A new year



Okej, det var ett låååångt jul/nyårs uppehåll från bloggen. Jag och Selim har ju varit i Bremen, Tyskland och hälsat på hans pappa. Även hans syster var där, så det var ett kärt återseende. Jag ägnade mig mest åt att shoppa och äta god turkisk mat, haha. Fick med mig hem lite jeanstights, leggings, 2 jackor och lite accessoarer.. Tyvärr så dog min kamera pga min egen klumpighet. Hade både linsvätskan och kameran i väskan och detta slutade inte helt bra om man säger så..


Men Selim köpte en ny till mig i julklapp nämligen en jättefin rosa sony cybershot. Den ska bli välanvänd :)

Förövrigt så var det en bra resa, skönt att koppla av från jobbet och vardagen. Dessvärre blev jag megaförkyld (Selims syster smittade mig) så har varit hemma från jobbet nu ett par dagar.

Jag har faktiskt bestämt mig för att jag ska bli lite duktigare och verkligen ta mig i kragen när det gäller bloggandet.. har verkligen legat på latsidan med det, men lovar, ska bli bättre. Vet själv hur kul det är att gå tillbaka i arkivet och läsa vad man hade för sig..

Lite saker som hänt är att jag har två roliga resor inplanerade :)

Den första är THAILAND. 2 veckor i feruari. Dock är inget bokat och klart än, väntar på att min ledighetsansökan ska bli godkänd.. Har redan hittat ett jättefint hotell och det lutar mot att vi drar till patong, phuket 15-29 feb.

Och den andra är PARIS. Spontanbokade resan dit på julafton..mån-fre i mitten av mars bär det av.. Längter efter eiffeltornet, louvren, champs eelysee, disney world och shoppingen såklart.. ska köpa massa maccarons dessutom! YUM!


det var alles för idag, återkommer snart, promize!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0