Frukost på balkongen

Nu är jag färdig med alla ärenden :) sjukt mycket färg fick jag i ansiktet idag, glad tjej! Har precis tagit fram en skål med vaniljkesella och skivade jordgubbar. Lyxfrukost!


Friday

Gött att loreen gick vidare :) jag och frida tittade på semin hos mig, så stolta haha. Hoppas hon vinner allt på lördag! Är hos mamma och pappa och hämtar lite saker, ska tanka, handla och sola. Kl 1 har jag dejt med Jenny i stan, fika och shopping :) ikväll smäller det, maskinen på kåren wohooooo :)


SNUSK

Sånt här snusk lyssnar mitt skiftlag på haha :) behöver jag säga att 90 % av laget består av medelålders karlar!?


Maxi dresses


Åh, så störigt, skrev ett långt inlägg men det raderades, tradigt som fan! Iallafall. Var en kanonlugn natt, var ju knappt trött när jag stämplade ut 06 i morse.. Har nog aldrig hänt innan, men det är ju alltid trevligt att inte vara som en zombie halva natten, haha. Har helt galna kollegor, har skrattat ihjäl mig inatt. Snuskiga till max, passar ju mig bra, haha. Tur man inte är humorbefriad!! Nu ska jag gå ner och jobba ett eftermiddagspass, sen har jag en liten minisemester! Ska vara i Halmstad fre-tis, blir fika & umgås med vänner, konsert, utgång, "soldejter", lite shopping förhoppningsvis samt frisörbesök. Blir en späckad långhelg, men det är superkul att ha en massa roliga saker inplanerade.. Lägligt nog kommer lönen inatt vid 00, det tackar vi för! Jag ska nämligen nätshoppa 00.01. Haha. Shoppingoman, yupp.

Är VÄLDIGT inne på maxi dresses nu, har hittat 4-5 st som gärna får flytta in i min garderob! Kommer lätt bli välanvända iallafall. Ska ha klänning hela sommaren så det är bäst att det blir fint väder :P Blir en beställning inatt, får en bra lön, men får nog betala räkningarna först så jag kan se hur mycket jag kan spendera.. Jag är verkligen en slösa, livet är för tråkigt för att vara snål! Love life, live your life!


Här har ni en liten sneak peak på en uuuunderbar klänning som jag ska beställa.. Älskar färgen, skärningen vid uringningen och det bästa av allt; kort därfram och lite längre därbak. Tycker det är supersnyggt! Kommer bli välanvänd i sommar! :)

Snygg va!?

Festklänningar , Tina Drop Back Dress , Ax Paris - NELLY.COM


ursnyggt med kilklackar till! har ett par svarta som jag köpte i Paris, de kommer nog bli fina till den här klänningen.


Bloggar mer på jobbet, om det är lugnt, ta i trä. Annars är jag tillbaka ikväll efter 21. Hoppas, hoppas det blir en skön eftermiddag på jobbet så jag kan vara pigg & utvilad till imorgon.


Where have you been

Sov superskönt i eftermiddags, sovrummet ligger i skuggan så det var svalt. Har duschat och lagat mat nu (inas franska kyckling). Hade ingen grädde hemma, så tog i lite rysk yoghurt istället. Blev lite syrligt, men gott ändå. Gjorde dubbelt så jag slipper tänka på mat imorgon när jag jobbar. Sitter på balkongen nu och njuter av värmen. Kommer bli lugnt på jobbet ikväll. Är 1 för "mycket", och vi kör vara en sida av bredbandet (en halvtimma i hettan, istället för 1 timma. Slänger upp en bild av mina "heta" jobbarkläder :P ha en fin kväll!


Beautiful

Så här fint kan det vara på ett industriområde! Nu ska jag sova 4 timmar, sen duscha och laga mat innan jag jobbar nattskiftet 21-06! Är ledig fre-tis och denna helgen kommer att bli bäst! God natt <3


Tylösand igår, jobb idag!

Efter lite shopping åkte vi ut till Tylösand. Perfekt stekarväder :) hade varsin strandstol, massa tidningar , lite snacks och musik såklart. Solade i ca 4 timmar, och jag fick mycket färg! blev bara röd om fötterna som jag alltid glömmer smörja in! Halmstad är världens bästa sommarstad när det är så fint väder! När vi var färdigsolade så åkte vi hem till Inas lägenhet; hon fixade en grymt god kyckling med dijonsenap, timjan och grädde. Smakade underbart, ska faktiskt laga det ikväll tänkte jag efter jag har sovit! På kvällen gick vi och såg the dictator, den hade sina stunder, men var inte så bra som jag tänkt mig :( eftersom att vädret var så fint igår var alla uteserveringar smockade ned folk :) vi satte oss på bulls och drack öl och cider, och Jenny kom även förbi :) kort och gott hade jag en helt perfekt dag :) vill att alla sommardagar ska vara så. Nu sitter jag på jobbet; vi har stopp denna veckan så har typ jobbat i 1 timme och resten av detta 8-timmars skift sitter vi och tjötar och dricker kaffe. Skönt med en lugn dag när det är så varmt!


a woman's right to shoes

Är på skopunkten och shoppar skor med Ina! :)


Strandhäng

Har varit uppe sen 7 och tvättat! Nu är alla kläder och jobbkläder rena, skönt att slippa tänka på det nu! Ska ta pärlan till halmstad nu, jag och Ina ska steka på stranden idag :) sjukt gott väder! Har med lite tidningar och spel så vi kommer nog inte ha tråkigt! Ikväll ska vi gå på bio (den tidiga) sen tänker jag tvinga med henne ut på uteserveringen och dricks något kallt och spana på folk! Uppdaterar mer under dagen, underbara tisdag! :) måste köpa kaffe på vägen, min starbuckstermos är spårlöst försvunnen!?


Balkonghäng

Sitter på balkongen med Frida! Tjejsnack, färska jordgubbar och det är fortfarande runt 20 grader ute, sommarkänsla <3 saknas bara ett glas rosevin så hade kvällen varit fulländad ;)


Solstund

Jag och syster svängde inom solariumet. Blev hela 13 härliga minutrar på solarieöarna ;) fick faktiskt lite färg! Ska sola på fredag också så jag är brun och fin inför helgens festligheter!


Landvetter & Borås

Nu har vi lämnat av Selim på flygplatsen. Jag körde dit, och syrran kör hem. Skönt att sitta jämte och lyssna på musik ;) stannade till i Borås och åt varsin wrap med kyckling! Nu sitter jag i bilen och njuter av en latte :) temperaturen visar 26 grader, men lite molnigt. Har på air conditionen på 16 grader och ändå svettas vi halvt ihjäl! GÖTT! Ska få med syrran på att sola när vi kommer hem, måste få lite grundfärg nu när det är så varmt att man kan ha klänning. Mina ben är likbleka! Har lånat Amandas converse, sjukt sköna, måste införskaffa mig ett par!


Dirty pic

Hittade denna bilden på fb, tyckte den var lite rolig ;)


Bad blogger

Bloggens app har varit sjukt seg, har knappt hunnit sitta vid datorn, får skylla på något! Är ledig idag & imorgon iaf! Har jobbat 2 omgångar och det har gått såååå bra! Har dock drömt om alla blinkande lampor och vedbandet flera gånger :P men man vänjer sig snabbt. Har träningsvärk i HELA kroppen, kommer bli sjukt stark av alla stockar jag kånkar på & bråkar med. Vädret är helt underbart, men det får gärna vara lite kyligare när jag jobbar. Igår på eftermiddagspasset var det 35 grader och vi är uppe en timme åt gången. VARMT, speciellt när det ångar så mycket som det gör! Ska inte klaga då jag tjänar så bra. Kommer bli snuskigt rik i sommar och ska försöka arbeta extra då mycket det går :) nog om jobbsnack. Ska köra Selim till Landvetter, han flyger till Turkiet idag och är borta i 2 veckor. Skönt för honom med lite semester. Har mutat syrran att följa med så jag slipper köra 30 mil själv. Vi ska stanna på vägen och äta lunch i solen :) efter Gbg, måste jag städa. Lamt att göra det en solig dag, men hinner inte när jag jobbar och nu är det verkligen dammigt och stökigt i lägenheten. Ikväll ska jag träffa frida, var ett bra tag sen nu, ska bli mycket trevligt. Hur går det med min viktnedgång då? Nu har jag gått på lchf i 2 mån, dock är jag inte lika strikt som jag var i början. Slinker ner lite mer kolhydrater än innan (mest i form av rosevin hehe) men är det sommar så är det! Totalt har jag gått ner - 13 kg! Inte så dåligt på 2 mån tycker jag! 10 kg till ska av (minst) men kommer nog gå lite segare när det är sommar så mitt mål att gå ner de 10 kg får bli till början av augusti! Slänger upp lite bilder av det jag brukar käka när jag jobbar! Äter aldrig mellan 21-05, blir sjukt seg om jag äter under nattpasset. Håller mig vid liv av x-antal koppar kaffe istället, tycker det funkar bra för mig! Nu måste jag rusa! Ha en underbar solig måndag <3


Tisdag

Idag var det dags att börja jobba på Stora Enso! Gud! jag var så sjukt nervös, drömde att jag gick upp på vedbandet och gjorde världens stup (stockarna fastnar i vedluckan, typ, lite svårt att förklara men, men!) så vi fick köra travers det första vi gjorde. sen drömde jag att jag gick slakta ett helt råddjur! Så jag sov nog LUGNT max 3 timmar. Sjuka drömmar! Men allting gick bra, mitt minne är tydligen inte så kasst som jag tror!? Var ett lugnt förmiddagsskift. Dock har det varit lite svårt att sova nu på eftermiddagen, sov nog bara 2 1/2 timme, så gissar att jag kommer vara en död fisk ca 2-3 inatt redan.. Jobbar 21-06! Hoppas det blir ganska lugnt inatt med, skönt med lite flyt första skiftomgången tycker jag.

Nu har jag iallafall tryckt i mig lite lax med kokt broccoli och sparris. Sitter och pimplar lite kaffe och lyssnar på partymusik för att "piggna till" :)

Imorgon ska jag försöka gå upp i tid och fixa lite saker, slutar kl 21 imorgon sen kör jag direkt till Hanna och vi är lite folk som ska sitta i deras lägenhet och dricka vin! Kommer bli en bra onsdag tror jag! Ev blir det ut och ta en drink också om jag känner oss rätt,  blir nog en hel del folk ute då de flesta är lediga på torsdagen! Tack till Ina förresten för grymt sköna musiktips. Promoe är numera en stadig favorit hos mig (hon lärde mig även att gilla Kent!)

Det blir tyvärr inte roligare än så här denna tråkiga & molninga tisdag, ev att jag slänger in en "dagens outfit" (haha) senare.. Annars får ni ha det så bra, så hörs vi strax igen!!! ♥

Monday

Idag så käkade jag thaibuffe med Böös och Jenny! Sen blev det en liten shoppingrunda (jag följde bara med som sällskap) och sen fikade jag med Ina på eftermiddagen på Roberts. Fika nr 2 för dagen blev med Jenny på espresso house. Tog bussen till Hylte vid 6-tiden, passade på att hämta ut mitt h&m paket! Allt passade och jag var nöjd med min beställning :) ikväll har jag bara tagit det lugnt, imorgon ställer jag klockan på 05.00, då är det dags för att axla rollen som vedoperatör igen. Lite nervös är man allt, hoppas min första skiftomgång går bra. Kram och god natt på er!


För allt vi drömde en gång


Lördag

Fjärde utgången på rad ikväll, känner att man är ganska sliten idag!! Inflyttningsfesten var trevlig iaf :) vi sprang runt på lite olika ställen igår, det var kul, men vi blev så sega & hungriga mot slutet ;) vi sa att vi får köra idag! Lördag brukar vara bättre. Har varit och handlat med mamma idag och ska läsa & slappa hela eftermiddagen :) längtar till fika, mamma är i köket och bakar macarons! Så här snygga var vi igår, hahaha


Inflyttningsfest

Är hos Hanni Bunni & Sebbe på inflyttningfest! Har varit och fikat med Böös och Jenny på dagen, sjukt bakis idag! Nu dricker vi rose & mineralvatten :) (skulle publicerats igår vid 20, men vi var i en källarlägenhet....)


Passion for...

Mina 3 stora passioner i livet; rödvin, kaffe och mörk choklad (gärna alla 3 på samma gång) Tagga quiz nu ;)


Dagens outfit..

... står min kära & ungdomliga mamma för! Här posar hon i hennes nyinköpta kläder från London! Världens bästa, snällaste och generösa mamma som finns! Fina mamma, älskar dig <3


Gold details


A rainy thursday

Har umgåtts med Ina i eftermiddags, alltid trevligt :) vi åkte in till halmstad med pappa, hon skulle grilla med sina jobbarkompisar och jag ska ut och äta med familjen :) blir nog yoss, deras fläskfilé är så fruktansvärt god! Nu ska jag och mamma dricka rödvin och plugga Metallica (dagens tema på musikquizet!!)


Avslappnande bad

Sömnbristen börjar komma ikapp mig nu. Tappar upp badkaret med hett vatten och massa skum <3 har tänt vaniljljusen och satt på lite relaxmusik i bakgrunden. Mannen är på möte med jobbet hela dagen, man får passa på när man har lite egentid! Ska skrubba fötterna, lägga ansiktsmask och läsa en bok! Efter badet blir det en liter kaffe ungefär så jag piggnar till :)


Dagens tips!


Rouge från Nars. Har använt detta sen 2005, och det är det absolut bästa rouget man kan ha. Det sitter som berget, finns i ett gäng fina färger, räcker HUR LÄNGE SOM HELST och ger ett fint glow. Älskar det här rouget, kommer förmodligen aldrig att byta ut det. Nars är mitt absolut bästa sminkmärke.

I många år har jag använt färgen "orgasm" (kändisfavorit, används av bla Sarah Jessica Parker och Cameron Diaz) och nu har jag testat "deep throath". Både färgerna är hur fina som helst, så kan rekommendera dem varmt båda två. PROVA, ni kommer absolut inte ångra er! :) Har ingen aning om vad priset ligger på, men skulle gissa 250-300 kanske. Lätt värt varendra krona iallafall!!





Good morning sunshines

Vi spenderade hela kvällen på b&b igår, på en onsdag är det ju tyvärr inte mycket annat som är öppet. Var på corner och kollade läget, MEN, där var det ju stendött. På b&b var det ganska mycket folk och bra musik (!?) så det var där vi hängde igår kväll! Jag körde och var nykter, men det var trevligt ändå såklart.. Satt och drack svart kaffe medan de andra shotade tequila och drack vodka, sourz & sprite. Fail, haha. Nej, men på fredag är det inflyttningsfest och lördag utgång, så får ta det lite lugnt med alkoholen ;) man är ju inte 18 längre.. Dessutom hade min diet blivit liiiite fuckad om jag dricker vin (aka super mig full) 3 gånger på en vecka. Men på fredag har Hanni Banni och Sebbe inflyttningsfest, får se om jag hänger med ut då eller inte.. TJA, det är ju imorgon, today is THE day..

Jag vaknade förvånadsvärt pígg idag, trots att jag somnade 4.30 inatt. Vaknade t o m innan min alarmklocka ringde.. det händer ju.. ALDRIG! kvart i 10 var jag iallafall pigg som en mört. Nu på morgonen har jag betalat kommande räkningar, gjort budget för maj månad (tills lön då såklart) och skrivit ner vad jag har för utgifter vid nästa lön osv osv.. Ja, ni hör ju hur roligt det låter! Dessutom har jag planerat måltider för resten av veckan, och fram till 25. Blir god lchf-mat, har tagit alla recepten från mina nya böcker! Så på söndag blir det storhandling, har redan skrivit inköpslista och fixat med det. Men nu är det gjort, så nu kan jag ägna mig åt roligare saker igen ;) MEN, jag tycker det är sjukt svårt att hålla en budget men nu måste jag verkligen det..


Idag på dagen tänkte jag träffa Ina en stund.. får se vad vi hittar på, promenad och tedrickande låter fint i mina öron. Sen på eftermiddagen åker jag med pappa in till halmstad (spara bensin, se, så duktig jag är hahah) och ikväll ska vi nog äta ute och gå på popquiz (fail...). Blir nog en fin torsdag tror jag! 


Uppdaterar mer senare idag, ciao!


Fest

... med fina människor <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/156161/images/2012/pic_201963262.jpg" class="image">


Kycklingvingar!


Me today!

Rosa linne, svart spetsbandeau, svarta byxor och bodychain med kors! Höga stövlar och svart oversized kavaj för att bli lite mer dressed-up :) nu ska vi kila till Harrys, har reserverat bord kl 6. 7 sköna brudar blir vi!


Turk

Sitter i Jennys lägenhet och fixar turk! Man blandar en flaska ljus rom med 4 påsar turkiskt peppargodis. Sen låter man det stå ute och sen blir det; TURK! Allting smälter ihop på ett par timmar. Jennys partytips nr 1, try it at home om ni gillar lakrits ;) ( kanske ska blanda till Ina, hon kanske kan komma över hennes "fobi" för lakritsshots!!)


Vickan solar ;)

Vickan trotsar regnvädret och kör på brillor ändå :)


Födelsedagsfika

Sitter på Roberts och fikar med finaste tjejerna :)


Dagens tips

Svart långklänning från Gina tricot! Ursnygg rygg :) för 399 pix blir den din! (eller min hehe)


Boktips

Läser den här boken just nu; har bara läst ett par kapitel, men den är jättespännande!! Rekommenderas!!


Jenny 18 år!!!!

Idag fyller min kära vän Jenny Stålgren (snyggren, slampgren, supgren, sötgren, kärt barn har många namn :) 18 år!!! Denna dagen har vi väntat på länge, nu kan hon drägga med oss på krogen ;) imorgon (eller ikväll kan man säga, klockan är ju efter 12 nu) ska vi fira henne med middag ute och lite fest. Ska vara nykter dock, satsar på vinet på fre och lör istället :) Jenny, hoppas du får världens bästa födelsedag <3


Ny kategori i bloggen!!


Har lagt till en ny katergori i bloggen, kallar den kort och gott för; dagens tips

Kommer försöka lägga upp varje dag, men det beror ju helt och hållet på vad jag hittar för fint :) Kommer vara alltifrån coola inredningsprylar, klädesplagg, skor, sminkprodukter eller något annat som jag anser är ett bra tips! :)

Okej, first out!!

Isbollar! sjukt coola att ha i drinken eller i karaffen! Så man man frysa in lite läckra bär, till fruktdrinken så kan man ha isbollar med t ex hallon i och till mojiton, isbollar med mynta.. Perfekt att de är så stora (drinken håller sig kall) OCH att det ser grymt snygg ut med en boll i drinken istället för många små isbitar...








Finns att köpa på coolstuff.se!


Lauren Conrad


Nu har min lilla magyar gått hem, hade en supermysig kväll (som alltid). Får en massa energi av den tjejen så det finns inte! Man ska omge sig med människor som ger en bra energi och det gör hon ♥ Vi satt vid köksbordet och pratade om musik, utbildningar, framtid, dåtid, och tjaaa, allt däremellan.. Vi har känt varandra så många år nu, känns skönt att veta vad man har varandra.

Nu har jag slagit mig ner i soffan med min andra kopp kaffe, är nu inne på the hills säsong 1. Får ta en paus från sex and the city nu :P ska se säsong 1 & 2 snart, men kör lite the hills i mellan! :) Och hur snygg är inte brudarna i the hills!? Älskar Lauren och Whitney, de har så olika stilar, men är fina på sitt sätt.. Letade lite inspo-bilder på hår och hittade denna superfina bilden på Lauren.







Älskar hennes längd på håret och att det inte är superrakt.. Ett friskt och tjockt hår. Tycker färgen är perfekt. Mitt drömhår. Har frisörtid i sluten av månaden, tror jag ska ta med denna bilden och försöka få till något liknande :) Sen har ju jag, Frida och Ina prata om att göra hårförlängning också, har hittat en salong i Halmstad som gör det till vettiga priser. Jag vill ha BÅDE jättetjockt och riktigt långt hår :) tycker det är så fint!

ps. Hur snygg färg har hon inte på sitt läppstift!? Ge mig!!


Middagsmys med Ina

Ina är här, vi har ätit korvgryta,sallad och blomkålsmos. När hon först smakade maten sa hon "de här påminner mig om dagis - lite nostalgi) haha. Men hon tyckte det var jättegott. Nu sitter vi och dricker kaffe och te :) massa prat blir det såklart.


Lägenhet

Nu har jag sökt lägenheten, och ligger nu på topp 5 för att gå på visning. Cross your fingers! Lägenheten är en 2:a med öppen planlösning och balkong. Typ samma storlek som vi har nu och ngn tusenlapp dyrare. Ligger i ett bra område mittemellan centrum och högskolan, kan inte bli bättre. Hoppas ingen annan söker på den innan måndag :) i want it.. Badly!!


Paus

Sitter hemma hos mamma och passar på att läsa Hallandsposten + amelia. Till det ett glas fun light (mitt stora beroende....) jag har hittat en jättefin lägenhet i halmstad, tänkte söka den idag!


Skogspromenad

Varit ute och gått med den här sötnosen! Idag blev det en lagom runda på 5.5 km. Det var ganska varmt ute, dock ingen sol. Vi gick förbi en hästhage, det tyckte vovvarna var spännande!!


Mellanmål

Rysk yoghurt, hallon, blåbär och gojibär. Mitt sukrin var slut, så toppade det med vaniljpulver istället!


sneak peak, h&m-beställning


Mitt paket från h&m är redan skickat till mig och då beställde jag det sent igårkväll! Snacka om snabba puckar, det gillar vi! Här kommer 2 toppar som jag beställde, båda är från fashion against aids. Resten får ni se när de anländer till min koja, förhoppningsvis denna veckan! :)







Tuesday



Jag lyckades somna på soffan och vaknade mitt i natten och visste knappt vart jag var! Förvirrad tjej, alltså! Jag somnade t o m ifrån sex and the city, det säger lite om hur trött jag verkligen är...! Idag blev det en välförtjänt sovmorgon sen åkte jag hem till mina föräldrars casa. Hade gått ner -1 kg sedan förra veckan. Så jag går ner i vikt iallafall, sakta men säkert. Hämtade även ett jättegott bröd som mamma bakat, det är lite ljusare än lchf-fröbrödet. Det var gott.. hade ost, kalkon och philadelphia och lite gurka.. var så hungrig att jag glömde av att fota. Idag ska jag gå en långpromenad med mamma och vovvarna och sen i eftermiddag ska jag träffa INA! Yes, magyar is in town, ingen kunde vara gladare än jag! Så blir en härlig tisdag!! Dock är vädret inte så där kanon (vill sola hehehehhe) men vad gör man?! Det koooooooommer!

Bjussar från 2 st bilder från Thailand, var där i februari. Älskar det!



Ops, i did it again..


Jag har nätshoppat.. again.


Jag älskar att köpa kläder, inredning, skor, smink, u name it! Men vilken tjej gör inte det.. Känner att jag får hålla lite i pengarna, men jag blir seriöst lyckligare av shopping. Cheaper than therapy! Sen  brukar jag alltid intala mig hur mycket jag kommer använda plagget eller att jag verkligen har varit duktig senaste tiden och "belönar" mig själv med kläder! Funkar bra som ni märker, haha..

Jag gjorde iallafall en beställning på h&ms hemsida, scrollade igenom ALLA damkläderna och valde ut det jag ville ha.. Sen så fick jag sortera bort en hel del annars hade jag nog fått leva på.. tja... kranvatten resten av månaden, men ett par fina plagg fick jag allt tag i! Får beställningen i mitten av maj, var en del fina toppar och ett par shorts bland annat. Älskar deras kampanj fashion against aids.. Jättefina kläder och att man stödjer en sån bra sak gör mig varm i hjärtat. Känner att jag har bidragit med lite, även om det var kläder (till mig själv..) men ni fattar! Bra intiativ av h&m, önskar alla klädeskedjor kunde göra så.

Nu har jag gått över till en annan form av shopping, nämligen "fönster"shopping.. har fastnat på ikeas hemsida och drömmer mig bort om hur jag vill inreda lägenheten. Jag trivs bra, men den känns ändå halvfärdig.. men klart, man kan ju inte fixa allt på samma gång, det har jag varken tid eller pengar till tyvärr. Men lite i taget kan man ju göra, har hittat så sjukt fina möbler. Är helt förälskad i hemnes-serien och vill ha den i alla rum i hela lägenheten. Bla ett nytt soffbord, tv-bänk och vitrinsskåp som skulle passa jättebra i vardagsrummet. Sparar dem i min lilla inredningsmapp på datorn så kanske det kan bli lite möbelshopping till sommaren.

Min karl är iväg och jobbar, jag har suttit och myst med mig själv i soffan med tidningar, te och the hills-maraton.. Ibland är det skönt med lite ensam tid, dock är det ju ganska tråkigt att krypa ner i en stor, kall dubbelsäng helt själv..

Nytt i garderoben






















Color & oversized är så snyggt! (gärna på samma gång, hehe) Allt kommer från gina tricot! Kommer bli en färggladd sommar, thank god! Man blir ju så glad av färg, eller hur??


dogs, dogs, dogs..


Har suttit och kollat på mitt, respektive selims schema i sommar och har börjat göra upp valpschema :) haha. nörd. Iallafall.. Har nästan övertalat min karl nu! Ingen sovmorgon i sommar med andra ord, men tänk vilka mysiga stunder och promenader som vi kommer ha med vår bebis ♥ SKA ha en hund, så är det.. Jag är hundmänniska till 100 % och nu har jag varit "hundlös" i 3 månader och det har varit så trist att inte ha en vovve i "huset".

Moses och malte heter ju mamma och pappas hundar och jag själv vill ha en hane så att det går bra ihop med de andra vovvarna! Och så vill jag ha ett namn på bokstaven m.. Lite förslag anyone? Har hittat några..

* Milo
* Melvin
* Manne
* Melker
* Marley
* Marvin
* Malvin
* Moltas
* Mio
* Mowgli
* Molle


Jag gillar nog de 2 översta namnen bäst, vilket/vilka namn tycker ni är fina?


Titta matte, jag kan sträcka ut tungan!!


Fika & middag hos mami

Fikat hos mamma, hon bjöd på kokoskaka och kaffe. Bakade gjorde hon också, jag satt mest jämte och babblade ;) pratade om hundar bl.a. och hon gav mig många bra råd, pappa däremot.. Haha. Selim ska jobba natt så han ligger och vilar, ville inte störa så stannade hos ma&pa på middag också! Hon bjöd på lax med tomat och basilika färskost, kokta grönsaker och smögensås! Andra dagen i rad jag äter lax, tröttnar aldrig. Fortsätter matbloggen (haha) så får ni bild på middagen! Nu ska vi se lite grey's anatomy! Sen ska jag få med lite nybakat bröd med mig hem, blir gott till frukosten imorgon.


Chokladkulor

Lyxchoklad från London!


Monday

Idag vaknade jag strax innan 10, för promenad med Frida. Men blev lite senare, hon behövde lite sovmorgon :) jag tittade på det nyaste avsnittet av vampire diaries istället. Men sen gick vi en promenix. Genom skogen och sen till "city" och då gick vi även till skoaffären och klädhörnan. Hittade inget denna gången tyvärr! Blev en runda på ca 5 km. Nu blir det frukost/ lunch; kesoplättar med kokosgrädde och bär. Superhungrig. Blir ett avsnitt av sex and the city också, kan inte låta bli!!


never give up






Se detta och inspireras! Nothing is impossible, impossible is nothing!


God natt

Frida har precis gått hem, filmen var jättebra. Blev kär i alla söta djuren, speciellt tigrarna. Och på tal om djur; moses och maltes uppfödare ska ha valpar i sommar och jag vill så gärna ha en hund. Har haft hund sen jag var typ 5 år gammal och nu när jag har flyttat hemifrån så känner jag mer och mer att jag vill ha en egen! Och självklart vill jag ha en vit golden retrivier :) de är ju så fina och stabilt psyke. Selim vill ha en rottweiler, men de behöver så sjukt mycket motion och träning då det är kamphundar (har jag för mig?) vi bor ju i lägenhet men har väldigt nära skogen så blir ju inga problem att promenera med den. Får tänka på det ett tag, stort beslut. Nu ska jag titta på lite mera sex and the city, jag och Ina ska göra halmstad till vårt egna lilla new york! Haha. Tylösand får typ agera the hamptons.. Längtar så mycket till sommaren <3 imorgon vid 10 tiden blir det morgonpromenad med fina Frida.


Chokladfondant

Nu har Frida kommit hit! Vi ska äta chokladfondant nu och dricka kaffe. Filmen vi ska se heter "we bought a zoo"! Hoppas den är bra, har hört att den är en riktig feel-good film.


High heels

Här är skorna från London från min kära mamma! De kommer från new look och är så snygga! Klacken är hög, men de är stabila haha ;) fick även ett läppstift från nars (mitt favorit sminkmärke!), parfym från dkny, baslinnen och ett gäng brittiska modemagasin <3 Frida kommer hit snart, blir film! Nu sitter jag vid ugnen och väntar på chokladfondanten, måste bli kladdiga inuti ju :)


Sunday dinner

Det här äter jag till kvällsmat! Lax med färskost, dill, vitlökspulver och grovhackade hasselnötter. Gjorde en sallad på babyspenat och coctailtomater. Dressingen är gjord på olivolja, dijonsenap och citronsaft! Sen strödde jag bara lite havssalt over the whole shebang! Mums!!


Ut på dogwalk!

Ut i skogen med mamma och hundarna! Nya solglasögon :)


Fröbröd

Sitter och äter mitt goda fröbröd med smör, ägg och majonnäs <3 kärlek till det här brödet, typ 2 g carbs per skiva!


Städsöndag

Jag vet en liten kicka som inte kommer må så bra idag! Tack för igår <3 gick upp halv 10 idag, håller på att städa & tvätta. Nästan färdiga nu, bara 2 maskiner till som ska in! Jag fick ett par skor, läppstift, parfym och tidningar av mamma och sosso från London! Tack snälla! Bilder kommer senare idag! Nu ska jag ta något att äta blir nog en ägg"macka" och te! Solen skiner, funderar på att ta en promenad senare ikväll. Dock är jag fortfarande ganska förkyld! Imorgon är det ny vecka, vilket innebär vägning! Något annat hälsorelaterat kommer också att startas, återkommer mer om det imorgon! :)


Hampus snygga festoutfit ;)


Lokalfest

Började kvällen med att vi fick en smaskig bål med bär! Sen satte vi oss vid bordet och åt tacos! Vi är säkert 50 pers och det är superhärlig stämning. Sjunger snapsvisor haha. Själv kör jag, men fick ju mitt igår ;) nu blir det kaffe!


Snaps!


Frågestund!

Kör min första frågestund nu - ever! Så kom igen nu och fråga mig vad ni vill! Ni kanske undra något om lchf, mitt sommarjobb, mina vänner, min sambo, min lägenhet, mitt LIV! Fråga mig om allt om himmel eller jord så ska jag svara så bra (och ärligt) jag kan :) fråga på! Svarar på frågorna (om jag får några) i början på nästa vecka! Har fått lite nya läsare, så finns säker något ni undrar över :) xxxxxoo


Lunch med tjejerna

Vi vaknade vid 11, vissa mer bakis än andra ;) vi gick in till stan, höll på att blåsa omkull! Vi satte oss på Roberts och beställde in varsin ceasarsallad! Gott som alltid! Vid 3 träffade jag Frida och Jenny, vi satte oss på espresso house uteservering och fikade i solen! Skön eftermiddag! Nu är jag hemma hos jenny, om en timma ska vi åka till Genevad på födelsedagsfest! Bjuds på mat & dryck, kommer bli trevligt!! Ikväll kommer även mamma och sosso hem från London <3 hoppas de köpt något fint till mig! (suddig bild, skulle fota min väska och sallad, gick inte så bra haha!)


Förfest & utgång

Sitter och väntar på min kära Jenny, ikväll vankas det utgång nämligen. Blir lite härliga människor från mitt förra jobb, ska sitta och dricka hos Jenny och förfesta, sen drar vi till moon! Jenny bor 50 m från moon så det blir ju perfekt :) har köpt en flaska rosevin som jag tänkte blanda ut med hallon/persika mineralvatten. Fräscht & somrigt! Ses ute i vimlet, men bloggar nog lite på festen med


Blodgrupp

Sitter och läser i ena boken jag fick hem idag. Det står vad man ska äta beroende på vilken blodgrupp man har. Jag har AB, den ovanligaste, och "får" egentligen inte äta fläsk, kyckling och nötkött. Och typ alla mejeriprodukter. Det står att jag har känsligt matsmältningssystem samt tolerant immunförsvar. Kan få c-vitaminbrist & zinkbrist. Sjukt intressant, måste köpa en bok som handlar om blodgrupper.


Mina böcker har kommit!

Beställde lite böcker i veckan från adlibris. 2 stycken handlar om lchf, en om Norges största bloggar (hon går också på lchf!!) och Johan Theorins nya bok sankta psyko. Lätt Sveriges bästa författare (delad första plats med Mons Kallentoft). Sjukt spännande böcker skriver de båda två!


Förkyld :(

Har åkt på en förkylning :( låg och frös i sängen inatt. Och så lite hosta och snuva på det. Jag får alltid ont i magen när jag är förkyld också, mysko. Har varit och gått en runda med hundarna och nu sitter jag i soffan och vilar med smoothie och sex and the city säsong 4. I smoothien har jag i rysk yoghurt, lite mjölk, proteinpulver, blåbär, vaniljpulver och lite sukrin. Nyttigt med blåbär, massa c-vitaminer. Ska ta lite thaimedicin sen och vitaminer så blir jag nog helt frisk snart!


Tv-mys

Här sitter 2 killar som är heeeeeelt inne i tv:n.. Vad tror ni de kollar på ? Fotboll? Actionfilm?? Turkserie??? Näääädå, sex and the city.. Hahahahaha :)


Cake pops

Här har vi finingarna ;) jordgubbar doppade i 70 % mörk choklad & riven kokos! Så goda! Kaffe med lite mjölk sen har vi ett perfekt "godis" såhär på kvällskvisten!!


Grillat är godast

Maten var såå god! Grekiska köttfärsbiffar med fetaost och timjan, grekisk sallad, vitlökssås, grillade grönsaker och halloumi! Satt fint! Inte mycket kolhydrater alls i den här festmåltiden :) ska sätta mig i soffan och mysa med en tidning eller bok och äta cake pops (bild på dem kommer senare ikväll!)


Grillpremiär@ our place

Ikväll ska vi inviga vår rosa grill! Det blir grekiskt som hamnar på grillen och till efterrätt tänkte jag göra en variant av cake pops, en nyttigare sådan! Min karl är ute och monterar grillen på balkongen, kommer nog ta en stund känner jag ;) förbereder maten så länge..


Going crazy..

... Inne på gina tricot med Ina! Vi köpte säkert 5 plagg var :) massa fina kläder! Nu sitter vi på roberths uteservering (här kryssar vi vilt mellan utrserveringarna haha!) alla utom inisen dricker kaffe. Testade en ny vitamin well, sötad med stevia= 0 g kolhydrater. Tog grape/apelsin men det fanns citron/ lime också :)


Kycklingsallad på Capri

Sitter på Capris uteservering och lunchar med Ina, Selim och Johan!


Outfit

Hur snygg är inte min fina vän Inas outfit idag!? Red is the shit!


Inviger Inas balkong :)


Nya fälgar & däck

Sambon posar med pärlans nya fälgar som han köpte i veckan. Snygga?


Halmstad

Efter promenad och frukost är vi nog redo att ta oss in till halmstad! Blir ingen strand idag, tar en runda på stan istället. Känner jag oss rätt blir det även en fika i solen! Ska passa på att storhandla och gå till bolaget också. Ska köpa en grill och vin! Hoppas alla har en solig torsdag <3


On my way home..

Påväg hem nu! Var sjukt kallt på slutet, hade bara sommarklänningen på. Ska hem och sätta på mig mjukiskläder, värma lite thaimat-rester och titta på iron man 2. Imorgon blir det promenad och sen solning på stranden med Ina! Hörs imorgon på er, ha en fin kväll <3


Bilbingo

Är på bilbingo i Torup, vann nyss 1500 :) glad tjej!


Stekigt


Balkonghäng

Sitter och steker på Fridas balkong med hawaiian tropic och fläderblomssaft!


Jeffrey Campell


Jag har varit och klämt lite på dessa skorna på DNA. De är så fruktansvärt snygga. MEN så höga att jag nästan får svindel av dem... Är rädd att jag ska bryta benen i så höga skor, haha. Kanske med lite övning, vem vet? snygga som få är dem iallafall!




Lunch på balkongen

Får vänta lite med solningen, vi har tydligen eftermiddagssol. Efter promenaden gjorde vi lite mackor och saft! Mitt bröd är gjort på frön & nötter, keso och ägg :) på en har jag ägg, majonnäs och dill och på den andra kalkon, ost och gurka!


Vitsippor

Massa vitsippor i skogen idag! Vårtecken <3


DW

Idag blir det DW (dog walk), inte lika snabbt tempo men desto trevligare! :) vilket sommarväder! Redan vid 7 imorse sken solen som bara den! Ska äta frukost när jag kommer hem och sen sätta mig på balkongen med en bra bok! Om det är tillräckligt varmt åker bikinin på!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/156161/images/2012/pic_200871737.jpg" class="image">


iron man



Nu är det dags för film! Tänkte se Iron man, och 2:an också om jag inte är för trött! När vi såg avengers så var ju alla hjältar med, MEN har aldrig sett iron man så nu är det dags! Hoppas båda filmerna är bra.. Har skickat iväg selim för att köpa en burk cola zero och läkerol så jag har något gott till :)



Thaimat

Efter lunchen satte vi oss på roberths. Trevlig eftermiddag! Nu har jag och Selim precis hämtat thaimat, blir en lugn kväll, är hundvakt. Dricker Loka hallon persika, ny smak som är jättegod!


Lunch på Capri


Ute på PW

Är ute och går längs havet (västra stranden) går i kortarmat utan att frysa :) låg till och med några brudar i bikini och sola... Nu väntar jag bara på att någon tar sig ett dopp, verkar ju inte omöjligt haha ;)


NEJ!

Alltså, hej alla bloggisar. Jag ljög för er igår, blanda absolut inte vodka och lightläsk! Ha aldrig vodka eller någon starksprit! Kan ju säga att det misstaget gjorde jag igår men aldrig mer! Ska hålla mig till vin (eller .. Just nu ska jag aldrig mer dricka alkohol, men ni fattar) så full som jag var igår har jag inte varit på flera år. Saken är den att jag dricker alltid vin annars, men de har alltid så äckligt vin ute så fick jag vara kreativ! Ligger i sängen och tycker synd om mig själv, har blåst i alkoholmätaren och är fortfarande full. Funderar på att gå en promenad för att förbränna alkoholen, men kan knappt röra mig ur sängen. Kan ju tillägga att det hade nog inte varit en PW, snarare en alkis tar sig en sväng om! Massa vatten, några huvudvärkstabletter och sen ut och GÅ! Annars kommer jag nog bli liggandes så här hela kvällen! Och förresten.. Ina fick inte ledigt, så blir inget alanya. Ångest!!! Hur fan ska jag lösa det här!? Något förslag?


RSS 2.0