s u n d a y

har hunnit med en rejäl storstädning idag. sorterat, dammat, dammsugit, skurat och bytt lakan. nu är det skinande rent (ett par dagar till iallafall..) har blivit mycket mer pedantisk de sista åren, och det är faktiskt tur det, trivs så mycket bättre när det är fint runt omkring mig. blir mer kreativ då! hopefully..

har laddat ner ett superb program som gör att jag ÄNTLIGEN kunde kolla på the hills & the city :) innan gick det ju inte så det var "förbjudet i min region" eh okej? det gjorde iallafall min eftermiddag!

har precis kollat klart på avatar (igen!) den är så frunktansvärt fin. dock är den bättre på bio, men det kom väl inte som en överraskning direkt!

Jahaw, nu är min lediga helg snart slut, känns trist, varför ska tiden gå så fort när man äntligen är ledig? jag ska iallafall gå ut i köket och smaka på syrrans chokladbollar som hon nyss gjort!

okej, det här var nog det mest osammanhängande och tråkigaste inlägg i min blogg, haha.. jag bjuder på den! ska ladda in programmet på datorn som jag fick till min kamera så ni iallafall kan se lite bilder från i helgen! jag återkommer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0