Måndag & idag



Igår var jag och Frida ute på en skön powerwalk.. Vi gick i en timma vid dammen och sen en bit in i skogen. Solen sken och det var faktiskt riktigt varmt, fick ta av mig mössan ;) skönt med sällskap, det är ju tänkt att jag ska gå en powerwalk på ca 1 timma 4 gånger i veckan nu när jag börjat med min nya diet (började igår). på kvällen var det premiär för grillning, till förrätt åt jag och frida brieost och ett glas vin. Tll huvudrätt blev det grillad kyckling, sallad, och en fet sås! Till efterrätt blev det färska jordgubbar & blåbär med vispgrädde. Allt var så gott och jag blev proppmätt :) Sen tittade vi bara på tv innan det var dags att gå hem och sova...

på tal om mat så går jag ju på lchf (började igår) och det står för low carb, high fat. Man får protein och fett men inte mer än 20 g kolhydrater per dag (helst ska man undvika carbs helt, men lite svårt kanske).. Iallafall en vanlig frukost kan vara; äggröra med bacon, 2 kokta ägg med finncrisp, turkisk yoghurt med hasselnötter och hallon, omellett med skinka och ost.. t ex.. mycket ägg med andra ord!

Till lunch kan man äta t ex en sallad med mycket dressing (absolut inget bröd whatsoever) eller husmanskost utan kolhydrater t ex köttbullar, brunsås och grönsaker.

Till middag, kött, fisk, kyckling, korv (med hög kötthallt) med t e x sallad, fet sås, blomkålsris/mos, osv osv..

Började som sagt bara med det igår men ska skriva sen hur det går.. dessutom så ska man gå en powerwalk på ca 1 timma 4 ggr i veckan.. för att sen öka till joggning.. men de 2 första veckorna går jag bara powerwalks..

Till frukost idag åt jag äggröra på 2 ägg som jag stekte i smör och til det bacon! man får dricka vatten, mjölk, kaffe och te.. that's it!

Nu ska jag ta en dusch, sedan åka över till mamma för att gå powerwalk med henne och hundarna.. Jag är dödstrött idag, måste dricka kaffe i eftermiddag känner jag...

Ikväll ska jag laga lchfmiddag, det blir lax i ugn och blomkålsmos :) hoppas det blir goodie!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0