Safe


Jag träffade Mensur på bussen igår när jag skulle in till stan. Alltid lika trevligt att ta del av hans visdomsord! Paui kom och mötte upp mig på norre port. Hungriga som vi var gick vi runt och letade matställe, bulls var fullt och gaston med (typ). Så det fick bli la coca(hur man nu stavar det) Där tryckte vi i oss varsin kycklingburrito(jättegod)! Det blev en rätt lugn kväll, vi köpte två meloner och satt och smaskade i oss framför 40 year old virgin! Haha fan vad vi skrattade! Själv så däckade jag av runt 23 tiden, var helt slut efter jobbet och jag sov gott kan jag säga :D

Vi vaknade tidigt idag och käkade lite frukost och kollade the voice. Provade även pauis fina guldskor! Wow =)
Sen så skulle hon jobba, och hennes mama skjutsade in mig till stan. Kollade runt i en timma, sen var det bussen hem. Träffade på Calle med, ett halvår sen jag såg han sist! Trist.. att vi inte träffas så ofta alltså.

Kom hem till ett tomt hus, lagade lite lunch, satte mig vid datorn. Blev uttråkad. Är uttråkad. Jag blir jättedeppig när jag inte har något att göra, vill att det ska gå i 110 hela tiden. Då slipper man sitta hemma (och tänka) och tråka sig.

Vill att mamma och de ska komma hem nu! Ikväll ska jag nog hitta på något trevligt med Erika. Har heller inte träffat henne på ett tag =/ Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu.

trygghet Trygghet är en slags visshet om att det kommer att gå bra, oberoende av hur livet ter sig.

seperationsångest

/helena  ur funktion

Sitter med en ansiktsmask, ska ta och gå och duscha av mig den nu.

Fredag

EN jobbvecka avklarad. Vi är duktiga :D  Nu väntar, en förhoppningsvis skön helg med lite slappande men lite tränande med! Snart ska jag ta 400 bussen in till stan, vi ska käka på bulls! Mums
Jag fortsätter mina fåordiga blogginlägg, I like them!!


/trivs   nu

Äcklig insekt

idag på jobbet såg jag den äckligaste insekten jag någonsin sett. Det var en blandning mellan en drake (sån man flyger) och en skorpion. Ungefär 5 cm lång. Äckligt, eller hur?
Nu ska jag bädda ner mig i min säng.
TV!!

Tisdag

Idag lagade jag mat.. igen. Gör det rätt ofta nu förtiden, tycker det är roligt att testa på nya maträtter! Är det någonting jag är rätt bra på det är att komma på "egna" rätter. Det är så roligt, och hittils har det inte blivit misslyckats iallafall! Idag lagade jag iallafall currykyckling med bulgur, hittade receptet på arla.se och gjorde bara om det lite.

För fyra pers

Strimla fyra kycklingfiléer och salta och peppra dem. Stek i smör och blanda sedan ner två stycken grovhackade röda paprikor. Tillsätt 2 dl lätt creame fraiche ( jag tog en liten skvätt vatten också) och 4 tsk curry. Man kan givetvis ta mer om man gillar curry, vilket jag gör =) Låt det småkoka lite, så att kycklingen blir helt genomstekt. Strö över cashewnötter ( i receptet stod det russin eller/och jorcnötter, men cashew är så mycket godare!). Serveras med ris eller bulgur. Och sallad såklart!

Imorgon är det en av mina favoritdagar, nämligen onsdagar! Kommer bli en hectic day bara. Jobba 7-16, sen skynda hem och ta bussen in till stan halv fem för att träna på sats klockan sex. Men är hemma igen vid halv nio, perfekt tv kväll då ju! JAG HATAR NÄR DET INTE GÅR NÅGOT BRA PÅ TV:N. Nej, då är onsdagar heaven!

/helena


Och idag fyller Tina 18 långa år =D grattis gums!!

156161-156 Tina gömmer sig (A)


who cares

skriv ditt namn med lillfingret: helena
skriv ditt namn med armbågen: helena
skriv ditt namn med pannan: yu34o043jhu2
skriv ditt namn med foten:  heloernjas
skriv ditt namn med näsan: h3o3hq
skriv ditt namn med örat: k jgf ö .kc g,
skriv ditt namn med munnen:   HELEN A
HAHA. NORMALT

idag började jag jobba. Denna vecka och nästa vecka befinner jag mig på stora enso. Mek. massa närmare bestämt. Funderar nästan på att lägga upp en outfit bild för mina kläder är så sexiga. Vad sägs som svart storaenso tröja, jobbarbyxor och plattå ala jobbaskor. 
Nu  är tråkig, hejdå.

When you move you got me hypnotized, especially when I look into his eyes

Har fått lite klagomål (magyar) så får väl ta och uppdatera nu! Ja, hur var midsommar då? Lite kaosartat, med många telefonsamtal. Och en hemmakväll kanske ska tilläggas. Det var sådär. Men samtidigt, nyår och midsommar (tredje året i rad) brukar alltid vara.. mindre roligt. Men som vi säger "Det kommer ett midsommar till" och då ska vi vara på gotland, right Ina ;) We'll se about that.

Och nu så börjar nedräkningen till Turkiet. På riktigt. Nu är det faktiskt 1 månad och tre dagar kvar! LÄNGTAR SÅ MYCKET! Måste ta med vår lilla lista över nyårslöften, måååånga ska prickas av!

Och just det, vill rekommendera en film! JAG ÄR KÄR! Ja, det är faktiskt sant. Det är nästan lite deja vu a la Daniel Craig(James Bond)

Men diego luna måste vara den sötaste varelse på denna planet! Så söt! GÅ OCH LADDA NER DIRTY DANCING 2 nu! In loooooooooooooove ;)

156161-222156161-221 sööto


/ When you move you got me hypnotized, especially when I look into his eyes.

Underbart väder

Nu ska jag ut och sola och läsa körkortsteori.
Det känns bra detta nu, bara längtar tills jag är 18.

Sen ikväll ska jag och Paui träna och sen ut och käka eller gå ut och gå en sväng. Måste bara säga till pappa att han ska spela in project runway och pussycatdolls till mig. onsdagar ♥


/helena

 

Till London...

... ska mamma och syrran i Juli. Dock stannar jag hemma =( Jag ska ju till Turkiet. Så de får benefita sig utan mig. Men jag ska skriva en lååång lista med saker som de ska inhandla till mig. Mjau! Jag älskar london shopping!  


                                      156161-123

Det enda som känns jättetråkigt att missa är att se en musikal! Jag älskar det! Hade velat se dirty dancing, den verkar så bra! Om de ska se den så ska jag muta mamma så att hon köper ett "baby" halsband till mig.

Imorgon ska jag köra lilla brumbrum sunnyn in till staden. Ska krypköra och köra runt i stan! En dag kommer ni få se mig "cruisa" i den.. på riktigt xD haha. Orka ta pappas volvo, nej, 1 volvo in i stenmuren räcker för mig (lång historia.. eller.. inte)


Nu ska jag nana och läsa lite
/herrå


Stan och körlektion

Idag var dags att gå upp tidigt. Klockan 9.00. Haha, okej, när man går i skolan är det sovmorgon, men nu kändes det tidigare än någonsin. Tog bussen in till Halmstad, 39 spänn in dit (!). Det första jag gjorde när jag kom in var att köpa sommarkortet! Sen gick jag en runda på stan, hittade en del presenter till min älskade my marcia som fyller år på fredag!

Och sen hade jag min första körlektion! Det var lite nervöst, men det gick helt okej! Tur att jag har en sån rolig och bra körlärare! Han berättade att nästan alla som gick på körskolan hade fått ändra på något med deras körstil och hur man växlade osv, men han sa att jag gjorde precis rätt och att det var ganska ovanligt! Då blev jag faktiskt jätteglad :D Pappa ska ha en eloge ;)
Så på torsdag ska jag boka mitt teoriprov, o då har jag en till körlektion. Han skulle lägga upp en plan hur många lektioner jag skulle behöva ta och så vidare, men det är inte helt omöjligt att jag kan köra upp samma dag som jag fyller år :D Men så är det ju krångel med uppkörningstider osv, men jag ska göra mitt bästa iaf. KÖRKORT! :D

/helena

Trött som fan

Jag är skittrött, varit full rulle hela helgen nu!
Igår var vi på förfest i Nyhem och sen stack vi in till stan vid 2
Och jag lyckades komma in på b&b, gratis dessutom xD
Det var faktiskt en trevlig kväll & trevligt folk, även om det fuckade sig lite mot slutet =/
Två ikryssade nyårlöften, I'm proud!

Idag har det varit middag hos mormor och morfar! Sedan åkte vi ut till stugan och fikade lite, och jag och sosso passade på att gå och "bada" med Moses. Han simmade den "lilla" valpen =D Han var så söt så, han var dock lite rädd för vågorna i början.

Och så har jag övningskört en del. I stan bland annat. Roligt! Och imorgon har jag min första körlektion! Lite nervöst kanske, men hoppas att det ska gå bra! Jag vill ha mitt körkort!

/helena

Lördag

Bästa kvällen!
Igår så bestämdes det (eller av mamma rättare sagt) att jag skulle vara hemma och "umgås" med la familia! Sagt och gjort, eftersom min syrra slutat nian tänkte jag att jag skulle laga lite tre rätters middag

Grekisk sallad med tzatziki
Apelsinkyckling
Jordgubbar, kiwi, banan (gino) med vit choklad och glass

Det var trevligt, men klockan 19 insåg jag.. jag vill ut och festa! Och där stod jag och rörde runt i kycklinggrytan och funderade på om det gick en buss eller inte. Klockan halv nio. Skulle jag hinna? Jo, men det klart. Efter lite övertalning så fick jag åka. Jag lagade klart maten, kletade på lite smink och packade min väska och drog till bussen. Trodde nästan att jag missat den först, men sen kom den! Jag och Carro snackade gamla barndomsminnen, haha höll på och flabba ihjäl mig. Och vi kom fram till att det enda vi gjorde när vi var små var att 1. Gå till kiosken 2. Träna friidrott 3. Gunga gungbräda, och leka "nöjespark" med Sosso och Emma. Vilka tider..
 
Väl inne i stan gick jag direkt till nam nam för att mötta upp min älskade Alisar :D hihi. Vi gick sedan vidare till österskans och väntade på tinis och paui. Snackade och käkade chips! Sen kom tina efter ett tag och slutligen Paui! Träffade även på phille, empa och obbo! =) In till stan och träffa Baris och Denis! Och när klockan var 23 så träffade vi snook för första gången. Det skulle iväg och spela så tina, baris, denis och alis stack dit för att kolla och jag och paui gick till nya stadsbiblioteket. Där satt vi på en sten, snackade och drack lite cider och vin! Mysigt. Vid halv ett drog vi in till stan igen, ännu mer folk! Trevligt, Trevligt. Träffade en del hrm, bekantskaper och familiar faces!
Och ja, vad ska jag säga.
Är man inte 18, då går det inte komma in någonstans xD Eller försöka kan man ju (heat, nej.. bm, nej.. moon, neej)
Nog om det! Pallis som är 18 var inne och träffade Snook- Daniel medans jag och tina satt och käkade chips i Gunillaparken. Haha. Och sen så träffade vi också Daniel från Snook. Han var jättesöt och trevlig! 
 - "jag ser ut som 12 ju. Men jag är 23"
Vi tyckte att han skulle ha efterfest på hans hotellrum. Okej, det blev inte så mkt med det eftersom de skulle flyga från halmstad klockan 8 på morgonen. Men det var ändå kul och träffa honom. Och just det, vi skulle ta lite bilder med. Tro fan att vi glömmer sätta på blixten xD det är så jävla typiskt oss. Men lite ser man iallafall!

156161-220156161-219


Halv tre satte vi oss på en taxi och åkte hem till Tina för att nana!

Lite halvsega vaknar vi upp runt halv 12 tiden! Blir som vanligt lite snack om kvällen, konstiga citat och personer man träffat osv. osv.

Pallis åkte hem och jag och tina käkade lite frukost och satt vid datorn!
Och nu då.. är jag helt ensam i tinas hus! Ska duscha snart för vi hade tänkt festa till det lite ikväll också. Hoppas det är mycket kul folk ute som igår!

/helena


Sömntuta

NEJ, nu ska jag inte vända på dygnet genom att va uppe halva nätterna och sova borta halva dagen! Det är lamt. Jag är lam när jag gör så. Idag vaknade jag halv 12, rätt onödigt eller hur? Jag menar, tänk om det vore så varmt som det var i mån och tis (inte troligt, men ändå). Då ska man ju ut i solen (Ja, Ina, jag är segfattad, I always want what I don't have). Men det får faktiskt bli ändring på det. Det är tur att sommaren är lång och förhoppningsvis många soldagar framför oss!

Carpe diem! Fånga dagen!

Varenda kotte verkar åka utomlands nu! Och snart är det vår tur! Det är utan tvekan sommarens höjdpunkt! Jag och Ina i Alanya! 27/7

ÄRLIGT TALAT
Jag kan faktiskt inte fatta det
Första solsemester, utan några föräldrar
Jag och MAGYAREN.
Det kommer bli så jävla galet att jag måste nypa mig i armen när jag väl är därnere. Bara för att se om jag drömmer.
Två busvalpar, i en stoooooooor värld.
Första resan a la Ina&Jian och fler ska det bli!

image218


Antingen kommer pappa betala min bal eller så får jag en resa istället.
Jag vet inte hur jag ska göra. Resa är det bästa jag vet, men de säger att balen är något man bara gör en gång i livet osv. Hur ska jag göra...?  Nej, det får bli lite thinking thinking faktiskt. Jag och Ina har ju tidigare varit lite anti- bal och istället varit pro-världen. Jag tror ändå att balen är sjukt överskattat (eller inte.. GAH I DON't KNOW!!)
Råd mottages!
"Om man inte är där, så vet man inte vad man missar" /klok kvinna
xD

Btw, jag har försökt lära moses att hoppa över hinder. Det går skit. Han springer hellre runt, ALT, om han är riktigt modig kryper han under.

Och vad har torsdagen mer att bjuda på?
Jo, snart bär det av till Gekås med Magyar&family.
Jag hade tänkt köpa lite sommargrejjer, solskydd och sånt dära.
Och lite annat skräp! En bikini kanske jag hittar?

/rörigt inlägg, men det är så det ska vara! Många tankar i en liten skalle xD


Bilddagbok

För den intresserade

Min bilddagbok: helenaaj.bilddagboken.se

Paulines: pauiline.bilddagboken.se

Inas: krisztinat.bilddagboken.se

Alis: Alliiis.bilddagboken.se

KOMMENTERA PÅ NU!

Och nu väntar vi bara på att Tina ska skaffa bilddagbok så blir lilla bilddagboksfamiljen komplett.

UPPMANING TILL FOLKET!
Jag vill att de som inte har bilddagbok och läser här ska skaffa det! Det är hur kul som helst +att jag vill snoka runt och checka era bilder och skriva söta kommentarer! Så do it do it do it do it do it do it!!

                                                                 156161-140

Hemmafru

Idag har jag diskat, plockat ut disken, hängt upp kläderna, strykit kläder och.. städat.
Nu funderar jag på att flytta till Wisteria Lane, där passar jag nog in.. not.
Nej, men vad säger man?! Detta låter la trevligt.
Och resten av tiden har jag suttit framför internet och lamat mig.
VIlken jävla onsdag.
Syrran är på Liseberg och jag vill också dit!!!

Igår träffade jag Simon! Vi gick en promenad, gungade (haha, vi gungar fan alltid) och sen stack vi hem till mig och käkade riskakor med ost och riktig varm oboy choklad
Det var trevligt! Och jag har blivit (för) elak tycker Simon! Okej, jag ska bättra mig.

Jag vill ha min tv onsdag nu! Project runaway och pussycatdolls.. De är fan grejjer det.

Nu ska jag ut och övningsköra. Jag har min första lektion på måndag, help! Haha. Seriöst, jag kommer aldrig få mitt körkort. JAG!? BACKA!? Herregud.
Jag har för fan övningskört den 19 december 2005 och då borde jag vara bra? Men neeeeeej xD okej då. Jag är hyfsad. Okej. 4/10.

/helena


Listjävel

OM MIG
namn:
Helena
kön: tjej
ålder: 17 år, 18 år den 2 sep
längd: 171 cm
smeknamn: Jian
hårfärg: Brunett
ögonfärg: olivgröna

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst: jaa
ätit sushi: Japp
stått på scen: Många gånger ;)
blivit dumpad: Ja
varit ihop med någon som varit otrogen: nej
varit med om en bilolycka: Nej, som tur är
klättrat på berg: Ja, hos mina kusiner i Lindome =)
sett vita huset: nej

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: Varmt
spets eller satin: Spets
blått eller rött: rött
regn eller snö: båda!
ull eller bomull: bomull
rosor eller tusensköna: rosor
vår eller höst: Vår
historia eller vetenskap: vetenskap
matte eller engelska: engelska

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
Yepp.
kramat någon: Jarå
kommit sams med dina föräldrar: Ja
bråkat med en kompis: Nej

GILLAR DU ATT
ge kramar: ja
ge massage: ja
gå promenader i regnet: haha, bättre med soliga promenader

ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren: Jobbade tre veckor på ett dagis, var i Turkiet två veckor, var i Halmstad osv.
svär du för mycket: Ja, men "fuck" är inte så farligt ;)
när duschade du senast: Igår kväll
vilken färg är det på dina byxor just nu: mörkblå
vilken färg är dina underkläder: lila och svart
vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen just nu
vad var det sista du sa: "Vi ska åka och handla sen"
vad är brevid dig just nu: massa skräp
vad var det sista du åt: lösgodis
vem vill du spendera resten av ditt liv med: Bra fråga
har du en lavalampa: Ja, pinsamt nog.. Nä, men den är het.
hur är vädret just nu: lite halvsoligt sådära
vad gjorde du igår natt: öh... sov?
vem pratade du sist med på telefon: Mamma
vad gör dig glad: Att resa!!!!!!!
vart skulle vilja du åka: Jag ska åka runt i hela världen!
för att shoppa: London, Paris eller New York. Los Angeles hade inte varit helt fel heller.
för att festa: New York
för att ha sommar: Nånstans där det är vaaaarmt.
vill du ha barn: Ja, någongång

A new day

Okej, solen skiner fortfarande ute och det är varmt.
Vädret är perfekt


Okej, då måste jag klaga lite

(HAHA, me like!)

Mitt rum är så jävla varmt. Jag vaknar av att jag har huvudvärk, och det går inte över förrän jag dricker cirka 2,5 liter vatten. Jag hatar vatten.

Och dessutom är det tråkigt att sola. Men jag ska faktiskt ge det ett försök idag. Så fort min nya veckorevyn vill dimpa ner i vår postlåda så ska jag ut och lägga mig och sola tills den är utläst ( ca en halvtimma). Och vad gör sen? Jag får typ försöka läsa Da vinci koden eller något(är jag den enda som inte läst denna? huu).
För nu ska Jian goes svenneröd. Eller *host* jag menar "brun"

Och nu är det fan inte långt kvar tills jag och Ina sitter i en pool med varsin cosmopolitan i handen, det är inte heller lång tid tills vi ska jogga på beachen och spela volleyboll (nyårslöften, xD) och jag säger bara.. hoppa.. från.. kärleksgrottan. Haha okej då, högt är det inte. Men de är så det ska gå till.

Och vi får inte glömma

-
I like you. I'm not a player. I like you really really MATCH
- You have so beautiful eyes. Wanna go to Robin Hood with me tonight?
- Svenska flicka
- Ashköööööööööööm
- I'm gonna go to sweden. Or maybe norway this winter.

 image216 <------ Här kommer vi somna klockan sex på morgonen



Och Ina.. Du vet att det finns hajar i medelhavet. Ja, det stämmer. Och Ina, vet du vad? När vi kommer hoppa från kärleksgrottan är det inte helt omöjligt att det finns en haj där. Vågar du fortfarande hoppa?
(psykningarna haglar, vem ska egentligen våga hoppa från kärleksgrottan? Forts följer...)
image217

Här var det dött

jag orkar inte skriva, måste sova.
Har inte blivit många timmars sömn i helgen
tors: skolavlutning, lunch på stan med tjejerna, fixing fixing med alis,  pizza på kvällen, lite folk i lägenheten, försök (höhö) till utgång ;)
fre: runda på stan, kollat på studenterna, varit på stranden (röd var ordet?) förfest, tylösand, sand, mcD hem.
lör: städa och lite slappedag(tv, haha jag vet, man ska vara ute näär det är fint väder) och sedan på kvällen blev det östra stranden och sen lite mer partaj
sön: hem till hylte igen. Kollat på de två nyaste one tree hill avsnitten, Varit på bio (pirates of the C....)

Jag kan det här med referat jag.

kort och gott; jag har haft kul.

/Helena
I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness
But above all this
I wish you love

Nationaldag

Sveriges nationaldag idag vilket betyder LEDIG! Och inte vem som helst kommer ju till stan nämligen KONGEN (haha) och Silviiiia. Så jag ska bara ta en snabb dusch och sedan in till stan och picnica med Tina, Alis och Paui! Mysigt. 



We'll paint the world blue

Jag är hemkommen från magyars hus precis! Vi har varit och jobbat (lät grymt duktigt och seriöst för att vara oss) i tre timmar, med att måla Sidsels garage. Faktiskt väldigt roligt, iallafall när Ina är med! Myggornorna attackerade oss som fan, och spindlarna ska vi inte tala om. Om jag säger så här, det var visst ingen "skalbagge" som satt uppe i taket.. Iuuu... Äckligt var ordet. Det blev en hel del sex and the city snack (inte om själva serien då, utan vad deras karaktärer bruka snacka om) och lite Alanya talking, som slinker in i våra konversationer dagligen!

Idag har jag haft mina allra två sista lektioner som tvåa; det känns hur skönt som helst. Så "tekniskt" sätt har jag somarlov nu, bara avslutningen på torsdag kvar och den tar ju inte många timmar!   älskade sommarlov
Det är nu allting händer, allting vi pratat om de senaste månaderna!


Och så har sommarvärmen kommit.
Var grymt varmt, och skönt. Haha, så varmt att jag och paui klagade lite och fick sätta oss i skuggan och käka körsbär. Klena vi är.

Nej, nu ska jag ta och göra det allra sista, nämligen labrapporten! Snart kommer Ina till mig och vi ska bla titta på det inspelade desperate housewives avsnittet


/helena - we're all innocent

Min syrra har fått mig att lyssna på sån musik jag aldrig trodde jag skulle lyssna på. our lady peace, någon?
weeeeird.

But still   
r&b ska det vara!

This kiss

You can kiss me in the moonlight
On the rooftop under the sky
You can kiss me with the windows open
While the rain comes pouring inside
Kiss me in sweet slow motion
Lets let every thing slide 
You got me floating, you got me flying


156161-180

Cinderella said to Snow White
How does love get so off course
All I wanted was a white knight
With a good heart, soft touch, fast horse
Ride me off into the sunset
Baby, I am forever yours

Junihelgen


156161-199



Fredag 1 juni!


Detta kommer bli ett långt inlägg ( vem kommer att orka läsa igenom allt..?) Men nu jag förvarnat er iallafall! Fredagen så var det packning som gällde. Okej, det var inte till Alanya det bar av denna gången, men en helg i Halmstad skulle det bli. Nämligen i stugan på Strandhaga (stugområdet mittemot miniland). Fredagen började bra, övningskörde in till stan. Med mig hade jag mamma och ina och en hel del packning. Vi hade en sån perfekt timing, vi behövde inte ens vänta på Kristi (bara några minuter)! Kul att träffa henne igen! Eftersom Kristi hade glömt sitt smink hemma gick vi till kicks och där köpte hon två sorters foundation! Haha, inte lätt när man inte kan bestämma sig. Var klart rätt så fort i stan, hade bara en present kvar att köpa. Nämligen till Paui. Hon fick en make up lektion på make up store. För kristis och inas del blev det 400 bussen hem igen, medans mamma hämtade mig och vi körde ut till stugan. Där blev det tillfixning på hög nivå, både för mamma och mig (båda skulle ut). En sak som jag ska komma ihåg är att nästa gång jag har lösnaglar ska jag sätta på dem EFTER jag har sminkat mig. Jag blir nämligen helt handikapp med dem på och kan inte göra ett skit! Iallafall precis när jag fixat klart mej så kommer Sofie till mig! Där blev det lite förfest för oss två, min nr one vinpimplare. Drack lite vin och käkade cashewnötter och snicksnackade! trevligt! Klockan började bli mycket så det var dags att åka ut till leikinlokalen för att fira de tre födelsedagsbarnen, Alis, Tina och paui! Såklart kommer jag på att jag glömt deras presenter, men Hanna var gullig att köra och så hämtade vi dem. Allt kändes helt toppen! Och det var en kul kväll faktiskt! Folket började droppa in strax efter nio! Lite oinbjudna, men what to do? Det var kul ändå, även om de spårade ut lite mot slutet. En sönderslagen dörr är inte så himla kul + att det var lite "tjaffs" med. Hade kunnat skriva hur mycket som helst på festen, men just leave it there. 
156161-193156161-196156161-194

Vid halv 3 tiden ungefär drog vi oss hemåt så jag, ina, kristi, talle och baris började mova. Fick gå in till stan (JOBBIGT!) med mina 6 cm klack var skavsår ett faktum. Och sedan var det taxi hem och bums i säng. Haha. Fast lite snack blev det iallafall. Klockan fyra hade vi somnat!

Lördag 2 juni!

Jag vaknade först av alla medans de två magyarsen( eller förresten vad heter magyar i plural, haha) sov vidare. Haha lyckades till och med ta lite smygtagna foton medans de sov! 

 Ina och Kristi

Sedan blev det frukost och vidare till leikinlokalen. Blev lite snack om gårdagen och så vidare! (haha, nu bör jag jag bli sömnig btw, så inlägget kanske inte blir så långt trots allt) Sedan åkte jag, ina kristi in till stan igen. Köpte lite(ok, mycket godis) och sedan blev det bussen hem för Kristi!  

Jag och Ina fick en strålande ide att gå till stranden! Det var fint väder och det tar ca 10 min att gå dit från min mormors stuga! Så sagt och gjort, vi gick ner till västra stranden och spenderade några timmar där och "lekte"! Ja, det är vi i ett nötskal! Hittade vår egen ö, spelade in tre filmer ( film nr 1: Ina jagar mig med en manet film n2: Upptäckten av ön, film nr 3: Hur tar man sig ifrån ön?" Och så tog vi en massa kort, gick längs stranden och solade lite. Det var skitfint väder, solen lös och det blåste ljummet. SOMMARFEELINGS!

156161-200 Black&white
156161-201 156161-206 Mane(a)ter, höhö

156161-202 Håll ut armarna så, det ser somrigt ut!

Jaaag på västra stranden
156161-207156161-205
 
Det finns fler bilder på min bilddagbok för den intresserade (helenaaj.bilddagboken.se)

Efter en kanonmysig dag på stranden så var det dags för fixing fixing på kort tid! men det klart man jobbar bäst under stress! Vidare till nästa 18 års fest!

                                              156161-214 Partyglada!

Denna gången var det Tildas =) hihi. Mums, vilken god mat! Grillad kyckling och potatissallad! Somrigt! Senare på kvällen drog vi in till stan. Mötte upp Baris och gick en liten runda. Mycket folk (inkl. min "partymamma") haha =)
Sedan så gick vi hem till Baris. Spelade datorspel (bil) haha. Vad ska man säga! ME LIKE IT, även om jag inte är så bra, nej =) Jag slocknade rätt "fort". Klockan halv 3 sov jag som en stock medans ina o baris var lite mer seglivade.


Söndag 3 juli

Vaknar upp i ett soligt Andersberg! Sega är vi, har grym otur med bussarna men tillslut var vi "hemma" i stugan igen då. Men de hade redan åkt! Tack för den. Men jag och Ina gick först till Lidl och köpte lite "maoot"

156161-212 muuuuuuuuuuuuums

Sedan iväg till "lekplatsen" och spendera några timmar! Det var lite kallare idag faktiskt, men ändå lika mysigt! Plockade snäckor!

Vit snäcka - frihet



Blå snäcka - vänskap

rosa snäcka -kärlek

Den rosa snäckan var svåraste att hitta! För att citera Ina "Att hitta en rosa snäcka på denna stranden är ju lika svårt som att hitta kärleken"

156161-210156161-208
Här var det plockning av snäckor plus playning med sand ;)

Efter 3 timmars strandliv var det återigen dags för hylteborna att ta bussen in till stan. Vi köpte en varsin mjukglass med tuttifrutti strössel Har du din glass under kontroll så vi kan gå?

Sedan tittade vi på när Denis dansade bosnisk folkdans..

156161-209 Ser ni Denis? Han är andre från vänster.

Efter allt detta var vi såå trötta. De har varit en fullspäckad men trevlig helg så det klart att man var trött! Så vi gick helt enkelt och la oss för att "sova" i gunillaparken ett par timmar innan bussen kom Jag slocknade några minuter men väcktes av Ina - vi måste gå nu! Träffade Mensur på bussen med. Alltid lika trevligt. Haha, vi var kanske inte så vänskapliga, både jag och Ina däckade av rätt fort.

156161-213 GUNILLAPARKEN!


Detta har varit den roligaste helgen på mycket länge! Har haft det helt underbart! Förhoppningsvis fortlöper hela sommaren i ett enda stort lyckorus (man kan alltid hoppas) Nu är det TVÅ dagar kvar i skolan (fyra lektioner) och det ska jag klara. Nu är klockan snart 1 och jag ska upp om fem timmar, ops! Borde gå och lägga mig!! Men sov sött!


/helena - I want it all


image215

RSS 2.0