Ops, i did it again..


Jag har nätshoppat.. again.


Jag älskar att köpa kläder, inredning, skor, smink, u name it! Men vilken tjej gör inte det.. Känner att jag får hålla lite i pengarna, men jag blir seriöst lyckligare av shopping. Cheaper than therapy! Sen  brukar jag alltid intala mig hur mycket jag kommer använda plagget eller att jag verkligen har varit duktig senaste tiden och "belönar" mig själv med kläder! Funkar bra som ni märker, haha..

Jag gjorde iallafall en beställning på h&ms hemsida, scrollade igenom ALLA damkläderna och valde ut det jag ville ha.. Sen så fick jag sortera bort en hel del annars hade jag nog fått leva på.. tja... kranvatten resten av månaden, men ett par fina plagg fick jag allt tag i! Får beställningen i mitten av maj, var en del fina toppar och ett par shorts bland annat. Älskar deras kampanj fashion against aids.. Jättefina kläder och att man stödjer en sån bra sak gör mig varm i hjärtat. Känner att jag har bidragit med lite, även om det var kläder (till mig själv..) men ni fattar! Bra intiativ av h&m, önskar alla klädeskedjor kunde göra så.

Nu har jag gått över till en annan form av shopping, nämligen "fönster"shopping.. har fastnat på ikeas hemsida och drömmer mig bort om hur jag vill inreda lägenheten. Jag trivs bra, men den känns ändå halvfärdig.. men klart, man kan ju inte fixa allt på samma gång, det har jag varken tid eller pengar till tyvärr. Men lite i taget kan man ju göra, har hittat så sjukt fina möbler. Är helt förälskad i hemnes-serien och vill ha den i alla rum i hela lägenheten. Bla ett nytt soffbord, tv-bänk och vitrinsskåp som skulle passa jättebra i vardagsrummet. Sparar dem i min lilla inredningsmapp på datorn så kanske det kan bli lite möbelshopping till sommaren.

Min karl är iväg och jobbar, jag har suttit och myst med mig själv i soffan med tidningar, te och the hills-maraton.. Ibland är det skönt med lite ensam tid, dock är det ju ganska tråkigt att krypa ner i en stor, kall dubbelsäng helt själv..

Kommentarer
Postat av: Emma

Brumle är en blanding med Italiensk mynde, 75% och 25% nakenhund :)

2012-05-08 @ 00:48:15
URL: http://emmakarolinas.wordpress.com
Postat av: Amanda

Den är köpt trendyol.com :)

2012-05-08 @ 10:11:41
URL: http://lovefromamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0