Shieeeeeet hon lever!!!!



Har ju inte updaterat min blogg sedan 1839. Typ.

Men nu efter 2 redbull + snickers med beyonce, rihanna & pitbull i bakgrunden fick jag lite energi! Vad har hänt? Hela sommaren har jag jobbat röven av mig, eller, ahh, jobbat väääldigt mycket iallafall.. Nu har jag bara 3 omgångar kvar att jobba sen är mitt sommarjobb finito på bruket. Jag har trivts väldigt bra även om jag inte haft så mycket ledigt, men lönen kan man inte klaga på, så får säga att det LÄTT har varit värt det.


Jag ska kila över till Frida senare idag, och hjälpa henne att slänga i lite mera röd färg i hennes hår. Så att även längderna blir riktigt Rihanna-röda..

Och förövrigt så saknar jag Krisztina aka Ina & Magyar Tofalvi så jag nästan spricker.. OHH, har inte sett min lilla magyar sedan 14 juni.. abstinens... har suttit och läst gamla blogginlägg om allt bus vi har hittat på. Dags att pallra dig hem till swe snart eller så får jag helt enkelt åka ner till den omtalade ÖN. Har ledigt i minst 10 dagar slutet av aug/början av sep och jag skulle hemskt gärna vilja åka utomlands.. Någon som ska med eller???




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0