110216


imorse när jag vaknade var jag så död att jag tror att jag snoozade i 1 timma (!). Kom försent till jobbet med 4 min, men bussen var faktiskt lite sent så jag kan skylla på det ;) jobbade iallafall 8.30-17.00. Var en hel del att göra, fast stundvis väldigt lugnt så man ska väl inte klaga.. men det bästa med dagen är självklart när man får stämpla ut & gå hem :)

tog bussen hem och sen så gjorde jag lite tomatsoppa med rostade mackor. Orkade inte göra något alltför avancerat, men det blev gott iallafall. Nu ligger jag i soffan och glor på "teen mom" (tittade på typ alla avsnitt förra månaden när jag var sjuk).

nu blev jag plötsligt VÄLDIGT trött, har en känsla av att jag kommer somna tidigt ikväll!

Ingen som kan rekommendera någon bra film som jag kan titta på?
Igår såg vi "Gullivers resor", den var helt ok!


Ibland känns det som att tiden inte räcker till, har tusen grejjer som jag "borde" göra men som aldrig blir av!? jag anser att jag har ett ganska slitsamt jobb, och efter jobbet brukar jag ofta vara helt död och inte orka dra igång några stora "projekt". Blir oftast soffhäng, eller någon vardagsyssla som typ laga mat och sånt tråk. Jag skulle bl a BEHÖVA organisera min garderob, skriva nytt cv, hjälpa selim med jobbsökandet, inreda sovrummet och tusen saker till typ. Just nu känns det som att jag inte har någon struktur eller ordning & reda i mitt liv och det är väldigt irriterande. Jag får väl helt enkelt ta upp mina 2do-listor igen, så får man göra lite varje dag? eller some other solution??


det är så mycket jag vill göra mitt liv, och det känns trist när det känns som att man står och "stampar" på samma ställe. Jaja, jag kan ju glädjas med att jag har ett jobb & ett eget place samt min man i Sverige men det är ju ändå så mycket mer man vill liksom.. SKÄRPNING, Helena!

nu ska jag dyka ner i godisskålen & fortsätta titta på teen mom. Och längta lite till London ♥



Kommentarer
Postat av: frida

om ni inte har sett "the tourist" med angelina och johnny depp så tycker jag ni ska se den :)

2011-02-17 @ 10:55:56
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0