mysig helg

Ohh, jag har en kanonbra LEDIG helg dessutom! kan inte beskriva med ord hur skönt det är!! Dagen började helt underbart med en lååååång sovmorgon. Drömde många fina drömmar inatt så jag var väldigt utvilad när jag vaknade. Perfekt start på dagen. Sedan tutade jag iväg till Frida där jag blev bjuden på världens godaste chokladtårta samt blåbärste. Den var ljuvlig, tack så mycket gumman! Ni som läser måste checka in hennes blogg, hon gör världens finaste smycken. Fridaingvarsson.blogg.se


Eftermiddagen spenderades med slutet av säsong 4 av true blood. Suck! Ännu en serie som jag tittat färdigt på och det kommer inga nya förrens nästa sommar.. how will i survive? aja, får väl helt enkelt hitta en annan serie att titta på. Sofia rekommenderar walking dead, någon som sett den? Jag gillar ju vampyrer så kanske zombies duger det med!? ;)

Ikväll bjöd jag över ina på middag. Vi åt potatis i ugn, hamburgare med cheddarost, sallad, vitlöksbea samt vitlöksbröd. AWESOME! så gott var det. Vi tittade på bad teacher samtidigt som vi åt, den filmen rekommenderas för er som  inte sett den. Finns det något mysigare att kurra upp sig i soffan med god mat, tända ljus, en bra film samt sin pojkvän och bästa vän!? i dont think so!

Nu är jag ensam hemma.. satte på filmen "friends with benefits" som jag har i bakgrunden medans jag bloggar. Imorgon blir det tidig uppstigning för jag och selim ska åka till väla & ikea! Blir mys. Ska försöka hitta en del julklappar, lika bra att vara ute i god tid menar jag. Ev. utgång väntas också på lördagskvällen, får se vilket humör jag är på helt enkelt.

Och på söndag ska jag och Frida äntligen se breaking dawn. Så med andra ord kommer detta bli en kanonhelg!!


Hoppas alla får en trevlig helg!

ps. Jag saknar sats.. funderar på att börja igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0