Trött...

Vad roligt förresten att Turkiet kom 2:a i eurovison. Dock kunde de ha vunnit enligt mig, men top 3 är ju inte heller helt fel.

Har faktiskt inte så mycket att säga, om en kvart sätter jag mig och far till jobbet IGEN! Söndagar är så otroligt lama, de dagar man jobbar, om man får säga det själv.. tiden tickar på såååå långsamt.


Imorgon är jag ledig iallafall, ska tänka på det ikväll, och att det bara är 6 dagar kvar till resan!!

Shoppat loss!

Idag har jag och Selim varit inne i stan och shoppat loss. Har mest köpt resekläder samt saker som vi ska med oss till Magaluf! Avslutades sedan på McD's uteservering då vi hade rabattkuponger där = gratis mat yay! Men nu gäller det att spara ALLT till spanienresan. 7 dagar kvar varav 6 jobbpass.

Helenas köp!

 Vit spetsklänning
♥ Leopardklänning (se bild)
♥ Rosa kaftan (se bild)
♥ Vita solglasögon
♥ Rosa flipflop (se bild)
♥ Gul/vit mönstrad klänning
♥ En likadan fast i korall
♥ Svart tubtoplinne
♥ Vit bikini (se bild)
♥ Blekrosa linne med paljetter
♥ Vit strandväska


Selims köp!

Rutiga badshorts
♥ Jeansshorts (se bild)
♥ Shorts (se bild)
♥ 3 t-shirtar (en av dem är med på bild!)
♥ 2 flip flops

ÖVRIGT

Solskyddslotion (20) samt solspray (10)!

Haha, Selim sitter och skrattar åt mig och undrar varför jag skriver upp allting.. det är ju faktiskt så för att ha lite koll själv då jag ibland är en smula tankspridd. iallafall. ska försöka fota de andra plaggen för jag hittade tyvärr inte allt på hm.se

    

 

 


Ikväll ska vi grilla, vädret är helt kanon, solen skiner och livet är underbart! Jobb 22-06!

CiaO!


Fredag

Vaknade för dryga timmen sen. Kunde av någon anledning inte somna inatt. Först satt jag uppe på en massa olika reseforum och läste om Magaluf och sen när jag väl släckte så var jag klarvaken. hate those nights, speciellt när mannen sover som en stock jämte en! Men efter många om och men (timmar) sov jag och sov dessutom RIKTIGT DÅLIGT. Drömde om att jag var vittne till en bilolycka, och att ambulansen inte kom. Skitläskigt var det...

Jag ska iallafall ta en dusch och packa lite inför helgen. ska spendera den i sköna halmstad (som vanligt vid jobbhelg). Men först ska jag och mamma åka till "vår" herballifecoach. Jag har INTE varit duktig på den fronten om man säger så. Ska även försöka hinna ta en fika med min kära Elsa innan jobbedags! vi har alltid tusen saker att prata om, hur underbart är inte det?

Nej, duschen kallar.



Semifinal

Skickade ut Selim till närbutiken tidigare ikväll för att köpa lite gott till eurovision semifinalen. Han kom hem med lite chips och choklad och sen bänkade vi oss i soffan och tittade. Grymt många dåliga låtar detta året känner jag sådär spontant. Det var nästan ingen som jag fastnade för direkt, Turkiet var iallafall den bästa som jag har hört hittills (kollade aldrig på den första semifinalen). Och så missar Sverige finalen också.. suck!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, denna dagen har verkligen gått grymt fort trots att jag bara har varit hemma och slappat.. varför ska tiden gå så fort när man är ledig, hallow?!

Bjuder på två sköna sommarlåtar a la 2010





MITT LIV..

Det händer ganska mycket just nu i mitt liv, därav blir bloggen lite lidande. Detta är min enda lediga dag denna veckan så ska verkligen ta det lugnt för sen blir det nattjobb hela helgen lång! Det som är det trista med det är att det enda man gör är i princip att jobba och sova jobba och sova = väldigt lite fritid!

Men iallafall... har en del saker att berätta. Min semester i juni blev beviljad så nu har jag bokat & betalt en resa till Magaluf, Mallorca! Jättefint 3-stjärningt hotell, två rumslägenhet; balkong med havsutsikt, 200 m till centrum och stranden! Inte helt fel! 5 juni åker vi iallafall och blir borta en vecka. Selim fyller ju år dagen innan så vi får ta och fira honom rejält när vi är där. Och så får jag självklart träffa min älskade magyar aka Ina igen! :) jag längtar supermycket.




 Nytt på jobbfronten är iallafall att jag numera är "färdigutbildad" handledare. Det känns bra! Några kronor mer i timmen plus mera ansvar känns inte helt fel. Igår höll jag iallafall min första utbildning med en tjej, och det gick bra! Annars flyter det på som vanligt, man märker att det börjar bli sommar då det blir mer och mer för varje dag att göra! Känner att det är precis rätta tillfället för en semester nu :)


Idag hade jag tänkt städa (hur avslapnande är det inte på en skala?) och sedan gå ner i källaren och rota fram mina sommarkläder, det är ju bra att vara ute i god tid med packningen!


Chingeling!


JUNE?????????




ja tack!


t u e s d a y

vilken underbar dag det är, sol (just nu är det i och för sig liiiite molningt!) och + 19 grader. Har precis hämtat upp Selim från skolan, han ska bara käka lunch och sen så åker vi in till Halmstad. Selim ska skaffa sitt id-kort från skatteverket samt klippa sig hos sin turkiska frisör. Själv hoppas jag på en liten runda på stan (fönstershoppa såklart) och kanske en kulglass! :) väntar ivrigt på sommarschemat på jobbet så att jag kan se om får ledigt.. cross ya fingers!



Annars flyter allting på som vanligt, har varit ledig idag & igår.. igår sov jag 14 (!!) timmar.. inte i ett sträck, men ändå! var nog sliten efter helgens jobb då jag började klockan 6. inte van vid att jobba riktigt sååå tidigt, men det gick iallafall. igår var vi bara hemma och åt god mat och spelade spel.


nu ska jag iallafall kila, updaterar nog ikväll, be till gudarna att jag kan hålla plånboken i styr idag så att jag inte shoppar upp precis ALLA resepengarna. det hade ju varit.. lamt.


puss!

S a t u r d a y

Upp & jobbade 6.00. Slutade tidigt. Powernap a la 3 hours. Fika med min älskade vänner @Sandy's.

NU: slänga ihop en sallad, värma pizzan som ska avsnjutas med iskall coca- cola och sedan blir det SOFFLÄGE och mys hela kvällen ♥



he's so good and he knows how to love me!

jobb; 8-17. var lagom segt att jobba idag, men det gick ju det med, trots sömnbrist. efter jobbet väntade jag på att carro skulle sluta och sen åkte vi hem till henne! kollade på massa snygga kläder och t-shirtar med roliga tryck på, haha! Sedan blev vi lite hungriga och stack och köpte varsin fet kebabpizza och en 2 liters cola och kollade på svenska hollywoodfruar. bra dag! vi hade en trevlig dag och pratade om lite allt möjligt, precis som det ska vara. det bästa med mitt jobb måste vara alla underbara människor jag träffat, carro inräknat. that we like.

Sitter och uppdaterar mig om the gossip från alanya.. haha, vissa människor slutar minsann aldrig att förvåna mig, synd bara att jag inte kunde vara där att bevaka spektaklet med egna ögon, eller kanske rentutav börjar bli för gammal? :) nedå! ingen alanyaresa är planerad so far, och det känns ju lite tråkigt på ett sätt. kommer alltid kännas som ett andra hem för mig. det tråkigaste är ju att jag inte vet NÄR vi kan åka ner, och jag lär ju inte åka ner utan älskling, hade känts väldigt taskigt att lämna honom hemma när jag vet att han så gärna vill åka dit och hälsa på! but there will be a time for everything, och man får helt enkelt göra det bästa av situationen.  huvudsaken är att vi är tillsammans här & nu, det är inte en självklarhet för andra "långdistanspar" (vilket vi inte är nu i och för sig, men jag vet hur det känns)

nu ska jag sova, upp tidigt och jobba imorgon (men lite sovmorgon får jag allt då jag redan befinner mig i hstad! =)

God natt darlings!

Söthund!

måste bara visa denna söta bild när jag skulle fota moses i lördags och han blir bländad av blixten, gulle, haha!!


pics from friday






























i väntan på bussen i fredags (haha)....

Starring:

Selim Sunar





Helena Johansson


Selim otrogen?!?!?





Helena aka "the poser"





EGO!


s u n d a y

har hunnit med en rejäl storstädning idag. sorterat, dammat, dammsugit, skurat och bytt lakan. nu är det skinande rent (ett par dagar till iallafall..) har blivit mycket mer pedantisk de sista åren, och det är faktiskt tur det, trivs så mycket bättre när det är fint runt omkring mig. blir mer kreativ då! hopefully..

har laddat ner ett superb program som gör att jag ÄNTLIGEN kunde kolla på the hills & the city :) innan gick det ju inte så det var "förbjudet i min region" eh okej? det gjorde iallafall min eftermiddag!

har precis kollat klart på avatar (igen!) den är så frunktansvärt fin. dock är den bättre på bio, men det kom väl inte som en överraskning direkt!

Jahaw, nu är min lediga helg snart slut, känns trist, varför ska tiden gå så fort när man äntligen är ledig? jag ska iallafall gå ut i köket och smaka på syrrans chokladbollar som hon nyss gjort!

okej, det här var nog det mest osammanhängande och tråkigaste inlägg i min blogg, haha.. jag bjuder på den! ska ladda in programmet på datorn som jag fick till min kamera så ni iallafall kan se lite bilder från i helgen! jag återkommer!


the drink i was sippin' on yesterday

1 cl cointreau
3 cl bailey's
Kaffe
Grädde


not myself tonight


my weekend so far..

har haft en bra helg so far, eller de flesta av mina lediga helger bruka vara helt underbara!!! hela familjen var ute och åt på yoss igår. dögod mat om jag får säga det själv! jag åt fläskfilé med chili aoli och pocherade grönsaker och till efterrätt en fransk chokladkaka och en cappuchino! det satt fint, alla var nöjda & mätta.



sedan åkte jag och selim hem & fixade oss och tog sedan bussen in till centrum igen och tog en öl på roberth's.. där var det ganska dött faktiskt, antar att alla hängde på mårtensson igår?? mötte upp jessika och carro och sen var vi runt på lite olika ställen. ganska bra utgång, har fotat lite så ska lägga in dem imorgon hade jag tänkt mig!

idag har jag sovit lääääääääääänge och sedan har jag och mamma handlat god delikatessmat som vi ska sätta i oss ikväll :) kycklingspett, couscoussallad och annat gottigt. nu ska jag joina mamma iallafall! blir en lugn lördag och det ska bli så SKÖNT! bara jag och mamma är i stugan nu (plus moses då) resten är i hylte.

Hoppas att alla får en trevlig lördag!


may






Det slog mig för ett par dagar sen att NU ÄR DET MAJ och nästa månad är det juni = sommar. Och jag hade inte ansökt om semester ännu! smart gumman =) Men nu är det gjort iallafall, en vecka i början av juni samt en vecka i slutet av aug/början av september (på min födelsedag!). Hoppas att det blir beviljat nu, så att jag får som jag vill, det blir nog nämligen en liten resa för oss om jag får ledigt, to be continued! ska inte säga så mycket förrens att allt är bokat & klart (..om jag får ledigt också vill säga, suck!)

Tycker det är helt underbart att sommarn äntligen snart är här. har varit en lång och kall vinter, och det ska bli kul att visa Selim hur halmstad är på sommaren.. hoppas vi får fint väder!

Jag har ju som jag tidigare skrivit haft min stängningsvecka i princip, och då har jag jobbat och sovit och inte haft så mycket tid över till annat, därav den dåliga updaten. Men nu känner jag att jag är back in business och börjat återfå min energi som jag tidigare inte haft!


(skulle publicerat igår, men av någon anledning blev det inte så?!


RSS 2.0