Same but different


Det är så mycket i och med flytten, känner att jag har en "inre stress" och hinner inte med så mycket som jag skulle vilja, suck. Därav den dåliga updaten! Men nu är jag iallafall här och ska uppdatera lite om läget!

♥ I lördags körde vi till trollhättan för att hämta möblerna. Efter mycket om & men och en massa funderande blev det tillslut att jag köpte tv-bänken, soffbordet, soffan, en grå matta samt ett köksbord. Köksbordet och mattan har jag tyvärr ingen bild av men mattan är grå & lite "långhårig" (haha) och köksbordet är rundat & vitt och stolarna är vita. Sittdynorna är inte de fräschaste men tänkte klä om dem med ett annat tyg eventuellt svart? Här är resten av sakerna iallafall (visat på bloggen tidigare)


                         




Nu är det "bara" till att införskaffa sängstomme/madrasser (vill ha en sängstomme från ikea, malm, samt madrasser från jysk. tror det blir bäst pris på det då!), en tv (dock inte så jätteakut då jag har en sen tidigare, tror jag får ta det på mellandagsrean istället eller ev senare) och en byrå (även den i malmserien, visat tidigare på bloggen!). Sen är det ju lampor osv, har inte hittat ngt jag fastnat för ännu direkt. så det är en del kvar.. sen så har man ju alltid en miljon grejjer så lite förvaringsmöjligheter hade ju inte varit helt fel. känner att det får bli en tur till ikea, men måste bestämma mig för vad jag ska ha innan jag drar dit eller så kommer jag hem tomhänt eller med sånt jag inte ens behöver ;) (lite jag i ett nötskal!) nåväl, det löser sig alltid, men vill ju att det ska vara fint och ombonat i vår nya lya :) mycket spännande! inte denna fredag utan nästa får vi iallafall nycklarna. har packat ner en del saker, men kläder och sådant man använder kan man ju inte packar ner förrens de sista dagarna ändå..


Igår åkte jag, mamma, syrran och selim till gekås. Det var mycket folk, och vi var därinne i 3-4 timmar. Det blev lite saker till lägenheten, hittade 3 jättefina koftor (!), pyjamas, lite skönhetsprylar och sånt! mamma köpte en smörgåsgrill och en blender till mig! ♥ min gulliga mamma


Annars har det faktiskt inte hänt så mycket på fronten, jag jobbar på som vanligt. Jag längtar jättemycket till december just nu! Det är faktiskt en av de roligaste månaderna på året om man inte räknar med sommarmånaderna (såklart!) flytt, jul, nyår, ev en liten weekendresa, julfest osv =) dock vet jag ännu inte hur jag jobbar i dec, det är sagt att schemat ska komma ut idag så nu håller jag alla tummar & tår på att jag inte behöver jobba julafton iallafall!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0