Sleepless

 
Jag kan verkligen inte sova.. Suck.. Ska upp om 6 timmar och skriva tenta, känns ju inte riktigt som de bästa förutsättningarna. Har i alla fall kollat klart på säsongen av desperate.. Så nu har jag homeland kvar, tänkte börja på säsong 1 imorgon..
 
GAH.. let me sleep.

Pluggtorsdag

Stör mig på att jag inte hittar vart man kan ändra sin profilbild- eller ja, den bilden som visas när man kommer in på min blogg. Känns ju inte så jätte aktuellt att ha en bild på mig och Selim där liksom. Får luska vidare, annars får någon som läser och vet detta gärna skriva en liten kommentar till mig så jag kan lösa det :) hej oteknisktjej.se typ.
 
 
idag hade vi lektion mellan 9-12, gick igenom lite gamla saker från en kurs vi haft sedan tidigare och bestämde inlämningar och redovisningar i stort sett. Efter det gick jag och Jess och lunchade varsin baguette och kaffe på maxi medan vi gick igenom morgonens tenta.. Vi känner oss rätt säkra så vi satt inte så jättelänge, utan gick in på maxi och köpte nötter och smoothie som vi kan ha på tentan och snacksa på.. :)
 
Nu är jag i alla fall hemma i lägenheten, funderar på om jag ska fortsätta mitt desperate housewives maraton för jag orkar verkligen inte tentaplugga mer nu (senare kanske..)
 
That's all for now..

Återuppta bloggandet?

I flera dagar har jag haft ett sug på att ta upp bloggningen igen.. Bara så otroligt skönt att få skriva av sig lite, det saknar jag! Vi får se hur det går!
 
OJ, vad mycket som hänt sedan jag senast bloggade.. Obeskrivligt! Sist jag bloggade skulle jag jobba på Stora Enso hela sommaren, bodde tillsammans med Selim i en lägenhet i Hylte och var allmänt trött. Det blev verkligen inte som planerat. Utan att vara alldeles, alldeles personlig så var jag sjukskriven. Hela sommaren. I stort sett. Jobbade endast ett fåtal pass i augusti (detta var alltså 2012, lääänge sedan) Jag och Selim gjorde slut. Och jag började studera på Halmstad högskola till Gymnasielärare i engelska och religion. Och nu har jag snart gått klart 3 terminer (bara sju kvar ;) och jag bor nu i en etta, ensam, i Halmstad. Ina har bott med mig hela söndagen men förra veckan lämnade hon mig ännu en gång för en säsong i Sälen. I somras spenderade jag 1 månad i Alanya och var även där på "vanlig" semester 3 gånger. Har haft the time of my life. Och denna hösten har varit kanon! Dock lite trögt med skolarbetet (kanske börjar bli skoltrött, redan tänker kanske ni) men nu har jag min tredje tenta på 4 veckor så jag hoppas verkligen jag klarar dem! Hade varit skönt att lägga brittisk och nordamerikansk historia bakom mig nu, för denna veckan börjar två nya kurser. Hade den första lektionen igår och vi diskuterade novellen pride and prejudice. Så varje vecka framöver kommer vi läsa en novell i veckan och diskutera kring det. Kursen handlar med andra ord om litteratur och litteraturhistoria. Mycket läsande med andra ord. Den andra kursen vi ska ha börjar imorgon och jag har väl inte riktigt kommit underfund med om vad den handlar om men hoppas det är roligt för vi har massa jobb som väntar. Dock inga salstentor vilket är väldigt skönt att slippa! Nu har jag nyss tittat klart på Grey's anatomy.. Funderar på att gå vidare och titta på lite desperate housewives. Har redan hunnit titta på några avsnitt tidigare idag på förmiddagen och eftermiddagen spenderades på biblioteket tillsammans med Jessica. Vi pluggar inför vår sista tenta som är nu på fredag men som tur är, är det en collabarative tenta så vi får jobba ihop i par vilket känns otroligt SKÖNT! Annars då.. Just nu längtar jag oerhört mycket till helgen då min kära Träpja äntligen kommer hem! Har inte träffat henne sedan hon började plugga i Örebro denna hösten. Ska bli otroligt kul att ses igen! Man märker hur otroligt busy man är, veckorna bokstavligt flyger förbi. Jag kommer ha skola 2 dagar i veckan framöver och de övriga dagarna hoppas jag kunna vikariera lite som jag har gjort nu i höst och våras. Bra träning för oss blivande lärare ;) På lördag ska vi i alla fall ut och äta på Pios och sedan förpärla i min lägenhet för att sedan ta oss vidare in till stan för lite utgång. Ska försöka ta det lite lugnare denna helgen än förra, då jag var bakfull i två dagar. Haha, inte att rekommendera.
 
Okej, here you go, första blogginlägget på en evighet och en liten recap om vad som hänt sedan sist.. Återkommer!

RSS 2.0