Starships



Igår kväll gick vi till Joss och käkade... Åt deras goda fläskfilé med chiliaoili, rödvinssås och extra mycket grönsaker.. Det satt fint (samt de 4 glas vin jag drack.. hehe rödvinsfylla när den är som bäst!) Sedan var vi ett glatt & taggat gäng som gick vidare till Harry's för deras popquiz.. Temat var 90-tal och det gick ännu bättre igår än förra onsdagen :) Vi kom på en andraplats, verkligen inte fy skam.. 200 kr i presentkort fick vi! Nästa gång ska vi bli 1:a så är det bara...

Idag gick jag och mamma en morgonpromenad med Moses och Malte.. Blev la typ 20 min.. Efter det joggade vi en runda i skogen med.. Kan säga som så.. det gick verkligen inte snabbt, antar att det var vinet som spökade.. men blev kanske 4 km och det är bra vare sig man springer eller går tycker jag!

Nu ska jag gå in till stan (har typ.. bussfobi.. plus att det är fint väder!) och ta en fika med min kära Böös :) Ska bli trevligt, som vanligt har vi 1000 saker att prata om. Sen blir det nog till möta upp Jenny och Hanna. Hanna har flyttat till en ny lägenhet nu så vi går säkert och checka in läget där :) Underbar ledig torsdag med underbara vänninor kan inte bli bättre :)

Nu måste jag gå!!

CIAO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0