemmakväll är haha!

I vilket fall, ska skriva mer om resan senare, stay tuned...


RSS 2.0