120417 - Tuesday



Yay, börjar jobba 30 maj på Stora Enso.. Innan dess så ska jag jobba 3 utbildningsomgångar.. Kommer bli kanon! :) Hade drogtest idag, herremingud vad noggranna, kroppsvisitering samt att de stängde av vattnet på toaletten så att man inte skulle fuska och hälla i vatten i urinprovet.. Vet ju att jag inte tar droger MEN det kan hända att provet fuckar sig.. Hope not! Cross your fingers xxxxx!!! Iallafall.. om allt går som planerat har jag introduktion nu på fredag klockan 8! Ska bli kul att komma tillbaka till sliperiet igen, har saknat (och inte saknat hehe) mina stockar. Hoppas det kommer bli en bra sommar! Dock är ju allting bättre än sommaren på Mcd, ASMYCKET FOLK  och fläktarna som fuckar, nej tack. Har gjort mina 3 år nu och de har varit bra, men nu är det dags att gå vidare mot nya utmaningar! Sen blir det plugg. HUR ska det gå?! Men jag ska kämpa, och om allt går som planerat är jag om 6 år (fucking long tid) utbildad gymnasielärare :) Sa till Ina när vi var ute på PW att min största skräck är att eleverna är smartare än mig.. MEN, har ju ett och annat och lära mig under 6 år så det ska nog inte vara några problem..

Vaknade sjukt tidigt idag, redan klockan 10 i 5 var det dags att stiga upp.. Rise and shine :) eller? Körde mot jobbet och drack en Celsius påvägen så piggnade till..

Jobbade från 06-12.30 och dagen gick sjukt fort.. skönt med såna dagar.. Körde till tre hjärtan och gjorde drogtestet.. över på en halvtimme. Sen åkte jag hem till Ina och vi gick en promenad runt Hylte och pratade om allt möjligt.. Snart flyttar hon in tll Halmstad, glad för hennes skull ja!!! Gå till Moon i Halmstad och beställ en drink av henne så lovar jag att ni får en god :)

Värmde på lite rester från igår och nu ligger jag i soffan och tittar på kardashians.. ska se alla säsonger inom en snar framtid.. Imorgon blir det jobb mellan 11.15-19 och sen blir det middag på Joss och pop quiz på Harry's med Bibbans babes. Morgondagens tema är 90-tal, tror det passar mig rätt bra!

Nu ska jag fortsätta titta vidare och sen kaaaaaaaaaaaanske ta en liten mörkchokladbit :) Min favorit just nu är Marabou premium med smak av mint.. 70 % såklart.. Det SKA ju smaka choklad!!





Älskar Kim Kardashians kavaj med zebramönster och strass.. från balmain.. Någon som har ett par tusenlappar över till mig? :) Hela outfiten är så fin!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vilka ämnen ska du specialisera dig på? Var inne på gymnasielärare förut men det fick bli socionom i alla fall :)

2012-04-18 @ 10:01:31
URL: http://melvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0