no way

jag hittade två stycken fina tröjor på topshop.. en var krämvit långarmad tröja med guldnitar på axlarna, skitsnygg om jag får säga det själv. Den andra var också jättefin, blekrosa ganska enkel med två dragkedjer därfram som fickor typ.. hoppas ni förstår vad jag menar, då jag tyvärr var alldeles för oteknisk för att förstå hur jag skulle kopiera deras bilder (???).. nåväl. det krånglade iallafall när jag skulle trycka in min street adress & postal code och jag hade inte riktigt energi att ta reda vad problemet är så jag skippar det, iallafall för ikväll.

tänkte titta in på nelly.se men de har ju så otroligt mycket kläder/skor/whaddavva där så får nog ta det hemma istället då internet här är ganska segt...

så istället blir det blåbärssorbet tillsammans med lite okey-spelande på facebook, ganska bra kombo om jag får säga det själv!?


           


sen ska jag krypa ner i min säng med en massa filtar att värma mig med och sova som en prinsessa! Natti!

can't slow me down, the only thing that know is I won't fall, 'cause i have it all

Nu har jag jobbat 6 dagar i rad, så nu är jag äntligen ledig i 2 dagar. Känns ljuvligt faktiskt! dock så tycker jag om att jobba - det är ju kul att tjäna pengar o man säger så.. och dessutom hade vi en tävlig på jobbet idag och jag vann; blev ett presentkort på bio rikare.. :)

nu hör jag att dörren slamrade igen, Selim har varit ute och kört med sin kompis hela kvällen så nu ska vi umgås lite :) jag återkommer lite senare, håller nämligen på att surfa runt på topshops hemsida. tror det blir att jag beställer hem något fint till mig själv senare ikväll, det förtjänar jag efter allt slit de senaste dagarna

talk to y'all later!


blondinbella

ursäkta för dålig update de senaste dagarna... har hellt enkelt varit busy med jobb.

 måste bara säga att blondinbella var så snygg på ellegalan igår.. älskar hennes hår (ska spara det tills det  blir lika långt), hennes kavaj och speciellt hennes smycken. snygg kvinna är vad hon är, om man ändå vore lika framgångsrik som henne.. way to go gurl^

     

bilderna är tagna från blondinbella.se

(klicka!)


my future love, my destiny

sitter och drömmer mig iväg som vanligt, det är verkligen helt sjukt hur mycket jag kan dagdrömma ändå.. ibland känns det knappt som att man lever i verkligheten, lever allt upp en massa olika scenarior i mitt huvud som säkert ändå aldrig komma hända ändå.. okeeeeeeeeej. nu babblar jag på.

idag började jag med ett HÄRLIGT tandläkarbesök.. tårarna rann för att det gjorde så sjukt och hela munnen, eller ja, tandköttet var fullt med blod. Nasty, jag vet, ger er alla sick details här.. det var iallafall inte så angenämt men nu är det över iallafall.. har ju "bara" två hål kvar att laga nästa vecka, men jag lagar hellre hål än att ta bort tandsten med den där superläskiga borren de använder.. iu.. ja, det låter kanske inte så farligt, men jag hade tydligen rätt mycket tandsten som satt under tandköttet så det var fan pain att ta bort det. OCH DÄR fick ni lite fakta om mina tänder, interesting i know.. 700 + gick detta kalaset på, en negativ sak med att ha fyllt 20 är att tandläkaren inte är gratis :( buhu.. nu är man verkligen "vuxen"...


sedan har jag jobbat idag, som vanligt.. jobbade 2 timmar extra, men det blir ju bara mer klirr i kassan för min del, ka-ching.. dock var det ju världens snöstorm i eftermiddags så det tog ganska lång tid att köra hem.. på en sträcka fick jag t o m köra 40 och då skakade hela bilen + att jag fick sladd.. hoppas att denna snön försvinner snart, är riktigt trött på snön nu.. vill ju va lite vårsol iallafall :)

är määääääääätt, har käkat massa donkenmat + potatisgratäng & köttbullar till kvällsmat.. hörde lite rykten om att vi hade semlor här hemma (which i love) så undra om man kanske skulle orka kränga i sig en sån också!? tror nog det..


och förövrigt är jag såååå shoppingssugen, vill köpa allt jag ser typ.. jag tror det beror på att vårlkläderna börjar komma in nu, och det är det som är så roligt att köpa.. jag tänker alltid: "den klänningen/skorna/whatever kan jag ha i Alanya".. vet inte hur många sommarkläder jag har men det är mycket mer än mina vinterkläder iallafall.. jag drar ju mest bara på mig någonting nuförtiden för att jag ska slippa frysa...

nästa vinter blir det iallafall en resa till solen i MINST 2 veckor.. lutar mot Thailand i november/december, kan knappt överleva en vinter utan lite sol längre ;P








vad jag verkligen vill ha..

men som jag antagligen aldrig kommer få (om jag inte gör det konstgjort vill säga) är långa naglar.. jag är ju inbiten (haha) nagelbitare, så mina naglar är alltid korta.. i och för sig får vi inte ha för långa naglar på jobbet men jag skulle gärna kunna tänka mig att ha liiiite längre iallafall & med fransk manikyr såklart.. det är så snyggt och ser alltid så fräscht ut!! jag brukar ibland bli magyar att klia mig på armarna & handlederna för hon har alltid så långa fina naglar.. "du kommer bli en bra fru en dag" mahaha. magyar = bästa klierskan







något som absolut inte är snyggt är att ha FÖR långa naglar.. eww...




det ser inte ens ut som naglar, snarar KLOR



ah juste.. mat var det ju?

ordinary tuesday

idag var jag väldans trött och snoozade MINST 4 gånger (but what else is new) känner verkligen att det här konstanta mörkret verkligen gör mig mer och mer trött.. känner mig fan aldrig utvilad (ok, jag går sällan & lägger mig innan 12 men 8 timmars sömn borde väl räcka?).. Nej, lite sol skulle man allt behöva, dock så bor man ju i ett land där solen knappt existerar vid denna årstid... lame =/

jag vaknad iallafall lite sent, hade 10 min att fixa iordning mig innan jag var tvungen att åka. Men hann, det gjorde jag.. hylte - halmstad sträcka börjar förövrigt bli väldigt tradig att köra! Men hellre bil än buss ofc så ska inte klaga =)

jobbade vid 11.15, var faktiskt väldigt lugnt idag.. så jag fick faktiskt gå hem en halvtimma tidigare, yay på det! så efter 3 timmars jobb var det färdigjobbat så jag gick och kollade runt i lite affärer innan jag & syrran åkte hem till hylte igen..

jag och selim åkte ner och fikade lite innan i mammas affär, och sedan handlade vi på ica.. ska strax börja på maten tror jag.. blir kyckling, bea & potatis i ugn, en klassiker men SÅ GOTT! :) jammi.

Sen lite senare ska jag nog träffa Ina AKA magyar.. så om du läser detta Magyis så call my homephone när du är hemma från gekkan..



OCH JUST DET, pappa har laddat ner Sherlock Holmes, så blir nog att kolla på den lite senare ikväll.. Sosso säger att den är asbra iallafall.. jude law är ju inte helt fel att vila ögonen på heller hehe...








dreamin' away




att ligga på den här stranden och sola sig hade ju inte varit helt fel om man säger så.. I NEED A VACATION! kan inte någon sponsra mig? är sjukt trött på snö & kyla, i går natt hade vi -18 igen :( är inte lite avundsjuk på min pappa som åker till thailand på fredag om man säger så!

the order

detta beställdes igår:


 3 toppar





2 par (sommar)skor

    

nya aprikosfärgade undies

 



2 par leggins, denimblåa & svarta m. dragkedja vid anklen




och last but not least.. a bag!







(klicka för större bilder)



so.. do we like it, huh?


spendin'

så nu var det färdigshoppat för ikväll, blev några kronor fattiga, men tyckte att jag hittade en hel del fina grejjer :) (dock irriterande att allt inte kommer samtidigt, en del saker kommer snart, en del i feb och t o m i april (!!!) får visa vad det blev för något imorgon då mina ögonlock är VÄLDIGT TUNGA. Att jag aldrig kan lära mig att lägga mig i tid..  men nu blir det iallafall sängen, ska sova såååååå gott! Imorgon blir det bara ett par timmar på jobbet, skönt med en kort dag! hörs då! iyi aksamlar.

SHOPPA

nu blir det lite välförtjänt internetshopping, älskar att shoppa online; blir trött på att gå runt och leta efter det man vill ha i affärerna..latmask.. men jag menar, mycket bättre med lite överskådliga bilder & dessutom så vet jag ju min storlek och vad jag passar i så behöver ju egentligen inte prova. i värsta fall får jag väl skicka tillbaka the stuff ;)

älskar löning, älskar shopping och ÄLSKAR framförallt att förgylla en tråkig måndag som denna (poetiskt jag fick till det där haha)


first stop:



återkommer senare med mina fynd!

i'm in miami bitch


chaos

fy fan, i går natt på jobbet var nog the worst ever.. hade typ noll motivation + en massa fulla & odrägliga människor i kombination med a missing BF. fick gå ut från kassan där ett tag för att det helt enkelt blev för mycket.. kaos var rätta ordet och att jag inte var i min bästa sinnestämning så var det kanske inte den bästa situationen.. men, men, ibland har man såna dagar.. egentligen ska man inte bry sig så mycket om det men ibland tar man ju åt sig mer än man borde. nog om det.

på dagen var vi iallafall i stan, det var trevligt, käkade lite lunch och shoppade. Köpte en fin topp från lindex, här har vi den!

Lindex Shop Online - Topp

innan jobbet var vi och firade emilia då hon fyllde år! synd bara att jag inte kunde följa med dem ut i och med att jag började jobba vid 00.00 men det var trevligt så länge det varade :)

idag har vi haft en typisk slösöndag, har handlat lite käk sen har jag typ kollat på tv:n hela eftermiddagen.. Känner att jag inte riktigt orkar att hitta på något annat heller i och med att natten var så krävande.. är alltid död efteråt men idag tar nog priset. Imorgon är det min favoritdag, nämligen löningsdag.. älskar att känna mig rik haha :D dessutom fick jag en jättebra lön, så kan verkligen inte klaga. Tydligen har jag jobbat och varit ganska flitig i december, kan nog bero på att jag jobbade en del röda dagar. men det var det värt, helt klart :)

nu ska jag laga lite kvällsmat, stuvade makaroner & köttbullar står på menyn. får se om jag uppdaterar lite mera ikväll.


employer of the month

idag har jobbat och då fick jag 2 glada nyheter =)

Det 1:a är att jag blev månadens medarbetare, fick en fin grön pin att fästa på min arbetströja + ett presentkort från Åhlens på 400 kr! :) detta gjorde mig jätteglad, tycker det är kul att man belönas, uppskattas & utvecklas på jobbet! Tycker verkligen om mitt jobb (även om man har sina ups & downs såklart) och ska verkligen jobba för att bli ännu bättre.


Det 2:a är att jag ska utbilda mig till handledare; det betyder att jag bla  kommer att utbilda nyanställda. Ska bli spännande med lite nya utmaningar..


SÅ, detta made my day :)



challenge

magyar tvingar mig att göra en lista (okej, jag blev snarare "utmanad" men jag gillar listor =)

1 - Hur länge har du bloggat?

sen december 2006

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?

jag kommer ihåg att jag läste bloggar ett bra tag innan jag själv skaffade mig en egen (detta är i och för sig inte min första; den första hade jag redan 2005, dock så uppdaterade jag inte så mycket på "den tiden" om man säger så. Då brukade jag läsa typ englas, legally blonde, blondinbella och några mindre okända bloggar.. dock ingen av mina vänner, för ingen hade börjat blogga då..


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?

har följt blondinbellas längst tror jag



4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?

Som ina sa innan så var vi lite crazy, vi skrev upp alla våra grova (!!) och snuskiga skämt, haha.. känns konstigt att läsa dem nu, i och för sig är det väl lite vår humör, halvt skruvad sådär, men nu kanske jag inte skulle lägga upp alla såna på bloggen.. mognat till?! haha.. Kommer dessutom ihåg våra 100 nyårslöften vi hade, vilka tider

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?

jag läser nog ett 50-tal om inte mer :S lyckas alltid hitta nya, det är bra, lite omväxling & ibland så tröttnar man ju på vissa bloggar..

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

de flesta bloggar som jag läser är främst dagboksbloggar, kan vara personer som jag känner/känner till och så läser jag om sånt som intresserar mig som typ resor (läs: Alanya) så de flesta som skriver om det följer jag ju självklart.. Sen blir det ju att man följer de lite större bloggarna, mest av ren vana tror jag.. Dagboksbloggar är roligare :)

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.

får nog säga som magyar; blondinbella.. alla kan nog hennes länk by now..


8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.

MAGYAR :D vi har samma humor & gillar samma sakor, dessutom tänker vi och tycker lika om det mesta.. det är skönt att man har en vän som man vet att man alltid får medhåll av om man vill whina över något/någon ;)

krisztinatofalvi.blogg.se

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

Jag vet att mamma läser, "kom" på henne senast idag, haha.. sen så tror jag att min pappa och syrra läser och tittar in lite då & då.. de tänker nog inte så mycket om det, men jag tror att de tycker det är roligt att läsa även om de typ vet det mesta som jag bloggar om ändå!

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

jag vet inte faktiskt om min blogg speglar MIG själv som jag är IRL till 100 %, men antar att jag inte är helt olik i och med att det är jag som skriver, hehe..


11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

ibland så skulle det vara roligt att skriva ännu mer vad jag tycker & tänker, men sen så tycker jag att en blogg ska vara lite lättsam också.. men ska bättra mig för det är också roligt att läsa en blogg är lite mer personlig..

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

om jag har bråkat med någon, om jag är ledsen över något så brukar jag oftast inte ta upp det heller, inte heller anledningen.. typ såna grejjer.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

alltså, i och med att ingen jävel kommenterar och im still going strong (haha) så bloggar jag för mig själv och även för min vän magyar för hon gillar MAJ & min blogg


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Jag vet inte faktiskt. Oftast när man bloggar så försöker man ju såklart ta fram sina bästa sidor, och kanske försöker framstå bättre än man kanske egentligen är.. men sure, till viss del.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

jag har träffat/stött på en del människor, typ i alanya, efter att jag följt deras blogg


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

ja. alltså, vissa brudar som lägger ut bilder på deras ass eller boobs.. okeeeeeeej?



17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?

neee, snarare road.. i och för sig så får jag typ aldrig några anonyma/elaka kommentarer.. en gång var det en brud som jag inte ens kände som skrev om mig i hennes blogg (alanyadrama haha), men det visar ju i och för sig mer hur patetisk hon var.. Tycker det är komiskt att folk ens orkar bry sig


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

jag ångrar inget, varför ska man göra det.. det var en sak jag kanske skrev DÅ som jag kanske tyckte DÅ, även om jag inte tycker likadant nu så behöver man inte ångra sig, det har ju redan hänt ändå.. what to do about it now :)


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?


vissa vågar ju käfta mer bakom skärmen än i verkligheten, allt de du skriver i din blogg ska du ju kunna stå för även IRL.. tror inte alla tänker på det..


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?

säkerligen

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.

alla som är villiga


loved

nu ska jag göra min "favoritsysselsättning" eller vad man nu ska kalla det, nämligen att umgås med min lovely boyfriend.. han är bäst :)

jobbet gick bra idag, jag klarade provet, så nu är jag en guldstjärna rikare.

nu ska vi dricka cola & spela yatzy! Känner mig redan på bättre humör efter att ha tjurat och hållt på ett par dagar.. Imorgon är jag dessutom ledig så vad finns det att klaga på? NADA!

Uppdaterar mera imorgon, ha en bra tisdagskväll och sov gott



i couldn't care less

jag har vaknat (och velat somna om igen, är så trött)
Käkat frukost framför datorn & läst bloggar..
NU: ska jag ta en dusch och förhoppningsvis vakna till liv ordentligt.


sen; plugga tills mitt prov ikväll. Jobba 16.30-22.00



GUD, jag älskar redan denna dagen ;) bläääääääääääääää.

saknar alanya så mycket, inte alanya som det är nu kanske, mest regn & lågsäsong och typ inget att göra, men alanya i typ maj, juni hade varit underbart. Vakna upp helt svettig på grund av att air conditionen är i ett annat rum, åka motorbike till Havana beach club, steka där hela dagen (eller i och för sig så badar/läser/spelar backgammon mest för att sedan runda av dagen med deras goda pasta.. Hem och göra sig i ordning (selim tar längre tid än mig, men t o m det kan jag sakna), ner till hamnen, dricka öl på queens, dansa på havana, nattmat på comca eller efes buffe (aka "the sausage place")

beachparty med magyar. dimcay. kleopatra. kale. cay. utsikten från vår lägenhet 2008.



back to reality


alanya


FY FAN JÄVLA SÖNDAG

det enda som är POSITIVT med den här dagen är att jag är ledig i mitten av februari ett par dagar och då ska jag och Magyar åka till London. Annars inget nytt på fronten, jävla pissdag har det varit..

åhhhhhhhhhh gud orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ska gå & gräva ner mig hade jag tänkt, kanske ska göra lite te och äta lite choklad för att muntra upp mig själv.. känns dock som en omöjlighet förtillfället.

Imorgon hoppas jag ska bli en bättre dag, jag ska iallafall plugga till mitt prov som jag har på tisdag.


hejdå.





aklım hep sende


suckers

OKEJ, tydligen har jag 0 läsare eftersom jag fick noll kommentarer i föregående inlägg. Så jävla tråkiga ni är! Eftersom "ingen" läser min blogg så behöver jag faktiskt inte uppdatera här längre, kan lika gärna ha en egen privat handskriven dagbok!

ciao, får se om jag kommer tillbaka eller om jag skiter i det. Nu ska jag dricka rödvin och sen blir det utgång. Have a good life töjp, peace out.

mineralfoundation

såg att dagens vara på bellme.se var I.D hypade mineralfoundation. Är faktiskt lite sugen på att testa den då jag har hört mycket bra om den. Dessutom har den solskyddsfaktor i sig, 15 tror jag det var om jag inte minns fel.. Dock kanske vi i Sweden då solen bara tittar fram ett par månader på sommaren (om ens det liksom.. suck!) , men klart bra om man bor i ett soligare och varmare land :) Dock vet jag inte hur täckande den är? Jag vill ju gärna har en som är lite täckande & matt eftersom jag redan är rätt rödtonad eller vad man ska säga i ansiktet + jag lätt kan bli lite blank.. hade nog slagit om jag hade haft en lite fetare plånbok, men kanske någon skulle vara intresserad? 40 min kvar har ni iallafall! Får hålla mig till min matt foundation från makeupstore som jag fick i julklapp, älskar den!






who are you?

Jag vet att jag har frågat denna frågan tidigare för ett tag sen, men i och med att jag har fått fler läsare sedan dess så är jag såklart nyfiken på vilka det är som egentligen läser min blogg? Jag menar inte att jag har värsta stora skaran, men det är iallafall några som jag inte vet vilka det är! Vet ju en del såklart, men hade varit kul om ni kunde skriva en kommentar vem du är & gärna länka till din egen blogg om du har (om jag inte redan läser den hehe) Jag är ju som sagt lite bloggaddicted (till andras bloggar då, inte lika duktig på att uppdatera själv, tyvärr!)

SÅ... WHO ARE YOU?? Lämna en kommentar så blir jag jätteglad :) (nu ska jag också tillägga att jag själv aldrig brukar skriva kommentarer men jag ska bättra mig, i promise)



friday

♥ Jobbat mellan 10-20.. Fick hem lite (!) papper som jag ska plugga på. Ska testas på tisdag om allting.. Hoppas det går bra! Fan, vad länge sen det var man pluggade, kan ändå sakna det lite ibland (YES, i just said that, vem kunde tro det för ett par år sen liksom..) Någongång i framtiden ska jag väl antagligen plugga vidare, men då jag inte har bestämt vad så får det skjutas upp ett tag till. Annars gick dagen bra, även om den var lite i det längsta laget..







♥ Familjemiddag med rostbiff, rödvinssås & kryddade potatisklyftor. Sedan blev det yatzy.. jag vann dock inte :(

♥ Nu sitter jag & läser lite bloggar (samt bloggar lite själv hehe..) samtidigt som det blir "American Pie 2" som går på tv:n.. Men ska nog alldeles strax sätta på lite the hills istället, way better.

Detta är min HELLEDIGA helg på myyyyyyycket länge, det händer typ ALDRIG att jag är ledig en lördag (natt). Men det är jag imorgon så det ska bli helt underbart. Vill gärna ta en runda på stan, men får nog hålla lite i cashen eftersom jag hellre spenderar mina pengar i London än i Halmstad :) Kanske t o m blir en liten utgång!? Vi får se, vi får se.. Nu ska jag fortsätta softa vidare...


PoK ♥


back to reality

känns konstigt att varit ledig i så många dagar och sen gå tillbaka till jobbet igen.. idag har faktiskt varit lite söndagskänsla över dagen. Men vilat mig har jag iallafall, t o m lite väl mycket kanske (?). Blir nästan ännu tröttare när man inte har något speciellt för sig och bara kan gå och slappa.. Jaja, back to work imorgon blir det iallafall 10-19. bittersweet. Sedan ska helgen tillbringas i Halmstad, var länge sen vi var där nu så det ska faktiskt bli mysigt.. Är ju dessutom ledig hela lördagen, hur ofta händer det liksom..

Hade tänkt rensa upp lite snabbt nu innan jag går & lägger mig, packa väskan och lägga fram kläder och sånt så att jag kan sova så länge som möjligt. Är verkligen en morgonmänniska, snoozar MINST 4 gånger varje morgon. Men det är ju så skööönt att veta att man kan sova 10 min till och ändå hinna (med nöd och näppe i och för sig)

hittade två jättesöta bilder på Malte när han var en liten valp.. underbart söt (vilket han är nu också ofc!)


 


God Natt ♥






tired

ska ta en låååång dusch, göra hårinpackning & ansiktsmask nu :)


Çarşamba

det tråkiga med att Selim börjar skolan är att mina sovmorgnar är long gone, då jag alltid går upp samtidigt som honom & kör honom till skolan. Tidiga morgnar är verkligen inte my cup of tea om man säger så..  I och för sig behövde jag ändå gå upp i tid idag då jag hade mitt "efterlängtade" tandläkarbesök. Det gick hyffsat bra, det gjorde ganska ont då ett av hålen var tydligen ganska djupt eller vad man nu ska säga. Sedan besökte jag banken och fixade lite ärenden där, beställde bland annat nytt visakort till mig själv och spärrade det gamla.

Annars har det inte hänt något speciellt, jag plöjer igenom mina säsonger av the hills som jag köpte på gekås. Nu måste jag gå och titta till kvällsmaten, Selim lagar nämligen kycklingklubbor med sina egenblandade kryddor så får se hur detta smakar. ni får full rapport sen, haha.

Ska väl antagligen fortsätta titta på the hills ikväll, då tv:n är ockuperad av turken (barcelona spelar mot sevilla)

jag & magyar smider reseplaner



Väntar på att få mitt schema i februari :) to be continued

today i had one of thoose..



och det var riktigt gott.. min tredje i år faktiskt.. Vi startar tidigt Johanssonfamiljen, haha. Nej, men allvarligt? när är fettisdagen? inte är den i januari iallafall, men det hindrar ju inte mig direkt ;) Selim verkar dock inte gilla de, men då blir det ju flera över till mig = positivt

h&m spring 09

satt och bläddrade igenom den nya vårkatalogen från h&m igår.. när jag först fick hem den blev jag faktiskt lite besviken, hade faktiskt förväntat mig mycket mera. Men, men, efter ett tag så har jag hittat ett par godbitar som jag ska köpa/beställa hem :)



Enkla, fina toppar till sommaren. Kunde som vanligt inte välja färg (så typiskt mig) men dessa två hade sett riktigt bra ut på en solbränd kropp, right?


 

sååååå fina (again some colooooooooor, magyar vet, men sen kan jag inte låta bli att fastna vid vitt också :)


 

Dessa kostar på 149 kr paret, helt sjukt billigt och dessutom är de jävligt snygga. Ge mig.


Rosa & paljetter, precis i min smak




mjauuuuuuuu




Ja, detta är då lite jag kommer glassa runt i när sommaren kommer! Får se bara vilken strand jag kommer ligga på, you never know ;)









the break

Hela 10 dagar sen jag uppdaterade, helt otroligt seg är vad jag är.. har helt enkelt haft annat för mig, och varje gång jag har tänkt blogga så har det bara runnit ut i sanden och jag kommer inte på någonting att skriva om. Nåväl.

Det som har hänt senast är att min mobil har blivit stulen en lördagnatt när jag jobbade. Det är någon/några som har smittit in i våra personalutrymmen, och sen hade antagligen inte dörren varit stängd till omlädningsrummet (som har kodlås). Så jag har ingen mobil förtillfället, så att mina nära & kära vet det. DESSUTOM så har den idioten som snott min mobil roat sig och ringt runt till mina kontaker och fulat sig, alltså, palla, jävla lowlifers är vad ni är. Att ni inte har något bättre för er liksom. Hoppas ni hade "kul" den lilla stund ni hade med min mobil, nu är den iallafall spärrad. Idioter.


Annars rullar livet vidare, har jobbat på som vanligt, men nu har jag faktiskt långledigt fram tills fredag. Känns ganska skönt, det är bra att bara vara ledig & vila upp sig lite. Imorgon börjar Selims skola igen, och dessutom ska jag till tandläkaren (bläää, ska laga hål).

Det var iallafall en snabb "catching up", ska bättra mig, i promise!




underbar

Lördag

vaknade som sagt tidigt och körde in & lämnade Idris vid hans buss. Allt gick bra som tur är. Sedan skulle jag & Selim gå och köpa frukost, men hemköp skulle inventera så det var bara till att dra vidare till maxi, räddaren i nöden typ. Köpte riktig lyxfrukost, med olika sorters färskost, minibaguetter, äggröra, te & juice samt lite grönsaker. Sedan var vi så trötta så vi somnade igen och vaknade inte förrens halv 4(!!!!!). Något förvirrad där när mamma väckte oss. Men, men, det var välbehövligt då jag ändå ska jobba inatt vid 1. Vi har haft en väldigt lugn lördag, har ätit god familjemiddag och sedan har vi spenderat kvällen med att spela okey. Sosso o mamma har ju lärt sig nu, eftersom det är roligast att spela när man är 4 stycken..

nu ska jag läsa min nya brittiska cosmo & vila mig lite för inatt blir det som sagt lite jobb. Ledig imorgon, det ser jag framemot =)


2010

100101 (ser konstigt ut eller hur?)

är lite trött & sliten från igår faktiskt, blev en del champagne (samt lite andra grejjer) som slank ner igår. Mådde inte precis toppen, men det är bara nyårsafton en gång om året så då kan man lika gärna slå på stort ;) det var trevligt iallafall, speciellt vid 12 slaget med fyrverkerier & en nyårspuss från min älskling.

Det stora minuset var dock att vi fick vänta typ 40 min på bussen, det var jävligt kallt. Stod i taxikö i 10 min men sen gav jag upp. Men bussen kom tillslut & vi gjorde lite nattamat i form av pizza när vi kom hem.

Idag har jag jobbat, tänkte att jag skulle sluta röka (eller dra ner på det iallafall) och äta lite nyttigare. Tar min morgoncigg och så var det kört där och sen så stod en stooooor godispåse i personlarummet så gick och nallade lite där, haha. så typiskt mig. får göra igång på måndag istället, då kan man inte skylla på att man är "bakis" längre iaf ;)

ska alldeles strax gå & sova, klockan är ställd på 6.30, ryyyyysligt tidigt speciellt för att vara en lördag. maj gad, vill inte. Vi ska nämligen köra idris till bussen eftersom att han åker till norge imorgon. Sen är jag (nästan, 3 timmars nattjobb mellan lör-sön) ledig hela helgen lång :) så skönt.

GOD NATT

RSS 2.0