underbara helg!

Äntligen en ledig helg, som jag längtat!

denna veckan har jag både jobbat kväll/natt och dag så jag känner att hela min dygnsrytm är helt fuckad.. Är både trött på morgonen, dagen och kvällen nu! :) Blir så när man jobbar knastider. Igår jobbade jag 12-20 (dagen innan hade jag haft stängning) så jag var lagom trött kan jag säga. sen var det sjukt mycket folk, och väldigt mycket att göra hela tiden. sånt tar verkligen på krafterna. efter jobbet var det dock dags för den efterlängtade fikan med hanna och jenny. vi satte oss på roberths, köpte ceasarsallad och drack latte. Så himla mysigt, vi har alltid mycket att prata om och igår var verkligen inget undantag. tack tjejer!




mysiga roberths :)


Idag var det äntligen dags att hämta ut min nya iphone :) tror ni fanskapet funkar då eller!? NEJ! blir så trött. Har suttit i kundtjänst med telia nu och det är inte simkortet det är fel på utan själva telefonen. Skulle ringa netonnets kundtjänst men tro fan de har stängt lör och sön. På måndag då jävlar! Då ska den fixas, orkar inte ha mitt tillfälliga nr längre, vill ha mitt gamla ju, som ALLA har. Jobbigt att skaffat ett helt nytt nummer. Har så fruktansvärt dåligt sifferminne så de hade ju tagit hundra år innan jag lärt mig det numret. Jaja.. passade även på att ta en tur inom bolaget. Köpte rödvin (bag in box ;) som jag och rebecca ska dricka ikväll.Sen behövde kylskåpet, frysen och skafferiet fyllas på lite.. lite mjölk, ost, kött, choklad, bacon blev inhandlat. Så nu har jag alla dagens "måsten gjorda"

Innan jag åker in till staden, så ska jag äta räkor, aioli, sallad med naturella nötter och feta ost samt avokado.. En riktig festmåltid med andra ord.

ikväll blir det partaj, först hem till alex (min kollega) och sedan ut i nattens vimmel :) har med mig alla mina favorittjejer från jobbet också, så kan inte bli bättre?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0