I can't wait to fall in love with you

SUMMERLOVE, you see :)

Idag vaknade jag upp av att mamma kom in i mitt rum "Ska du inte gå upp?!"  Jag tittar på klockan.. 07.27. OCH JAG VAR TVUNGEN ATT TA BUSSEN 7.40 eftersom jag har körlektion. Fick panik.. Slängde på mig kläder, letade efter plånboken i en evighet (kändes det som) och tog min röda racercykel. 13 minuter. Det är rekord (fan vad bra jag är!)

Stillsam bussresa eftersom jag var nyvaken.. bokstavligt.. Så lyssnade på muzic och drömde mig bort.. Fick gå runt på stan en timma i kylan innan jag hade körlektionen. Hade min sista lektion(vägverkets kurssplan) idag, motorväg, och det gick hur bra som helst faktiskt.. Och vet nii, jag bokade uppkörningen! HIHI.  Säger inte när, var(okej, de vet ni la xD), hur.. Men ni lär märka det.. Min lilla bil <3

Gjorde en del ärenden, växlade pengar på forex, köpte frukost + en tidning och gick på h&m och åhlens. Träffade även min kära kusse =) hihi. Sedan var de bussen hem vid halv ett.. Är hemma nu.. vattnet är avstängt.. Så vad gör man för mat då xD KORV O BRÖD.. Gjorde en liten brasa ute i trädgården.. Och grillade dem.. (eller inte xD, stekpannan fick duga!)

Har bytt min piercing med.. haha.. o de va inte min piercare heller, utan jag och mamma lyckades xD DON'T TRY THAT AT HOME säger jag bara.

Undra när Ina kommer hem.. haha...
Imorgon ska jag färga håret och till gekås (packar ned ungraren med!).. Och juste.. packa måste jag göra imorgon med xD

/ Gimme more

Monday baby!

Haha, det blev ingen lugn hemmakväll i lördags. Nä, 20 min innan bussen fick jag ett ryck, och blev party sugen! Haha, magyars fel som satte på shake it music ju. Så, fort på med partykläderna och kladda på lite smink! Det var rätt okej på b&b. Lite "förfest" inför Alanya, så där.

Och måndag igen. Känns inte så farligt.. Hade miljökunskap(försenad 25 min, bussjävel), geografi(stenar och shit), etik - och livsfrågor och till sist tråk praktisk marknadföring (TACK, för att hon skulle till ögonläkaren idag!)

 Vill att det ska vara onsdag kväll nu = no more school this week. Och inte nästa heller. GAH FEM DAGAR! Heaven.

156161-254

Hey boy now that i see all your rhythm, I'm in a state of shock now, the way I can see you body moving and
I don't want you to stop now.
I like the way you approach me so sexually, you found me in the base boy.
I can't ignore the way you dancing, you got me in a trance and....
I can't explain..... it.


Seg dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade 11. Övningskörde. Lämnade Inas bok. Gick upp till idrottsplatsen och tittade på fotboll med inis. OCH SEN INGET MER!

Blir uttråkad extremt lätt. Det måste hända saker HELA TIDEN! Grr. Iallafall blir det ännu mer sex and the city och sitting bull (glass) med Magyar idag! MIN SAMBO (om 7 dagar!)

156161-253

Samantha är klockren. OCH CARRIE!
världens bästa tvserie, lätt.

KLARADE TEORIN!

Godkänt med gröna bokstäver!
Då får man allt lycklig!! Slippa läsa i den där jävla boken, aldrig mer. Thank god. Funderade på att ha en liten brasa ikväll men så ska ju syrran ha boken efter mig, så det är lite uteslutet ;)

Halkan är gjord, teorin godkänd, nu är det bara UPPKÖRNINGEN kvar!! Ja, så nära är jag nu. Har en eller två körlektioner kvar om man ska gå efter vägverkets kursplan sen är det bara att boka uppkörningen ;) (och förhoppningvis klara det på första försöket!)

Var inte så nervös faktiskt. Hade suttit på körskolan i tre timmar och pluggat järnet. Sedan lite lunch, shopping och DMX på hösta volymen! i love my fans Så var peppad och ville mest ha det avklarat.. När jag såg frågorna tänkte jag, "Okej, de här går ALDRIG". Men sen så fick Puff tag i sin borttappad e(nöt) hjärna och det gick tillslut =) STOLT

/ Helena -
Första turen så blir det "WHERE THE HOOD AT" på högsta volym


156161-172 Snart history!!!!

9 dagar kvar tills jag får min red bull vodka och Ina sin.. big dick

Winning Women

Jag skulle egentligen tagit den tidiga bussen för att sätta mig på körskolan och plugga lite teori! Tror ni det gick eller..?! Lyckades "försova" mig så tog inte bussen förrän 10.40. Opsi! Fick nästan lite dåligt samvete.. Två lektioner i skolan idag.. Godsi.. Sen gick jag iallafall och gjorde lite tester och det gick skitbra verkligen. Så hoppas att jag inte får hjärnsläpp, anfall eller dyl när jag sitter där imorgon och gör det jävla provet. Ja, nu vet ni det, så var inte för taskiga imorgon om jag inte klarar det ;)

Börjar nedräkningen till Alanya istället.. Nu är det 10 dagar kvar, så det är inte så konstigt att det är (typ) de enda som upptar piff och puffs nöthjärnor! Börjar redan planera vilka drinkar vi ska ta första kvällen.. Haha xD




 - I want a "sex on the beach" - Do you want it now or later? opsi^^




Dagens inlandsproblem: Ina vill ha en drink som heter "Big dick" Vad ska man säga då?! - I want a big dick.. eller "2 big dicks, one for me and one for my friend.. HAHAHHAAHHA
 nee, men seriöst, råd mottages HAHA xD
(- OK, wait a minute, i will get my brotheeeeeeeeeeer)



Helena - RILI??

you like it like this?

Jaa, ursäkta mina inlägg (tråkiga utan bilder) men nu är det så att jag sitter i datorsalen igen ^^ My "family home" ;) har skrivit klart psykologiuppgiften haha. Ina och Alis lämnade mig, och skulle gå till denis o co istället för att jag var så boring. I DIDNNNT LISTIIIN! (dialekt)






brothers
Piff&Puff - inte systar, men va fan gör det xD
Haha det är tur att vi inte har exakt samma smak iaf =) MJAU!

Ina loves freud. Läs på så fattar ni nog xD

Skriver i gåtor, men jag vet en liten nöt som fattar =) "Jag ska pussa vägen och statyn"

Nej, nu så blir det lite för seriöst vaa.

Lite sliten faktiskt..

Har håla nu. Borde göra psykologiuppgiften som jag har senare idag.. men orkar faktiskt inte. JUST NU!  "Tur" att man har en till håla på typ två timmar. Har typ tre lektioner idag men lyckas på något jävla vis vara i skolan från 8-17. Och sedan ska jag sätta mig på körskolan och plugga teori (blä)! Igår läste jag en timma på bussen, satt på datorerna från 3 timmar, hade körlektion, var i skolan och hade sedan en teorilektion på två timmar. Mitt huvud exploderade av alla trafikregler, väjningsplikt, högerregel och allt va det är!! SKIT! Vill att denna jobbiga veckan ska vara över, men hoppas jag klarar det iaf ;)

Jaha. Måste klaga lite över min mobil med. För jag har inga pengar xD Det är så typiskt.. när jag verkligen behöver den.. Måste ringa Paui och flytta fram min tid hos frisören. Ska färga håret brunt igen. YAY! JAHA. Nehe.

SUCK HEJDÅ

Ge mig lite sushi

156161-252

Är jävligt sugen på sushi. Dock är det en omöjlighet att få tag i det i hylte. Suck. Tycker lite synd om mig själv xD


Grå himmel

156161-251156161-250


Sitter och tittar ut genom fönstret; regnet piskar ner och himlen är grå! Usch, jag får panik! Som tur är sitter jag invirad i mitt täcke, lyssnar på partymusik och drömmer mig iväg. Så glad jag är att få komma bort i från Sverige och få uppleva lite mer SOL! Även om det "bara" är för en vecka så gör det ändå mycket.. Längtar..
Men nu är det först lite tråkiga saker som måste tas hand om; har teoriprovet i veckan, psykologiuppgift och lite andra tråkiga saker. Men det känns inte så jobbigt faktiskt, speciellt när man vet vad som väntar runt hörnet!

Du och jag, PIFF OCH PUFF (PÅFF)

Jag är så glad att jag har Krisztina (Piff, Ina, Magyar) Tofalvi. För varje dag som går känns det som att vi kommer närmare och närmare varandra och vi förstår varandra, ännu mer än innan. Vi är så lika, men ändå rätt olika, hur det nu går ihop. Men jag antar att det är därför vi passar och trivs så bra ihop. Vi har upplevt så mycket tillsammans, så mycket minnen. Och det bästa av allt, är allting som kommer, allting vi har kvar att uppleva tillsammans. För det kommer ske så mycket.. Vi har bara börjat!

156161-245156161-244

Piff och Puff - två nötter i ett nötskal helt enkelt

Igår så hände det något jätteroligt! Vi bokade en resa till Alanya. Igen.
Så den 29 september lyfter vi från Kastrup och åker ner till värmen. Sol & bad och fest hela nätterna. Tänk Magyar, när vi sitter på Bellman, vinden blåser i håret, en marlboro light i ena handen och en redbull vodka i andra. Bob sinclair dunkar över hela hamnen.. Jag vet inte om det kan bli bättre faktiskt!! TVÅ VECKOR KVAR

Lite bilder från vårt fina hotell

156161-249156161-248156161-247156161-246



Myslördag

Vilken härlig dag det har varit!
Jag övningskörde till Halmstad, det gick kanon och det känns faktiskt jättebra! Blev en runda på eurostop för att köpa present till morfar som fyller 77! Sedan vidare till mormor och morfar! Där blev det smörgåsstårta med släkten och det var trevligt :) Vi åkte hem rätt tidigt (övningskörde hem då med) och var hemma vid åtta. Ringde Simon, som var hemma över helgen! Så vi bakade kladdkaka, gick en promenad, tittade på en massa nollningsbilder från hans skola och sedan blev det en beckfilm (lite oväntat slut, men men) Han fick även sin rosa pikétröja som jag köpt i Turkiet, vilken tur att den passade! Riktigt brao brao

156161-243

Imorgon måste jag plugga en jävla massa körkortsteori om jag ska klara det där provet någongång! Annars blir det en lugn söndag!

/ Hon hette också Jian


Dagens visdomsord

Killar är ju svin, det är tur att vi tjejer är djurvänner!


Jag sitter och väntar på min magyar nu.. Vi ska till stan och fixing fixing some stuff ^^ (hemlighetstämplat!). Kort dag idag för moi, hade bara en lektion! Thank god.. var uppe till ett inatt och kollade klänningar på asos.com.. Så det blev lite sent.. Men vad gör man inte för clothes ;)

Jaha, nu orkar jag inte mer.. Har ju kin mp3 som underhåller mig...

Bob Sinclair - Rock this party
Jag älskar den och ska shaka loss snart snart snart till den ;)


3 is the magic number



156161-242

Livet är en enda stor (för) fest just nu ;) Har suttit och lyssnat på Bob Sinclairs låt "rock this party"! Vilka minnen man får.. en låt som spelades flitigt på bellman!!

Idag är det lördag, kan man få sig en Strawberry D ikväll? Nja, inte riktigt kanske. Det blir shrek 3 ikväll med min magyar! Mysigt.. Men först ska jag övningköra i stan och lunch hos mormor och morfar!!



SO LONG!

Samlar vuxenpoäng

Ni vet den där känslan av att ni är nära på att få det ni vill ha, men ändå känns det så avläget..? Så känner jag nu.. Men som man säger, glaset är ju faktiskt halvfullt inte halvtomt right? Eller halva inne, så kan man också det! Men nu gäller det att satsa 100 % för jag ger inte upp nu, inte när vi är så nära! DET KOMMER BLI PEREKT! Ni får reda på det snart pussies om det funkar.. JA FÖR FAN!

Imorgon har jag endast en lektion. Känns lite onödigt att bara åka in för det, den börjar 13.30  men jag måste ändå ta 10.40 bussen in! Lamt. Därför skippar vi den. Så jag ska pallra mig ner till banken och skaffa mig ett visa kort!! Är det inte vuxenpoäng så säg! Sedan ska det bli en hel del teoriplugg då provet närmar sig med stormsteg!!

Inte för att jag är alkis, men en cigg och redbull vodka hade inte suttit fel en sån här torsdag kväll. Men snart får vi vårt kött ändå, jag ÄLSKAR att vara 18.

Helgen blir lugn, shrek 3 på lördag, kusinerna kommer på söndag! I like it!!

/ Helena

Miss it..

Saknar värmen, pulsen, musiken, solen, maten, vår lägenhet, havet, ALLTING!

Bistro Bellman, Ina! Det var verkligen "vårt" ställe. Shakade som fan, drack goda drinkar (och en del tequilia shots haha), träffade roligt folk och allt var så jävla.. perfekt. Askul!!

156161-241156161-240

ROLIGHETER



Nu är jag en sån där pinsam typ (okej, andas knäck dig inte!) jag sitter i datorsalen. So far so good. Och sitter och skrattar åt mig själv. eller inte ÅT mig själv, snarare FÖR mig själv. Här sitter jag Helena Johansson, utan kompis, och skrattar som en liten.. svensk. Anledningen är att jag läser arkivet i inas blogg. Haha. Så mycket galet vi har hittat på, speciellt vi 5 girls Tina Pauline Jian Ina Alis

Och även Piff & puff tider!!!!!!
Vi måste hitta tillbaka till alla våra små knäckningar och citat! 'Cause I miss it!!! 

LÄS OCH NJUT FÖR FAN ( kopierat för fan)




Ina : Jag vill ha en lillebrooor! Sån jobbig som hela tiden stör!
Jian : Nej Fifan, det är som en hundvalp ju!
Ina : Nej! Hundar fäller och luktar illa...
Jian : Nesh, så du tycker inte att bebisar luktar illa då eller?
Ina : Jo, men vill ha en 6-7 åring som man kan slänga i väggen.
Jian : Dem luktar ju med illa.
Ina : Dem luktar ju som dig!
Jian : Nej verkligen Inte! Jag har Gucci parfym....      




Ina : Du tror la inte att man ser mer om man spärrar upp ögonen!? haha ^^
Jian : ... men...gör man inte det då? (testar)
Ina :
HAHA neej, du ser ju genom dem där svarta grejen och den är....
Jian : .....alltid i mitten, juste!! xD




Jian : Asså den var inte så hård du vet...
Ina : Jo för mig var den det! Jag fick ont i magen!
Jian : Nej men dek kan vara mycket värre för mig..... (gissa vad vi snackar om... ^^ ) *




(När Ina skriver ner detta tänkte hon hoppa över lite....) Jian säger då:  ^^
- Hallå skippa inte pinsamheterna nu! I know ur people!.... MAGYAR    xD




(paulins mobil ringer ljudlös)
alis- de e nått som vibrerar?! .... de e Din mamma




alis- vilken låt var det?
jian- don't matter  (alis letar)
......
jian- asså de spelar ingen roll
(pauline skrattar, vi andra fattar noll)
Jian- Asså don't matter = spelar ingen roll



Jian o Ina lekte pryl-leken. Säg en sak du tänker på .....NU
Ina tänker på Äpple, Jian tänker på hamster. Förklaring:
Ina var sjukt hungrig så hon såg o tänkte bara MAT.. jians förklaring var : Liten, hårig, o trivs i bur xD




"Vilken omvandlingsmaskin du är. VAD du än äter så blir det till en korv!! "   / ungraren




Jag går på och av...  / Jian



Däcka upp /alis




ina: De är det ena ordet han kan, o han säger de hela tiden
alis: haha, okej. Vad för nått?
ina: torsdag
alis: vad betyder det?



"Det är så gott att bita och suga.." / Jian
.....
"... du sa bita först vaa.. ?" / Ina
" Jaa, jag biter först... och sen suger man ju.." /Jian (snack om sugrör ^^ )



"Jag kan inte hålla mig inne... eller ja menar hålla det inne"  / Jian


"Jag vågar inte köpa en ministrut.. vad är det för nått?" / Jian
" En ministrut är en liten strut....."  / Ina   xD



- Jag röstar på porrfilm
- haha! Jaa.. jag kan bränna ut den me paris hilton. Ohgud lät som ja redan hade den, ja menar ska ladda ner den först.   xD



Skrattade nyss lite för mig själv. Städar mitt rum lite, går ut me alla miljoner tekoppar o grejjer. Så går ja till köket o de e betydeligt kallar där. Haha. Så ser ja 2 djupfrysta torskfiléer på köksbänken. Så... HAHA trodde jag att det var så kallt i köket pga av att dem låg där xD HAHAHA /INA!!!!



Tina- Vem är det? Går han på Sannarp?
Pauline- Nej, han är svensk....



Ina- Det går inte, är man inte kåt på han så GÅR det inte!!

Jian- Han är så snygg att han bli ful...



- Kan man skriva en meningslös mening? / Iniis ^^
Gårdageen :D
- Droppen upp... eller vad säger man??!   / Tina
- BOTTEN upp!! xD / Jian



-Där åt jag en öl....... / JIan



-Fråga mig inte vad det är för låt..har precis laddat ner den / Ina
- okej, vilka är det...? / Pauliine ^^

Nour: Jag fantiserar om Naken - Janne
Jian : Om han!! Skit, kommer du ihåg han! Han gick på tv för 3 år sen juu!
Ina: ... o de håller DU reda på .... ;)


Ina : Kolla, där är en sån där..
Alis : Pelikaan!!
Ina : Neej, en sån.. PÅFÅGEL, som visar sån bild bakom sig med fjädrarna...
Alis : eh, nej det är en pelikan!
Ina : nej, en pelikan är ju en sån rosa fågel som står på ett ben...
Alis : haha NEJ det är en flamingo!!
Ina : AHJUSTE ^^ Men en pelikan ..det är ju en sån där med säck under näbben..
Alis : haha. Ja en sån som kommer med barnen...
Ina : eh, nej. Det är stormen som kommer med barnet. Eller nej nått med st.....shit vad heter den, måste messa nån svensk. JIAN ....
Alis : STORK ^^
Ina : haha så var de ja! ^^ Men en pelikan är ju en sånf ågel som finns med i Nemo.. du vet som räddar Nemo ^^


Ina : Vilket är bäst.. att vara påtänd eller avtänd?
Jian : Asså om vi 2 skulle tända på så skulle vi skratta åt allt, det skulle bli helt sjukt. Typ jag skulle skratta åt ditt högre ögonbryn... eller din högra tand!!
Ina : ... Varför hackar du på mitt högre ögonbryn och min högra tand??
Jian : Neej asså... jag skulle bara säga nått fult.....
Ina : TACK för den
- (Hahaha)
Ina : Jag skulle nog vilja vara påtänd.. är man avtänd är man så nere o deppig. Är hellre i högvarv än i lågvarv ^^


Ina : (smått arg) Asså ska han få komma ska han få slicka röv i en vecka..... och det gillar jag inte...
JIan : (får dumma tankar..) IUUUUU!!!
Ina : hahaha, jag vet inte vad han har gjort med dig men..........           IUUUUU! ^^




Ina : Kom då lilla gumman.....
JIan : haha han har pasta över hela käften, han kommer kvävas.....
Ina :
Och? Jag bryr mig inte.....  (vart tog den omtänksamma ina vägen .....  !? ) xD




JIan : Tänk om de är någon som fattar vem han är....
Ina : OFTA! De kan ju vara vem som helst som slickar min röv...
JIan : JAA för de finns ju så många att välja mellan... dem står ju i köööö!!    xD

Svensken : Dom fattar inte sånt!.. typ såna svenska uttryck som "man ska inte skjuta grisen förrän man har den i säcken!
Magyaren : haha!! vaa! De heter "man ska inte köpa grisen i säcken!"

B1: vill du ha han som pojkvän? :O
B2: Nejnej bara fucka!
B1: Du kommer sitta i rullstol i  en vecka om du gör det!
B2: Det är värt det! Då kan man bli körd runt med .....  
^^


B1 :
Jag sätter aldrig maten i halsen, jag bara hostar upp de igen. Sätter ni lätt i halsen?
B2 : Vadå s*ger du k*k ofta lr?
B1 : Ehh vadå, bara för det betyder det inte att man inte sätter i halsen.
B2 : Vem vet, du kanske s*ger k*lorna med ^^
B1 : Jo, ofta de oxå får plats...
B2 : Vadå, jag brukar ta foten i samma mun    xD


B1 :
Vad är skillnaden mellan sn*pp o k*k egentligen?
B2 : Sn*pp är mer.. råå
B1 : Vadå, menar du att k*ken är kokt eller?
B2 : Nej, men sådär.. inget könshår.
B1 : men sen så säger man inte när man byter blöja på sin son typ "akta k*ken nu"  ^^
B2: Ne och en 20 åring säger inte "s*g min sn*pp"   xD



S:  Fuck me hard.....
S: They haven't got the looks, they have the dicks....


S: hur mycket är klockan?
U: fem i halv 5
S: Säg till när den är halv
U: ... om 5 minuter..


Jian Jag måste gå till skolsköterskan. Jag tror alltid att jag är sjuk.
Pauline: Ja, sån var jag med när jag var liten. Vad heter det nu igen.. Jo, just det.. Schizofren!!
Jianoch Sofie: ....



Jian(kollar på en semla och frågar Pauline): När är fettisdagen egentligen?
Pauline: Ja, det är då man äter semlor ju.
Jian: hahahhaha. NÄR?
Pauline: jaha xD


Vi borde bli judar / Jian

No man wants to fuck grandma's pussy/ Ina.. typ..xD

wanna love you, wanna fuck you / Jian

vad är skillnaden mellan ajna o ina - ajna är en kärring och ina e het madafaka/ Inas klassiker




Ina: Palla ha pojkvän, då måste man vara med honom hela tiden. Nej, då är dildo en bra lösning.
Jian: Ja, men man kan inte snacka med dem.
Ina: Jo...
Jian: Nej, dem svarar inte. Bara BzZzz BzzZZz.
Ina: Nej, men jag behöver lite manlig vikt på mig. Det är viktigt. Det får man inte av dildon
Jian: Ahh, de är något speciellt med det.. det blir så intimt....




Pauline: "Jag ska nog hålla mig ren i helgen"
Jian: "Jasså, ska du inte dricka eller?
Pauline: "haha nej.. inga strul menar jag"



hmm..: eyy, vad de ni som skulle ha vodka?
tina: neej.. vi skulle ha zarra
hmm: haha, men de är ju samma sak 



rösten(fick för mig att det var danne): eyy, nu är vi vid norre port
Jian: ehh, hur fan kom du dit.. så fort?
rösten: öhh.. haha va?
Jian: äsch skitsamma, vi får la gå tillbaka då
HAhaha xD den va kul



Tina( i bussen): ÅH, har ni vin?
"Gunilla"(busschauffören): Du ska fan inte ha något mer. JAG HAR ÖGONA PÅ DIG!!!!



 
Tina(till stackars tant på bussen): Varför ser du så sur ut!?



Okänd, trög/full tjej: Jag åker svarttaxi. HAHA svarttaxi. Vaför är det bara blattar som kör svarttaxi?
Okänd smart nykter tjej: Tyst, de kan bli arga!!!
Okänd trög/full tjej: Vaddå?
Okänd smart nykter tjej: TYST DÅ FÖR FAN!!
Okänd trög/full: Nej förlåt, jag menade inte så. Det var skitsjysst av er att köra oss..... blattar.

- Haha.. min kompis kallas för Semlan.
- Jasså, gör hon? Ja, men det är ju faktiskt ett namn. Semla menar jag.
- Hm.. du tänker nog på Selma..
- Oj..

"Vi vet ju att de hade roligt varför i all sin dar......" /Ina
(Knäckning)
All sin dar, vilket uttryck du fick till där Ina ;)



"Ni kommer säkert ha en paus i en månad eller så, men sen kommer ni hitta varandra igen. Ni tar varandra när ni tar varandra helt enkelt" /Jian



- Din smakar mer nöt
- Ja, men min är mer söt
/Jian och Ina jämför center och plopp



Pauline beklagar sig att 2pac är död:
"Jag är så ledsen att han är död, han ser så snäll ut"



Talle: Jag vill bli frisör, inte permanentare
Jian: Haha, det måste jag skriva upp!!
Talle: Orka, det var inte ens ett skämt
xD Hahahhahhahahaha



"Det är ju 14 dagar på en vecka" /Ina



Jian: Haffa och bazza.. Jag har så konstiga ord i min ordlista. Undra vad dem kommer från!?
Ina: Din mamma har la skrivit in dem..


Ina: Ni vet internationella sexdagen!?
Pauline: Ja, den har jag till och med ringat in!! Eller vänta... när är den?
Jian&Ina: Haha, den finns inte ens
Alis: Vi måste bestämma en sån dag!! Jag vet.. på påsklovet! Jag ska fråga Mario när det passar.

Denis(säger till Jian när hon kommer bakrifrån (misstolka ej nej): Vart kom du ifrån?
Nedim: Bosnien

Pauline: Vet du vad, zlatan och timbuktu är faktiskt väldigt lika.
Jag: Vaaa, tycker du?!
Pauline: haha ja.. eller båda snackar skånska iaf

Jian: Heeej!!
Pauline: Hehe heeeeeej!
Jian. Vad du låter glad i dag, vad gör du?
Pauline: Jag är i en spritaffär i Danmark xD


Står och väntar på bussen, i cirka en minut innan den kommer..

Jian: Jaa, äntligen kommer den
Tina: Haha, ja precis, vi har ju väntat sååååå länge



- Så, hur gamla är ni tjejer egentligen?
- Jadu, gissa
- Är ni myndiga?
- Nej...
- Är ni byxmyndiga?
- Nej(ironi)
- Jaha, så du är oskuld då?
- Haha, duu, vet du inte vad byxmyndig betyder?
- Joklart, jag vill bara veta om du är oskuld?
- Vad heter du då?
- Memmet
(HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA)
- Så du är från Turkiet!
- Jaaa....
- Erkänn att du har varit ihop med en som heter Memmet
- Jaa, det kan man väl säga xD



- Dina lockar har blivit slaka./ Jian till Pauii



- Se så fula dom är
- Ja, jag vet, ALLA två

Pauline: Där är Island..
Jian: Paui.. de där är nordpolen
Pauline: jaha xD



Jag har faktiskt jävligt roliga vänner!! HAHA

Helgen

Helgen var faktiskt riktigt bra!! På lördagen tog jag och Magyar bussen in till Halmstad! Hungriga var vi, så det blev middag gastons (pizza till Ina och hamburgare till mig). Kändes nästan lite Alanya när man satt därute (dock invirad i filtar), drack cola light och tog en cigg. Sedan gick vi till hemköp och handlade redbull i massor, alisaren kom även lagom in och så tog vi tre bussen ut till AB, och mot Baris place! Där blev det lite firande av mig, Baris hade köpt en prinsesstårta till mig och Ina, så vi käkade tårta (födelsedagssång) och drack red bull med vodka. Sedan kom även Paui och Tinisen!!

Jag fick jättefina saker!! =)
- Tatuering av Ina och Alis
 - Piercing av Pauii
-  Tröja + öronhängen av Tina och Pauii
-  Tårta av Baris

Tack så jättemycket!!

Vid 23.40 tog vi bussen från AB, och begav oss till elvan! Det var rätt okej där faktiskt, men vidare till b&b ("lillebror" bellman!) Där tog vi varsin tequila shot (MINNEN FÖR FAN) och dansade järnet!! Gick in och ut hela tiden kändes det som, så tur jag hade på mig min gosiga tröja =) hihi.

Vid tre så stack jag, Paui och Tina hem till lilla stugisen och sov där! Blev talking talking med glass innan vi la oss vid fem (!!). Aww, mysigt och vakna upp i stugan. Lite kallt dock xD

På söndagen (MIN FÖDELSEDAG) efter stugstädningen var klar tog jag bussen hem till Hylte. Hyrde one tree hill säsong två så jag har haft och göra nu dessa dagarna.. Så blev jag firad lite av mamma, pappa och syrran på söndagskvällen. Fick bara pengar (precis som jag ville ha) och körkortet då förstås.


JAJA, har håla själv nu. Väntar på att någon jävel kan komma och underhålla mig! KOM!


/ Helena

Party Party

Idag vaknade jag klockan 9 (av mig själv, hör och häpna!) Måste ha varit otroligt utsövd. Kan mycket väl stämma, eftersom jag däckade i säng redan innan 11. Imorgon fyller jag 18 år, men kan ändå gå ut lagligt "ikväll" vid 00.01. Så först ska jag och Ina ta bussen in till Halmstad och äta på en resturang. Det ska bli trevligt, lite Ina&Jian time kan man aldrig få för mycket av! Snackas kommer det göra, säkert mycket om Alanya ( en vecka sen vi kom hem därifrån =(

Sedan lite förfest och sedan utgång. Kommer antingen sova hos Baris eller stugan, vet inte än hur läget blir än.

Ska ta med kameran och fota lite faktiskt!!


156161-237


Min bästa Simon

Och min enda Simon, eftersom jag inte känner någon annan Simon (tror jag..?). Han är en av mina bästa vänner, och även om han är långt borta ( pluggar i forsmark) så är han ändå så nära. Han lyssnar, han förstår och vi kan prata om allting. Han är en toppenvän, och vi vet alltid var vi har varandra! Är glad att jag har en sån bra vän som du, och hoppas att vi kommer vara vänner många många år till! Du är bäst.

156161-239


rosa lacoste piké på lovet, S.

RSS 2.0