varvar ner..


nu är städning FINALLY done - hann med alla rum, dammtorkade, dammsög, moppade och putsade alla fönster. Det enda som är lite smått kaos just nu är väl alla mina neccessärer med skönhetsprodukter och smink men kände att jag inte pallade sätta igång med det nu; det verkligen är en miljard saker som ska "sorteras".. Har även hunnit med ett par vändor till tvättstugan samt lagat kvällsmat (färsbiffar i tomatsås med tagliatelle). Jag känner nästan lite hemmafru-varning på mig?!  I guess that can be a positive thing - nu är det rent & fint iallafall.. Då trivs jag! Tycker inte om när det är stökigt och dammigt runt omkring mig.

nu har jag landat i soffan iallafall, sitter och tittar på top model och tänkte alldeles strax traska ut till köket och mot frysen för där ligger min lilla glass och väntar på mig - ben & jerry's cookie dough.. lite vardagslyx sådär ;)

nu är reklamen slut =)





on the floor

  
har haft en jättebra helg!

i fredags åt vi en jättegod middag med min familj i sommarstugan. På lördagen så firade vi sandra hemma hos henne med kladdkaka, tårta och vin (of course). Blev utgång efter det, först till asian och sedan till corner. Det var en trevlig kväll, och kul att så många av tjejerna kom! Igår var en väldigt slapp dag, var lite bakis, så tog en lång sovmorgon och på kvällen lagade jag burritos och tittade på 2 filmer (hitch och hide & seek).

Idag var det dock back to work efter en härlig ledig långhelg, kändes sådär måste jag säga. Men skönt att sluta tidigt iallafall. Just nu tittar jag på project runaway (en repris i och för sig, så vet redan vem som vinner..) och ska alldeles strax sätta igång med städningen.. Blir en rejäl genomgång av lägenheten + att jag bokat tvättid ikväll. Imorgon jobbar jag ett ganska långt pass så då blir det säkert inte av så tänkte ta det idag istället. Just nu är jag dessutom ensam i lägenheten, känns liiiite konsigt och tomt (!). brukar ju vara full rulle annars.. nej, nu är det dags att sätta igång, toaletten börjar vi med (glammigt, i know ;-)


bjussar på 2 bilder på 2 snygga brudar.. Deras bränna samt kropp hade man inte tackat nej till alltså!!!!!






freeeeeeeeedag

så var denna dagen passerad; den första lediga dagen av 3 :)

jag sov ut efter nattens jobb och efter en "familjefrukost" drog jag och elsa ut till stenalyckan. Jag köpte en gardinstång, galgar och en ny badrumsmatta. Efter det stack jag och selim till stugan och åt middag med min familj. Det var mysigt.. nu har selim stuckit iväg till sin kompis och jag känner att jag är väldigt uttråkad.. det var min dag i korthet, frågan är vad jag ska hitta på nu??? känner inte direkt för att gå ut då det är svinkallt ute.. det blir nog väldigt slappt ikväll tror jag.. har druckit 2 koppar kaffe för någon timma sedan så lär ändå inte somna på ett tag..


ciao.



110216


imorse när jag vaknade var jag så död att jag tror att jag snoozade i 1 timma (!). Kom försent till jobbet med 4 min, men bussen var faktiskt lite sent så jag kan skylla på det ;) jobbade iallafall 8.30-17.00. Var en hel del att göra, fast stundvis väldigt lugnt så man ska väl inte klaga.. men det bästa med dagen är självklart när man får stämpla ut & gå hem :)

tog bussen hem och sen så gjorde jag lite tomatsoppa med rostade mackor. Orkade inte göra något alltför avancerat, men det blev gott iallafall. Nu ligger jag i soffan och glor på "teen mom" (tittade på typ alla avsnitt förra månaden när jag var sjuk).

nu blev jag plötsligt VÄLDIGT trött, har en känsla av att jag kommer somna tidigt ikväll!

Ingen som kan rekommendera någon bra film som jag kan titta på?
Igår såg vi "Gullivers resor", den var helt ok!


Ibland känns det som att tiden inte räcker till, har tusen grejjer som jag "borde" göra men som aldrig blir av!? jag anser att jag har ett ganska slitsamt jobb, och efter jobbet brukar jag ofta vara helt död och inte orka dra igång några stora "projekt". Blir oftast soffhäng, eller någon vardagsyssla som typ laga mat och sånt tråk. Jag skulle bl a BEHÖVA organisera min garderob, skriva nytt cv, hjälpa selim med jobbsökandet, inreda sovrummet och tusen saker till typ. Just nu känns det som att jag inte har någon struktur eller ordning & reda i mitt liv och det är väldigt irriterande. Jag får väl helt enkelt ta upp mina 2do-listor igen, så får man göra lite varje dag? eller some other solution??


det är så mycket jag vill göra mitt liv, och det känns trist när det känns som att man står och "stampar" på samma ställe. Jaja, jag kan ju glädjas med att jag har ett jobb & ett eget place samt min man i Sverige men det är ju ändå så mycket mer man vill liksom.. SKÄRPNING, Helena!

nu ska jag dyka ner i godisskålen & fortsätta titta på teen mom. Och längta lite till London ♥



i didn't ask to be a princess, but hey, if the crown fits...


Vaknade upp efter en lååång sovmorgon.. ett par min efter att jag lyckats ta mig ur sängen ringde mamma och sosso och ville komma på besök. Bryggde lite kaffe och sen kom de 20 min senare med lite småkakor + en sockerkaka. Vi satt och fikade en stund, och sen efter de hade åkt körde jag elsa till jobbet. Sen satt jag mest och slösurfade samt tittade på det senaste avsnittet av "solsidan". Nu på kvällskvisten har jag lagat mat (baconinlindad kycklingklubba med hemmagjort potatismos). Det blev faktiskt gott, ibland kan man om man vill ;) nu har jag precis varit en sväng nere i tvättstugan och slängt in 2 tvättar med smutstvätt. Summa summarum; en ganska effektiv dag ändå..

nu ska jag bara tvinga mannen till att diska upp mitt stök i köket, men det ska nog inte vara några problem. Sen är jag faktiskt lite frestad att gå ner till hemmakväll och hyra film och köpa lite gott. Det är farligt att det tar exakt 2 min att ta sig dit.. hmm..

Hoppas att alla får en trevlig kväll iallafall!!





alla hjärtans dag....


.. firade jag med en kväll på jobbet. Dock blev vi färdiga tidigt, så jag ska inte klaga! Synd bara att jag sov bort halva dagen idag, vaknade kl 14.. (!!). I och för sig kan jag skylla på personalfesten igår. Det var helt ok, det bjöds på tacos med tillbehör, så lekte vi lekar, drack cider och öl, prisutdelning samt tal av chefen. Dock blev det inte överdrivet sent, men det gjorde inte så mycket ändå.

Imorgon är jag ledig, hade tänkt masa mig upp i tid för en gångsskull så att jag kan vända på dygnet igen. Tänkte boka tvättid till sju imorgon bitti, men det gick visst inte så sent på natten. Får hoppas att jag kan stiga upp när alarmklockan ringer då..!

annars är det inte mycket nytt som händer, london är bokat nu iallafall, den 8 maj sticker vi =)

nu ska jag gå och mysa med min älskling...


Hoppas att alla hade en mysig alla ♥ dag






my life

okej, nu har jag suttit och stirrat på skärmen i tio minuter utan att komma på något vettigt att skriva. mycket har hänt den senaste veckan, fast ändå inte. Nu känner jag verkligen att jag talar i gåtor, men det har hänt lite saker den senaste tiden som gjort att jag inte mått så bra. Var sjukskriven i måndags, men nu är det mycket bättre. That's all you need to know.. =)

jag har jobbat kväll/natt de senaste två dagarna och idag är jag ledig! blir en ganska chill vecka faktiskt, som kommer avslutas med personalfest på söndag. Hoppas på en kul kväll!


nu har jag druckit 2 koppar kaffe + läst bloggar, känns som en ganska bra start på dagen! nu ska jag väcka selim och sen får vi se vad som händer idag...



1 februari

första februari, vilket betyder en kort månad VILKET betyder att våren snart är här. Me like!

idag gick dagen superfort på jobbet, älskar såna dagar. Lagom mycket med folk så man slipper stressa ihjäl sig! Idag kommer dessutom elsa hem från Egypten, så ikväll blir det nog lite skvaller på balkongen. Tur att de kommer hem idag med tanke på oroligheterna som är därnere nu. Hoppas de har haft några sköna dagar i solen iallafall, trots omständigheterna.

Känner mig lite trött i kroppen idag, det blir nog inte så mycket mer gjort här på slättvägen tror jag ;) men det är bra att bara ha kvällar som man kan ta det lugnt, titta på tv:n eller mysa framför en film. Vädret är ju inte det bästa heller, det regnar och tidigare så haglade det ganska mycket när jag gick till bilen efter jobbet.


nu ska jag fortsätta mitt kaffeslurpande och spela lite backgammon med Selim (jag kommer naturligtvis vinna!)




RSS 2.0