110112 - God morgon!



vaknade för en timma sen ungefär (opsi!) nu har jag fått i mig lite (äckligt, tyskt) kaffe och vaknat till liv någorlunda! Vi var färdiga ganska exakt klockan 1 inatt och jag var hemma ungefär en halvtimma senare för att jag körde hem karin och jessika också. Men var inte så trött, så jag och selim bäddade rent i sängen plus hängde in all tvätt i garderoberna igen. Jaa, det kanske inte låter som en vidare "svår" uppgift men OH MAJ vad mycket tvätt det var. Sen så gjorde vi toast med sucuk och ost! Smakade nästan som efes bufe faktiskt! mycket gott med andra ord.



Idag händer det inte så mycket, sitter och inväntar jobb (sad but true), börjar 16.45.  Kanske borde städa iordning lite här hemma eftersom vi ska houseguests i helgen, men känner jag mig rätt kommer jag nog göra det imorgon istället eftersom jag är ledig då!


nu ska jag fortsätta kolla på top model & läsa bloggar, ciao!




Kommentarer
Postat av: Emma

Mina dagar brukar mestadels bestå av att räkna ner dagar tills jag får åka nästa gång. Men så är inte fallet nu! Killen är i militären så det blir ingen resa förren han kommer ut till sommaren..

Har du någon resa planerad? :)

2011-01-12 @ 15:48:15
URL: http://theemmaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0