Torsdag



Och snart helg, med andra ord :)

idag steg jag upp strax innan 9. Kokade ett par ägg och stekte lite bacon till frukost. Gott och mättande. Efter det åkte jag till läkaren, tog blodprov, puls och blodtryck.. Allt såg bra ut, hade lite lågt blodtryck, dock inget som är farligt. Ska tillbaka nästa vecka för att se om blodprovet visar något. Hoppas inte :) Nu är jag dock lite öm och det stramar liksom i armen.. tur det är vänster iallafall. Efter det fick jag en runda på "stan", köpte en flaska vin till helgen, en fin vårbukett med en vas till. Sen gick jag även inom glada hörnan och hämtade ut ett paket. Passade även på att köpa lite tidningar också! ska alldeles strax läsa.

väl hemma ringde jag lite viktiga samtal, alltid skönt att ha såna avklarade + betalade lite räkningar.. Så skönt att ha det gjort nu! Lika bra att ta tag i det direkt, istället för att skjuta upp det.

Sedan blev det en underbar vårpromenad i det fina vädret med frida.. en timma var vi ute även idag!

Nu har jag lagat lite lunch, tacogratäng.. Så nu har jag lite matlådor till jobbet också.. Jättegott var det :) Ligger i soffan och jäser nu!

Ska passa på och läsa lite tidningar innan jag börjar jobba vid 15.30!





Hoppas alla har en fin torsdag!! (nu ringde det på dörren, vaktmästaren har kommit för att fixa takuttaget, innan hängde det nämligen bara sladdar så har inte kunnat sätta upp någon vanlig taklampa ännu!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0