MITT LIV..

Det händer ganska mycket just nu i mitt liv, därav blir bloggen lite lidande. Detta är min enda lediga dag denna veckan så ska verkligen ta det lugnt för sen blir det nattjobb hela helgen lång! Det som är det trista med det är att det enda man gör är i princip att jobba och sova jobba och sova = väldigt lite fritid!

Men iallafall... har en del saker att berätta. Min semester i juni blev beviljad så nu har jag bokat & betalt en resa till Magaluf, Mallorca! Jättefint 3-stjärningt hotell, två rumslägenhet; balkong med havsutsikt, 200 m till centrum och stranden! Inte helt fel! 5 juni åker vi iallafall och blir borta en vecka. Selim fyller ju år dagen innan så vi får ta och fira honom rejält när vi är där. Och så får jag självklart träffa min älskade magyar aka Ina igen! :) jag längtar supermycket.




 Nytt på jobbfronten är iallafall att jag numera är "färdigutbildad" handledare. Det känns bra! Några kronor mer i timmen plus mera ansvar känns inte helt fel. Igår höll jag iallafall min första utbildning med en tjej, och det gick bra! Annars flyter det på som vanligt, man märker att det börjar bli sommar då det blir mer och mer för varje dag att göra! Känner att det är precis rätta tillfället för en semester nu :)


Idag hade jag tänkt städa (hur avslapnande är det inte på en skala?) och sedan gå ner i källaren och rota fram mina sommarkläder, det är ju bra att vara ute i god tid med packningen!


Chingeling!


Kommentarer
Postat av: frida

gud va kul med semester for er del! da ses vi nar ni kommer hem igen, for da ar ju jag ocksa hemma! saknar dig!

2010-05-27 @ 19:27:23
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/
Postat av: magyar

WOHOOO :D

2010-05-28 @ 21:26:49
URL: http://krisztinatofalvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0