"Miss sunshine"



Helenas gnällista

→ Jag har ont i halsen, känner mig febrig och mår illa
→ Jag fjällar bort all färg
→ Min navel är inflammerad
→ Mer än nio månader kvar till "sommarlovet"
Ångest 
→ Knäppa killar
→ Kasst schema (slutar som TIDIGAST 16) Buh.
→ Stökigt rum
→ Teori som måste börja pluggas på (TRE VECKOR KVAR)
→ Skolhelvetsplugget.. igen.

Jag skulle fan kunna fortsätta denna listan i oändlighet, men inte ens jag själv orkar skriva ner mitt gnäll. Då är det illa.

image238

Vart tog blogglusten vägen..?

Kom hem sent på lördagen från ♥ Alanya, och tar inte tag i mig själv och bloggar förrän tisdag förmiddag! Det är illa. Vart tog blogglusten vägen..? Saknar när både jag och Ina hade våra "stora" bloggperioder där vi skrev ner allt crazy som vi höll på med under vintern och i våras. Jag ska försöka bättre mig, i miss it!

Och på tal om att sakna.. Alanya var så jävla bra att man kan knappt tro allt roligt vi hittade på därnere! Längtar tillbaka hela tiden; kollar klockan och tänker "Aha, nu låg vi på stranden" eller "Nu shakar vi asset av oss på Bellman!" En sak är säker, att vi ska dit igen sommaren 2008 och göra det lite osäkert igen! (haha, när startar nedräkningen, host host 9 månader kvar!) Tills dess har man hela trean att se framemot, med studentfester och älgjakter och allt var det innebär.

Känns som många är förkylda just nu (inkl. mig). Näsan rinner och halsen ömmar!! Suck. Ska försöka kurera mig, inte så kul att vara sjuk nu.

KLÄ PÅ MIG -  ska köpa min första "hösttröja". En varm grå stickad lång sak som jag ska gosa in mig i! Snälla, vi gör hösten till något bra nu! Höstlovet, tedrickande, filmkvällar med teman och lite party party på det så ska vi nog klara oss, right?

Ska nog skriva ett litet alanya inlägg sen när jag kommer hem. Bara. för. att jag saknar. ALLT!

/ Helena - B´day snart


 


Fotbollslördag

Snart kommer Magyar hit och hämtar upp mig för vi ska titta fotboll på vallen. Vår farfar Denis HOTCHICK (haha)  spelar så vi ska upp och titta på honom plus ge han lite mackor xD Han behöver ju energi den lilla blatten ;) Vid fem tiden i eftermiddag tar vi bilen upp till gbg och landvetter flygplats. Huhh, ett plan har ju blivit kapat i antalya (den flygplats vi landar på) men dramat verkar vara över nu som tur är! Bra, en mindre sak att oroa mig över!!

Och så har jag äntligen packat klart min resväska plus handbagaget! Jag och Ina fortsätter på våra psykologivibbar och kommer läsa mycket böcker.. ( och en del teori, haha).
VI SKA JU HA MVG i psykologi B så är det ju
(Ina.. beteendevetenskap borde vi läsa på högskolan)

Jaha.. Så nu lämnar vi Sverige!! Äntligen blev denna resan av (vågar man ens skriva den meningen) och vi ses igen om en vecka.. ;)

Take care!






















NYÅR!





Myndig snart..

. Anna Helena Elisabeth Johansson, Hyltebruk

Fyller 18 år om 15 dagar, född den 2 september 1989

156161-237



De tio budorden

1. Du skall inte gå oflörtad hem till hotellet efter en utekväll.

2. Du skall pruta skamlöst.

3. Du skall bli brun, inte bränd.

4. Du skall inte sova bort solens strålar.

5. Du skall dansa som en sexxi maddafakka.

6. Du skall alltid ha med dig din rumskompis hem.

7. Du skall endast använda poolen till vattenaktiviteter.

8. Du skall inte skrämmas av att du flyger 1 mil upp i luften, tänk istället på att du är närmare Gud.

9. Du skall gräva ner dina problem i Sverige, och aldrig gräva upp dom igen.

10. Du skall ha den bästa veckan i ditt liv!



          image215

DAGEN innan den stora dagen

Imorgon åker jag och Ina till Alanya.

Känns som jag ska glömma en miljard saker, har knappt börjat packa än (!!) PANIK!! Det blir alltid så här eftersom jag har sån jobbig flygrädsla som förlamar mig och jag kan inte göra ett skit för mina nerver är så svaga xD JA. Usch, det är så jobbigt...

Det börjar bli lite bättre med flygrädslan, men just nu känns det mycket värre än det känts på flera år. Så jag hoppas verkligen det kommer bli bra imorgon.. GAHH!! Kan inte hjälpa det, men jag får sån dödsångest precis inna planet ska lyfta.. Det är den värsta känslan som finns.. INA HELP MIII

156161-232

Jag pallar inte ens skriva mer, sojii.. Uppdatering kommer imorgon.

måndag är faktiskt en bra dag egentligen..

..om det visar sig att man har sommarlov och är ledig!! Vaknade utvilad vid 10 tiden och käkade goood frukost. Duschade och sedan tog jag och Ina bussen in till Halmstad vid halv 1. Ina köpte some make up och jag köpte lite body butter och sånt.. Mötte upp Alisaren, och sedan fortsatte resan genom halmstads shoppingutbud xD Kalendrar till skolstarten på fredag inhandlades också. Sedan blev det trevlig fika på vattenportens "uteservering" där vi satt och snackade ett par timmar. Talle (niggah) och Baris kom förbi en sväng också!! Vid fem var det dags för mig och paui att sticka till körskolan för en teorilektion. Var rätt smärtfritt, och tiden gick snabbt!! Hem med bussen, käka. och nu.. -->  BLÄ orkar inte skriva blogg nu (ska ut på en promenad med Magyar nu)

HEJDÅ GOTT FOLK

Upp med morrhåren!

156161-235

UPP MED MORRHÅREN ÄR MITT NYA (favorit)MOTTO =)
(Le, ge inte upp, var glad, njut av livet för fan!)

En helg i stugan

Idag kom jag hem från Halmstad och en helg i stugan! Det har varit jättetrevligt faktiskt, speciellt i lördags. Först förfest på gamletull (sofies kompis Ida som hade den). Haha, det var roligt (trevligt folk!!) och sedan vidare till b&b. Jaa, hur lyckas jag egentligen xD Hur som helst var det en av de bästa kvällarna på länge och hoppas på fler såna inom kort!!



Idag har jag och Ina haft filmkväll hos mig!! Vi började kvällen med vår vanliga en timmas runda. Skulle solat också men vi hade inte tillräckligt med tior (fattiga?). Sedan käkade vi potatissallad och kassler och tittade på High school musical och the holiday!

Jag tycker min blogg är extremt tråkig just nu, det är inte det att det inte händer något kul, ibland kan jag bara inte sätta ord på allt som händer och som jag känner (där fick jag till och med till ett litet rim haha). Men det löser sig, som man brukar säga.

Fredag. Skolstart. Det känns faktiskt okej, sista året nu och vi får göra det bästa av det!! Sen när man väl har ett jobb så kommer man klaga över att man inte tog till vara på tiden i gymnasiet så det ska jag göra nu (försöka).

Omg. Jag är jättenervös inför mitt teoriprov! Jag måste verkligen klara det på första försöket, så är det!! Har inte "råd" annars, väntetiderna är så långa. HELP MI!! haha. Seriöst, när jag har min uppkörning kommer jag hyperventilera och få kärringastop i första bästa korsning, jag lovar xD Nej. POSITIVITET!!!!!!!

Imorgon är det en ny vecka (eller ahh, idag rättare sagt) och jag ska hinna med lite av varje.. Träning, körlektioner och teoriplugg och så vidare. Sen på fredag/lördag blir det till att packa och ladda inför resan!! YES!

(haha, jag läste igenom blogginlägget nu. KAN MAN SKRIVA MER VIRRIGT ELLER? jag skyller på att jag bara sovit fyra timmar i natt)


Nu drar jag till stugan..

.. och hoppas att det är finare väder i Halmstad än det är här (molnigt blä).

Helgen går förhoppningsvis rätt fort, och sen nästa vecka ska jag till körskolan rätt mycket ( två körlektioner, en teorilektion + plugg på datorerna!) och en del träning med Paui. Och sen på lördag bär det äntligen av!! Ska köpa typ 1932 tidningar som jag ska ha med och läsa (love it!)

Aja, ska åka nu!!

PUSSHEJ

Onsdag

Jaa, var gör man en ledig dag....? Idag gick jag upp klockan åtta (!!). Blev väckt av mama och kunde inte somna om så jag gick och rotade fram några jättegamla videoband. Haha. Innan dvd och alla nedladdningsprogram och såna där nymodigheter kom så spelade jag alltid in alla bra tv serier på band (har typ 20 förhäxad band haha). Hittade ett gammalt band med Sunset Beach Omg, snacka om intriger!! Nostalgi till max!! Synd att det inte sänds längre nu, iallafall på sommaren när man är ledig eller inte har något vettigt för sig ;)

156161-234

Är jävligt sugen på att åka till Liseberg. Älskar det. Har inte varit där i sommar och försökte tvinga på mig både den ena och den andra att åka till götet med mig imorgon. Men NEJ! Haha. Men i september så bär det av iallafall!

Önskar jag var lite trött.. Känner för att däcka i en varm och go säng, men är inte ett ens LITE trött (som sagt) 



 


                                           

Underhållning

Med några väl valda ord ska jag skriva ihop ett kort blogginlägg så jag får sova i fred i natt. Och tro inte att det ligger en halvnaken kille i min säng. Nej, det är bara Ina aka nattugglan som behöver sin dagliga underhållning.. och njutning. Jag vet dock inte om hon får det av min blogg, men jag citerar ungraren "Jag plockar inte i korgen, jag plockar i munnen" Vad hon plockar i munnen låter vi.. tills vidare vara osagt.

Ina, även kallas snobben (HAHA) är min vän. Hon har sömnproblem. När normalt folk går och lägger sig sitter hon och har djupt seriösa samtal med någon kompis ex eller gör något annat som gör hennes liv meningsfullt; som t ex renovera vardagsrummet (she loves it) eller kolla på hennes nya passion; OC ( Ja, någongång måste man ju lära henne)

Andra aktiviter som Krisztina VILL ägna mer tid åt är; knäcka Mensur ("jag knäckte honom TVÅ gånger på en kväll"), renovering (alltid) och käka mer torsk.

Nu orkar jag inte mer, men för er andra säger jag  UPP MED MORRHÅREN, det är en ny dag!

Sommardagar

Härligt med värmen som äntligen nått kalla Sverige! Dock har jag inte njutit så jättemycket av den då jag mest varit inomhus (varför är det så typiskt mig!?). Idag har jag suttit på körskolan och pluggat teori, sedan körlektion och sedan ännu mer teori. Suck. Lite går iallafall in, haha! Nej, men jag ska faktiskt klara det.

Har även steppat idag. RIKTIGT VARMT! Fy farao. Man blev ju helt hög därinne på sats. Men en ganska kall dusch och sen var man på G igen.

Har även..

BOKAT RESAN!


156161-232

18 augusti bär det (äntligen) av till Alanya. Ja, uttjatat då jag inte vet hur många gånger jag skrivit om att vi ska åka men nu ska vi det iallafall. Nu blir det av =)

Så första veckan i skolan ligger vi på en solvarm strand och steker till oss lite. Inte för att Ina den lilla ungraren behöver det. SNACKA OM BRUN! och det var efter en dags solande i Sverige. Ncnc.. Har lite press på mig nu. Jag är vit som ett spöke + jävligt myggbiten efter picnic på stranden i söndags. Fräscht (not) Men nu ska det bli ändring. BRUNAST VINNER? (okej, okej, jag vet att jag kommer förlora mot Ina) men ändå!

Jag älskar att gå vår runda runt hylte och snacka om precis allt (och ingenting!)


Imorgon är det en ny dag, har inte så mycket planerat men tror det blir lite träning iallafall. 


/ Helena

Den röda lilla stugan

Idag ska jag åkte till Halmstad och bo i stugan. Ska nämligen på kräftskiva ikväll (dcok inga kräftor). Det är så fint på stugområdet, alla som har stugor där tänder en massa ljuslyktor så hela området lyser verkligen. Ska försöka komma ihåg kameran så jag kan fota lite.

Lör: Kräftskiva.. sen ??
Sön: Inget inplanerat
Mån: Körskolan
Tis: Körlektion + träning

Kommer antagligen hem på tisdag kväll... see ya then.. ;)


Helena -


och ps.
IDAG KOMMER DENIS HEM :D

Inget får förstöra det..

Just nu är jag så jävla trött på Sverige och det här pissiga vädret. Jag kan inte ens gå utanför dörren utan att man blir helt genomblött om fötterna!

Jag vill åka iväg med Ina NU! Till soliga Alanya, pooldopp, havsbad, god turkisk mat, varma nätter och oslagbar shopping! Snälla, låt det ske. Det måste ske! Ina får nog svar idag från sin läkare om hon får åka, och jag hoppas hoppas hoppas så mycket! Måste komma iväg. Behöver ett break från allting.. Annars kommer jag aldrig orka med hösten och skolan sen igen.. Ett år kvar.. VI SKA KLARA DET! 




                                                              156161-232


Pauline & Tina ♥ 
Ag forever. älskar er.

  Alis ♥ miss you! 


18-25 augusti 2007, PLEASE!

 
 Ina, vi måste börja planera inför vår födelsedagsfest :) Nyårslöfte u know.. MJAU!

2 augusti

Kan inte fatta att det är augusti.. redan..!

Vart tog juni vägen? och för att inte tala om juli?
Det är tur att det är sista året nu iallafall. Blir säkert ett kul läsår, nästan alla har fyllt 18 år som man känner, (förhoppningsvis) roliga studentfester och så vidare. Tänk, om dryga tio månader har man tagit studenten..!
Slow doooooooooown nu.

Idag är det precis en månad kvar till min 18 årsdag.
Och samma månad har jag mitt teoriprov.. Jag är redan nervös xD

Idag är det en lugn dag, ska inte göra något speciellt. Trist egentligen..
Helgen spenderas iallafall i mormors stuga. Men just nu längtar jag bara till värmen.


156161-231 Funderar på att köpa färgade linser. Blåa ögon är så fint..


Tappat allt..?

Innan var det mycket roligare att skriva blogg. Nu känns det mest som ett måste.. (nyårslöfte). Men hoppas blogglusten kommer tillbaka snart =)

Idag har jag iallafall varit på sats och tränat med Paui.
Och det var nog det vettigaste jag gjort idag.

Usch, tristess tristess.. Ska det vara så här..? Måste hitta på något på dagarna innan jag blir crazy. Saknar att jobba och tjäna pengar.

Jag och Ina fick ju skjuta fram vår resa, men som tur är så fick vi nästan alla pengarna tillbaka! Troligtvis så åker vi till alanya 18 aug, och missa första veckan i skolan. Men det skadar ju inte oss precis xD

 Picture you and me. Me and you. K-I-S-S-I-N-G !

Gå i idé fram tills min b´day?


156161-181


SNART ÄR DET NYÅR FÖR PIFF&PUFF


/changes

(snodd) lista

namn - Helena
födelsedag - 2 september
hemstad - Hyltebruk
ögonfärg - olivgröna
hårfärg - (ljus) brun just nu..
längd - 172
högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
civilstatus - single
stjärntecken - jungfru
skostorlek - 39/40
är dina föräldrar skilda - de är inte ens gifta så, nej.
skor i dag - röda ballerinaskor
rädslor - att flygga
mål för året - plugga mer, träna mer och ta körkort
det första du tänker på när du vaknar - hur mycket är klockan..
när går du & lägger dig - somna någongång nu..
mest saknade minnet - sommaren 2006, ag hösten + alla skrattattacker

ANTAL
antal personer du kysst - har inte räknat
antal förhållanden - omg, vilka frågor.. två seriösa kanske...?
antal syskon - 1 lillasyster
antal piercings - ja, 1 st och en till är påväg ;)
antal tatueringar - snart.. snart.

FRAMTIDEN

namn på barn - vet inte än
vad vill du bli när du blir gammal - ungdomlig xD
drömjobbet - något omväxlande, där man får resa mycket också.

FAVORIT

mat - tacos kanske?
sport - dans, om det räknas som en sport..?
glass - magnum white eller ben and jerrys chocolate fudge brownie
godis - lösgodis och mjölkchoklad
låt - lloyd - hazel eller Muse- time is running out
film - legally blonde. Alltid.
tuggummi - allt bara det är sockerfritt.. Gärna lakris eller mint
helgdag - gillar alla helgdagar :D
årstid - sommar
tandkrämsmak - öh.. det kvittar, bara det inte är för starkt
radiostation - the Voice

HAR DU NÅNSIN

varit kär - nja..?
blivit dissad - Ja
rymt hemifrån - Nej
skolkat - jaa
sovit utomhus - Ja
gråtit i skolan - Ja
spytt i skolan - Nej
velat bli modell - Nej
gjort något dumt som du skrattar åt i dag - JA
sett en död människa - nej, thank god
druckit alkohol - Ja
använt droger - inte frivilligt iaf xD så nej
ätit sushi - Japp gott =)
retats - Jarå

THIS OR THAT

cider/öl - cider
pepsi/cola - cola light
mc donalds/burger king - mcdonalds
choklad/vanilj - Choklad
jordgubbar/blåbär - jordgubbar
kött/veg - kött
tv/film - båda
gitarr/trummor - gitarr
adidas/nike - Adidas
kinesiskt/mexikanskt - båda!
kakor/paj - kakor
mtv/vh1 - Mtv

KAN DU

gå ner i splitt? - innan när jag var yngre
skriva med båda händerna - Ja, fast inte så bra
vissla - Jabättre på att busvissla än vissla vanligt
blåsa en bubbla - Ja
ha dina ögon i kors - Ja
nudda näsan med tungan - Nää

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du nuddade - syrran
du pratade med - syrran
du msnade med - ina
du kramade - ina
du skällde på - *pip*

SENAST DU

skrattade - idag
grät - idag (jag är en riktig lipsill)
filmen du såg - fantastic four (den andra)
tuggade tuggummi - några dagar sen
drog ett skämt - öh, jag är en tråkig människa
sjöng en sång - säkert idag, sjunger jämt

VAR ÄR DU

vad ser man utanför ditt fönster - en gatulykta
lyssnar du på musik nu - Nej
om ja, vad? - NEJ SA JAG haha
vad har du på dig - träningskläder
vad är det på din musmatta - En strand med vågor

HAR DU NÅGONSIN

blivit kallade hora - jag kommer inte ihåg, men det har väl alla tjejer? :S
ljugit om din ålder - Ja
bråkat utan anledning - Ja

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

druckit alkohol - Ja
rökt - Ja
shoppat - Ja
skejtat - Nej
bakat - Nej
motionerat - Ja
solat - Nej, tyvärr =(

RSS 2.0