Löning = stress

mitt jobb börjar fan slita på mig, får ont i axlarna, ryggen och nacken framförallt i slutet av mina jobbpass. Annoying. Känner att det sitter i nu med, det enda som hjälper är att sova nu känner jag! anyway..

Idag har jag jobbat. Eftersom det var löning var det sjukt mycket folk + att vi var för lite folk (som vanligt?!) så fick springa runt som en skållad råtta ungefär.. ingen lugn stund här inte. men dagen gick iallafall fort.

hade sällskap med min älskade magyar till & från jobbet, det var trevligt =D

ikväll har jag & syrran ätit godis (opsii) och tittat på transformers.. ska faktiskt gå och lägga mig och sova nu, det blir tyvärr inte roligare än så här! imorgon blir det utgång med tjejerna från jobbet, det blir kul! får se om jag hinner uppdatera, tror icke det, då jag ska jobba + färga håret + förfest och sen uuuut! Ledig lör & sön iallafall, funderar på att jobba lite extra på lördagseftermiddag men tror jag är alldeles för lat för det. måste ju vara lite ledig någongång fan..


ciao!


rude boy

Rihanna är sjukt snygg i denna videon tycker jag! Har suttit och lyssnat på låten x antal gånger, och sett videon lika många gånger ungefär!

press play, bitches!

 


SOV GOTT!

nu ska jag lägga mig i sängen & varva ner lite. titta på tv & läsa lite tidningar och njuta av att jag har lite sovmorgon imorgon! (börjar 10). jag sover ensam i stugan inatt så jag behöver inte vakna lite tidigt som jag skulle gjort annars, välbehövligt, denna dagen har verkligen varit/känts lång! nu ska jag borsta tänderna och sen bädda ner mig under 2 täcken + 1 filt.. lite kallt är det är i stugan faktiskt.


mysigt detta ser ut! :) sweet dreams allihopa, så hörs vi imorgon!


I survived....

.. this day!

Allt blev mycket lättare när jag väl kom till jobbet (brukar vara så, som tur är). Jobbar man med härliga människor så går allt så mycket lättare. tack tjejer för det, you made my day! Dagen gick fort idag, sånt gillar jag, speciellt när man var så opepp som jag var i morse.

efter jobbet har jag ätit minimorötter, sidesallad och chickenwrap! Mycket gott, nu är jag mätt & glad! har kommit igång med herballife idag, nu blir det 2 shakes per dag + ett lagat mål om dagen. Känns bra att vara nyttig och äta regelbundet, mår så mycket bättre då har jag märkt!

nu ska jag titta på "svenska hollywoodfruar", älskar den serien! och thank god för tv3play då jag alltid lyckas missa de bra tvserierna när de väl går på tv.






Selim Sunar



Jag kommer inte träffa min pojkvän på en HEL VECKA. Kanske inte låter så farligt men vi umgås ju 24/7 (förutom när vi jobbar/ har skola då) så det klart jag kommer sakna den lilla puffen. Han är världens bästa, sötaste och snällaste pojkvän man kan ha! saknar dig redan! ♥ Vi har så många underbara minnen de här 2 1/2 åren som vi har varit tillsammans, och fler år ska det bli för jag är verkligen inte färdig med dig! Vi har verkligen kämpat för att ha kommit hit där vi är idag, trots att det har varit påfrestande med distansförhållande och allt vad det innebär. Men vad spelar det för roll nu, vi kommer vara tillsammans föralltid!

den 1 april firar vi 2 1/2 år, hade varit mysigt att hitta på något speciellt då! förslag?

worst day ever

FY FAN, ingen bra dag och tror inte att den blir så mycket bättre heller!!!!

jag mår illa & har halsbränna, jag vaknade 5, stressade mig och försökte hitta vägen till landvetter för att Selim åkte till finland i morse, hamnade mitt i rusningstrafiken med bilköer och typ hundra miljoner filer (kändes det som), det spöregnade så jag såg knappt ett skit dessutom. Men jag lyckades iallafall ta mig hem och nu är Selim i Helsingfors och väntar på sitt andra plan så i slutändan blev det rätt så bra ändå?! önskar jag var ledig så att jag kunde sova MEN NEJ, jobbar mördarpasset 11.45-20.00 som jag HATAR och jag vill VERKLIGEN INTE.... urk!!!!

jag ska kila nu iallafall, hoppas dagen går fort (OCH VECKAN!) för jag orkar inte :(


ska kila nu, måste in lite tidigare för att köpa tändare för det hade jag ju också glömt att packa ner i väskan.. peace out...




dreams

Jag har en återkommande dröm som jag drömmer nästan varje natt. Jag är mitt bland folk (som jag inte känner). Jag känner jag mig ensam och utittad. Ibland kan det vara på en fest eller ett varuhus, platsen är lite diffus. Alla ansikten som jag kan urskilja är tjejers och jag hör hur de går runt och pratar om mig. Varenda gång detta sker blir jag alltid jätteförbannad och går fram till personen och skriker något i stil med "om du ska prata skit om mig PRATA TILL MITT ANSIKTE och inte till alla andra!"

Har absolut ingen aning om vad det betyder, men när jag vaknar så känns det iallafall grymt obehagligt, mardröm! och på tal om mardrömmar så drömde jag en skitläskig i helgen. Jag drömde om spöken som var i rummet, en tjej som hade blivit spetsad av en psykopat på en stor pålle i min grannes trädgård och att jag var hans nästa offer. Kände mig förföljd. Vaknade mitt i natten genomsvettig och sa flera gånger att det var någon i rummet.. creepy!!





100318

todeliooo!!

idag har det inte hänt något speciellt alls, har jobbat 12-17 och efter det var det dags med möte för vi som ska bli handledare på jobbet! det var soft att sitta och få betalt och inte göra så mycket faktiskt ;) men lite har man allt lärt sig, ska bara plugga in alla papprena man fått tills det är dags för nästa möte. det blir nog bra, kul med lite omväxling på jobbet iallafall!

nu har jag packat klart min väska inför helgen, och dessutom träffat magyar en snabbis för att ta hennes kläder också. ska jobba tråktider på fredag & lördag nu, blir 10-19 båda dagarna.. bah! Men imorgon ska jag förmodligen en sväng till min jobbarkompis caroline som har födelsedagsfest och sedan på lördag blir det ju utgång igen :) det kommer nog bli hur kul som helst.. (note to myself: systembolaget!)

nu ska jag stänga ner datorn för idag, ska titta på film tror jag eller så kanske det blir sängen direkt (tråkmåns, men finns det något bättre att sova OCH vakna utvilad?! nee, eller hur!)

ciao!

I can see that this could be fate, i can love you more than they hate

change of plans, vi ska kolla på Johan Falk istället. Hoppas att den är bra!




100317

idag sov jag ut, Selim vaknade av sig själv och gick till skolan utan att väcka mig! :) han visste att jag behövde sova ut, och det var så skönt att bara ligga kvar i sängen och sova istället för att vakna av den där förbannande alarmklockan! Klockan 10 var jag iallafall utsövd, jag och mamma gick en runda i skogen med hundarna och sen åkte vi och vägde oss samt köpte lite nya herballifeprodukter. Mamma köpte ett chokladpulver och jag köpte ett pulver med smaken "cookies and cream" + att vi köpte varsin ask med choklad/jordnöts proteinbarer.

Mamma har förövrigt gått ner hela 5.3 kg på 3 veckor, inte illa! jag hade inte gått ner lika mycket (2.5 kg) men ändå hyffsat bra med tanke på att jag inte följt det så strikt, har ju slinkit ner någon godisbit då & då och dessutom var jag ute i lördags. Men på måndag drar jag igång igen och jag ska försöka hålla dieten liiite bättre med 2 shaker per dag + vanlig mat på kvällen och 2 mellanmål. I dagsläget så dricker jag en shake om dagen (på morgonen), passar mig perfekt då jag inte "hinner" äta frukost. Så då tar jag det istället och dricker i bilen påväg in till jobbet. Man blir faktiskt MÄTT, och det smakar gott, men det klart att vanlig, nyttig mat är det bästa. Nog om mitt dietsnack iallafall!

Sen åkte jag och mamma och hämtade Selim från skolan och vi handlade lite mat. köpte 2 tidningar som jag satt och läste tillsammans med min goda chailatte. Det är verkligen vardagslyx för mig, en nyinköpt tidning som jag sitter och läser i lugn och ro :) haha töntigt, men sant!

Blev även en promenad med hundarna på eftermiddagen, skönt att komma ut lite även om det (tyvärr) inte varit lika soligt och fint väder som det var tidigare i veckan.

Ikväll har vi ätit tacos med guacamole, majs, riven ost och en massa goda grönsaker. Snart rullar jag fram, men tacos är verkligen sååå gott. man kan typ inte sluta käka.

annars har det inte hänt så mycket direkt, fick tummen ur my ass och betalade lite räkningar som legat och skräpat samt skickat in en sån här polisrapport som man behöver för att vikariera på dagis. Så nu slipper jag tänka på det. Bokade dessutom Selims finlandsresa, han åkter nästa vecka på tisdagen och blir borta en vecka. Han ska hälsa på en av sina bästa vänner som bor där med fru och barn sen 4 år tillbaka. Det blir nog kul, han har inte träffat honom sedan september förra året när vi var nere i Alanya sist!


nu ska jag gå ut i köket och göra en chailatte till mig själv, och sen blir det nog att titta på "luftslottet som sprängdes" har fortfararande inte sett den även om vi har haft den hemma sen en månad tillbaka...

nu ska jag kila, jobb + möte väntar imorgon!


the list

idag

♥ jobbat 9-17
♥ druckit 3 chai latte + köpt pulverchai på espressohouse (testat det i kväll - och det smakade ljuvligt!)
♥ läst nya veckorevyn + bloggar
♥ ätit kvällsmat; bulgur med kyckling, soltorkade tomater, pepperoni och sallad
♥ nätshoppat
♥ hangin' out with the family + man


imorgon

ledig!
♥ åka till herbalife- emelie och gå upp på vågen igen (scary)
♥ lite småärenden i "stan"
♥ SLAPPA! =)




GOD NATT!


i love clothes

     



       



jag tror faktiskt att jag ska göra som tjejen i shopaholicfilmen gjorde och frysa in visakortet i ett stort isblock och förvara det i frysen.  somebody stop me? detta blev hemklickat ♥ iallafall, jag får det mesta i slutet av april, då har jag ju fått lön så känner inte lika farligt nu :) addicted

teeth

JAHA, vilken trevlig post jag fick i dag. När jag kom hem från jobbet så låg de där vita kuvertet (fastän de sa att det var typ 3 mån väntetid) på skrivbordet. Jag har fått tid för att operera bort min visdomstand PÅ FREDAG. det är bara 3 dagar tills dess , och då jobbar jag. Så jag ska faktiskt avboka den och hoppas att jag får en tid flera flera månader senare. Jag vill verkligen inte. dessutom kostar de fan 3400, jag saknar den tiden då tandvård var gratis! Gah!! vill inte vill inte vill inte!!!!!

JAG ÖNSKAR ATT JAG VAR RIK!  alt. att jag hade perfekta tänder resten av mitt liv så att jag slipper gå till tandläkaren.

oj, nu blev det visst ett helt inlägg om min visdomstand, intressant va?! magyar förstår min pain iallafall!

 


monday and back to work again

har jobbat till 8-17 idag.. var faktiskt inte så jobbigt att vakna idag, kan iofs vara för att jag somnade sent = känns som att man inte sovit alls och blir lika pigg som efter en powernap typ.. blir dock lite farligt för man blir ju sjukt trött sen!! det gick iallafall bra idag, tiden flög förbi, var 3 man kort också, thank god att det är måndag och hyffsat lugnt annars hade det varit way to stressigt! nog om jobbsnacket, är ju faktiskt inte såååå intressant för er att läsa, life on donken liksom =) haha.. nej, men de har sina guldklimpar (faktiskt) även om det är ett sjukt stressigt & slitigt jobb! as long as im earing my cash


ikväll lagade jag stuvade makaroner & hamburgare (intresseklubben antecknar eller hur!?) SÅ händelserik var min dag idag haha..


Ikväll har jag kollat på "svenska hollywoodfruarna" i love it! maria rocks, och de andra verkar ju helt crazy de med, nakna killar på 20 + när de är 50 typ.. barbiefest.. ja, sånt händer nog bara i hollywood!




men det klart Anna anka kommer alltid att vara klassikern, hon är så jävla skön!

nu ska jag ta och lägga mig, har precis duschat mitt hår i silverschampo typ 3 gånger, färgen fick lite taskig färg sist jag färgade det =/ hoppas det blir bättre, annars får vi la färga det igen?! :P

GOD NATT!




chai latte




Jag har fått en ny kärlek i mitt liv  ♥



Imorgon ska jag springa in på espresso house och köpa denna guldklimpen, hoppas bara att den är lika god som vanligt även om man gör den själv ;)


att köpa:


helgen

ursäkta för dålig update, men helgen var helt sjukt kul faktiskt :)

köpte min efterlängtade efes på systemet och sen blev det en liten shoppingrunda! Hittade "bara" en jacka, sjukt snygg var den iallafall och den hade jag också kvällen till ära.. så här ser den ut! ny favvis i garderoben!



Selim köpte diesels nya parfym (som förövrigt luktar hur gott som helst) + två tröjor på store. Lyckad dag! käkade lunch på donken, och sedan åkte vi hem och hade lite melodifestivalmys med nachos, gucamole och cheddarostdipp! dock så var det ju HELT FEL låt som vann, ännu en gång kommer sweden floppa som fan, att vi aldrig lär oss liksom!? verkar iallafall som sverige inte verkar VILJA vinna så fuck off the er haha.. tacka vet jag turkiet. hadise var ju grymt duktig förra året, har lyssnat igenom turkiets nya låt av manga och den är way bättre än sverige iallafall! inte så konstigt att balkanländerna röstar på varandra + de andra därnere i sydöstra europa, de har ju iallafall BRA låtar.. nog om min besvikelse, kan ju (tyvärr) ändå inte ändra beslutet. Men mysigt hade vi det iallafall, selim satt & klagade på princip alla låtar, faktiskt lite underhållande, haha.


vid 10 tiden var magyar "färdigjobbad" så jag åkte in och hämtade henne i stan och sen åkte vi tillbaka till stugan och förfestade! sammanfattar kvällen ganska kort, blev ett par öl på roberth's (nya favoritstället att börja kvällen på) vidare till gastons och där blev det tequilashot för hela slanten!





magyar har ju övervunnit sin "tequilafobi" och slurkade för glatta livet. jag började typ med att hälla ut allt mitt salt över hela bardisken, sen tog jag shotten (sippade som vin haha) och sen glömde jag t o m att ta citronen! sedär, så gammal har man blivit! fick t o m be om vatten, klenis! haha.. men kvällen avslutades på the corner kanske inte världens röjj där men det är liksom sista stoppet ändå så det blev allt lite shake! börjar redan planera för nästa utgång, för denna var sjukt lyckad!


Bakissöndag, var extremt lugn, vi sov ut till 13 och sen blev det en sen lunch på roberths.. deras pasta med parmesan, bacon och sparris var skitgod! sen på kvällen var det bara slappning typ.. precis som det ska vara ;)


tomorrow

Vet ni vad? :)

på eurostop i halmstad så säljer de efes, så jag ska faktiskt pallra mig dit imorgon och inhandla ett par stycken till morgondagens utgång.. hur gott är det inte med att ta en iskall efes en varm sommardag?! nu är det ju i och för sig inte det, men hoppas att det kommer smaka lika gott för det!




ska bli en väldigt trevlig helg! först och främst ska jag SOVA ut imorgon för att sedan bege mig in till halmstad med älsk! blir att strosa runt lite & kolla i affärer, skulle faktiskt "behöva" köpa något nytt att ha på mig imorgon.. just nu känns min garderob sjukt tom; har nämligen rensat den för ett tag sen och slängde jättemycket kläder som jag i princip aldrig använder. om jag inte använt det på 1 år så är det ju inte så stor risk att jag kommer använda det i framtiden så det var lika bra att kasta ut! (ännu en anledning till att shoppa ;)


dessutom är det ju mello imorgon, inte för att jag har följt det så noga men finalen kan nog vara värt att kolla på! man vill ju se vem de skickar till finalen. Jag hejjar iallafall på Erik saade, jag är faktiskt lite smygkär i honom haha..




 OCH SEN ÄR DET JU DAGS FÖR UTGÅNG A LA SWENSK & MAGYAR, det är definitivt lördagens höjdpunkt!



Jaha, ikväll då? Jag och Selim har suttit framför varsin dator typ hela kvällen, så nu ska jag faktiskt ta och göra lite varm choklad och se om han också kan slita sig i från cyberspace.... filmdags?







NU ÄR DET HELG!



 finally.... :)


i did it again

 

hehehe



avslutar denna veckan med lite shopping! hittade några fina godbitar från h&m:s vårnyheter (igen.. igen.. och IGEN!) romantic-pastelliga färger (har tydligen fastnat för blek/puderrosa som ni kan se)


och sen så denna ljuvliga kaftan.. perfekt för en strandpromenad, don't you think?! avgudar färgen. blir perfekt att dra på sig över bikinin i sommar! ♥











helt slut idag

är helt slut i kroppen och huvudet.. har varit 2 stressiga dagar, vi har varit för lite folk för jobbet och det har känts.. skulle kunna sova NU och inte vakna förrens lördag typ ;) fy fan.. men imorgon är det sista jobbedagen för den här veckan, THANK GOD, säger jag.. har inte haft så mycket motivation till det om man säger så..


har inte så mycket att skriva idag faktiskt :( hörs när jag inte är så sliten.



PERSONALFEST

ooh, herregud vilken kväll & natt det var igår! :)

dagen började med jobb, och sedan tog mellbyfolket över vid 5 så att vi kunde ha vår efterlängtade personalfest! jag åkte och hämtade carro och sen så åkte vi hem till min stuga och förfestade med lite öl! sedan gick vi dit, det bjöds på smörgåstårta, vin och cider! Sen hade vi lite awards, jag vann "årets kassa" och "årets medarbetare 2009" jag blev SÅ GLAD, klart man tycker om att få uppskattning om man gjort något bra.. Blev lite dans och det var verkligen en helt toppen kväll.. så MER personalfester åt folket, det är verkligen sjukt underskattat!!

jag knatade hem vid 1 - tiden eftersom att jag skulle jobba dagen efter.. haha, önskar att magyar var med mig då, jag lyckades nämligen halka på en isfläck, måste sett helt hysteriskt roligt ut.. :D haha..

idag har jag jobbat 11-19.30.. fick gå lite tidigare eftersom jag bara fick en rast och det är ju bra.. hade slutat 8 annars.. har varit lite sliten allt, man känner ju av gårdagen liksom.. nu är jag hemma i hylte igen, har ätit god kvällsmat och nu blir det en dusch och sedan ska jag sova =)

på lördag blir det utgång igen med ett härligt gäng, magyar & jag har still the moves.. längtar!!



Ny vecka!!

idag har det blivit jobb (som vanligt).. inget nytt där på fronten..
haha, jo, förresten, det hände en ganska pinsam grej!!

det var så att jag skulle gå & titta så att allting så fint och städat ut på toaletten på övervåningen. Vi har bara en toalett som funkar förtillfället och den lyste grönt så då är det fritt fram att gå in... TRODDE JAG! när jag öppnar dörren så sitter det en kille och bajsar.. haha guuud, jag visste inte om jag skulle skratta, skämmas, eller be om ursäkt.. Jag sa bara ett chockat "oj" och sen så stängde dörren. PINSAMT! jag försökte undvika att gå upp på övervåningen för att jag inte ville möta honom pga av att det skulle bli pinsamt, både för mig och han. Men de klart att jag gör det, i trappan t o m, där kan man ju inte escape om man säger så. Jag pep fort som fan in till backroom och flabbade för mig själv.. sånt här händer bara mig alltså????




toalett med guld på hade ju inte varit helt fel alltså!!


jag måste bara säga att jag verkligen har no-life när jag jobbar 11-20 passen på jobbet.. åker ju hemifrån vid 10 och är hemma 21 :( lame som fan. Men idag åt jag iallafall en jättegod kvällsmat; lasagne med soltorkade tomater och bladpersilja! låter inte helt fel eller hur!?

nu ska jag titta på de nya avsnittet av glamourama, sedan ta en dusch och slutligen kolla på film (antagligen den nya saw som jag FORTFARANDE inte sett ännu!).. och sen natti natti och börja en ny dag imorgon!!! väntas jobb (sådär kul) och sen personalfest (GRYMT SKOJ!) kommer full rapport om den sen på onsdag, hihi.. god mat och dricka och ett härligt sällskap är ju inte helt fel att piffa upp en tråkig vardagskväll med, am i right?!

Ha en bra måndagskväll och LYCKOS ALLA SOM FÅR SOVA LÄNGE IMORGON! avundas er! puss & kram!


sleep

idag är det min enda lediga dag denna veckan. och vad har jag gjort!? SOVIT. yes.. vaknade 15.30.. vilket slöseri med tid egentligen.. skulle ställt klockan alltså, men å andra sidan är jag väldigt utvilad nu! nu ska jag storstäda här hemma och sen blir det filmkväll för hela slanten.. har laddat ner "luftslottet som sprängdes" + att vi har hyrfilmer kvar att titta på bla den nya saw-filmen. Nästa vecka bjuder på jobb mån-fre och däremellan klämmer vi in en personalfest på tisdagkväll också! :D kommer bli roligt!!









saturday

idag har det varit en YTTERST slapp dag! skulle egentligen gått ut igår kväll men var såå himla trött och sliten och hade en hemsk huvudvärk så jag och selim åkte och hyrde film istället och hade myskväll. Sov 10 timmar inatt, det behövdes.. idag har jag inte gjort mycket, har kollat på film & slappat i eftermiddag.. ska jobba inatt, börjar om 2 timmar.. måste ta en dusch och fixa iordning mig nu.. 6:e jobbdagen i rad, är sliten.. imorgon är iallafall ledig 1 dag, sen drar det igång igen. men fetlön kommer jag få i april, det är ett som är säkert!!



laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamt

bellme.se

har införskaffat mig lite skönhetsprodukter från blodinbellas webshop bellme! idag hade de make up stores wonder kit med 4 olika mineralfoundations så att man kan blanda dem, beroende på hur brun man är och dessutom kan man använda dem som bronzers (jag är ju som sagt vit som ett spöke nu, men det blir perfekt till sommaren) man fick också med 2 foundationborstar. älskar make up stores smink och har länge varit nyfiken på deras mineralfoundations så det blir nog perfekt!!





klickade även hem volympuder till håret när jag "ändå" var igång :)



en helt vanlig dag

skulle egentligen varit ledig idag, men har jobbat extra.. hade varit skönt att vara ledig, men vad gör man inte för pengar liksom!! kommer få en bra lön i april och det känns ju faktiskt väldigt bra i och med att sommaren börjar närma sig. har käkat kvällsmat och nu ska jag & selim baka kladdkakemuffins (om vi har ingredienserna hemma vill säga) som han ska ha med sig till skolan imorgon. måste dessutom skriva ett cv, hade totalt glömt bort att han hade möte med sin handläggare på arbetsförmedlingen imorgon och då måste han ju ha det med sig.. men magyar saved my ass och skickade hennes så nu har jag lite och gå efter.. tänk så länge sen det var man själv skrev cv ändå, jävla tråkigt var det, så skönt att slippa göra det från grund & botten nu liksom :) thanks magyar, ska bjuda dig på en drink när vi är tillbaka i solen igen ;) hihi.

annars då? har lite planer på att åka till stockholm nu denna månaden, måste ju ta tag i selims militärtjänstgöring så att han kan åka tillbaka till turkiet igen utan att han blir tagen i tullen liksom.. första gången man ska skjuta upp sin armé måste man nämligen åka till ambassaden och så kan man sedan skjuta upp den 2 år i taget tills man är 38 tror jag det var? det är definitivt månadens viktigaste grej, för vad vore en sommar utan alanya liksom! FY!


Nej, nu får jag nog sätta igång med det jag ska göra så att jag inte sitter uppe hela natten! är trött!


favorit just nu




vill dansa mig svettig på ett dansgolv (i alanya) med "vinden" (aka fläkten haha) i håret till denna låten!! LÄNGTAR!

THE SUN




Det var verkligen helt sjukt härligt att solen tittade fram idag! blev t o m bländad när jag körde till jobbet imorse, men vad gör det, när solen lyser så märker man hur mycket piggare & mer energifull man blir :) blev nästan överhettad inne på McD när jag sprang runt i lobbyn, och det gillar vi! har frysit alldeles för mycket denna vinter... NO MORE SNOW - välkommen våren!!!

movietime

jobbet idag gick bra & snabbt, det gillar vi! älskar när dagarna flyger förbi och vips ska man hem igen.. 8-17 är ett perfekt pass, jag får många timmar + att man slutar ganska tidigt..

efter jobbet träffade jag ina, elle & alhada.. vi har käkat kebabtallrik och promenerat i "stan".. haha.. seriöst.. det här var verkligen sjukt.. vi gick på trottoaren och rätt som det var så kommer en snöboll flygande mitt på min jacka.. haha.. ganska komiskt ändå.. det var några idioter som körde förbi(!!) och kastade ut den och SJÄLVKLART hamnde den på mig.. just my luck ;)

nu kom de tillbaka med filmen som de hämtat, så nu ska vi titta på "paranormal activity".. läskigt!!!! hoppas jag kan sova inatt...



RSS 2.0