stulna cyklar

jag och selim tog bussen in till stan igår vid 8 tiden. eftersom att det var så fint väder så bestämde vi oss för att gå den sista biten hem till elsa. när vi kommer till elsas dörrport (där jag ställt våra cyklar) så är dem borta. min första tanke var ju såklart att jag var lite virrig och ställt cyklarna någonannanstans och sen glömt bort det (eller något..) men sen så såg jag att ena cykellåstet låg på asfalten - klippt mitt itu.. så under det dygnet så har någon idiot stulit våra cyklar. inte bara en UTAN BÅDA TVÅ! Dooooooooooooooh. imorgon är det jag som tar bilen ut till andersberg och letar reda på våra cyklar. skulle inte förvåna mig faktiskt om jag hittar dem där ute (eller åtminstone en av dem) så hoppas på lite tur.

 fick ta bilen in till jobbet idag fastän jag alltid brukar ta cykeln :( buhu. det förstörde verkligen min gårdag! efter cykelstölden satt vi kvar en stund hos elsa och sen så skulle hon och emy in till stan och vi skulle ta bussen hem. DÅ upptäckte jag att det var söndag och den sista bussen hade gått. blev dock en promenad på ca 45 min hem varav det spöregnade den sista kvarten. stackars selim som inte hade någon jacka såg ju ut som en dränkt katt när vi kommit hem. fast jag tyckte ändå det var ganska skönt att promenera.. när vi kom hem så såg vi en jättespännande film på tv:n så det slutade med att vi somnade strax innan 3. var något trött imorse när jag vaknade vid 10 tiden. Idag har jag jobbat 11-20 och sen åkte jag hem och vi käkade kvällsmat och jag och mamma satt och pratade om allt möjligt.

nu har jag precis läst klart mina bloggar, sitter och surfar runt lite på asos och nelly för att kanske hitta en passande klänning som jag kan ha på mig på bröllopet som vi ska på i september. får visa bilderna senare när jag hittat lite fler alternativ =)

ska alldeles strax gå och lägga mig, hade faktiskt tänkt ta mig till brottet imorgon innan jobbet och simma ett par längder. vi får se hur det går ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0