SKAFFA BLOGG

PAULINE BARK OCH SOFIE NORDLÖF! GÖR VÄRLDEN EN TJÄNST OCH SKAFFA BLOGG!!!!!!!!!!!!

Hjärndöden

Idag har jag skrivit klart min livsåskådningsuppgift i religionen på 10 sidor samt gjort ett miljökunskapsprov. Jag är helt seriöst lite hjärndöd nu känner jag.. Puhh..

Hann med och titta på the hills från halv sex till 8.. love it...

nu pallar jag icke mer! thank god its friday

Startskottet till sommaren går NU NU NU!

Man blir verkligen en helt ny (och gladare!) människa när solen lyser och förgyller vår vardag ( damn, där fick jag till det). Ännu en solig dag, tack tack tack SOLEN! We love you.. Känns ändå som vi går mot ljusare tider, hoppas verkligen att det håller i sig. Det är ju trots allt maj om en vecka. Idag har det varit en kort skoldag, slutade redan vid 12. Sedan stack jag och Paui till gymmet, blev lite löppand och styrkeövningar.. första gången jag vågade mig ut dit.. vet verkligen inte hur maskinerna funkar, men det ska vi nog allt lära oss.. biffar ska vi bli ;) Drog hem till stugan, var nästan helt hyper av energi, gick då över ganska fort då jag lyckades somna... haha.. mysigt med en liten tupplur! Tog bussen hem till hylte och var hemma halv sju.. Nyss hemkommen från en promenad med magyar. Blev talking talking på gräsmattan vid örnahallen! =)

Nu hade jag tänkt sätta igång och plugga lite miljökunskap då jag har prov i det imorgon.. Ska fortsätta på det duktiga spåret.. Även om jag inte pluggat så jättemycket känner jag mig lugn (solen igen..?). Har ju typ 5 timmars håla imorgon så det provet ska jag nog sätta! Sedan är det helg igen.. ganska oplanerad.. På lördag ska jag återigen till vår sommarstuga (spenderade veckan där, från mån-tors). Ska träffa Paui och gå på stan, Sats är ju på lilla torg så det får man ju inte missa! Sen blir det grillning med mormor och morfar.. Lite plugg ska tryckas in med, men det känns ganska lugnt.. Har verkligen hållit mitt lilla löfte att bli mer effektiv när det kommer till skolan, och det går riktigt bra nu! Känner mig stolt att jag har allting under hyffsad kontrol.. Planering is the shit!
Blir en helg utan festande, min lilla drinkpimplare drar sig mot Borås.. Men det tar vi igen på onsdag.. Blir lite förfest med tjejerna ute i stugan och sedan Underbar.. Längtar.. (OCH KORT SKOLVECKA; DO WE LIKE IT? OH JA!)...

Längar lite till den 5 maj också, för då kan vi säga att det är exakt en månad kvar till studenten! 13 års "lidande" är snart över och DÅ SKA VI FIRA! DUKTIGA VI ÄR! 41 dagar kvar, det klarar vi, det är INGENTING!

Andra roliga inplanerade saker är ju Liseberg (två gånger i maj? I HOPE.. Ska försöka leta upp en studentklänning i gbg!)


/ Helena - student 2008

Jag har min Selim. Jag har min magyar. Jag har mina goa tjejer i klassen. Jag har en familj + jobbig hund (och snart en valp!). Jag har lägenhet från och med 21 juli. Jag har en stuga. Jag klarar skolan. Jag har roliga saker inplanerade. Kort sagt; egentligen inget att klaga över!


image272

Lets enjoy the ride

Ina&Jian

Igår var det en väldigt bra dag i mitt puffliv!
Hade tänkt vara duktig att ta den tidiga bussen in och plugga lite, men sov en extra timme! Dock hann jag med allting igår, skrev i min lilla rosa bok i etik och livsfrågor på bussen in och sen var jag effektiv och skrev mitt filosofipapper på 40 min innan lektionen började! Till och med jag har mina stunder då jag kan vara effektiv.. En soft lektion. Sedan så målade jag, Paui och Fiie klart våra "ansikten"! Och sen så fortsatte min lovely day, träffade Ramona och sen kom Piff och joinade.. Satt ute i vårsolen! Sen så hämtade mamma upp mig och magyar och vi åkte till stugan och fikade. Sen blev det roadtrip hem till hylte! Vi handlade fruktsoda, margaritamix, baconchips, 2 sandwichglassar och cigg! Här skulle de bunkras upp för lite minifest!

Så fredagskvällen bestod av margarita, strawberry daquiri, klättra i träd + bilen (?). Tog massa bilder, så hoppas magyar vaknar och kan skicka över dem! En fet morris hann även med + 134 ciggpauser och klagning över våra kära boyfriends.. Dock är de söta 95 % av tiden, men vi girls måste ju få klaga lite när vi väl kommer igång ;)

SÅ.. idag.. är ensam hemma också.. Även om sos kommer ikwäll.. Hade tänkt fortsätta mitt "nya" effektiva liv genom att skriva mitt arbete "det goda livet"..
Filosofiska tankar is the shit.. öhhhh...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! =)


Puss&Kram

Torsdag

Denna vecka har verkligen varit rekordsnabb!
bara fredag kvar sen är det helg, skönt!
Har varit en ganska kort skoldag med, slutade vid 12! Så åkte ut till stugan och åt med mamma, som var snäll och lånade ut bilen. Så nu sitter jag här hemma; de andra sover i stugan i natt. Ganska skönt att vara hemma själv. Har sovit 2 timmar med. åhhhh. godsi!

Idag är det 55 dagar till studenten
och 100 dagar till Alanya!

Mycket man ser framemot faktiskt.. ska bli så skönt att sluta skolan! Nu är det inte många veckor kvar.. Sedan blir det (förhoppningsvis!!!!) jobb för mig och magyar + sommar i Halmstad och allt vad det innebär..

Sen blir vi sambos i 3 månader i Alanya! Kan de bli bättre?! ehhh neeej

156161-271

Satt även och tittade på lite gamla bilder och filmer.. Haha.. Ina har fortfarande inte sett den filmen, men de va efter Alis hade haft sin tjejfest.. så blev Ina full.. på bussen hem
"HEJA MIN LEVER" + att hon tjatar 2 min om sitt busskort som hon glömt i fyllinge.. haha hon är för go :D

Internt


X: De fattar inte sånt.. typ såna svenska uttryck som "man ska inte skjuta grisen förrän man har den i säcken!
Z: Va.. De heter "man ska inte köpa grisen i säcken!"

jo tack jag visste att jag kan vara blåst, men ärligt talat, stod o läste en lapp i pizzerian
"Krediter lämnas endast ut till över 90 år med sällskap av förälder"

- jag stod i 5 minuter o läste den om o om o om o om igen... hade Erika inte sagt a det var ett skämt hade jag varit kvar o läst den om o om o om o om o om igen.......... /M



AHH såg en assnygg turk där inne. Dessvärre pappa :(
/M

S. Ja, men sen så tänkte jag att E. kan se mig dansa med nårra snyggingar så börjar han jucka mot mig, KUL, Skäm ut mig lite till!!!

J. Shit hon ser lost ut.. eller är det en han.. hon?  
I. Det är nog en hon med tanke på hennes rosa tröja och vita pärlhalsband..   

X: Jag ba har fixat värsta smörklumpen, så ba tar du min smör!


på 400 bussen 3.17

vafan är vi i Grekland nu eller?


WE WISH! =)

Allt blir så mycket roligare om man snackar innan man tänker efter.. (bra motto)
xD

Kvällsfundering

Stod i köket och tänkte lite innan när jag skulle blanda min varma oboy. Innan när jag var yngre behövde jag max 2 tsk.. Då var det riktigt sött.. Men om jag har i 2 st nu så smakar det i princip bara mjölk. Måste ha i typ 3-4 dubbelt så mycket.. Har de gjort oboyen "osötare" (mer pulver - mer konsumtion - oboy blir rika) så att man ska ta i mer.. ?eller den skrämmande sanningen.. sockerberoendeeeeeeeeeee...?


Någon som har svar på denna meningslösa fråga?


156161-269

Börjar bli gammal...
På vår tid behövde vi minsann bara 2 teskedar! ;)


Förvånad över mig själv..

här sitter jag ännu en gång och knepar ihop ett litet blogginlägg. 3 stycken på 2 dagar, duktigt va? (ironi)
Har precis kommit till skolan, all alone. Käkar ett äpple i datorsalen, för den intresserade. Idag har jag "bara" två lektioner.. + lite projektarbete på hålan.

Är ensam hemma ikväll.. Kanske skulle bjuda hem magyar på en liten middag, men tror hon ska vara med sin boyfriend idag.. (om inte, call me huuun') Måste egentligen plugga, som alltid, men tänkte sätta mig i biblioteket någon timma nu innan geografi + läsa lite på bussen + lite hemma.. så blir det inte så farligt iallafall.. Och religion är ändå hyffsat intressant, om man jämför med andra ämnen. Ibland så räcker 80 %, jag orkar inte försöka vara bäst längre. Det duger ändå! Vilken insikt.. jaja..

back to.. somethinK else

pusshej


Hur går det egentligen!?

[ x ] Äta en romantisk middag den 14 februari

Ina lagade firre, potatis och kallsås! Jag gav värdinnan en godispåse med kärleksgodisar.

[x ] Bjud en kille på en drink

Till idris på James Dean.. Sa att jag ville ha något starkt (han var så nykter), men det slutade med att han inte tyckte om den = Jian törstig


[x ] Äta en äkta kebabrätt

x antal iskender på comca + kebab i kappadokien.. kan det blir mer äkta?

[x ] Beställa en whiskey

På james Dean.. Jack Daniels

[x ] Beställa en fishbowl

2 stycken till och med (james Dean)

[x ] Fika på ett turkfik

- what is this?
- ehh chocolate
NÄHÄ GUMMAN DE VISSTE JAG INTE!
Någon turkchocklad + varm choklad.. mysigt!

[x ] Röka på ett Internetcafé

yeazzz

[x ] Gå på livemusic

 crazy taxi driver + hans fru

Jag:  Are u drunk?
Crazy taxi driver: DRUNK? NO, MY WIFE IS BROKEN
Jag: ????

Ina, vi är ganska sega med våra löften känner jag! får komma igång nuuuu

156161-257


2 inlägg på en dag, fan vad jag är bra. Ska käka en banan nu.
puss.

Sunshine

Solen skiner ut. Vad jag behöver nu är en rejäl MAGYAR. Jag har inte sett människan på hela dagen. Tror jag upplever lite magyar sug.. och hennes (ditt) bloggarkiv.. MJAU.. .. crazy crazy...

t h e moment of magyar
Sen halv 6, då jag kom hem har jag käkat:
Spagetti & köttfärssås
En chipspåse
3 mazarin"kakor" (?)
2 äpplen
5 glas saft
2 toast
en halv Marabou...

Och är fortfarande sjukt sugen på ... mat.. fortfarande kyckling ris o currysåsss. DAMP

(detta inlägget skrevs 19.39)


ah juste det.. inatt hände det något sjukt.. Jag gick i sömnen, men ändå så var jag vaken.. Det var skitskumt. Jag "vaknade" upp och undrade vad S var någonstans.. Så jag gick runt i hela huset och började leta (!!).. Ja, mitt i natten. Jag gick till och med in i min syrras rum och tände ljuset och frågade vart S är.. tror det var där någonstans jag "vaknade" till.. Men ingen S i min säng inte =(

Har bara en lektion kvar nu; alternativ medicin. Med min lilla Paui... Och vi brukar alltid vara så flummiga.. haha.. speciellt när OS kommer igång (kan dock inte skriva ut det här maha)

Asså saknar ändå the blogg times.. Ett tag var jag och ina riktigt flitiga.. Så fort det hände något kul blev det nerskrivit.. tror til och med vi gick runt med "anteckningsblock" xD
Måste börja med det... och utnyttja mamas digitalkamera..
Känns dock som man aldrig har tid med något längre, alltid samma sak.. Plugg, plugg, plugg.. Och det roliga är att jag ändå inte pluggar så mycket.. Jag går runt och tänker, Jag SKA plugga, jag SKA göra det och det och det (vilket är typ lika mycket ansträngande som att faktiskt plugga) IQ.. ibland önskar jag att jag var lite mer effektiv.. T ex igår låg jag och stirrade upp i taket 30 min.. SIG MIG OM DETTA ÄR NORMALT? xD

Vill boka in en dag med Magyar snart.. VILL HITTA PÅ NÅGOT.. Typ leka på stranden + ön.. Ligga på en filt och dela på ett marlboropaket... picnic.. VAD SÄGS? Och sen sova i stugan och typ grilla korv och majskolvar.. Med strawberry D's of course..

Flummigt inlägg, men ville skriva av mig lite..
Längtar tills så mycket saker nu..
Studenten t ex.. hela den dagen kommer bli GALET kul.. herreguud jaa.. inte långt kvar...
(plugg plugg plugg)

Och för att inte tala om 20 juli
Den bästa sommaren ever - piff&puff blir sambo
och
S ♥
såklart... MISS YOU!

Ska försöka boka in en massa roliga saker nu så att man har något och göra och inte bara sitter hemma och asar.. satans tråkigt ju..


/Heleeeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaa - nedförsbacken

image268'

Först blir det sommar i Halmstad :)

RSS 2.0