100819

tjululuuu..

känns som dagen har gått i 180 av någon anledning, vips så ska man lägga sig igen, typ. Efter jobbet drog jag och elsa till espresso house. drack en stor vaniljlatte och iste. mumsigt. någon timma senare så kom emy och sandra också förbi en sväng. en trevlig fika med andra ord :)

tog bussen hem och sedan har jag mamma och sosso suttit och pratat gamla minnen från vår barndom, gud, vad mycket man får för sig när man är liten! :P hann även med en sväng med hundarna. nu ska jag alldeles strax nana, ska bli så skönt faktiskt, känner mig ganska trött ändå. jobbar samma tid imorgon också - helt okej! är glad att jag icke jobbar natt/stängning!

om 5 min kan jag säga att det är en vecka kvar till turkiet, saknar dig Selim ♥

my only free day this week :(..


and now its finished!! tråkigt.

jag vaknade vid 11, var fortfarande skittrött, men insåg att jag inte ville sova bort hela dagen. käkade frukost och satte mig vid datorn och slappade. MEN, efter det blev jag så trött att jag gick och la mig med hundarna och sov en timma till. Efter det var jag pigg. jag städade iordning mitt rum (måste dammsuga, another day haha!) och gick ut med hundarna. Sedan körde jag ner till pappas jobb och skrev ut flygbiljetterna och tågbiljetten. efter det åkte jag och solade i 15 min och handlade lite melon och choklad (till pappa). försöker hålla mig undan från godis och onyttigheter denna veckan, och än så länge har det gått bra! blev kvällsmat och jag och mamma kollade it's complicated tillsammans. lyckades somna sist när jag skulle se den för ett par dagar sen. Frida kom till mig vid 8 och vi satt mest ute på trappan och hängde och snackade.. 45 min så gick vi neråt och mötte upp ina och sen har vi bara suttit och snackat hela kvällen.. käkade lite "ostbricka" eller, ahh, lite kex och mjukost som jag lyckades hitta i köket och drack apelsinjuice. nu har tjejerna gått hem, jag har precis packat klart mina grejjer inför helgen i stugan. Måste verkligen gå och lägga mig nu, blir tidigt uppstigning imorgon bitti.

imorgon jobbar jag 8-17 och efter det ska jag ta en fika med elsa!





denna ostbrickan ser ju inte helt fel ut, eller vad säger ni?!


Jag har lite smått ångest faktiskt, jag ska jobba 8 dagar i rad nu :( men sen är jag ledig, så ska vara positiv!!!





HEJ KITTY


fy fan (HAHAHAHA!)

angående rubriken; detta sa saga (fridas brorsdotter) när hon pratade med muhittin på telefonen. jag flabbade som fan, det låter så himla komiskt.

Frida har nyss gått hem, vi har haft en underbar kväll tillsammans, mestadels har vi suttit och flabbat och flummat oss samtidigt som vi hunnit med att avverka en del härliga alanya stories.. har nästan ont i magen nu så mycket jag skrattade... HUH.

annars har jag bara jobbat & solat idag, bra dag!




FRIDA; denna bilden.. FY FAN HAHAHHAHA (hittade det på en tjejs facebook - har ni sett något roligare!? "killen" till vänster - u gotta love his smile.. UH


100816


idag
hade jag öppning på jobbet, på förmiddagen körde jag iväg lite kött till mellbystrand och sen hade jag min rast. och vips fick jag gå hem! ah, så var det idag, men jag klagar verkligen INTE! =)

jag körde hem till hylte och var hemma vid 5-tiden. jag har faktiskt börjat uppskatta och köra den nya bilen nu, det var nog bara en vanesak tror jag. kommer inte sakna skabbet så hemskt mycket. i allafall, käkade kvällsmat (korv stroganoff) samtidigt som jag tittade på case 39. den var lite smått obehaglig faktiskt..!

nu sitter jag här svettig och dan, har avverkat 15 min i solariumet, nu blir det ansiktsmask, peeling och inpackning så att man blir någorlunda fräsch igen! ska titta på "it's complicated" (igen) men den är verkligen en sån feel good film. myyyycket bra måndag =)





hoppas alla andra har haft en bra dag! (11 dagar till turkey, yay!)


helg

så var denna helgen över! tänkte köra en snabb sammanfattning;

i fredags så packade jag klart min resväska (!), här är man ute i god tid. men det känns klart att det är fixat iallafall, lär inte glömma något nu när jag packat i så god tid. efter fridas jobb åkte vi till gekås, kollade först i skoaffärerna sen så shoppade vi lite inne på gekkan. jag köpte schampo, sockar, armband och lite annat smått och gott. efter det käkade vi köttbullar och mos, men matron kunde vi glömma. vi blev jagade av getingar och varken jag och frida är inte speciellt förtjust i dem heller, tror ni inte de förföljde oss ändå till bilen?! så vi fick käka där istället, haha. när jag skulle slänga skräpet så var dem efter mig igen.. efter gekås körde vi hem till fridas brorsa och lånade en film; skicka vidare. vi hade köpt choklad, godis och mineralvatten som vi hade till filmen (skitbra var den, rekommenderar den till alla som inte sett den, dock väldigt sorgligt slut!) på natten efter frida cyklat hem tog jag bilen in till halmstad, ville inte sova själv i huset..

på lördagen hände inget speciellt direkt, jag följde med mamma och handlade och jag var ute en sväng med hundarna.. var typ samma visa idag..=) men skönt att ha en slapp helg, dessutom är jag fortfarande lite krasslig sen min förkylning, men jag är i princip frisk nu (hostar bara lite men det kan jag nog överleva!?) idag hämtade vi sosso och amanda på ängelholms flygplats. syrran hade köpt en ursnygg svart kuvertväska till mig. den lär bli välanvänd i alanya =) nu ska jag spela lite okey på facebook sen MÅSTE jag sova.

tidigt uppstigning imorgon; 5.40. har öppning på jobbet. gött att sluta tidigt iallafall. imorgon hade jag tänkt mova mitt ass till solariumet för att få lite grundfärg så att jag inte är vitast på beachen :P





jag och ina för 4 år sedan! hittade denna bilden på datorn som vi har i stugan =) ina ringde för ett par dagar sen, hon lever livet nere på mallis, men hon kommer hem på tisdag. kissie hade ju varit därnere samtidigt som henne, fick lite juicy skvaller, haha!


Dagens tips!


Måste bara tipsa om detta snygga linnet som jag hittade inne på h&m tidigare idag.. så schnyyyyyggt! Me likey. har lovat mig själv att inte shoppa mer denna månaden men who knows, kanske nästa lön? ;)


i wish it was weekend NOW

finns inga ord som beskriver hur mycket jag längtar till helgen, i'm dying to be freeeeeeee (from work) om man säger så. I måndags och igår så jobbade jag lite extra på dagis, det är alltid trevligt.. tror jag jobbade 16 timmar på måndagen(dagis på dagen + mcd stängning), sov sedan i 2 timmar och jobbade på dagiset igen.. man kan nog påstå att jag var lite sliten igår.. dessutom har jag rykt på en förkylning som inte är så trevlig, hostar som bara den. Idag skulle jag jobbat, åkte dit, men mådde så illa att jag var tvungen att åka hem efter 1 1/2 timma. så fort jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och sov i 4 timmar och efter det mådde jag lite bättre, som tur är. Jag tror att jag var sliten av allt jobb och i samband med min förkylning sa min kropp i från.. :(

imorgon ska jag jobba på dagis igen och sen är det stängning på mcd.. ska försöka stå ut; ska tänka på mina 3 lediga dagar när jag jobbar :) cash is king!

pratade med selim innan på telefon, han befinner sig förtillfället i sin hemstad iskenderun (sydöstra turkiet) och hälsar på sin mormor och sin faster som bor där! det var tydligen ännu varmare där än det var i alanya. han skulle åka till alanya på söndag igen iallafall, för samma dag så kommer hans syster dit.

ska gå och lägga mig i sängen och läsa lite ("lilla stjärna") och försöka sova.. när selim är borta så sover jag med moses&malte i min säng, så mysigt :)

  

älsklingarna!


late night update


idag åkte selim till turkiet, pratade med honom för ca 1 timma sen och då stod han och väntade på sin resväska. skönt att allt gick bra, det enda han har snackat om konstant i en vecka är flygresa ner.. Skönt att cemal kommer och hämtar honom, jag är helt 100 på att de kommer köra direkt till comca och käka soppa! iallafall, kan säga att jag är lite avis, men men, den 27:e är det min och fridas tur :)




bästaste elsa tog min stängning idag, och jag måste säga att det var såå skönt att slippa det passet idag. Jag har legat i soffan hela dagen och käkat glass samtidigt som jag kollade på sex and the city 2. Vardagslyx!! jag är sååå trött, men tanken på att sova ensam är ju inte speciellt lockande om man säger så! men det är bara till att stå ut!


God natt!


finns det något härligare än att krypa ner och lägga sig jämte den man älskar efter en 10 timmars arbetsdag(..natt)? tror icke det!

♥ mitt hjärta



du ♥ jag 
 


Får se vilka äventyr som väntar imorgon, är i stort sett ledig hela dagen, för jag börjar vid 20.


Sleep tight!


work

vaknade vid halv 10 idag och sen gick jag och mamma med hundarna i skogen.. har inte gjort så mycket sedan dess, tyvärr.. lyckades ta en liten powernap efter frukost och sov i någon timme.. blir tyvärr inte mycket roligare än så här idag, ska ta en dusch nu och sedan köra till jobbet. Jobb 15.45-01 står på schemat idag... jag tycker INTE om stängningsvecka!!!

det som håller mitt humör uppe nu är att det är 24 dagar kvar till min semester, jag längtar så! (eller tills tors då jag är ledig - fiesta??)

 

 


"wedding" dresses

okej, nu har jag lyckats komma ner i 3 klänningar som jag kan tänka mig att ha på selims kusins bröllop. here they are!!

1.



har visat upp denna klänningen tidigare i bloggen (men en annan färg - det fanns bara i rosa nu) tycker att den är skitsnygg men är osäker på passformen.

2.



kan också tänka mig att ha denna, gillar den annorlunda modellen samt färgen.

3.

Är en ganska "typisk" wedding outfit enligt mig, kan funka; väldigt söt, dock hade den varit snyggare utan axelband.

SÅ, vad säger ni?


stulna cyklar

jag och selim tog bussen in till stan igår vid 8 tiden. eftersom att det var så fint väder så bestämde vi oss för att gå den sista biten hem till elsa. när vi kommer till elsas dörrport (där jag ställt våra cyklar) så är dem borta. min första tanke var ju såklart att jag var lite virrig och ställt cyklarna någonannanstans och sen glömt bort det (eller något..) men sen så såg jag att ena cykellåstet låg på asfalten - klippt mitt itu.. så under det dygnet så har någon idiot stulit våra cyklar. inte bara en UTAN BÅDA TVÅ! Dooooooooooooooh. imorgon är det jag som tar bilen ut till andersberg och letar reda på våra cyklar. skulle inte förvåna mig faktiskt om jag hittar dem där ute (eller åtminstone en av dem) så hoppas på lite tur.

 fick ta bilen in till jobbet idag fastän jag alltid brukar ta cykeln :( buhu. det förstörde verkligen min gårdag! efter cykelstölden satt vi kvar en stund hos elsa och sen så skulle hon och emy in till stan och vi skulle ta bussen hem. DÅ upptäckte jag att det var söndag och den sista bussen hade gått. blev dock en promenad på ca 45 min hem varav det spöregnade den sista kvarten. stackars selim som inte hade någon jacka såg ju ut som en dränkt katt när vi kommit hem. fast jag tyckte ändå det var ganska skönt att promenera.. när vi kom hem så såg vi en jättespännande film på tv:n så det slutade med att vi somnade strax innan 3. var något trött imorse när jag vaknade vid 10 tiden. Idag har jag jobbat 11-20 och sen åkte jag hem och vi käkade kvällsmat och jag och mamma satt och pratade om allt möjligt.

nu har jag precis läst klart mina bloggar, sitter och surfar runt lite på asos och nelly för att kanske hitta en passande klänning som jag kan ha på mig på bröllopet som vi ska på i september. får visa bilderna senare när jag hittat lite fler alternativ =)

ska alldeles strax gå och lägga mig, hade faktiskt tänkt ta mig till brottet imorgon innan jobbet och simma ett par längder. vi får se hur det går ;)


augusti

hade en trevlig kväll igår, först satt vi hemma hos elsa en stund och sen vidare på lite förfest hos caisa. blev stan sedan, vi stannade förbi mcd och käkade nuggets och sedan stack vi till shotluckan och tog varsin shot för att sedan dansa hela kvällen på la coca. Bra kväll! dock så började det såklart regna när vi var påväg hem, så johanna skjutsade hem oss. tack hjärtat! nu måste jag dock gå och hämta våra cyklar - vilket kommer bli ett projekt i sig - då jag är sååå seg. jag tycker att det är roligt att gå och festa, men hur mycktet jag än dricker - eller liite, även om det bara är ett par glas vin så blir jag så himla seg och orkeslös dagen efter. palla.

har skickat mannen till burger king för lite hederlig skräpmat, ska avnjuta den framför "valentine's day" tror jag filmen hette?!

ikväll blir det en runda på stan - igen. dock i nyktert tillstånd. Är ju rix fm/marinfestivalen så man får väl passa på när det händer saker här =)

NU: plocka iordning i rummet laaaaaaaaaaaaaaaaaaaamt.

RSS 2.0