nattuggla







JAG ÄR EN NATTUGGLA

Jag har vänt på dygnet TOTALT! Somnar klockan 4 varje morgon och vaknar alltid 14.00. Mycket dålig vana, jag hatar att vända på dygnet, känner mig som en riktig latmask alltså. Jag sätter alarmet klockan 9 varje dag men pallar aldrig att gå upp.

Men imorgon ska jag göra lite ärenden så då MÅSTE jag faktiskt gå upp i tid. Selim ska klippa sig, och sen ska jag handla lite öl inför lördag samt köpa emilias födelsedagspresent. Sen på kvällen blir det jobb 21-05. Så det blir nog bra tror jag =) jag och selim har varit i hylte ett par dagar nu, umgåtts med min älskade familj. vi har ätit god mat och spelat spel, det har varit så mysigt & avkopplande! mamma ♥  jag är verkligen en mammagris alltså, egentligen hade jag nog kunnat bo hemma tills jag är 40 (not kiddin'). kort och gott så är min familj bäst iallafall.

Har jobbat ikväll, det gick väldigt smidigt måste jag säga. var färdiga klockan halv 1 så det var najs. jag och selim har käkat lite pommes när jag kom hem och nu ligger vi i sängen med varsin laptop. Såååå romantiskt ;) höhö.


det var väl en kort liten update om det som hänt dessa dagar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0