euphoria


Grejjen med att jobba natt är att tiden går så sjukt fort! Speciellt efter 1-tiden när alla fulla människor börjar rulla in. Men dem slapp man som tur var eftersom jag var i köket ;) Kan vara så sjukt drygt att jobba med fulla, men ibland också väldigt kul.. Man har ju definitivt hört en hel del roliga saker innan! Stängningen gick ganska smidigt och 05.05 var vi äntligen utstämplade.. Var nästan ljust ute när jag körde Alex hem. Och inatt ställer vi ju om till sommartid, vilket kommer betyda att jag jobbar en timma mindre :) Yes! klubbarna stänger 2, istället för 3 nämligen! Lönelördag brukar ju vara sjukt busy..

Nu har jag vaknat iallafall, ligger fortfarande i sängen och har inga större planer på att flytta mig faktiskt. Känner mig heeeeelt bakis. Syrran är iväg och handlar mat till mig, färdigrätt, cola zero och mintkrokant.. Nyttig man är ;) har läst en hel del om lchf och det verkar hur bra som helst. På måndag kör vi!!! Ska uppdatera er sen i bloggen om hur det går, vad jag äter för mat osv osv. det kan bli spännande tycker jag :)

Klockan 20 kör vi igen, då blir det jobb natten lång och sen är jag ledig 3 dagar. Sjukt sugen på att se den nya filmen "Hunger games". Har fått jättebra kritik och ska tydligen vara den nya "twilight" (inte storymässigt, utan succe typ). När jag och Selim var i Paris så lyckades vi tajma in filmpremiären av filmen på champs-elysee, så vi fotade och såg alla skådisarna.. Det var lite roligt faktiskt.. aka ta och skriva ner lite mer om Parisresan senare..

nu ska jag läsa lite bloggar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0