NOW YOU KNOW WHO'S HOLDIN' THE THRONE SO GIMME THE CROWN





slänger upp lite bilder från helgen, fredag närmare bestämt. I know, i know, är sjukt seg, men har jobbat natt igår & idag så jag har varit totalt död. Har sovit ca 5 timmar inatt, men är ändå inte trött! Inte bra att vända på dygnet ju, men tyvärr oundvikligt när man jobbar natt.


i fredags var det iallafall lite förpärla hemma hos oss, jag höll mig till mitt vin i början av kvällen, men sen fick jag en voTka (haha) redbull och en shot bestående av saftsoppa (?) och bacardi. Haha, det hade jag aldrig kunnat gissa att det var, men så går det när man släpper lös 2 bartendrar i vårt (tomma) kylskåp! men det var verkligen en sjukt rolig kväll, vi hamnade på corner tillslut och dansade loss och sen åt vi kebab till fyllemat (what else liksom...)












































Det har iallafall varit jätteroligt att mustafa & ali kom hit och hälsade på =) gud vad jag saknar tiderna på queens garden 2008, jag och magyar var där varje kväll i typ 2 månader tror jag!  good old times säger jag bara. Idag åkte de iallafall hem, körde dem till deras buss vid halv 2 tiden så nu känns vår lägenhet väldigt tom.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0