this & that



Byrån jag vill ha :) och så kan man köpa till en glasskiva och lägga på, dösnyggt! skulle passa bra in i rummet, måste bara ta lite mått så den säkert får plats på det stället jag vill ha den och sen får det bli ett inköp (om jag inte hitta någon finare byrå vill säga =)







helgens inköp


  (med matchande trosor, fanns dock inngen bild på dem!)

 

 

och dessa två böcker;

                






inbrott



inatt har vi haft inbrott i stugan. det hände någongång mellan halv 12 och 3 typ. det var min syster och hennes vänner som kom hem först och upptäckte att dörrarna var olåsta trots att vi låste innan vi gick hemifrån. dessutom är en bit av dörren "avskavd", för att det försökte bryta upp låset. väldigt obehagligt måste jag säga!! de hann inte ta något, sosso o hennes vänner kom antagligen hem och de flydde, för vi blev bara av med en ipod. men det är iallafall polisanmält, men det är väldigt obehagligt iallafall. kommer ju inte vilja sova där själv längre iallafall, antagligen får man väl inte inbrott två gånger, men ändå!


igår åkte vi ialafall till ikea och väla. jag hittade en jättefin vit byrå med en glasskiva som jag vill köpa. hade varit perfekt till nya sovrummret. fanns en massa fina grejjer, men köpte ingenting. men någon form av skoförvaring behöver inhandlas, matbord, spegel, byrån :) och så skulle jag vilja köpa en klädstång. jag och selim kommer få dela på en garderob, visst, den är väldigt stor men ändå! har för många kläder

sedan gick vi åt lunch, jag och syrran åt kinamat som vanligt när vi är där och selim åt kyckling med potatis. efter maten var vi definitivt redo för lite shopping, men köpte faktiskt inte så överdrivet mycket. Jag köpte iallafall ett underklädessett och 2 böcker. selim köpte en tröja på h&m... det var nog det tror jag! men vi hade iallafall en trevlig dag!

på kvällen så kom sofias vänner över och det blev lite förfestande. men är ganska trött på halmstads uteliv alltså (iallafall på vintern). var iallafall på tre hjärtan och sen en sväng på corner. var väl ok, men regnet öste ner och jag ville bara hem. kvällen avslutades iallafall med lite välbehövlig donkenmat.


idag har jag ínte gjort så mycket, är hemma i hylte nu. har tittat på film med mamma och sosso och kollat på gossip girl.. kan man ju inte missa! börjar jobba aptidigt imorgon så kanske dags att ta en dusch, fixa lite för imorgon och sen gå och lägga mig!?









Besöksrekord!








VILKA ÄR NI?! kuuuuuul iallafall!


fredag & gekås




idag har jag varit på gekås :) i love.. kollade på en del fina heminredningssaker dock köpte jag inget, känns onödigt att kånka på det när vi inte ens har flyttat. får bli ett besök senare! men lite hittade vi iallafall; underkläder, sockar,jag köpte en fin rosa velourmysdress, selim köpte lite kläder, jag köpte en bok osv osv.. självklart lite snask också, det har jag suttit och tuggat i mig ikväll samtidigt som selim har suttit och spelat sitt nya fifaspel. själv kollade jag på idol, läste bloggar & läste ur min nya bok! till kvällsmat blev det en starkryddad iskender med massa massa vitlök. men gott var det! nu är jag faktiskt ganska sliten, det tar på krafterna att vara på gekkan! ju just det, på hemvägen så såg jag typ 10 vildsvin på väggen! ^^


imorgon ska jag ställa klockan på nio och vakna i tid.. lördagen spenderas i helsingborg och sedan halmstad på kvällen.. utgång eller bio? den som lever får se.. =) älskar ledig helg!!


Frida,  jag saknar dig med! hoppas du & M kommer hem tillsammans och väldigt snart! =) puss på dig!


jag lääääängar tills december, då vi flyttar in i lägenheten och sen är det jul! vill dessutom åka till danmark/tyskland. Idris har ju fått turistvisum till danmark och ska hälsa på vanessa och dessutom vill selims pappa och hans fru att vi ska komma och hälsa på dem innan julen! så vi kanske kan klämma in 2 flugor i en smäll där?! tål att tänkas på, kan ju åka när jag har långledig helg och så kan jag ta en eller 2 dagar ledigt från jobbet. det löser sig alltid! nu ska jag gå och lägga mig och läsa och sova så att jag är fit for fight imorgon

Hoppas att alla har haft en bra fredag och att resten av helgen blir fin! =)


Will smith's unge




hon är väl 9 bast eller något sånt?! iallafall, denna låten har fastnat på mitt huvud. tycker musikvideon är ganska cool =)




freedom




försökte ladda upp bilder på bloggen, men det funkade inte så jättebra om man säger så! så det får helt enkelt bli ett bildlöst inlägg. kom hem från jobbet för en stund sen, det gick helt ok och nu är jag ledig i 3 dagar. Det ska bli så skönt :) ikea & väla är inplanerat på lördagen iallafall, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på!? det ska bli grymt skönt iallafall, ska verkligen vila upp mig.

dags att lägga mig nu så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Idag vaknade jag 14 (!). sliten? nesh!!!..


god natt sunshines




the hard week is over



Jaaa, uppdateringen har varit grymt låg då jag har jobbat natt hela förra veckan. Jag bokstavligt talade bara sov och jobbade i helgen- kul liv i know ;) i söndags så rökte jag min sista cigarett och har nu varit rökfri i 3 dagar. Det var inte några problem att sluta direkt, däremot har jag haft en fruktansvärd huvudvärk dessa dagarna :( det bultar verkligen, speciellt vid tinningarna. Men jag överlever :) jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv att jag lyckats men man ska inte ropa hej ännu kanske... men jag kämpar på! Jag slutade röka för att jag var så trött på att vara förkyld 24/7, det är dyrt och jag har planer på att börja träna igen = det går icke när man rökar. inte jag iallafall. jag blir ju typ andfådd när jag går upp för trappan på jobbet, det säger ju lite om min kondition!

igår var jag iallafall ledig, så jag följde med mamma in till halmstad. vi åkte med mormor till sjukhuset för en undersökning, och sen åkte vi och tittade på soffor (åt mamma då..) det blev faktiskt ett köp, riktigt snygg var den iallafall. Sedan på kvällen lagade jag och selim middag + efterrätt och sedan tittade jag på en film (27 dresses) och tv-serier. Idag har jag däremot inte hunnit med så mycket eftersom jag jobbat hela dagen lång. har väl inte gjort så mycket direkt i och med att det spöregnat hela dagen.

har ÄNTLIGEN fått hem mina nya kalender och den är helt underbar. sitter förtillfället och kluddar ner lite to-do listor för morgondagen. måste bla ringa och boka tid för färgning och klippning då mitt hår ser ut som ett kråkbo nuförtiden. ska även åka ner till mammas affär och se vad vi kan ha till lägenheten. Stängning på kvällen  men sen är jag ledig i 3 dagar (fre, lör och sön!) =) Ett besök på väla och IKEA är inplanerat iallafall.  längtar redan!


that's it for now..

cheeeeeeeers





HAHA







hahah skrattar så jag lipar...

tisdag



fick en stund över så slänger in ett snabbt inlägg! i helgen var jag ledig! i fredags efter jobbet begav vi oss till linns förfest och sedan ut. Eller ut och ut, jag gick hem ganska tidigt, redan vid 2 tiden. Det var kallt, jag var hungrig och jag hade druckit för många glas vin :) men förfesten var trevlig iallafall :) På lördagen gick jag och selim en lång promenad i skogen och sedan gick vi lite på stan. Köpte inte något speciellt, vi fikade med selims turkiska vänner. på lördagen så var jag inte alls partysugen, selim drog ut med sina vänner medans jag åkte hem till elsa och drack te och pratade. åkte hem vid 12 tiden och somnade sedan. söndagen var allmänt slapp, åkte hem till hylte igen, träffade frida och lite sånt :)


börjar min stängningsvecka nu (igen.. suck) så ska snart åka in till stan... lame som fan, speciellt att jag ska sova i stugan helt själv också. men jag överlever nog!

Och ja, just det! vi var och kollade på lägenheten, den var verkligen jättefräsch med nya golv och nästan allt gick i vitt så det var väldigt luftigt och fräscht. tog inga foton men troligtvis flyttar vi in sista helgen i nov, så då dyker det nog upp.

det var en liten snabbis av det som hänt de sista dagar iaf =)


long time no see.. again.



Ja, blogglusten har ju inte direkt legat på topp de senaste dagarna om man säger så! Jag har lite problem med att vända tillbaka dygnet sedan min stängningsvecka, idag vaknade jag t ex 15.. men börjar känna mig lite mera "normal" nu. Idag har jag varit ledigt, så skönt! Även om jag hade en (för) lång sovmorgon har jag varit ganska produktiv idag =) hade några punkter på min to-do lista som jag tog hand om idag. har städat, dammsugit och dammtorkat alla rummen på nedervåningen idag (okej, selim hjälpte till!) så nu är det inga dammråttor i hörnen länge.. och nybäddat i sängen så jag lär nog sova gott inatt. Sedan har vi varit och handlat och jag har beställt min kalender idag! En egendesignad. i rosa och vitt blir den, can't wait, till att den kommer, men tror att det skulle ta 2 veckor ungefär.

Kvällen har spenderats med thaimat med familjen och sen glass framför gossip girl ♥ nu har jag tittat klart på säsong 3 plus det första avsnittet av säsong 4 så nu är jag ifatt med de avsnitten som visas i sverige. kommer antagligen sitta bänkad klockan 7 på söndag och se fortsättningen.

har haft en väldigt chill vecka, 2 jobbdagar kvar, sen är det ledig helg =) ska hitta på en massa kul, bla gå på linns födelsedagsförfest (långt ord! hehe), träffa elsa och titta på lägenheten!

nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar, sen försöka sova!







new apartment; part 4




Säng, natti natti


Lördag



idag är jag verkligen trött & har grymt ont i ryggen och nacken
. Ouch! sömnbrist.. suck! Igår hade vi en mysig familjemiddag på wild west steakhouse. Jag åt 3 rätters bestående av bbq marinerade scampis till förrätt, hot wings med tillbehör till huvudrätt och till efterrätt brownie m. grädde & glass. Brownien var den godaste jag smakat, allt var väldigt trevligt överlag, med trubadur och lite danshower. tråkigt bara att jag var tvungen att sticka till jobbet vid halv 10 tiden annars var det hur bra som helst!

idag vaknade jag kl 1 och sedan åkte vi iväg en sväng och hälsade på mormor. Sedan åkte vi och handlade mat, och that's it typ. nu ska jag ta en varm dusch, sätta på mig lite myskläder och läsa mina nyinköpta tidningar och bara TA DET LUGNT! ska bara mysa tills klockan är halv 10 då jag måste köra till jobbet :( jaja, jag brukar piggna till när jag väl är där!

blir inte så mycket roligare än så här, sorry, när det är stängningsvecka är jag så lam! haha.

Frida, kunde inte svara på ditt sms då jag inte har pengar på mobilen :( men jag är i halmstad tills på måndag så att du vet babe :) (ska fylla på mobilen snarast) ♣


all i wanted from this life is to be free






Nu har min lilla darling kilat hem, vi har kollat på filmen "karate kid" och snaskat i oss en massa godsaker. lösgodis, chips med dip, ostbollar, naturgodis och "peppy"

Pappa: jaha och så cola på detta också?
Jag: Nej, det är faktiskt pepsi max
Pappa: PEPPY!?

haha, och på tal om min kära far, när jag slutade jobba igår natt vid 2 så råkade jag ringa honom istället för att ringa selim (fråga mig inte, jag var nog ganska trött!) så jag började pladdra på vitt och brett på engelska till vad jag trodde var selim. en minut senare så sa jag; "ehh.. vem är det?" "varför pratar du engelska, prata svenska" hahaha.. sorry paps!


nu ska jag läsa lite bloggar & sedan ska jag och selim titta på "kungarna av tylösand"



GOD NATT VÄRLDEN!



new apartment; part 3

Soffbord, IKEA


TILL MAGYAR ♥ Jag ska visa lägenheten när allt är färdigfixat och klart, dock flyttar vi inte in förrens 1 december så det är ju några veckor kvar!


when the sun goes down




idag orkade jag inte gå upp tidigt även om jag var ledig. somnade runt halv 4 tiden igår och vaknade halv 1. Selim gick till skolan och jag gjorde lite frukost och satte mig vid datorn och fastnade här =) tittar på "kungarna av Tylösand". Det som är kul med programmet är ju att man känner igen ställena och folket, annars är det rätt skabbigt :P (dock beroendeframkallande!) jag som skulle fixa och städa idag! ska se klart andra avsnittet sen får jag se om jag är mer produktiv! förhoppningsvis.. ikväll kommer frida, vi ska titta på film, tjattra och mysa! :)


new apartment; part 2









soffa, MIO


idag


vad underbart skönt det var med sovmorgon, i love it! nu är jag utvilad iallafall. har spenderat eftermiddagen och kollat på tv och ätit mandeltårta. nu ska jag alldeles strax göra mig iordning inför jobbet, men jag är ledig imorgon iallafall!

att göra imorgon!

♥ beställa kalender
♥ posta ett brev
♥ dammsuga och dammtorka rummen + byta sängkläder
♥ träffa frida

dags att sticka. Ciao!


just want to wish u...




.. may they come true. all of them.


new apartment; part 1

tv-bänk, IKEA


kiss my big ass




all about us



nu är jag hemma från jobbet och jag är inte ett dugg trött! sitter och läser lite bloggar, samt pratar med selim på msn, vilken bra kombo ♥

allt gick bra, förutom att jag fick en major hostattack, lagom när man står i kassan och inte kan prata och håller på att hosta upp ena lungan. Jag hatar rethosta, och det varar ofta i typ 10 min och man hostar så att man klöcks och tårarna rinner, haha, mysigt.

sitter och lyssnar på en massa bra musik, just nu en bra remix av pitbull's låt "shut it down" får mig att tänka på alanya. saknar att vara på semester och slippa alla måsten! dock så var det verkligen pissvarmt denna gången, hade ingen aircondition i rummet så jag svettades floder. och då var det ändå i slutet av säsongen! jag är nog lite klen trots allt, för lite värme nu hade ju inte suttit helt fel. Dock tycker jag det är väldigt mysigt på hösten, med alla fina löv. så länge solen skiner och det inte öser ner regn så är jag jättenöjd! och när jag tänker på hösten så kom jag på nu att jag måste köpa en ny varm jacka och ett par nya skor. ska gå på stan i helgen eller något och försöka hitta något då kanske?! har värdecheckar från h&m för 700 spänn och där borde jag nog kunna hitta en jacka?!

guuuud, vad jag tjötar, jag vet att jag borde sova, men det går INTE och dessutom har jag lååååång sovmorgon så jag behöver inte ens ställa klockan typ. det är det som är (det enda) sköna med att jobba stängningsvecka.


tänkte slänga upp lite bilder på de nya möblerna som vi ska ha i nya lägenheten (note to myself: sms tjejen som bor där nu och fråga när vi kan kolla på lägenheten - har fortfarande INTE gjort det.-. gahh) Ska nämligen köpa lite möbler av Sandra eftersom att de flyttar tillbaka till alanya i början av december. bla en säng, soffa, tv-bänk, soffbord, matta och tv! och allt är helt nyinköpt och jättefint! men det tror jag vi tar imorgon istället. Bjusar på en bild från queens garden. jag sitter som vanligt och dricker min öl, tröttnade ganska fort på alla sliskiga drinkar och vin är så dyrt att dricka ute. Jag är verkligen kräsen när det gäller alkohol - öl ska det vara :) gärna efes eller corona. okej, dags att runda av, känner att det blir lite alkisflummvarning på mig nu!!




beautiful life

försökte ladda upp bilder på bloggen, men det går inte :( I fredags körde jag och selim iväg till Trollhättan. Det var en jättemysig roadtrip och vi stannade flera gånger på vägen, åt lite lunch, köpte kaffe osv. Vid halv sju tiden var vi iallafall framme, efter dryga 3 timmars bilfärd. Det var jättemycket trafik inne göteborg och de byggde om vägen mellan gbg och trollhättan, så det gällde att ha lite tålamod! När vi kommit fram så åkte vi iväg till en mysig pub och käkade middag. Jag var fortfarande mätt efter roadtripen så jag åt bara en marängsviss och selim åt kyckling med pommes. Det var jättekul att få träffa Sandra och Fatih igen, har ju inte träffats sen förra sommaren! Sandras mysiga familj var även med och käkade och sen stack vi iväg till ett bowlingställe. Väldigt sjysst! De hade bokat bana, men det hade tydligen blivit något missförstånd, så under tiden vi väntade på vår bana så prövade vi på bilsimulator plus att vi fick gratis drinkar. Sandras lillebror spöade skiten ur oss iallafall, haha!

Efter det så bowlade vi, Selim vann. Inte så förvånande kanske, han brukar alltid vinna med typ 100 poäng mer än mig!

efter bowlingen åkte vi hem och käkade snacks och spelade okey. Sedan tittade vi på filmen "book of eli". Somnade halv 5 (!!) dööötrött.

Nästa morgon vaknade vi tidigt, och åkte ut och fiskade. Det var jättefint väder och vi körde ett par mil utanför trollhättan till en sjö. Vi fiskade i säkert 6 timmar, och varvade det med en mysig picknick. Sandras mamma hade fixat grillade kycklingklubbor, sallad, potatissallad och vitlöksbröd. Jag och sandra satt mest och läste, spelade kort och drack te vid sjöstranden, men killarna fiskade. Selim fick upp 2 stycken gäddor, en var faktiskt ganska stor!! jag fick däremot ingenting, var ute med båten en timma ca men det nappade tyvärr inte! :( vi var hemma åtta på kvällen efter en lååång utedag. Vi köpte med oss ben & jerrys glass och tittade på hangover, som var grymt rolig! sedan spelade vi okey halva natten typ!

På söndag var det av hemåt igen, vi sov ut och sen så klippte Fatih Selims hår. vi var väl hemma runt 6 tiden i hylte igen. Jag och syrran spenderade sedan kvällen framför tv:n och tittade på gossip girl!

Igår jobbade jag, dock inte många timmar! har blivit väldigt förkyld, och gick därför hem tidigare från jobbet. På kvällen så kom Frida till mig =)


nu blev det ett litet komprimerat inlägg vad jag hittat på de senaste dagarna, inga bilder än då, då det fortfarande krånglar. Nu måste jag skynda mig, ska duscha och fixa iordning mig inför jobbet nu! 16.45-01!



shut this place DOWN!

... ekar i mina öron just nu, sitter och dunkar pitbull på hög volym! Sorry, för den kassa uppdateringen; har bokstavligt talat jobbat dag och natt. Jessika var sjuk igår, så jag tog hennes stängning, och därför är  jag ledig idag + lördag & söndag!

var hemma klockan 2 inatt, hade sån huvudvärk, det är för att det PIPER konstant på jobbet och värst var det nog i gårkväll. till och med gästerna kom och klagade och påpekade pipandet. Men jag överlevde! ;) har nyss varit hos tandläkaren, allt såg bra ut, dock är jag 400 spänn fattigare!! (OH LORD!) men nu ska jag inte dit förrens nästa år, tack gode gud för det.

nu ska jag fixa iordning en cappuchino till mig och ta en värktablett så kan vi nog kicka igång denna dagen också!

IDAG bär det nämligen av till trollhättan för att hälsa på sandra & fatih! ROAD TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!


RSS 2.0