söndag 110320

förresten.. en sak som jag verkligen förundras över.. det är att tiden bara RUSAR iväg. Alla dagar känns superkorta, man hinner med ungefär hälften av det man tänkt göra.. eller är det jag som inte är så effektiv? bah. fast visst, jag klagar verkligen inte på för snart är det sommar och det längtar jag till mer än någonsin. Blir antingen tidig eller sen semester, svårt att få ledigt mitt på sommaren och dessutom har jag verkligen ingen aning om hur allt blir heller..





ni får ursäkta min negativitet, men ibland känns allt så.. hopplöst. är verkligen inne i en deppig period nu. inte alls likt mig måste jag säga. men det är svårt att se det positiva ibland. men jag ska försöka iallafall. har mycket att glädjas åt, DET VET JAG, men ibland måste man få vara ledsen och nere.. am i right?

idag har det varit en grå söndag minst sagt, ingen i la familia är ju på toppen humör om man säger så. Jag och selim gick iallafall ut en lång runda med hundarna på eftermiddag. Skönt att komma ut och få lite luft. annars har jag mest varit hemma. ska vakna tidigt imorgon, inte något jag är särskilt pepp på. är helt slut och orkeslös i hela kroppen.

nej, det blev inget glädjesinlägg direkt. allt kommer nog kännas bättre om ett par dagar tror jag.


vila i frid


idag är jag ledsen. jätteledsen.

min mormor har gått bort idag. även om det var 'väntat' , då hon har varit sjuk länge och blivit sämre de senaste veckorna, men ändå är jag inte mindre ledsen för det, allt känns väldigt... ofattbart.

jag och min mormor har alltid haft en väldigt bra relation, hon var alltid min favorit; min snälla, underbara, omtänksamma mormor. 2 år sedan så fick hon cancer i magen. hon opererades och fick cellgifter, men cancern spred sig till andra delar av kroppen och hon mådde väldigt, väldigt dåligt av cellgifterna. de senaste månaderna har allting gått utför och hon har bara blivit sämre och sämre. jag är dock väldigt glad att jag har träffat henne så mycket som jag har gjort den senaste tiden. jag träffade henne senast igår, och vi skulle åkt och hälsat på henne idag också, men 12.15 somnade hon in. Min mamma var med henne och jag är väldigt glad att hon inte fick ligga länge och lida och må dåligt. Mamma kom och hämtade mig en timma senare och jag fick se henne en sista gång. Personalen på patrikshill hade gjort henne så fin, tänt ljus i rummet och lagt en tuplan på hennes kropp. Hon såg väldigt fridfull ut, och på ett sätt så kändes det som en lättnad att hon äntligen fått frid.

idag är iallafall en sorgsen dag för mig och min familj, en underbar människa har lämnat oss idag. jag tänker hålla fast vid alla fina minnen jag har fått tillsammans med min mormor och jag kommer aldrig, aldrig att glömma henne.

vila i frid mormor.

längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs ♥
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Petter ft Veronica Maggio - "längesen"




jag tror att jag kan lyssna på ovanstående låt hur mycket som helst. den är så himla fin, texten är tänkvärd, petters & veronicas ljuvliga stämmor.. ahhh! jag låter som en mes men fan vad jag älskar den.

och ja.. rubriken kunde ju inte vara mer sann. har inte uppdaterat på hur länge som helst. energin och humöret har inte varit på topp den senaste veckan.

 men jag är så glad att jag och mamma har en sådan bra relation iallafall. jag kan prata med henne om allting och alltid få bra svar och råd tillbaka.. tack mamma för att du finns och för att du alltid lyssnar och ställer upp för mig. älskar dig ♥ ville bara säga det.

anledningen till att jag är uppe så sent är att jag precis avslutat min stängningsvecka. för denna gången iallafall. skulle egentligen vara ledig i 3 dagar nu, men bokade ett extra pass imorgon. alltid bra med lite extra klirr i kassan, speciellt nu till våren och sommarens roliga aktiviteter. imorgon ställer jag klockan på nio och hoppas att jag kan vända tillbaka på dygnet. det hade varit skönt att gå en promenad på stranden med hundarna, men satan vad tråkigt det är att det har snöat så mycket.. hoppas det har töat bort till imorgon (önsketänkande, men ändå)



godnatt världen







 

110302


idag har jag jobbat (som vanligt med andra ord..). Det känns ibland som att det enda man gör är att jobba, jobba och återigen JOBBA lite till ;) jag behöver en lång semester, får väl börja nedräkningen till London snart!

Förra veckan jobbade jag 50 timmar, därav den dåliga updaten! jag måste skärpa mig.. innan tyckte jag att det var roligt att blogga, men nu känns det mer som ett "måste". Det känns det som att det inte händer så mycket ändå.. februari är en tradig månad med andra ord..

Vad händer annars då?..

 jag har iallafall slutat röka. Jaa.. för andra gången. Förra gången höll jag uppe i 3 veckor, fråga mig inte varför jag började igen (?) men sen så gav mamma mig en jättebra bok som jag sträckläste.. "Äntligen icke-rökare" Den var superbra & motiverade bok, och när jag hade läst ut sista sidan så kände jag att jag verkligen ville sluta. sagt & gjort.. rökte min sista cigarett ca 23.00 på fredagskvällen och har alltså varit rökfri i 5 dagar. Det är det bästa jag gjort på länge, är riktigt stolt över mig själv! 


I helgen var jag hemma i hylte och det var mysigt. Middag med familjen och i måndags var jag, mamma och sosso på gekås. Köpte inte något speciellt direkt, hygienartiklar och så hittade jag träningskläder :) Träffade frida & muhittin över en fika på måndagskvällen och förhoppningsvis ska vi ses nu till helgen igen, då jag är ledig!


NU har jag inte tid att sitta här längre, har slappat alldeles för länge i soffan nu. Nu är det dags att ge sig på projektet "Hänga upp sovrumsgardinerna".. jaaa. Vi har bott här i 3 månader men det tog mig x antal veckor att hitta ett par gardiner som föll mig i smaken (svårmatchad fondvägg skylller jag på..), x antal veckor att inhandla en gardinstång och NU ska jag äntligen försöka hänga upp det... lycka till önskar jag mig själv!









RSS 2.0