imorgon...

3 timmars (natt)jobb kvar ikväll sen är jag ledig hela 12 låååååååånga dagar!

Imorgon, 12.40, sätter jag mig på ett tåg mot kastrup och sedan vidare till ALANYA!

GÖTTANS!

Nu blir det slapp & ännu mer slapp..

Får se om jag uppdaterar bloggen när jag är där, men det tror jag nog :)

/ Helena - semester, i love it.

my day

- Jobbat
- Sushi
- Walking with dogs
- Pratat med min pojkvän...

och nart blir det...

- SOVA!

Är riktigt trött efter denna lång dag. Morgondagen blir ungefär likadan..

/ Helena



inspireraaaaaaad. or NOT :P


m&m dag

efter tandläkaren traskade jag som sagt över till magyar's place. Där gillar jag att vara för där får man maaaaaat. haha. Nä, skämt & sido. Magyar fixade sig och sen åt vi en gemensam frukost stående i hennes kök (+ några chokladmuffins som slank ner och dämpade mitt kladdkakesug) Sedan vandrade vi neråt city, magyar skulle posta ett prev och så skulle vi träffa Menz för att ina skulle lämna pengar till honom som hon lånat. Vi satte oss vid parken jämte konsum (aka alkisparken). Där blev det lite crowded, då stammisarna ville ha tillbaka sin bänk. Så vi movade vidare och satt vid Real (heter det så? där i tandläkarområdet iaf haha) med vårt införskaffade snack från konsum. Där satt  vi och snackade iväg ett antal timmar där också. Alltid mysigt dem två filurerna.

Nu sitter jag i stugan i Halmstad med Sosso. Vi ska sova här inatt. Börjar jobba tidigt imorgon och var inte så sugen att gå upp så jävla tidigt så tog bilen in ikväll istället. Vi har käkat på max & snart ska vi kolla på film på tv:n. Blir Linas kvällsbok!

Först ska jag visa ett roligt klipp för Sosso, Mensur har lagt upp en video på en kille som har tourettes syndrom (mensur.blogg.se för er som vill se =P)

/Helena - BITCH...... I LOVE YOU

na na na na na na na

Sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen.. 3 dagars arbete, det ska man väl klara av.. Iallafall. Vaknade imorse & tog en dusch. Sedan stack jag till tandläkaren; blev ett snabbesök på 5 min & jag behövde inte ens betala (haha på dig magyar, they loved my teeeeeeeeth mahaha) Anyway. Ska nog ringa o väcka henne nu! Haha.. jag gillar att plåga henne lide. Sen ska vi leka.

God Natt Världen

nu ska jag sova, satt upp längre än vad jag planerat :P blir lätt så ibland. Selim sitter på bussen till Ankara just nu, han har 6 timmar kvar.. Jobbigt värre. Men, men, Ankara är en fin stad och han skulle träffa sin kompis där också så det blir nog kul för honom ändå!

Alarmet är satt på klockan 10 imorgon. Ska till tandläkaren och sedan vara med magyar på dagen innan jag åker in till Halmstad på kvällen!

bra dag ♥

Eftersom att det är efter midnatt, kan jag faktiskt säga 4 dagar kvar!


Natti natti!

heeeeeyyyyy

jag har nog packat klart tror jag.. Gick väldigt snabbt & "smärtfritt" denna gången. Dock känns det som att jag glömt hälften?! Jaja, så länge jag har mitt pass, biljetterna, visakortet & mobilen ska jag nog överleva.. Kan ju alltid köpa i Alanya om det skulle vara något viktigt som jag glömt..

Har kollat på en Wallander film tillsammans med mamma ikväll. Den var la ganska bra :P Dock visade det sig att mördaren var en liten unge, något sjukt...

Verkar inte som att det händer så mycket mera idag, lite sådär typiskt måndags-feeling. Och inget bra går på tv:n heller, suck!


Måndag

Yes, då var det måndag igen. Dagarna flyger förbi, men jag klagar inte.. Bara närmare till Alanya nu (5 dagar kvar). Idag hade jag tänkt rensa i mina lådor & garderoben. Städade igår så its looking good on the outside, så ska fixa resten idag.. Måste ju göra lite plats till Selims saker när han kommer hit.. Imorgon kväll åker jag till Halmstad igen, så jag måste börja packa idag eftersom jag inte kommer åka tillbaka till Hylte mer innan jag åker. Jag har blivit ganska bortskämd; innan var det superoligt att packa inför semester men nu är det bara jobbigt, haha. Skärpniiiiiing.

Iallafall så här ser min vecka ut

måndag: packa & städa
tisdag: tandläkaren 11.10 och LÖNING!
onsdag: jobba 8-17
torsdag: jobba 11-20
fredag: jobba 01-04
lördag: ALANYA


Selim ska åka till Ankara antingen ikväll eller imorgonkväll och få sitt UT i passet. Och nu är han ledig, eftersom de hittat en ny receptionist som ska ersätta honom. Så nu får han vila ut sig innan jag kommer, för då blir dagarna späckade! Skrev en lista med saker att göra på daytime samt nighttime! Ohhh, vad jag längtar nu... känner på mig att dessa sista dagarna kommer gå segt pga av jobb och att jag längar.. det är alltid så :P

nu ska jag gå ner till källarare & hämta upp min söta lila resväska så att jag kan  börja med packningen.

/ Helena - dålig idé att åka till gekås imorgon eller!? ;)

Söndag= slappedag

Idag har jag blivit väckt av 2 bestar; mamma brukar släppa in Moses&Malte i mitt rum på morgonen när hon vill att jag ska vakna. De har ju dragkamp om mitt täcke, och de stampar på mig med sina tassar så ingen sovro fick man. Sedan blev det städning av båda rummen, dammsugning & moppning. Så nu skiner det, och inga mer vita hudhår överallt. Tar väl ca 2 dagar innan det blir lika stökigt igen, men ändå ;) Sedan på eftermiddag fick vi besök; farfar, mina kusiner Adam och Alexander samt min faster Tina. Vi fikade & så eftersom att Sosso fyllt år. Blev rosa prinsesstårta, citronmuffins och kanelgifflar så nu är jag proppmätt. Klarar mig nog hela kvällen nu, haha.. Annars då? Händer inte så mycket.. Börja sakta men säkert bli lite uttråkad. Har surfat runt på Internet och läst mina bloggar både 1 och 7 gånger, så vad gör man nu liksom!? Gah...




finns en liten tårtbit kvar, undra om jag orkar käka den ikväll...?

Finns ju inte överdrivet mycket att hitta på i Hylte och magyar är fortfarande i Halmstad.. Ska väl fortsätta & göra INGENTING nu.. miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihi..


/ Helena - 6 dagar kvar

Män som hatar kvinnor..

har vi tittat på här hemma ikväll! Den var väldigt spännande & bra, så om ni inte sett den (antar att de flesta har gjort det då jag är lite seg höhö) bör ni se den.



Jag tror att jag ska gå och lägga mig och sova nu, har ju inte blivit allt för många timmars sömn inatt.

På tal om höst; en anledning till att jag brukar se framemot hösten (såhär innan de här blivit så blåsigt & kallt) är att det blir som ett litet "mini-nyår" där man kan ta tag i sig själv. Denna hösten ska jag iallafall försöka planera saker & ting lite bättre, samt ha ordning på mina grejjer! Det hade varit kul att börja träna igen, då jag inte gjort det på evigheter, men då måste jag sluta röka också annars orkar jag ingenting. Jaja, värt att tänka på! och dessutom ska jag lära mig att hantera pengar bättre, spara &budgetera (heter det så?).. Kort och gott, blir mera ordningsam!

Men nu blir det först & främst Alanya om 7 dagar, så hösten får allt ta och vänta lite ;) (iallafall för mig!) Längtar!


/ Helena - längtar till löning

Jobb & Jobb

Det var riktigt jobbigt att jobba natten igår. Var många jobbiga jävlar där.. höll fan på att tappa humöret en gång (egentligen flera) så fick säga till min skiftledare så att han kunde snacka med dem. Att prata med fulla människor är som att prata med en vägg ibland. Aja.. hem och sova igen och sen var det bara till att stiga upp 5 timmar senare och jobba igen.. så det är vad jag har pysslat med iallafall.. Inte så värst roande kanske... Nu ska jag gå & äta, har bara käkat en glass & en cheese idag..

Puss

jag KRÄKS

Skanks & hoes what more to say?!

ja, vissa människor kommer nog aldrig sluta förvåna mig. blir äcklad av era beteende, fy fan. Vissa brud(ar) har fan inte så mycket uppe i skallen (detsamma gäller självklart vissa killar också!). Jaaaa.. tyvärr kan jag inte säga mer än så, var bara tvungen att skriva av mig lite. nu ska jag ut o kräkas lite på baksidan & ta en cigg.

Fredag

tjululuuuuuuu... :)

Jag, mamma och Ina åkte in tillsammans till Halmstad vid halv 2 tiden! Så mamma släppte av oss i stan. Skulle egentligen fikat på espresso house, men de var så lång kö så vi skippade det. Blev istället varsin toast och kladdkaka på vattenportens uteservering. Det var GOTT, då jag var vrålhungrig. Sedan åkte jag och Ina till stugan och kollade på tv & slappade lite. Nu har Ina åkt vidare till sin pojkvän, och jag tänkte gå ut i köket och käka kvällsmat. Blir sushi ikväll! Om 3 timmar blir det lite nattjobb på donken. Känns inte SÅ farligt, ibland kan man faktiskt ha rätt kul åt de fulla människorna (faktiskt inte SÅ många som är otrevliga!) Så de timmarna går fort, brukar göra det på natten då det är så mycket folk hela tiden.

Lär nog inte höras förrän imorgon ikväll då jag även jobbar 10-16. Ska bli intressant och se hur man mår efter 5 timmars sömn :P ser inte framemot det. Men, men, det måste göras.


SO long...

sova

hahahhahaa. nej, jag städade inte. idag heller. Lam jag är. Det enda jag pallade med var att ta hand om disken & tvätta. Alltid något ;) jag känner mig ganska trött, ska snart gå och lägga mig och läsa min nya cosmopolitan och sedan sova. Hoppas att INGEN ringer och väcker mig imorgon alt. att jag vaknar vid 9. Ska nämligen jobba natten imorgon så känner att jag behöver sova ut. So.... nighty på er!

Alanya/Ankara pics 2009




Jag och Frida på balkongen i Cikcilli!



Utsikt över Alanya & hamnen



Selim & Idris på havana beachclub.. haha.



Jag i Ankara



Jag och Selim badar i poolen på Hacibey hotel



Festande med Cikcilligänget kan se ut så här =)



På havana



jag & Selim i ankara



Queens Garden



Queens Garden igen



my new bible





Tänk om man hade ett stort hus och obegränsat med pengar och kunna inreda PRECIS hur man vill?! gah.. dream eller vad...  i ♥ nya ikeakatalogen.

Hemma!

Hemkommen från Magyar! Blev ett par timmar ute i solen på hennes baksida! Sedan kollade vi på lite paradise hotel avsnitt på hennes dator innan jag gick hem. Kommer vara själv hemma inatt, eftersom mamma jobbar och de andra är i stugan. Tänkte göra en riktigt storstädning av båda mina rum (alla lådor &garderober också) för att jag kommer inte vara hemma så mycket nu i Hylte och sen åker jag ju till Alanya nästa lördag. Skönt att allt är payat &klart, nu är det bara 5 varav 2 lååååånga jobbpass kvar. Iallafall. gör en liten to do list här på bloggen;

- Storstäda rummen
- Tvätta mina jobbkläder
- Packa ner grejjer tills imorgon (åker till Halmstad, blir jobb i helgen)

hmm, det var nog allt tror jag?!

Kan dock inte sätta igång med något ännu, då mamma vilar i rummet intill. Är sugen på en sallad, hade vart gott med kycklingsallad med majs och fetaost. Dock vet jag inte om jag "orkar" pallra mig neråt. Får se om jag kan fixa till något med det vi har hemma. Yeapp, blir nog så!

Torsdag

Fiiiiiiiiiiiiii, den kvinnan har mycket scrapp (eller säger man så?) Iallafall, vi satt några timmar på inas altan igår och scrappade. Gjorde klart 6 sidor, som blev mkt braoo om man får säga så. Tidskrävande, men väääääldigt roligt måste jag säga! Sedan blev vi hungriga, så vi gick ner en runda till "stan". Tog ut pengar och gick till ica, där vi även träffade på Erika (haha rim). Sedan så gick vi vidare till venezia och tog varsin kebabtallrik för att sedan gå hemåt till magyar igen och kolla på massa roliga videoklipp!

Idag vaknade jag 9 av mig själv, mycket ovanligt. Jag hade till och med ställt klockan på 11.30 så att jag säkert skulle vakna. Nu ska jag sticka ner till banken, och sen köpa cosmopolitan. Blir nog att jag rullar över till Ina sedan! Sol och varmt, då hittar man henne solandes ;) dock så har jag mina bikinis i Alanya av ngn konstig (?) anledning, mkt smart gjort av mig.. Men men, såere.


/HEJDÅ


Onsdag

Jag fyller år om 2 veckor... wiehoooo.

Nu ska jag röjja upp lite här i mitt "rum" för det ser förjävligt ut. Jag och mamma var ute med hundarna tiiiiidigt imorse vid 9 (ja, det är tidigt för mig) och jag gick och la mig klockan 2 så känner mig lite halvsömning. Låg och drömde om olika kaffesorter inatt. Innan tyckte jag inte ens om kaffe, nu går det mesta ner om det är lite mjölk och socker vill säga.

Så snart åker jag och mamma hem med hundarna till kära Hylte igen. Sosso stannar här, för hon ska börja skolan imorgon (jag är INTE avundsjuk alls). När jag är i hylte måste jag verkligen storstäda (jag vet, det säger jag jämt, men nu MÅSTE jag verkligen). Blir självklart en del häng med magyar också, vilket allid är trevligt. Nu får jag börja röra på asset, annars blir det inget gjort här....

hörs säkert senare.

Alternativ 3






det blir nog denna istället. Saknade ett par kronor på kortet, så får bli en beställning imorgon istället. Jaja, nog om MITT TJAT om alla dessa klänningar.

Ska nog gå och lägga mig nu, Selim dyker nog inte upp ikväll verkar det som. Jag är snäll som låter han vara ute med sin andra halva Idris så det gör inte så mycket.. han flyttar ju ändå hit snart så då kommer jag säkert önska att vara ensam ibland.. naw, dum jag är, hehe. (A)  så bäst att låta glinen leka, jag vet hur mycket de kommer sakna varandra.

imorgon ska jag iallafall träffa min andra halva och det ska bli joooolig! =) vi ska som sagt scrappa. Ina har ju jobbat i en scrapbutik innan, så hon har pappren o lite sånt där, och jag har en massa foton från denna sommaren som är framkallade och redo att sättas in i mitt album! Så det ska vi pyssla med imorgon. Ska vara i Hylte tills fredag eftermiddag. Ska bli gushi ändå. jaja, nu får jag slita mig från min blogg, har märkt att jag blivit på tok för "kär" i den = publicerar typ 3 inlägg om dagen, vilket är ganska olikt mig. För mycket fritid?! aaaaah. haha.


GODNATT!

Beslutsångest




Klänning nr 1




Klänning nr 2



vad jobbigt det här blev plötsligt.... Vilken ska man ta!? Den första klänningen är mer "sexxi madda fakka" så att säga och den andra är mer söt och romantiskt.. fiiiiiiii. Tänkte beställa ikväll från stylebystars.se de är ryyysligt billiga. Ena kostar 99 och den andra 129. Och frakten kostar 60 har jag för mig.. Kan inte beställa båda heller (1. har inte råd som ni kanske vet, då jag "avslöjade" mig YES im poor haha. 2. tråkigt med två vita klänningar, räcker med en.. riiiight?!)

SÅ ALLA SOM LÄSER DETTA INLÄGG; SKA JAG GÅ EFTER SEXXI MADDA FAKKA KLÄNNINGEN (1) ELLER SÖTA OCH ROMANTISKA KLÄNNINGEN (2). Förväntar mig ca 200 kommentarer nu av mina 20.000 läsare innan midnatt =)
höhö.

Dagens kvällsmat


bla bla bla..

Hemma igen, sitter och kollar på top model. Efter det så kommer the hills. Jag vet, jag är lite tvnörd. Trots att det är fint väder sitter jag inne och häckar! Kanske därför jag längtar till hösten för då kan man sitta inne hela dagarna och titta på tv/film utan att någon klagar, haha. Det är ju ändå så regnigt & kallt menar jag. Iallafall, har bokat hemresan & tåget hem nu, ska gå och betala in det på torsdag eller fredag. Får inte lön förrens 25 så får låna av pappa så länge.. Har 239 kr på mitt konto, tänkte surfa runt nu på nelly och asos och se om de har någon fin (rea)klänning som jag kan beställa hem och ha på min födelsedag nu :)

Tisdag

Vaknade av att klockan ringde vid 8 imorse. Jag har en väääldigt irriterande & jobbig ringsignal på min nya telefon måste jag säga. Anyway, så såg jag att det var jobbet som ringde. Jag svarade INTE. Haha. Jag vill verkligen vara ledig idag, så ja var lite halvbusig. Jaja. Somnade om, men det var bara till att hoppa upp en timma senare för att gå ut med Moses&Malte tillsammans med mamma. Sen gick vi hem och käkade rostade mackor och drack kaffe. Har slängt på mig lite kläder nu, jag och mamma ska hälsa på mormor och äta lunch där! Blir laxfilé. GOTT. Så nu ska jag kila, ha en bra dag!


/Helena

Segt Internet

Nehe. Jag skulle ladda upp en massa sköna bilder. Tror ni att det funkar med mitt "supersnabba" internet? Svar: Nej. Så det får vi ta en annan gång. Ska försöka nana nu, blir att gå upp tidigt för att gå ut med hundarna. Natti på er.

Jag pratade med Ina innan. Hon loggade med orden "I have to go and do something. Bye" hahaha. snabb som attan var hon. MYSTISKT?! Hann inte ens fråga vad hon skulle göra. Går in på hennes blogg och ser att hon blivit halvt besatt av animal planet eller discovery planet eller var det nu var.

1+1= Ina goes djurlover. haha.

NU KOM HON. Ska fråga henne hur aporna hade det =)

12 dagar kvar

Sen bär det av till Alanya!  IGEN... 4:e och sista gången, för denna sommaren iallafall och säkert på ett bra tag framöver. Har nu lyckats byta bort mina jobbpass så det känns som att det är mer på riktigt nu! Imorgon blir det bokning av hembiljetterna (10 september som sagt) och så ska jag gå och betala dem sen på onsdagen på banken (åker ju med tyrketeksperten så man kan inte betala med visa där, bara med dankort, ehh okeeej!) Jajaa.. Fan va gushi alltså! 12 dagar med sol och bad varav Selim är ledig 9 utav dessa dagar! Så det ska vi uttnyttja till max. Denna gången ska jag ha med kameran precis ÖVERALLT och föreviga varenda minut (typ). Dessutom fyller jag 20 år när jag är där (2 september för att vara exakt!) så det ska firas! Åhhh, vad jag längtar! Och bara 5 jobbpass kvar.. =D

Ska bjuda mina kära bloggläsare på ett härligt Alanya bildspel från denna sommaren nu när jag ändå är igång liksom ;)



Bild från vår balkong förra sommaren! Best view ever!! Här satt vi mååååånga kvällar och förfestade jag & magyar samt i solen på dagarna. We likey. Saknar förövrigt vår Castlelägenget. JA, till och med trapporna. Mjau.

I'm ready.. So take it ;)

Jaha, jag har varit iväg och jobbat. Var ute i lobbyn idag. Det är fan ett evighetsjobb. När allt är fixat och fint därnere så går man upp till överlobbyn, och då ser DÄR förjävligt ut. Så fixar man allt fint där och går ner igen.. då ser det ut som fan IGEN i nederlobbyn, så man får springa som en liten idiot haha. Jaja, det var inte lika stressigt idag så det är ju ganska bra.. anyway, nog jobbsnack! Nu är jag ledig 3 dagar och jobbar alltså inte förrens helgen igen. Gottans!

Ikväll har det varit slappning till max. Som vanligt med andra ord. Jag och mamma har varit ute med hundarna x 2 och så har vi handlat kinamat (sushi för mamma) och köpt gott lösgodis från "hemmakväll".

Sosso sitter framför datorn, mamma sover i soffan och jag pratar med Selim på msn. Annars inget nytt på fronten.

Åker hem till Hylte på onsdag, då ska jag och Magyar scrappa :)

/Helena

natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen & försöka sova.. Blir kortpass imorgon också, och sen är jag ledig.. Jag har fått smak på livets lediga dagar (wow, poetiskt!) så nu vill jag vara ledig HELA tiden. Okej, att jag inte gör så mycket & det är just det som är så skönt.. Jag gillar att lata mig (eller slappa låter bättre).

Och sen så saknar jag mamma också, har inte träffat henne sen fredags :( det är typ 3 dagar, men ändå...

jaja, natti var det!

Pez

jag och sosso ska fetta oss som vanligt ikväll haha =) Först ska vi upp och köpa mat från Burger king sen blir det en FET godispåse, med blandannat pez som jag älskar.. Jobbet gick bra idag, var ganska chill och inte så mycket att göra.. Dock så gick tiden liiite långsammare än vanligt men whatahell. Nu blir det iallafall slappning till max.


Söndag

Vaknade faktiskt före klockan ringde, en hel timma faktiskt. Ovanligt för att vara mig! Jag käkade spagetti och köttfärsås till frukost och läste mina bloggar.. Gör mig redo för att jobba 3 timmar i eftermiddag.. Dock kan det ju alltid bli längre, därför jag förberedde mig, annars hade jag gått loss på cheeseburgarna, haha! Iallafall...

Har inte så mycket annat att tillägga, har försökt fixa bort mina jobbpass men utan lycka... gah... Ska fråga de som jobbar idag om de hade kunnat tänka sig ta något/några av mina pass...

Hoppas att denna eftermiddagen går fort, för jag är seg som fan.

Hörs senare!

/Helena

saturday night

Idag har jag jobbat, blev några fler timmar än planerat.. Stod mest i kassan idag, men städade även lagret.. Det var väldigt lugnt och skönt därnere, haha.. När jag kom hem hade syrran lagat spagetti med köttfärssås och sedan har vi kollat på tv och käkat kexchoklad.. Vi är så nyttiga.. Fick reda på septemberschemat idag, fick ganska många tider, DOCK 3 stycken när jag är utomlands.. Måste fixa/byta bort dem, för åker ju om 2 veckor.. phew... jobbigt värre... Imorgon ska jag jobba vid 13. Och idag är det faktiskt lördag.. Jag försöker tvinga Sosso att gå ut och festa med mig, det var fan år och dar sen jag var ute.. Ja, vi får se vad som sker, det står ju faktiskt en champagne i kylen och väntar på mig...

So long bitches

Charlie's angels

Nu ska jag och Sosso fixa till lite chokladbollar & saft, sen ska vi ha filmmys med Charlie's angels 2 som går på tv 21.30


Min söndag.. Alla andras fredag..

Helluuu.

gårdagen spenderades med magyar, vi gick först en lååååång promenad igenom hela Hylte. Sen gick vi hem till henne och satte oss på vår favorite place (altanen) och avverkade lite mera snack där =) När det började bli kallt (när Magyar började bli hungrig ;) gick vi in och käkade nybakat bröd med tysk (turk) ost och kollade på ett vänneravsnitt. Sen spelade vi in lite privata filmer (OKEJ, det där lät lite fel) och flabbade åt det.. Vi är verkligen musikaliska om man säger så.. mihi! PÖSS på diig magyis.

Skulle egentligen åka in till Halmstad idag med bilen, men pappa skulle åka in imorgon och Sosso skulle visst inte på kräftskiva (eller vad det nu var hon skulle göra....) så blir att åka in vid 10 imorgon bitti istället.. Jobbigt. Dessa lediga dagarna har jag verkligen SOVIT ut.. Fiifan, det är gosigt...

Imorgon börjar jag jobba igen, känns konstigt i och med att det är helg & alla andra är lediga.. Men, men inga mördarlånga pass direkt, så känns inte så farligt!

Jag har bokat en enkelväg ner till Turkiet nu.. (29 augusti) känns liiite dumt gjort av mig då jag inte ens vet om jag får ledigt ännu.. men den var billig & det fanns bara en plats kvar, så kände på mig att jag skulle ångra mig om jag inte bokade den.. Så håll en eller 18 tummar åt mig. Bokade även transfer till Alanya samt tågbiljett till köpenhamn, så allt är fixat (på ditvägen iaf......) 

ska boka hembiljetten sen när jag fått lön den 25.. Blir nog 10 september eftersom att det var billigast då.. Och då följer Selim också med :)

NU ska jag storstäda, för det blev aldrig sist jag skrev det i bloggen... Dessutom har jag (tyvärr) inget vettigare för mig!


Peace out.




Jag i Ankara

Morning guys!

Nu har jag vaknat.. Har varit ute och skogen & promenerat med hundarna och dessutom käkat lite frukost... Sitter och pratar med Selim på msn idag, han ska sluta jobba den 1 sep =) Så han kommer följa med mig hem i mitten av september också.. fick precis som jag vile, hehe.. Och dessutom är han ledig när jag är där! kan inte bli bättre... väntar bara på att septemberschemat ska komma ut på mctime... phew.... sen blir det bokning!

Nu ska jag kolla på grey's anatomy och ikväll blir det att träffa lilla magyis som är hemma från Ljungy =)



/H

Sömnproblem

Har börjat vända lite på dygnet.. Har svårt att sova på kvällen/natten så det slutar med att jag inte somnar förren 3 halv 4 tiden på natten. I och för sig så blir man uppdragen ur sängen vid 11 tiden ändå.. Det borde ju göra att jag blir trött på kvällen, men inte... Fan, vad irriterande detta är. Känns inte som jag sover djupt heller, och drömmer en massa konstiga & framförallt verkliga drömmar. För ett par dagar sen drömde jag att jag störtade med ett flygplan, gissa om jag var glad när jag vaknade på morgonen....  Nog om det, det är bara så fruktansvärt tråkigt att vara vaken när ingen annan är det...

Nåväl. Idag har jag inte gjort så mycket... komiskt, när jag jobbar så längtar jag efter att vara ledig & när jag väl är det blir jag uttråkad... GAH! att man aldrig är nöjd med något ;)

Vi har iallafall kollat på x antal avsnitt av Grey's anatomy ikväll =) Myyys. Jag som inte brukar ha tålamod till det har verkligen fastnat.. Längtar tills de börjar i höst igen.

OCH PÅ TAL OM HÖST;  Det är ändå rätt mysigt med hösten (lär säkert ångra att jag skrivit detta om ett par månader när det är svinkallt och regn och rusk).. Och sen så kommer denna hösten vara extra speciell då Selim flyttar hit :) han kommer fan frysa ihjäl här, haha.. har fortfarande inte riktigt smällt att han kommer hit, och att vi fick beslutet så fort! Speciellt när man ha hört om att vissa väntat flera månader (även om de är gifta!).. Snacka om tur!!

Hoppas jag får ledigt nu så jag kan åka. Min plan är ju att åka ner 2 veckor, få Selim att sluta jobba när jag är där och sen åka hem i mitten av september tillsammans =) not bad eller hur?!  vi får se hur det blir, har ju inte SÅ jättemycket som kan stoppa oss nu menar jag...



Antar att jag ska försöka sova nu, gahhh, jobbigt =/


Puss & kram


Ledig

Igår gick jag hem till Ina. Jag lyckades tajma in mig själv direkt, haha, jag ringde när hon och Ramona bakade paj, så då var det bara till att rulla över! Blev god paj som de bakat, cola och x antal cigg ute på Inas altan. Det var mysigt! Sedan gick jag hem och kollade på massa grey's anatomy avsnitt (mamma och jag köpte säsong 3 igår). Vilken tv-serie nörd jag har blivit på sistone...

IDAG då, vaknar utvilad och njuter av att jag är ledig =) tänkte ta & köra en storstädning av mitt rum, resväskan från turkiet är inte uppackad ÄNNU, plus att det ser ut som tredje världskriget härinne.Som vanligt med andra ord...

So i better get moving my ass....

/ Helena

Uppehållstillstånd

Idag fick jag brev hem från migrationsverket att Selim har fått beviljat sitt 2 åriga uppehålls- och arbetstillstånd! =) Så i höst (senast oktober) kommer han hit! HELT SJUKT ASSÅ, vilken tur vi har haft, tog bara 6 veckor från att han haft sin intervju i Ankara till beslutet togs!

MAGYAR, jag är hemma i hylte, har försökt ringa diiiiig, where r uuu?!




/ Helena - GLAD =D

Tjeeeeeeeeeeeeeeena bloggen

jag har då jobbat 7 dagar i rad, därav dålig uppdatering av bloggen. Har liksom inte hänt så mycket intressant som ni kanske kan förstå :P Nu är jag iallafall ledig i 4 dagar, vääääldigt välbehövligt måste jag säga! Inte för att jag har så mycket planer, men ÄNDÅ! Idag har det blivit lide jobb(okej mycket) och sedan hem och käka japansk kyckling och lösgodis framför Grey's anatomy som jag numera älskar! Har sett hela säsong 2 nu på dessa dagar, mjau, me likey.

Har bytt bort mitt pass den 29 aug och skrivit upp att jag inte kan jobba mellan 1-13 sep idag. Någon som kan gissa sig till vad jag ska hitta på då ;) haha. inte så svårt kanske. Dock vill jag ha med mig MAGYAR! oooooh du&jag magyar. dock verkar det vara en omöjlig dröm jag har, men kanske kan kidnappa henne =P de hade fan vart ngt asså....


jag är riktigt sugen på att shoppa. Det blir ju inte bättre av att magyar skicka massa fina skor och klänningar(även några fula haha, läs hennes blogg krisztinatofalvi.blogg.se)  dock så är man ju PANK.. kommer få ganska bra lön nu i aug o även sep iaf, då jag jobbat ganska mycket. så blir nog lide cash över efter Alanya = shoppa!

Blir nog sista gången på lääääänge som jag åker ner nu, iallafall på denna sommaren. Det är ju tänkt att Selim ska få sitt uppehållstillstånd menar jag, alla papper och sånt är ju inskickat sen ca 1 vecka tillbaka så nu är det bara till att vänta. Kan ta allt från 1-3 månader för att få svar (allra senast 30 dec, men sån otur tror jag inte att vi har!) får hålla tummarna helt enkelt...


Nu ska jag försöka sova, inte det allra lättaste då jag jobbat rätt mkt natt förra veckan.. har inte riktigt ställt mig tillbaka till normalläge ännu!


MAGYAR GODNATTSAGA
det  var en gång en magyar som hette krisztina. hon gillar skor och ska blondera sitt hår denna veckan. (ELLER INTE)öööööööööööhhhhhhhhhhhhhhiiiiiii och klippa lugg som en äkta russian (inte mitt citat haha)...
hon är iaf min bästizzzzzzzzzzzzzzz som jag saknar mycket men som jag ska få träffa snart mihihi (excited) gooonattii på dig magyiis!

ta mig seriöst, älskar er ALLA

okej, dags att mova vidare till min bed. Ursäkta mitt flum. Skyller på light utbrändhet ;) NATTI

jag & älskling



Saknar & älskar dig så mycket

118100 svarar...

118100 tror att Anna Helena Elisabeth Johansson är en snäll, glad och rolig tjej med en fot på jorden. Hon vill jättegärna bli hockeymålvakt i landslaget och få vara med i "Parlamentet" någon gång.

118100 tror att Selim Sunar är en stilig kille med känsla för kortspel. Vi tror att ha gillar grusvägar och skottkärror.

118100 tror att Krisztina Tofalvi är en glad tjej som gillar getingar. Hon tycker om att tvätta håret och leka kurragömma.


Haha, dagens skratt! Tydligen har jag bara en fot på jorden (man kan undra vart den andra foten är?). Ska signa upp för ett hockeylag i höst och förverkliga min STORA dröm. Ina kan iallafall joina mig i parlamentet för vi är fan de roligaste thinKs som kan vandra på denna jord (enligt oss själva mahha (A)

RSS 2.0