the hard week is over



Jaaa, uppdateringen har varit grymt låg då jag har jobbat natt hela förra veckan. Jag bokstavligt talade bara sov och jobbade i helgen- kul liv i know ;) i söndags så rökte jag min sista cigarett och har nu varit rökfri i 3 dagar. Det var inte några problem att sluta direkt, däremot har jag haft en fruktansvärd huvudvärk dessa dagarna :( det bultar verkligen, speciellt vid tinningarna. Men jag överlever :) jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv att jag lyckats men man ska inte ropa hej ännu kanske... men jag kämpar på! Jag slutade röka för att jag var så trött på att vara förkyld 24/7, det är dyrt och jag har planer på att börja träna igen = det går icke när man rökar. inte jag iallafall. jag blir ju typ andfådd när jag går upp för trappan på jobbet, det säger ju lite om min kondition!

igår var jag iallafall ledig, så jag följde med mamma in till halmstad. vi åkte med mormor till sjukhuset för en undersökning, och sen åkte vi och tittade på soffor (åt mamma då..) det blev faktiskt ett köp, riktigt snygg var den iallafall. Sedan på kvällen lagade jag och selim middag + efterrätt och sedan tittade jag på en film (27 dresses) och tv-serier. Idag har jag däremot inte hunnit med så mycket eftersom jag jobbat hela dagen lång. har väl inte gjort så mycket direkt i och med att det spöregnat hela dagen.

har ÄNTLIGEN fått hem mina nya kalender och den är helt underbar. sitter förtillfället och kluddar ner lite to-do listor för morgondagen. måste bla ringa och boka tid för färgning och klippning då mitt hår ser ut som ett kråkbo nuförtiden. ska även åka ner till mammas affär och se vad vi kan ha till lägenheten. Stängning på kvällen  men sen är jag ledig i 3 dagar (fre, lör och sön!) =) Ett besök på väla och IKEA är inplanerat iallafall.  längtar redan!


that's it for now..

cheeeeeeeers





Kommentarer
Postat av: frıda

ojojoj jag ar hımla stolt över dıg med att sluta röka bıten. hur gar det för selım? jag saknar dıg vannen. puss <3

2010-10-29 @ 14:15:43
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0