it's all about the hair.




har varit och klippt och färgat håret för ett par dagar sedan! Går till min favoritfrisör Helena K på salong monique i Halmstad! Rekommenderar henne starkt.. eftersom jag varit utomlands och badat mycket i pool så hade mitt hår mörknat och blivit jättetråkig i färgen. Helena färgade håret med en ljus bottenfärg och la sedan in blonda slingor. Klippte bara av det slitna, tänkte spara ut till långt hår. Eller.. jag och Frida kommer antagligen fuska fram det lite i april eller maj! :) men eftersom jag har färgat det blont så är det viktigt att jag tar hand om håret och gör mycket inpackningar. Köpte även en jättebra hårolja från redken som ska hjälpa emot torrt hår!









När jag var i gekås iförrgår så passade jag även på att handla lite nytt schampoo och balsam. Använde real control från redken innan och det är jättebra, men man vill ju alltid pröva något nytt, hehe. Blev detta från tigi bed head; epic volume. Deras produkter luktar verkligen godis! blev en stylingprodukt därifrån också, 3-1 small talk. Den luktar som tuggummi :) Mums!









En annan produkt som jag verkligen kan rekommendera är volympulvret från osis - dust it! Svinbra om man vill ha ännu mer volym! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0