Alanya

Nu ar man antlıgen har och det har varıt en underbar vecka! One more to go! =(
Verklıgen perfekt vader harnere nu ınte för kallt och ınte för varmt! Jag trıvs som fırren ı vattnet om man sager sa! Dock sa ar jag INTE brun om man sager sa (har ınte dırekt stekt aven om vı varıt pa havana beach blub) Har ıallafall badat ı poolen (dock ınte havet AN ganska kallt om man sager sa!) Har aven varıt ute och festat med frıda mensur ela och josse Inte en lugn stund med dem om man sager sa =) mkt trevlıgt.i.. Selım och Idrıs var ledıga ı fredags och da blev det först queens med Selıms kompısar plus flıckvanner och sen vıdare tıll Havana för att avsluta med lıte kak pa comca!
Imorgon ska vı köpa passport tıll Selım (sega ı know!) och sen sa jobbar han 12 tımmar bade mandagen och tisdagen=( far ta o hanga med mensur o co eller ngt =)

Men sen sa fyller alsk ar den 4 junı och det ska vı saklart fıra! Dessutom ar han ledıg pa fredag ıgen me lıkey!


Grattıs mamma pa morsdag!!

Ikvall blır det lugn hemmakvall wıth myself kanner att det behövs da jag har varıt ute en hel del de har dagarna (jag somnade nastan pa queens ıgar da ar man slıten!)

Ska njuta av mına pıstagnötter och ıcetea seftalı sen blır det nattcıgg och sen nana och blı vackt av en pusssssssssssssss ahhhhhhhhhh love u!

Grattis tıll idrıs och marthe som ska gıfta sıg ı slutet av julı/början av augustı!


Waıt for next update!


i love love love

Älskar mina brudar i cikcilli (plus mezzzzzzz)

Älskar min syrra over the pool in the US and A

Älskar min Krisztina aka Ina Tofalvi

Och jag älskar mami och papi

och Dig Älskling.. Selim Sunar seni cooooook seviyorum!!!!!!!!!!!!! 4ever


Återkommer.


Helena..

later..

Yes, då var allt fixat inför morgondagen; har hämtat alla stuff plus lagt ner allting i min resväska. Blev dock lite småchockad när jag såg att resväskan endast vägde 16,4 kg trodde att den skulle väga waaaay mycket mer. Jaja, jag klagar inte. Alltid när jag har åkt innan så har jag fått tagit ut grejjer igen but not nowwwww! Så det var gushii tycker jag! Kanske t o m kan trycka i lite mer saker sen när jag tvättat färdigt, haha! Så mycket kläder som jag har med mig så kan jag byta om tre gånger per dag!

Träffade Ina och tomi innan på ica, haha, hon skrämde fan livet ur mig (hon såg mig, jag såg INTE henne). Var även över at her place innan och har satt min ipod på laddning där så jag kan ha lite music när jag sitter lonely på flyget och på transferbussen! Blir att kila över dit lite senare och hämta den och ta en nattcigg innan jag åker (ska inte sova något ikWäll, hade dock ändå inte lyckats med det så lika bra att vara uppe! =)

Ska bli roligt att träffa Frida, Menzur, Ela och Josse också och höra om deras galna upptåg =) Ses snart folks!



 Ses imorgon älskling!  ♥
 (Bild från mars 2008)

the day before departure

Gårdagen var väldigt lyckad och mysig tycker jag allt! Erika var den första som kom, så jag Ina och Erika satt ute på altanen och snackade, och fixade med grillen (ina) samt den övriga maten(ina + mig själv)  Eljesa var även där en sväng innan hon drog vidare! Maten blev lite fördröjd men fint folk kommer ju sent heter det haha =) Så sen runt 10 så var vi alla på plats (jag, ina, erika, lydia, igor och tomi) då vi käkade gott kött, bearnaisesås, sallad med majs, rösti och potatisklyftor. Och öl på det! Kan ju inte bli bättre..

Sedan blev det lite snacks + sällskapsspel! Drog hem runt halv 3 tiden och sen sussade jag gott!
Idag känner jag mig lite trött, ska snart neråt till tha city och göra lite ärenden!

Klockan 2 inatt (9,5 timma kvar!) kör jag och pappa från Hylte mot köpenhamn flygplats och sedan så lyfter planet 6.20!
Resväskan är nästintill färdigpackad + att jag har städat mitt rum idag! Det var la dagens goda "gärning"

Ska bli jäla intressant att se hur mycket den kommer väga när jag har stängt den (får alltid väga den hemma innan haha) men hoppas att jag klarar mig så jag inte behöver ta ut en massa thinKs igen.. (VADDÅ JAG BEHÖVER 15 klänningar mahahhaa.. okej, där överdrev jag lide!)..

Nu får jag kila ♥

roadtrip till gekås ----> grilla ikväll

♥ Jag vaknade som vanligt tidigt (är fan riktigt stolt över mig själv!). Sedan åkte jag och daddii och hälsade på farfar och sedan började jakten på en ny digitalkamera vilket inte gick sådär jättebra. Så det fick bli en liten spontan roadtrip för mig och magyar till Gekås! Dock var kön in dit så jäla lång (skulle iofs bara köpa slingkit) så det sket vi i! Men det blev lite inhandlat ändå! Köpte digitalkamera (den rosa var slut buhuu) samt minneskort och sedan köpte Ina 3 (!) par skor på typ 20 min. Sedan gick vi med bestämda steg till MQ där vi faktiskt köpte lite presenter till våra kära boyfriends (jag och magyar är bäst fan) ÖVERSÄTTNING TILL SELIM MAHAHA = WE BOUGHT (b'day) presents for our boyfriends mahhaa, puss S ;)  Jag och Ina var inne i sexshopen med, det roliga var att det var typ mest 50 + där iuuuuuuuu. 

Sedan blev det hemfärd (never boring with magyar) vi sitter mest och sjunger och shakar så det gick fort.
In på konsum och köpa KÖTT och lite tillbehöver samt slingkit. Så nu i eftermiddag har jag blivit liiiide blondare tack vare min kompanjon! Det ser rediigt bra ut måste jag säga. Nu har vi piffat till oss (MAHAH magyar smyglääääääääser faoon) och snart droppar la folket in och man kan ta den första ölen. Ina har förberett sig själv genom att käka nudlar ("det behövs fan energi för att LAGA maten) så nu hoppas jag att vi får vårt kött välgrillat av the master!

Dagens citat av vår allas ungrare
Jag: Den är billigare (om hårfärgerna) men det blir inte lika blont då..
Ina: DO U WANT BLOND OR CHEAP HAIR?!?!




                                                                                          Jag och Älsk badar 
                                                                                               2 dagar kvar ♥



Torsdag

Vaknade riktigt tidigt idag, närmare 8.30 (av mig själv dessutom!) Inte illa! Idag är det min första (eller tekniskt sett den andra) lediga dagen på 10 dagar! Igår skulle jag egentligen jobbat men det var så många barn som var borta så jag åkte hem till Magyar och väckte henne och spenderade lite tid där! Sedan åkte jag inom McD för att hämta ut juni och juli schemat plus att jag fixade två tider då jag inte kunde jobba.

Idag kommer pappa hem ifrån Thailand, ska bli intressant att se vad han köpt och hur de har haft det! Tyvärr gick ju  kameran sönder, men han har fotat lite med sin mobilkamera iallafall. Måste dock tvinga pappa att köpa en ny digitalkameran innan helgen då jag åker, M Å S T E ha med en kamera till Alanya. Det blir att åka hem till Hylte idag, ska se över vad jag behöver tvätta, ta fram resväskan och börja packa lite smått.. Ska ta med lite grejjer åt Menzur och Frida också, det ska nog få plats, har typ alla mina sommarskor och sommarkläder hos Selim ändå!





 3 dagar kvar ♥

trött..

Har jobbat 8 dagar i rad nu och det börjar kännas lite nu faktiskt.. är ganska trött om man säger så. Jobbar, kommer hem och käkar sedan lite tv alternativt internet och sen är jag redo för sleep igen.. Så är det! Men ska inte klaga, tjänar ju pengar iallafall. Har två dagar till denna veckan till, imorgon och onsdag(som jag vet om) innan jag åker till Turkiet om 6 dagar! Tiden springer iväg.. Kommer nog åka hem till Hylte på torsdag igen, då mamma ska jobba.. måste träffa magyis, har inte träffats på en halv evighet fan..

ska kila nu..

My lips like sugahhhhhh





Åhhhhhhhhh, jag vill köpa en klänning jag har sett på gina tricots hemsida (i och för sig har jag sett mycket jag vill ha där!) Kanske ska ta en runda på stan imorgon innan jag jobbar?! har inte varit i stan på hundra år, får se om jag lyckas ta mig dit imorgon eller lördag samt tigga lite pengar av min söta mamma ( i know u r reading mama)

Idag har jag jobbat, sista dagen på dagis för denna veckan. Jag och mamma har bara slappat och käkat choklad och druckit en jävla massa iste ikväll. Nu ser jag att hon har deckat av på soffan, IGEN, haha..

Och jag är nästan frisk nu, eller har iallafall ingen feber, nu har jag "bara" ont i halsen så jag är definitivt på bättringsvägen!


hugs

Förkyld

Ursäkta för dålig update, har jobbat samt att jag har världens förkylning + feber vilket gör att jag är skittrött och orkar ingenting. Har sovit när jag kommit hem från jobbet samt knarkat panodilzapp men känns som att jag är liiite på bättringsvägen iallafall...

Har pendlat från halmstad till torup då jag och mamma har bott i stugan ett bra tag nu.. Jag har fan börjat tröttna på att köra bil, då är det illa! Har inte mycket vettigt att skriva, ska typ gå och sova nu.. Mjauu.

Känner verkligen hur "sprudlande" jag är, men får satsa på jobbet och bli frisk nu and then i'm back..

♥ 12 dagar kvar


Löööördag

HELT JÄVLA SEG, hoppas fan inte att jag blir sjuk, har fan ont i hela kroppen och speciellt i nacken/axlarna. Jaja, nu får det vara slutklagat!

Idag har jag slappat till max, har inte gjort något ansträngande idag direkt, förutom en del slapppromenader i skogen med hundarna. Sitter och myser framför tv:n nu, har sett robinson och nu kollar jag på tv4 filmen "se upp för dårarna".. Ska gå och göra en liten nattmacka nu och kolla i oriflamekatalogen, sen kissa hundarna och sen sova.. I'm sooooo funny today i know haha xD

hugs

1 month left



1 månad kvar tills min älskade Sosso Sis kommer hem från USA!

Fredag.. eller egentligen lördag

Fan vad jag är seg, benen känns tunga plus att jag har drabbats av rethosta IGEN! Känns som att jag varit förkyld en hel jävla evighet, mamma säger att det beror på rökningen, men vetifan asså. Förkylningar kan la hålla i sig ett tag?!
i vartfall.. börjar känna mig ganska trött så blir att nana alldeles strax. Har jobbat idag mellan 15-20, kände mig inte alls på humör idag för det, men de 5 timmarna gick ju ganska fort som tur var. Sedan så köpte jag lite glass och cola på hemköp och tog min lilla röda racercykel till stugan igen ^^ Har spenderat kvällen med glassätning samt pratat med min kära!

Nu är jag ledig två dagar, ingen som helst aning vad jag ska hitta på! Får la ta det som det kommer helt enkelt..
(shit vad det blåser och regnar ute btw!)

Läste i pappas resdagboken från thailand idag (hoj59 heter han där för den intresserade) och han har köpt en skitfin rosa mobil till mig! Åhhh, äntligen en ny telefon ( de som har ringt till mig vet att de knappt hör mig, kasst ljud) så det är verkligen välkommnat. Hade ett krav (att den skulle vara rosa HAHA) så det blir nog helt perfekt tror jag!

time to get some sleep people!


15 dagar kvar ♥

Onsdag

Jag gick och la mig igår klockan 11 och somnade gott. Hade ställt klockan på 10 idag men snoozade 40 min. NORMALT! jag borde väl vara utsövd efter 11 timmar men tydligen inte (tired bitch). Sedan har jag jobbat mellan 11.30-16.30. Tog sedan skabbet in till stugan där mama var tillsammans med the dogs! Så vi har varit här ikväll, käkat lite och varit ute och gått med dem. De smet både en och åtta gånger haha. Så fort de ser en kanin så blir det helt crazy...

Kanske inte så händelserik dag idag men whatafuck jag tjänar ju cash iallafall och det är inte fy skam! Ska jobba imorgon också, har ställt klockan på omänskliga tiden 7.20. Huhhhhhhh.

Ska därför snart sussa.

Hugs / H


Seeeeeeeeeeeeeelim ♥  18 dagar kvar

Good morning guys

Fast det hade varit en ännu bättre om det inte regnade så jävla mycket = regn = kallt = vinter.. haha. Hoppas att det fina vädret kommer tillbaka snart, hatar när det är grått och regningt ute.

Idag vaknade jag av ett underbart samtal; jag ska jobba imorgon och på torsdag på dagis. Yehoo =) Sedan har jag suttit och läst mina bloggar framför en mycket god frukost bestående av apelsinjuice, mjölkola yoggi och en hederlig macka med ost. Gott! Äter sällan frukost nuförtiden så det var riktigt gushii..



God frukost, dock inte lika god som min ;) haha

Planerna idag är iallafall att åka in till stan och prata med min McD boss om sommarschemat, jag ska ju iväg till ALANYA ♥ om 19 dagar, så då kan jag ju inte jobba förrens 8 juni så hoppas att det går att fixa (vilket det säkert gör!) Jag vill ju jobba så mycket som möjligt, men samtidigt är jag ju timanställd på dagis så jag vill ju heller inte säga nej när de ringer (roligt jobb + bättre betalt) gahh, vilket jobbigt dilemma. Jaja, nu har det äntligen börjat rulla på; jobbar 3 dagar denna veckan och 5 dagar nästa. Love it!

Sedan ska jag och mamma hälsa på mormor och morfar också.

Men nu ska jag lyssna på lite musik så här på morgonkvisten!


Hugs

Aj..

Var uppe hos tandläkaren idag 8.20 och drog ut min andra visdomstand.. Så nu har jag ont i munnen, det spänner usch =( Sov ut ett par timmar efter också så känner mig ganska nyvaken och fortfarande lite trött. Jaja, nu ska jag och mamma ta vårt pick och pack och åka in till stugan igen!

Puss&kram

Weekend is over

Har haft en mycket bra långhelg! På valborg så åkte jag och ina in med skabbet och hämtade upp hennes pojkvän Tomi och hans kompis Valon. Åkte till McDonalds och hämtade lite mat och sedan hade vi förfest i stugan för att sedan dra in till stan och Moon. Jag fick i mig något (för) mycket champagne (tomi var för generös =) så jag åkte hem lite tidigare runt halv 2 och somnade gott i min säng! Tack för en rolig kväll iallafall!

Fredagen gjorde jag inte så mycket, kände mig lite sliten så jag och ina körde hem till Hylte och jag lagade lite mat och kollade på tv (var ensam hemma så hade den stora tv:n för mig själv) innan jag sussade gott vid 12 snåret.

Igår (och idag) jobbade jag mellan 22-06 på McDonalds sedan hem och nana (var ljust ute när jag var hemma!). Vaknade vid 13 och sedan åkte jag och pappa hem till hylte igen. Gissa om jag är trött nu..

Nu har pappa åkt iväg till Thailand iallafall (mamma är och lämnade de på tågstation i Halmstad just nu)
Sedan så har även Frida, Mensur, Ela och josse åkte till Alanya idag, något avis, JA!

Men om 3 veckor är det min tur ♥

Nu ska jag sysselsätta mig med lite tråkigheter, ska dammsuga vardagsrummen, hänga upp lite tvätt, städa mitt rum, duscha osv osv osv.. Skulle även översätta någon meny från engelska till svenska gahh..


hugs

RSS 2.0