dimcay

igar klockan kvart över nio vaknade jag pigg som en mört. min svara uppgift och utmaning vantade mig namligen att vacka selim. inte den enklaste uppgiften som ni kan första! :) men till slut gick det och vi rullade ner mot stan narmare bestamt kale market dar vi mötte upp anna och ömer. Jag alskar verkligen att aka moppen! frida o muhittin kom till auditorium och sedan akte vi i samlad klunga till dimcay. helt underbart, luften ar sa otroligt frisk dar! vi satte oss pa en flotte eller vad man ska kalla det (ni som varit i dimcay vet vad jag menar!) frukost och farskpressad apelsinjuice bestalldes in medans killarna roade sig med att fiska varsin firre. Det roliga var att nar anna skulle försöka fiska sa kastade hon i sin lina och det nappade verkligen direkt! haha.. da blev ömer glad :)

jag och anna hoppade fran en bro/trampolin som var 5 meter hög.. frida fotade sa ska lagga upp lite bilder senare nar jag fatt dem (min kamera var död förtillfallet men nu ligger den och laddar) det var sa kallt i vattnet att jag tappade andan.. har nog aldrig simmat sa fort innan i mitt liv som efter hoppet :P brr!

klockan halv 3 akte vi mot alanya igen da killarna skulle jobba, det trakiga var att frida och muhittins moppe gick sönder =/ jag och selim akte iallafall direkt till havana beach club och hangde dar tills halv 8. jag och adem spelade kortspel och backgammon, jag vann inte denna gangen :( far ta revansch sen.

igar kvall var jag frida och anna ute och promenerade i centrum, gick till atm och hittade en massa fint och frida köpte en klocka av klockmannen. Blev aven kumpir vid husses place (eller nastan husses haha).

Nu har kameran och ipoden snart laddat klart sa nu ska vi ga till damlatasstranden och bada! ar fit for fit nu efter en god turkisk frukost.

Puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0