alanya

tankte skriva en kort updatering om laget (vet att mamma laser, saknar dig!!) Jag har faktiskt inte solat och badat sa mycket (an sa lange).  Har varit pa havana beach club 4 ganger kanske, atit god mat och badat i poolen samt spelat lite spel. Det ar för tokvarmt för att bara ligga och pressa - tro mig jag försökte idag, laste 4 sidor fran min bok sen gick jag och satte mig i skuggan igen med min ice tea. Sa nagon vidare farg kan jag inte pasta att jag fatt annu, tur att jag har drygt 2 veckor kvar da! Jag har dessvarre rykt pa en valdigt jobbig förkylning, tror det beror pa airconditionen, har fatt jobbig hosta och snuvig nasa. Hoppas jag tillfrisknar snart!

Sa, detta har vi hittat pa hittils!

- akte upp pa moppen till slottet och kollat in utsiktet och atit god turkisk mat. Jag köpte 4 handgjorda bordsdukar och en lila sjal!
- atit middag pa pat foleys i  mahmutlar, at mexikansk mat! Jattegott och alltid trevligt att traffa frida & anna plus deras pojkvanner (som jobbar dar..)
- shoppat i alanyum, jag köpte ingenting men selim handlade lite klader
- fikat i hamnen och spelat backgammon
-promenerat
- varit ute ett par ggr, har mest blivit hang pa carisma, havana och istanbul.

Och igar fyllde jag ar, det var latt den basta födelsedagen nagonsin. tack alla ni som var med och firade mig! Jag Selim akte ut till mahmutlar, vi at god mat och de sjöng för mig och vi at tarta! Sa himla gulligt! Jag fick smycken i present, precis vad jag behövde da jag hade glömt alla mina smycken hemma =/  Sedan akte vi in med buss till alanya, jag och anna hade skitkul för busschaufförern körde jattefort över alla guppen sa man flög minst en meter upp i luften haha! Pa havana bestalldes det in helrör och öl i gott sallskap. Det var iallafall en jattebra kvall och jag kande mig som en prinsessa :)

nu har jag och selim kollat pa fotboll och spelat backgammon (igen...) egentligen skulle vi dra en svang till beach partyt ikvall men vi kande oss lite för sega för det.

imorgon bitti ska vi aka till dimcay!

Puss till er dar hemma, saknar er!

Kommentarer
Postat av: magyar

Oooh så jävla underbart. Saknar alanya som fan. Och inte blir de bättre när ja läser allt de här. SÅ SUGEN PÅ ICe teA NU hahaha PUSS <3

2010-09-05 @ 11:20:16
URL: http://krisztinatofalvi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Puss gumman saknar er också!

2010-09-05 @ 13:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0