effektiv dag


idag klockan ringde 06.55. Hade nämligen bokat tvättid till sju för det fanns inga igår kväll. Tråkigt att jag inte fick någon sovmorgon men nu har jag ju rena kläder iallafall. Plus att det tar hela dagen om jag skulle gjort det senare. Lite tradigt, men nu känns det skönt att ligga i en renbäddad säng :) sen så storstädade jag och selim lägenheten, så nu är det typ kliniskt rent. Älskar när saker & ting är på sin plats och nystädat! På eftermiddagen när vi var klara med alla "hemsysslorna" åkte vi en sväng till eurostop. Tittade runt lite inne på h&m men har bestämt att jag inte ska shoppa några nya vårkläder innan London. Så istället gick jag till blomsterlandet och köpte 2 orkidéer, en vit som står i vardagsrummet och en lila som står i sovrummet. Nästan bud på att slänga upp en bild på mina 2 skönheter ;)

Efter det så käkade vi lunch, min kycklingwok var dock inte så mycket att heja för direkt..  sen avslutades vår lilla shoppingrunda med att storhandla på willy´s.

Ikväll däremot var det chill på hög nivå, vi gick till hemmakväll och hyrde 3 filmer och köpte lösgodis och chips. Vi tittade på "vampyrer suger" (en parodi på twilight filmerna) den var la sådär faktiskt.. nu är det dags för mig att sova så att jag inte är helt död imorgon.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0