Mineralvatten


Var ute och gick en sväng innan på kvällskvisten. Blev en liten runda ner på "stan".. Gick inom Ica och hittade en Loka med deras nya smak "jordgubbe & lakrits". Köpte den och den smakade jättebra! Rekommenderar den verkligen, smakar lite som de rosa/svarta klubborna man kan köpa bland lösgodiset. Lite oväntad smakkombination kanske, men älskar lakrits så den gick definitivt hem hos mig. Ska testa de andra smakerna sedan som ingår i deras nya serie mash-up.. Kul med nya mineralvattensmaker. Har ju en sodastreamer hemma, men de har inte så "exotiska" smaker tyvärr, har citronsmak hemma och den går alltid hem, men alltid kul att variera sig tycker jag! Smakar gott, bättre än läsk faktiskt. Fräschare törstsläckare om inte annat.

image description

Loka likes mash-ups ♥


Längtar så otroligt mycket tills den 26 april då jag äntligen slutar jobba :) ska bli skönt att vara lite långledig. Bara 9 dagar kvar nu, im counting the days!!

Under mina ca 3 lediga veckor ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig inför den hektiska jobbsommaren som komma skall. Ska även passa på att ha en riktigt bra sommar i Halmstad med alla mina lovely friends.. hur kan man inte älska Halmstad på sommaren? Bästa staden! Sitta på en uteservering, gå en runda i Aleskogen längs med havet, bada och sola på stranden, grilla och dricka vin med trevligt sällskap, ligga i badenbadenstolen i sommarstugan och läsa en bra bok! Så kommer jag spendera mina lediga dagar i sommar iallafall!:)

MEN nu när jag är ledig ska jag passa på att laga mat (massa nya lchfrecept) samt att baka.. Älskar att laga mat (mindre bra på att baka dock hehe, men det ska förbättras!) när man inte är trött efter jobb. Har även en hög med olästa böcker som jag ska hugga in i som jag har velat läsa länge. Samt ska jag gå massa promenader, och EVENTUELLT blir det en och annan jobbingtur (!) Varje dag ska jag ut och aktivera mig och få i mig en massa frisk luft så att jag blir pigg! Hur underbart låter inte det :)

Nu ska jag nog titta på liiiiite mer Kardashian, sen blir det en snabb dusch och sen sängen. Har sovmorgon till  9.45 imorgon, välbehövligt!!

Hoppas alla har en fin vecka so far!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0