och så var det måndag igen..

jaaa, och det kändes.. Dagen har känt väldigt grå och lite småtråkig.. Jobbade idag, det var skitmycket folk och ganska stressigt plus att vi var för lite folk.. fick inte min andra rast buhu :( men, men, what to do, jag är iallafall ledig imorgon och på onsdag vilket är sjukt efterlängtat då det känts som jag jobbat konstant nu i två veckor.. Gött när jag får lönen iofs så ska inte klaga allt för mycket :P

mitt rum ser ut som FAN, får panik när det är så stökigt, dessutom har jag lyckats välta ut ett helt oboypaket över hela min resväska som jag brukar ha när jag är i halmstad så allt är nedsmuttsat (inkl. hela min sminkväska!) KUL, eller hur haha.. som sagt får ta tag i det imorgon, är helt sjukt trött, så ska nog tacka för ikväll! Natti på er alla, hörs imorgon när jag är more alive än jag är nu!

ps. var och kollade lite igår på skeppshults julmarknad, köpte en jättefin röd lykta som jag ska pynta mitt rum med så fort jag har städat =) (har inte hunnit julpynta, ska göra det imorgon vilket ska bli sååååååå mysigt!) ds.


Tråkig lördagskväll

usch, tycker verkligen inte om att vara själv så här länge, kom hem från jobbet vid halv 5 och sedan dess har jag i princip inte gjort någonting.. Jag har surfat runt lite på nätet och läst bloggar, suttit på facebook & spelat okey, lagat mat (pasta med pastasås) och kollat på tv lite (paradise hotel). LAMT med andra ord. I och med att jag var ute igår och dessutom inte sov så många timmar i natt är jag dödligt trött. Som tur är har jag piggnat till lite efter att jag käkade..

jag ska ju jobba 01-04, det brukar gå väldigt fort som tur är. Dock jobbigt att köra hem helt ensam till hylte =/ Men, men, vill gärna hem & sova i min egen säng med min älskling istället för att vara här själv en natt. Så det ska nog gå bra :)

Och dessutom är jag ledig imorgon, hur skönt är inte det liksom :D ska nog försöka vakna i tid och gå på skeppshults julmarknad iallafall en stund (hörde att ni var där idag Frida, så tråkigt att vi inte kunde ses där pga jobb :( måste ta oss tid och träffas innan ni åker!!!)

Nu ska jag diska undan här lite, fixa mig och packa mina grejjer sen tuffar jag in till centrum and get it over with ;)


Helena

shots

Tjululu.. har inte uppdaterat här på ett tag, har helt enkelt varit ganska busy, främst med jobb, men har ju som jag tidigare skrev hunnit med en utgång också :)

Jag jobbade igår mellan 9-20, de ringde in mig lite tidigare så why not.. behöver alltid lite extra pengar. Dagen var lång, men överlevde gjorde jag ändå ;) Sedan kom Emilia och mötte upp mig efter att jag slutat och vi körde till stugan och började förfesta! Jag fixade iordning mig samtidigt som jag drack mitt nyinförskaffade vin, perfekt kombo måste jag säga. Sedan kom Sara och slutligen Carro som hakade på i sista minuten. Så vi satt och tjattrade om det mesta och lyssnade på musik innan vi tog taxi in till stan runt halv tolvtiden. Vi gick in en snabbis på Robert's, har aldrig varit där innan men det verkade sjysst. Sara och Emilia gick vidare och jag följde med carro hem till henne för att hon skulle byta kläder och resten av kvällen spenderade vi på the corner och la coca! Det var en kul kväll, och självklart avslutades den på donken innan vi tog taxin hem för att nana!

Har hoppat in och jobbat ett par timmar extra nu på dagen, hade ändå inget för mig plus att jag är ensam i stan    :( Selim ska ut med sina vänner ikväll och sosso åkte hem till hylte idag. Alla som stod i kassan på jobbet blev målade som tigrar i ansiktet, hade typ "tema" helg eller vad man nu kan kalla det. Har precis tvättat bort det nu, people kollade lite konstigt på mig när jag tog bussen hem innan :P

Nu ska jag bara slappa, kanske sova en liten stund. Ska jobba ett par timmar i natt också, så vill gärna inte vara för trött då jag ska köra  hem till Hylte sen efter 4.



Jag på jobbet för ett par timmar sedan, graowr!


cool brud

tycker lady gaga har många bra och "partyvänliga" låtar (hahah så töntigt det lät, men ja, ni fattar!) :) Gillar framförallt love game ofc men även starstuck




Sosso har gjort en ny partyplatta till mig, och jag har hela tre låtar med henne :) blir på festhumör, skitbra förfest låtar. Imorgon blir det nämligen UTGÅNG, det ser jag framemot mega mycket. Blir först efter ett låååååångt jobbpass, 11-20. Men jag gillar faktiskt mitt jobb, visst det går ju i perioder som med allt annat. Nu ska jag bara lära mig köket, sen är jag en äkta mcD-knegare :P



LEDIG idag & Gekås

Idag hade jag min lediga dag efter 7 dagar fyllda av jobb :) Det var verkligen välbehövligt, känner mig som en helt ny energifull människa. Jag har iallafall sovit ut och det var sååååå skönt. Jag älskar att sova och slippa vakna av att en väckarklocka ringer. Must be the best ever!

Jag körde och hämta Selim hos sina vänner och sen hämtade jag Magyar (ringde och väckte henne en halvtimma innan och frågade om hon skulle med oss till gekås!)

Så vi tog bilen dit, blev mycket catching up då vi inte setts på typ 100 år :O
Vi spenderade ett par timmar därinne och shoppade. Var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara, i och med löning. Vi spenderade nog mest tid på julavdelningen, jag har köpt min första DUK ever in my life (till mig själv alltså), spraysnö och fina blockljus. Ska fixa iordning lite så att det blir julfint här hemma tills första advent. Hade en underbar dag tillsammans med min magyar och´min man iallafall. Avslutades med god kinamat, det tar energi att vara därinne asså ;)

nu har jag kollat på mina serier och käkat massa godis så nu blir det nog snart sängen, är sååå trött!




Pasta med pastasås

snart ska jag gå och göra pasta med pastasås (denna gången blir det tomatsås med oliver) man måste ju variera sig lite ;) Selim är lite cranky, för han är så trött på den maträtten nu. Men jag tycker det är gott, och dessutom går det SNABBT. Perfekt för ett litet lazy ass som maj. yawyaw.

idag har jag jobbat som vanligt.. finns inte så mycket att tillägga om det.. Selim kom o hälsade på mig där och käkade lite mat efter att han varit hos frisören. Det var riktigt mycket folk där ett tag så hann knappt prata med honom. Men när man har något att göra går tiden alltid fort, and so it did today too.


Alltså, jag trodde att jag skulle tröttna på skräpmat när jag började jobba på McDonald's.. det är verkligen precis tvärtom.. (A) Skulle lätt kunna äta chickenwrap och cheeseburgare every single day. Idag åt jag två cheese, im lovin' it (hehe). 

åh gud har inget roligt alls att skriva, dagarna är ändå ganska lika nuförtiden ändå!

so long!


dead meat

jag känner mig sliten, har jobbat x antal dagar i rad nu, blir två dagar till innan jag är ledig på onsdag.. Sen drar det igång igen.. ska egentligen inte klaga, är väldigt glad att jag har ett jobb och dessutom trivs jag ganska bra, desto mer man lär sig desto bättre blir det. Det är bara så tradigt att jobba kvällen tycker jag (typ vardagskvällar). Har gjort det en del nu, och blir även en sådan tid imorgon (eller idag rättare sagt). Men det är bara till att bita ihop!

jag längtar jättemycket till december, den 1 december känns såååå mycket bättre än vilken novemberdag som helst. November måste vara den tristaste månaden som finns, typisk "mellanmånad" med bara regn & rusk, blä! Likadant med jan & feb.. Sen brukar det bli lite lättare framåt våren.

Och som alltid, TIDEN GÅR SÅ OTROLIGT FORT.. Det känns verkligen som jag måste börja prioritera min tid bättre, för det känns inte som att jag gör det just nu. Kan iofs bero på att allt är så mörkt så att man inte har någon energi alls. Men det ska det bli ändring på, hopefully!

Imorgon, new week.. Klockan står på 9.30, har en del ärenden att fixa innan jag börjar jobba (såna där tråkiga saker som jag har skjutit upp i en halv evighet tyvärr! =/) men måste ta tag i det nu, så att jag kan kryssa över det sen i min "to do list". Thank god måste jag säga för min kalender, hade inte överlevt utan den.

- Helena J - thoughts thoughts thoughts

Söndag

Det gick bra att jobba natten igår, dock var det inte så jättemycket folk som det brukar vara en lördagsnatt. Alla är väl fattiga nu såhär innan löning (ink. mig). Det som är skönt att jobba natt är att tiden går så otroligt mycket fortare och det är ju positivt :)

Har käkat en sen frukost nu, vill helst inte gå utanför dörren, regnet öser ner och dessutom är det kallt :( ska alldeles strax bädda in mig i täcket och kolla på film med Selim. Vi ska se "crank" (?)..

Sen blir ett par timmars eftermiddags/kvällsjobb innan det är dags för NEW MOON 21.30!
jag ÄLSKAR att gå på bio, ska definitivt göra det oftare!

Tjingeling, hoppas alla har en bra söndag so far! ♥


snart dags att jobba..

Ska alldeles strax byta om till jobbkläder och sen rulla bilen in till centrum & jobba ett par timmar nu på natten. Sosso och Selim tittar på transformers nu, men jag har inte följt den eftersom jag har suttit på facebook och spelat okey halva kvällen :) Det är verkligen beroendeframkallande, men självklart är det mycket roligare att spela det "live" med en cay & lite cigg på någon varm uteplats i turklandet :) Ångrar att jag inte köpte med ett okey-spel i september men de hade ju tagit ganska mycket plats, tyvärr! Köpte ett backgammon istället så får ta det nästa gång vi är i Turkiet.

På tal om turkiet & alanya så saknar jag det extra mycket just nu. såg en video som en tjej gjort från hamnen och hörde "dunket" och fyyyyyyyyy, vad jag vill åka dit (okej, ganska inte just nu, då det mesta är väldigt dött) men i sommar. Har dock en del att fixa innan dess, av olika anledningar så kan vi inte åka till Turkiet (just nu). Hoppas verkligen allt är fixat tills nästa sommar för det vore skittråkigt att inte åka ner överhuvudtaget :( Om det går och fixa kan jag dock tänka mig att stanna nån/några månader om allt ordnar sig! Men, men, får se vad som händer, ett par månader är det ju allt kvar, först blir det JUL & NYÅR, which i love, och sen får jag ta tag i resten helt enkelt. ALLT GÅR BARA MAN VILL, RIGHT?!

Nu har Selim varit här i 2 1/2 månader, helt sjukt vad tiden går fort! Han har lärt sig väldigt mycket svenska, han förstår i princip allt man säger till honom, och han kan svara på mycket också. Skönt med framsteg, det gillar vi!

Nu måste jag skynda mig så att jag inte kommer försent till jobbet!


friday night - part deux

Blev ingen utgång ikväll - lika bra det med tanke på det tråkiga vädret. Har regnat en hel del. Har nästan hellre snö och minusgrader än bara massa REGN. Istället så har vi haft mysig hemmakväll; åt kyckling, 2 olika sorters såser, sallad och klyftpotatis! Det var mycket gott.

var även och hyrde 3 filmer på hemmakväll, har precis sett klart den andra nu (I taket lyser stjärnorna!). Såg även Bruno, den hade sina stunder men var inte lika bra som Borat.

nu ska jag alldeles strax gå & lägga mig, ska försöka vakna tidigt och åka till stan imorgon och fönstershoppa och fika!




Fredag

Igår så SOV jag länge, det var gushi. Sedan tog jag och Sosso bilen in till stan, jobbade mellan 15-20. Sedan körde jag skitsnabbt hem till hylte igen, bytte kläder & sminkade mig och körde sedan in till stan igen. Skulle nämligen ut med några tjejer från mitt jobb, lite spontant sådär! Det var riktigt roligt, var ju typ 100 år sen jag var ute sist. Det blev Corner hela kvällen, eftersom de är typ bara de som är öppet på en torsdag. De var på mårtensson innan jag kom, men de stänger vid halv 1.

Idag har jag jobbat mellan 11.30-15.00. Ska nog aldrig mer dricka och jobba dagen efter igen, jag kände mig jätteskakig och seg idag. Blä, för det! Men, men, nu är det gjort iallafall. Tiden gick ganska snabbt som tur är.

Egentligen var det tänkt att jag och Selim skulle ut ikväll. Sosso och Amanda skulle nog hänga med. Men vet inte om jag är så sugen längre!? Får se vad Selim säger. Dessutom är jag i princip pank snart, så kanske borde leva lite fattigt tills onsdag iallafall. Den som lever får se, som man säger. Skulle allra helst vilja bli SERVERAD en god middag & kolla på Idol och en bra film.




Nu kom mamma, sosso och moses till stugan, ska gå & prata lite med dem nu!



chill out

Ser att klockan börjar bli alldeles för mycket igen.. suck.. timmarna flyger iväg, och imorgon bitti när klockan ringer kommer jag svära över att jag ALDRIG lägger mig i tid!

Idag har jag iallafall jobbat på dagis för en gångsskull,  var en skön omväxling faktiskt. Hade stängning idag så var hemma strax innan fem.

Har käkat massa god thaimat idag samt kladdkaka med grädde så är typ som en rullande boll nu! Och har dessutom kollat på mina TVÅ ABSOLUT BÄSTA serier! The hills & The City

Kristin Cavallari har så satans snyggt hår samt klädstil! gimme money fan. Ska nog ta och slinga håret hos frisören för omväxlingens skull efter löning, är så dödligt trött på min utväxt nu att jag kan kräkas. Oh well, time to sleep!





Kristin Cavallari från the hills

Rise & Shine

God morgon!
Eller, det var det inte riktigt, är helt sanslöst trött! Måste bli bättre på att lägga mig i tid....
Ska städa idag, det ser verkligen ut som en tornado har dragit fram här =/ Usch, är inte alls på städhumör idag, men måste verkligen nu.

Bokade ju biljetter till New Moon igår, så på söndag efter jobbet ska vi gå och se den.


TVÅ BRA ANLEDNINGAR ATT SE FILMEN :)





MJAU!

åhhhhhhhhhh, jag vill se 2012 en gång till, den var verkligen SÅ bra! Antingen satt man & kramade armstödet av nervositet och tänkte "flyg högre då" eller så satt man med gråten i halsen. FI! Me likey!



yawyaw

Skrev ett inlägg för någon dag sedan, men det publicerades visst inte :S konstigt.  Har jobbat nu i helgen samt idag. Var även på bio igår, såg "2012" och den var SÅ BRA! Rekommenderar den till alla, ett måste att se på bio speciellt med alla ljud & specialeffekter. Känner mig lite sliten måste jag säga, har inte sovit allt för många timmar i helgen. Tur att jag kunde sova ut idag iallafall då jag började sent. Och nu är jag ledig 2 dagar, det är gushi det! Ska bara slappa & städa, det behövs...

Ska gå in och boka biljetter till New moon nu! =)

Hörs imorgon, då jag förhoppningsvis är lite mer "fit for fight" som man säger.


Puss!



38 dagar kvar till JUUUUUUUUL!

Geeeeeeee mig lön nu =)

14 & 16 dagar kvar till lön, gaaaaaaaah, det är en lång tid, speciellt när man börjar bli lite smått pank (!). Har iallafall spenderat kvällen med att skriva upp olika julklappslistor, så nu vet jag precis vad jag ska ge till alla.. Superbra. Ska köpa (eller rättare sagt beställa) de mesta klapparna så fort jag fått lön så jag har det avklarat! JAG ÄLSKAR JULEN OCH JULKLAPPAR, och speciellt när man vet vad man ska köpa. Kommer bli en mysig och bra jul, det känner jag på mig. Skönt att vara ute i god tid dessutom.

Idag då... har jag min lediga dag. Superskönt! Vaknade tidigt som vanligt och sen körde jag Selim till skolan. Har inte gjort speciellt, mest fixat & sånt här hemma. Varit ute med hundarna 2 gånger dessutom. Ska alldeles strax sova, klockan börjar bli alldeles för mycket som vanligt. Denna dagen har bara rusat förbi, som alla andra dagar, i och för sig sov vi en stund framåt eftermiddagen & kvällen så dagen har känts så kort!


Och just det, hittade marängsviss på frysen i Konsum innan, fan vad gott det var! Ska lätt köpas igen. Yummi!

Ps. är det bara jag som blir SJUKT shoppingsugen när man ser på "ullared"? GAH LÖN SOM SAGT, "hadi hadi mekmek" mahahah (de enda turkiska orden sosso kan typ, ekmek (dock säger hon det lite knasigt höhö) & hadi hadi. ds.

 


eyy yoooooo

HAJ!

Idag är jag faktiskt på ett väldans bra humör, fredag me likey! Det är, och kommer alltid vara något speciellt med fredagar! Jag och Selim har tuffat in till stan, hyrde massa filmer (4) och köpte massa GOTT, cola, ben&jerry's och chips! Först såg vi L.A gigolo med Ashton, massa sex i den filmen, tips till alla er kåtbockar, mahaaaaaaao. Och sen såg vi även klassikern Tomb raider 2 & Poisedon som gick på 5:an ikWäll!

Nu är jag färdigfixad för jobb, 01-04! Det ska faktiskt bli KUL! har varit ledig alldeles för länge nu känner jag.. dags att jobba & tjäna in lite cash =) ska ut och ta en cigg nu och sen köra.

Imorgon ska vi BADA =D mer om det later on...

puss


Tooooooooorsdag

denna veckan har gått rysligt fort, fastän jag inte gjort så mycket direkt.. Har mest varit hemma & slappat, lite småtrist faktiskt.. saknar faktiskt att jobba och tjäna pengar. Selim har varit i skolan idag som vanligt, och sen så var vi och handlade med mamma. I eftermiddags gjorde vi våfflor och tog jag mig en liten tupplur som vanligt, haha!

Har även hunnit titta på "this is it", den var bra, väldigt imponerande faktiskt, med tanke på att han var ganska gammal ändå, iallafall för att dansa så som han gör. Rest in peace.

NU då, vi sitter och följer vårat bett, det går ganska bra men det är alltid något som fuckar sig så får hoppas på det bästa.

Klockan 9 börjar Europe music awards på MTV och det ska jag se såklart! har längtat efter det hela veckan, hoppas the sexiest person alive är med, min favorit BEYONCE =) Fyfan, att man kan se så bra ut är ju helt sjukt!? snygga kvinna!





jag har köpt risgrynsgröt, juligt värre!

natti natti

nu blir det "tidig" sänggång för mig, klockan står på 8.15 och denna gången ska jag vakna på första försöket och inte snooza. Har lite ärenden att fixa imorgon, bla att vaccinering, posta ett brev etc..  Är ganska skönt & välbehövligt att vara långledig, man hinner hämta igen sig innan man kommer in i sina intensiva jobbperioder igen....


krama kudden nu, there is a new day tomorrow too! ♥


Tuesday. Tisdag.

Jag ska bekänna en sak: Jag har skaffat mig en otroligt dålig vana! De dagar jag är ledig så går jag för det mesta upp 8.30. Lyckas vara vaken en timma och sen så sloknar jag av på soffan igen (städar alltid mitt rum och sen går och "vilar" efter det, beter mig som en gammal tant ungefär, dock har de nog mer energi än mig). T ex igår jag sov 2 timmar på förmiddagen och sen 2 timmar på kvällen. Detta kan ju INTE vara normalt..!?? Kommer inte ens ihåg senaste gången jag kände mig utsövd och normal. Kanske lider av järnbrist? Something is not right iallafall... ber om ursäkt för att jag kanske är lite off/tråkig/whatever de senaste dagarna/veckorna men det är iallafall så det ligger till och jag hoppas som sagt att det vänder snart. Tills dess är jag tyvärr som jag är, gahhhhhhhhhhh.

Nu ska jag iallafall få i mig lite mat, kom på att jag inte käkat något idag. Det blir broccoligratäng med köttbullar. Selim äter nog inte det så han får stuvade makaroner och sen våfflor som han älskar :P
Huslig jag är, eller huuuuuuuuuuur. Och dessutom ska jag sova riktigt tidigt ikväll, så får jag hoppas på att jag mår bättre och är friskare imorgon.



sick dick

Jag lyckades hitta 7 stycken julklappar! inte illa! Köpte olika julklappspapper också, så nu ligger de fint inslagna och gömda så inga nyfikna barn (läs Sosso) kan hitta dem. Köpte lite godis också, annars inget speciellt! Var tur att jag inte hittade så mycket till mig själv, för syftet var ju att enbart handla julklappar. Kollade även runt i lite skoaffärer och MQ outletten. Synd att de typ ALDRIG tar in något nytt där, de första gångerna jag var där hittade jag alltid ngt men du var det bara samma tråååååk. blähä.

Skulle egentligen titta på "ullared" ikväll men jag somnade 5 min innan det började och sov till 21.45! Way to go gurl ^^

Har fortfarande ont i halsen som fan och rykt på en jobbig huvudvärk nu som vägrar släppa, yippehoooooooooooooooo

känn bitterheten.

och förresten..

JAG ÄR HELT STÖRT SUGEN PÅ ATT ÅKA TILL THAILAND!
tänk paradisstränder & solen, GOD thaimat, billig shopping och att man kan leva lyxliv med massage och spa för typ inga kronor alls. Nu gäller det bara att det punga ut några saftiga tusenlappar till själva resan + lide fickpengar. Sponsring någon!?

Nästa helg är det jag som spelar på stryktipset & eurotipset (IGEN och IGEN och IGEN.. men en dag, DÅ ska jag vinna så det så!)


Bara 52 dagar kvar till JULEN! När "får" man egentligen börja pynta folks!?

New week again

jag har så rysligt ont i halsen, eller ja, den ömmar rejält och jag vill verkligen inte bli sjuk! Så dålig tajming, eller det är det väl alltid!? Dessutom är jag skiträdd för svininfluensan, ska vaccinera mig denna veckan (antagligen imorgon). Dock vet jag inte om jag får göra det när jag har ont i halsen (om det räknas som infektion....?) så hoppas att det blir bättre tills imorgon.

 November; en av de allra tråkigaste månaderna på hela året. Kallt och ruggigt är det, ska nog stanna inne hela jävla månaden under mitt täcke de dagar jag verkligen inte behöver gå upp ;) Nej, usch, så deprimerande. Men snart så är det DECEMBER med jul&nyår och allt vad det innebär så det ser jag framemot jättemycket!

Jag sitter och inte gör något speciellt, hade gärna kunnat gå och lägga mig ett tag till =) Idag ska jag och Selim åka till Gekås och shoppa lite efter hans skola är slut vid 12! Jag ska främst fokusera på att handla julklappar, men det brukar ju alltid slinka ner ganska mycket när man ändå är där! Får la leva fattigt tills den 25 november annars, är verkligen inne i shoppingperiod och hade lätt kunnat bränna min lön (eller ahh, det som återstår av den) på nån/några dagar.

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen/soffan igen. Får skylla på att jag är "sjuk".

 

 


RSS 2.0