fira johanna darling


Dagen på jobbet flög förbi, som det brukar göra när jag har öppning. thank god för det liksom. Efter jobbet gick jag och karin till lagerhouse för att köpa en present till johanna. Eftersom att hon snart ska flytta så köpte vi lite badrumssaker nämligen ett duschdraperi, tvålpump & en tandborsthållare. Det kanske låter som en "tråkig" present, men de var riktigt coolt designade.


Efter stan så tog jag bilen hem & fixade mig lite snabbt och konstaterade att MITT HÅR ÄR EN KATASTROF. Gud, jag har en hemsk råttfärgad utväxt på 10 cm. Av någon anledning har jag skjutit upp att färga det (????) i flera veckor men idag var det verkligen hemskt. (okej, det har ju varit det ett tag men nu fick jag nog ett litet wake-up call!) och slitet som fan är det också.  Nu återstår dock dilemmat om jag ska forsätta vara blondie eller om jag ska färga det till brunt igen? jag tycker själv att jag passar bra i båda färgerna, men i don't know what to do alltså. Jessica & Caisa har SÅ FINA hårfärger, blir riktigt avis på deras svall, det är iallafall rödbruna vilket jag tycker är dösnyggt. Undra om det passar mig? okej, enough om mitt hårbabbel!

jag tog bussen till stan och mötte upp karin på österskans och sen gick vi hem till sandra.. käkade jättegod thaimat och jag drack 2 öl. Det var jag, karin, sandra, petra, jessica, caisa & johanna så man kan ju lätt säga att jag var i ett mycket trevligt sällskap =) Vi spelade lite spel, pratade och såvidare.. när klockan började bli runt halv elva gick vi in till stan och sen gick min buss kvart över elva. Det var iallafall en trevlig torsdagskväll iallafall.

nu ska jag läsa lite bloggar & sen nana. har sovit väldigt dåligt inatt, grannarna har vässnats som fan :( vid halv 2 tiden var jag nära på att ringa polisen, lätt ju som någon blev misshandlad ungefär med allt gapande, skrikade & trampande..


nighty nighty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0