väla

idag vaknade jag vid 10.. försökte väcka Selim men det var ju ett projekt i sig, så jag satte mig vid datorn en liten stund och läste bloggar.. Någon timma senare vaknade Selim och vi bestämde att vi skulle dra in till stan - men sen fick jag idén att åka till väla istället. Sagt och gjort, 20 min senare var vi på väg mot Helsingborg. Syrran följde också med. Blev en snabbis på systemet först; köpte en bag in box med vitt vin och några Efes till Selim. Knappa timmen senare var vi framme. Det första vi gjorde när vi kom dit var att käka lite lunch. Jag och Sosso åt kinamat (som vanligt) och Selim åt kyckling, pommes och vitlökssås. Efter det hade vi återfått vår energi och shoppandet kunde börja! Efter 3 timmar (och en tunnare plånbok) var vi ganska färdiga och åkte hem igen!

men hittade en del fynd idag iallafall, vi köpte en present till selims syster (ett par kilklackar) och en klänning till hans kusin. Jag köpte smink (det jag skrev igår + mascara, hårspray och shinespray i "reseformat") köpte även en resefön och en sololja med solskyddsfaktor 8. Selim köpte ett vit linne till sig själv och ytterligare 2 stycken till idris. Jeans och 3 t-shirtar fick följa med hem från mq också.. Jag köpte dessutom massa accessoarer från h&m så nu är jag så gott som "färdigshoppat" (eller.. har ju inte så mycket val hehe..)

Känns ändå otroligt skönt att ha fixat det mesta inför resan nu, så slipper jag tänka på det sen. Har ju inte så överdrivet många lediga dagar kvar innan semestern och när jag jobbar hinner jag ju inte direkt ränna på stan. Däremot så måste jag köpa ett par böcker så att jag har något att läsa på stranden.. annars blir ju alldeles för uttråkad ;)

Jag ska lägga mig och vila en liten stund och läsa lite tidningar, sen ikväll blir det ut på stan och härja!!


end of july

kändes riktigt konstigt att skriva så (syftar på rubriken), men det är alltså 1 augusti på söndag.. . Dryga månaden till min födelsedag, som jag kommer fira för tredje året i rad i Alanya. Blir väl queens som de andra åren antar jag?

 Iallafall, precis hemkommen från bion och den var såå bra! riktigt bra handling & manus, en av de bättre filmerna jag sett på väldigt länge. Så den rekommenderas! väääldigt skruvad minst sagt. Så gå och se den people, ni lär inte bli besvikna iallafall.

jag ska alldeles strax gå och lägga mig och försöka sova, har varit en lång och omtumlande vecka, men en bra sådan såklart. Selim har fått uppskov, jag har fått 3 veckors beviljad semester, köpt flygbiljetter till turkiye och så vidare! damn i need a vacation.. 4 veckor kvar! ♥

Imorgon blir det en runda på stan iallafall, jag skulle behöva införskaffa mig ett brunt, smalt läderbälte, en vit kajalpenna och solpuder. slängde iväg ytterligare en beställning på nelly för någon dag sen, så nu har jag kläder så jag klarar mig (för ett tag iallafall..!) höstkläder får bli ett senare kapitel. har fortfarande inte haft en "riktig" LEDIG sommar sedan magalufveckan och då hade vi ändå bara sol i typ 3-4 dagar, så därför köpte jag ett par till sommarklänningar (intalar mig att jag behöver det till alanya hehe) 

Så efter morgondagens shoppingrunda blir det shoppingförbud för min del. har ännu inte bokat biljetter hem och det är ju inte gratis, tyvärr.




Snygga Gisele.. ska satsa på att bli lika brun som henne vet dock inte ens om det är fysiskt möjligt med mitt pigment.. hello kräfta töjp.


movie time


kickar igång den här lediga helgen med ett biobesök!



har hört att den ska vara jättebra =)

 


breaking news

Har två jättehärliga nyheter som jag vill dela med mig av!

1. Selim har fått sin militärtjänst uppskjuten till oktober 2012.
2. Vi ska åka till Turkiet i augusti!



Igår var vi nämligen på turkiska ambassaden i Stockholm. Vi åkte hemifrån redan kvart i fem. Vi stannade ett par gånger på vägen, men vi var framme runt 10.30 tiden! Det tog bara ca 20 min, sen var det fixat och klart! Nästa gång vi förlänger det så behöver vi inte åka dit och göra det personligen, det var tydligen bara första gången man behövde det. På hemvägen stannade vi i Gränna och köpte en massa polkagrisar!! 12 timmar lång resa men det var sååå värt det, när Selim äntligen fått "förlängningspappret"! Känns oerhört lättande måste jag säga.

Frida kom hem till mig igår efter sthlm, vi käkade tacos och pratade. Dessutom bokade vi ju resan till turkiet!
Jag och Frida kommer åka tillsammans 27 augusti, och selim kommer åka ner redan den 8 augusti.. LÄNGTAR ♥

Har inte bokat några hembiljetter ännu, men troligtvis kommer jag stanna i 3 veckor. Selims kusin ska gifta sig den 17 september så vi är iallafall kvar tills dess =) Ska bli så underbart att åka ner igen, kan inte fatta att jag inte varit i turkiet på nästan 1 år!




Ska äta lite kvällsmat nu! =) Ledig helg är på ingång, wohooo!


sale sale sale




Zip Leggings SEK 109, Purple - NELLY.COM
   Elsa Dress SEK 119, Jeane Blush - NELLY.COM   Acting Dress SEK 139, Vila - NELLY.COM

Pearl Collar Dress SEK 89, Paprika - NELLY.COM   Lace Love Dress SEK 99, Club L - NELLY.COM  Ellis Long Top SEK 119, Vila - NELLY.COM


Carla SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM    Gustava SEK 90, Nelly  Shoes - NELLY.COM        

3 finklänningar, 2 vardagsklänningar, 2 par skor samt ett par leggins. 900 pix. Oh, how i just love SALE ♥

fell in love with a dress..


nu har lönen kirrat in på mitt konto, fick ett par tusen mer än jag trodde faktiskt. Finns en massa sommarea överallt nu, hade tänkt köpa hem lite kläder från asos & nelly, men har inte bestämt mig till hundra än vad jag ska handla hem. Måste ju hålla lite i mina pengar, då jag har lite andra (roliga!! haha) utgifter ;) denna & nästa månad, hopefully..

MEN, denna klänningen är helt ljuvlig så den ska jag lätt beställa hem!




Den är tillräckligt fin för att ha på sig på ett bröllop, right?

Ska kolla igenom alla klädsidor som FINNS i helgen typ, hehe.. ska göra kloka och bra investeringar nu! Nu ska jag gå och vila en timme innan jobbet börjar, vaknade vid 7 idag och har sovit 5 timmar. Är döttstrött. Jag var hemma hos my darling frida igår och umgicks och sedan kollade jag och selim på "mamma mia" (somnade t o m i slutet!)

Slutar jobba vid 19, så vi hörs efter det!

 


alanya


keeping my fingers crossed...



Sitter och tänker på mitt kära alanya ♥  På onsdag åker vi till stockholm!!!!!




födelsedagsfirande & måndagsklubben


hinner slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag börjar sminka mig! full rulle idag på jobbet, hem och duscha och nu ska jag fixa iordning mig det sista för att sedan dra till elsa och sedan till carro som har kombinerad förfest/födelsedagsfirande! Grattis hjärtat ♥

Vi drar sedan vidare ut mot tylösand och måndagsklubben så det är där ni kommer hitta mig ikväll (med en öl i handen of course! =)

Hoppas på en grymt bra kväll, men kan inte bli annat i goda vänners lag!





jag och födelsedagsbarnet


it's complicated

Har kollat på film hela kvällen, kände inte för att hitta på så mycket annat faktiskt. Selim är ute med sin vän nu, han kommer la om en timma lite drygt, så jag ska sätta på denna filmen och lägga mig i sängen. Denna dagen har varit piss och väldigt tråkig, jag ser framemot att vakna upp imorgon då det är "a new day" Imorgon kommer även mamma och pappa hem från turkiet, har saknat mina föräldrar.


nu är det klippt

har klippt och färgat det nu, är såå nöjd. har klippt det till axelhöjd ungefär, lite uppklippt och sidlugg, färgat utväxten och lagt in några honungsblonda slingor :) skitsnyggt, jag är så nöjd!! kommer nog senare, sladden ligger ju hemma som sagt..

Har jobbat heeeeeela natten lång, efter jobbet satt jag kvar med anna och käkade frukostmacka, juice och kaffe så var inte hemma förrens strax efter 8 imorse. Nu måste jag fixa iordning mig lite, måste in till stan, vill hitta något att ha på mig ikväll samt blir en runda till systemet. för ikväll ska vi ju fira MAGYAR's 21th b'day!!

MÅSTE RUSA NU!

 


weekend

finally, min stängninsvecka är över nu och jag får äntligen lite fritid igen :) så tríst att bara jobba, sova, jobba, sova! Jobbar bara sista stängningen idag 19-05 och sen är jag ledig 3 hela dagar. Det ska bli så skönt!

Igår jobbade jag på dagen och sedan åkte jag och hyrde ett par filmer på hemmakväll. jag, selim och sosso gjorde burrito och åt kladdkaka samtidigt som vi kollade på film!

Vaknade vid 10 och gick ut med hundarna (mina föräldrar är i alanya nu, så vi passar dem denna veckan) Känns som det händer så mycket, men om man inte skriver på ett par dagar blir det en snabb sammanfattning (osammanhängade inlägg right?!) AJA! jag får skärpa mig mig helt enkelt. ska äta lite frukost och duscha nu för i eftermiddag ska jag klippa & färga mitt hår! älskar laurens hår på denna bilden; både klippningen och färgen. Men vi får se vad vi hittar på därborta hos frisören, det ska dock bli grymt skönt att bli av med min förskräckliga utväxt!!!


SOMMAR 2010


Gud, vad länge sen det var som jag tittade in här. Jag har gått all in och mest hängt med mina vänner (och jobbat såklart) istället för att sitta inne.. Man känner verkligen att sommaren äntligen är här, det har varit helt sjukt fint och soligt väder den senaste tiden!

Ok, här kommer iallafall lite av det jag hittat på medans jag var borta =)

♥ Torsdagen innan midsommar så var vi hemma hos Linn på förfest, sedan vidare till bull's, corner och valentine! Var 100 år sen jag var ute på Valentine, men det var en riktigt, riktigt rolig kväll! Dansade tills vi var genomsvettiga..

♥ Midsommar så jobbade jag hela helgen, tog det lugnt, käkade smörgåstårta och chillade med min familj och sedan var det busy busy på nätterna..

♥ Jag och Frida har hängt en del, kollat på vm och snackat en massa :)

♥ I måndags åkte jag och Selim till gekås.. vi lyckades t o m pricka in deras nypremiär, så vi såg blandannat kjell och morgan från tv-serien "ullared" och Anna Bergendahl.. Jag köpte inte något speciellt direkt (som vanligt...) men lite pärmar och the hills dvd-box. Selim köpte på 2 par skor.

♥ Jobbade tis-fre (=varmt!) på onsdagen träffade jag tjejerna. Vi käkade kinamat på blue thai och sen satt vi ute och pratade bort ett par timmar.

♥ Torsdag, Spontan utgång till fiesta (tylösand!). Fy, faaaaaaan, vilket ställe, kändes som att man var utomlands (i klass med alanya) Jag hade jätteroligt, men stack hem vid 2 för att jag skulle jobba dagen efter.

♥ I fredags så var det förfest hos Emilia/Karin, stack in till stan med carro, emilia, gustav och selim. Nykter utgång för mig, då jag körde, men var ändå hemma vid 5 på morgonen! Som det kan gå...

♥ .. och igår! vaknade 11, in till stan och kollade i affärerna lite och träffa magyar =) vi käkade pasta och sedan tog vi bilen och åkte ut till stugan igen för att bada i brottet. Spenderade eftermiddagen där med magyar (ofc), alhada, elle marie, linda, selim och hans vänner.  På kvällen gick jag, selim, sosso och amanda på Eclipse, den var såååååå bra (bättre än de första filmerna!)

Och idag; söndag! Jag njöt av min sovmorgon och steg up vid 11. Sedan åkte jag, sosso och selim hem till hylte igen. Stannade förbi hemmakväll och hyrde filmer och köpte godis. Nu ska vi börja laga maten; det blir tacopaj med grönsallad! Ska bara passa på att ta det riiiiiiiiiiktigt lugnt och slappa =)

Ska definitivt bli bättre på att uppdatera, men det händer hela tiden så mycket, inget slår Halmstad på sommaren!!




RSS 2.0