ordning & reda


LEDIG! jag gick inte upp ur sängen förrens 10.40 :)


idag åkte jag, syrran, mamma in till stan och hälsade på mormor. vi åt lunch där och fikade! hann även med ett besök på en secondhand butik och blomsterlandet.

när vi var på väg hem från halmstad körde vi inom mammas affär och hämtade lite kartonger som jag ska ha till flytten. tror jag ska sätta gång redan nu, är mycket som ska rensas/slängas/organiseras/packas ner och såvidare.. kanske till och mer bli att slänga upp lite grejjer på tradera och tjäna en slant?! tänkte iallafall sätta igång med de alldeles strax. ska nog börja med garderborna och alla kläder som jag har, använder ju knappt hälften av allt man äger!! detta blir ett litet projekt i sig, haha.


har börjat fundera lite kring möblerna också, får se hur det blir med allt helt enkelt.. kanske får titta på andra lösningar?! aja, jag vet inte, känner mig lite smått förvirrad. måste smsa tjejen som bott i lägenheten tidigare och höra om vi kan flytta in sista helgen i november istället för 1 dec (som är en onsdag...) jaja, hoppas att allt löser sig iallafall!

ska försöka slita mig från skärmen nu och get started!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0