Hunger games


I söndags vaknade jag ganska sent efter nattjobb... Hatar verkligen när man vänder på dgnet. Men, men, när vi väl vaknat, jag och Selim, åkte vi ut till eurostop. Selim köpte ett par vita lacosteskor till mig, tack tack! Sen gick jag in på hemtex och försökte hitta lite fina kuddar till soffan, men kunde inte hitta några fina. Tillslut så satte vi oss på espresso house. Åt en god macka med senapsdressing, kyckling och bacon! Till det drack jag en stooor latte.. beställde t o m en kaffe till sen, jag vaer jättetrött verkligen...

Åkte in till centrum igen, mötte Böös och satt och tjattrade med henne någon timma innan bion. Vankas fest på lördag ;) Och vid 10 i 6 var det äntligen dags för bion. Den hade fått bra recensioner av både syrran och HP och vi blev verkligen inte besvikna av "Hunger games" Kort handlar det olm ett land där det finns 12 distrikt. från varje distrikt så skickas en kill eoch en tjej som ska utkämpa ett slag det sk "Hunger games" Alla kommer dö utom 1.. Väldigt spännande och längtar redan tills nästa film (kommer bli totalt 4 st filmer!) ¨Får beställa hem boken. Det var ju kul för vi var ju på premiären i Paris och såg alla skådisarna, var kul att se dem i filmen äntligen :) Bilderna från premiären finns på Selims iphone tillsammans med paris + thailand bilderna.. Det kommer komma upp bilder, i sinom tid (jag som är lite lat bara hehe!)



Så om ni ska gå på bio i dagarna så kan jag verkligen rekommendera "Hunger games" Ni kommer inte bli besvikna, sjukt spännande var den!





Katniss i "Hunger games"


Efter bion mötte vi upp Muhittin som hade varit i Danmark. Han åkte med oss hem till Hylte igen.  Väl hemma fick vi god middag av Frida, klyftpotatis i ugn, stekta grönsaker och kyckling! Bra avslut på en bra dag, helt enkelt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0